Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ουου!Τι κανετε;

Λεγκολιν εχεις νεα απο το Βασουλινι;

Σημερα εδω ειχε τελεια μερα και η Ελιζα καταευχαριστηθηκε ηλιο!

Από οτι βλεπω βεβαια, Τεταρτη χαλαει ο καιρος,αλιμονο μας!

Αντε,καλο ξημερωμα σε ολες κοριτσακια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αυριο θα μάθουμε...

Επεμβάσεις παίρνει μέχρι να φτιαχτει μια και πρέπει να φτιαχτει αν δεν θέλουμε να υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα. Βέβαια και να πετύχει η επέμβαση σου λέει ότι υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή μέχρι την ενηλικίωση να ξαναστραβώση το πράγμα και να χρειαστουν επεμβάσεις... εκτός απ'την επέμβαση πλαστικής που θα γίνει έτσι κι αλλιώς όταν φτιαχτει η κάμψη και η τρυπούλα.

Και εδώ θέλω να πάρει ο διάολος όλους τους γιατρους που το εμφανίζουν σαν μία χαλαρή επεμβαση που έχει πέντε τοις εκατο πιθανότητα αποτυχίας και εμείς όσες περιπτώσεις έχουμε ακούσει έχουν κανει τουλάχιστον δύο χειρουργία εκτός απ'τις πολύ απλές.

Απ'την άλλη κάθε φορά που ήταν άρρωστο ένα πιτσιρίκι μου αλλά και σε όλη τη φάση με τον θοδωρή έλεγα ότι μη μιλάς καθόλου υπάρχουν τόσο σοβαρά προβλήματα που είναι αχαριστία να κλαψουρίζεις... αλλα το σφίξιμο στο στομάχι δεν μπορώ αυτή τη φορά να το αποφυγω... και βλέπουμε και τον σκατούλι που βάζει τα χεράκια του όταν κατουράει για να μην λερώνει τριγύρω... και σκεφτόμαστε μην του δημιουργήσουμε πρόβλημα χειρότερο...

Μπορεί αύριο να πάμε και να μας πει ο γιατρός ότι όλα είναι μια χαρά... αλλά αν είναι μια χαρά γιατί φαίνεται να τρέχει κι από αλλού; Τι σας λέω τώρα... συγνώμη για το παρασόλισμα κοριτσουδες μου

A ρε Λεγκωλάκι, λέγε τα να ξεσπάσεις!

Καλά τα σκέφτεσαι, γιατί τελικά θα διορθωθεί, πού θα πάει; Ίσως ταλαιπωρηθείτε λίγο περισσότερο από άλλους, αλλά τελικά θα διορθωθεί!

Αγκαλίτσες (((((Λέγκω)))))

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

... και βλέπουμε και τον σκατούλι που βάζει τα χεράκια του όταν κατουράει για να μην λερώνει τριγύρω...

Αχ, τι παιδί ειν αυτό;

Φερ' τον να κάνει μαθήματα στους δικούς μου τους αχαΐρευτους, μικρούς και μεγάλους, που μου το έχουν κάνει το μπάνιο δημόσιο ουρητήριο! Βρομάει συνέχεια ρε γμτ, είμαι πλέον σίγουρη ότι δεν προσπαθούν να κατουρήσουν μέσα στη λεκάνη αλλά στον τοίχο και στο πάτωμα! Διαστροφή μιλάμε! Τους έχουμε παραχωρήσει με την Ευτυχία το μεγάλο μπάνιο και τη βγάζουμε στο μικρό, απ' το μεγάλο ούτε απ' έξω δεν περνάμε πια!:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αχ, τι παιδί ειν αυτό;

Φερ' τον να κάνει μαθήματα στους δικούς μου τους αχαΐρευτους, μικρούς και μεγάλους, που μου το έχουν κάνει το μπάνιο δημόσιο ουρητήριο! Βρομάει συνέχεια ρε γμτ, είμαι πλέον σίγουρη ότι δεν προσπαθούν να κατουρήσουν μέσα στη λεκάνη αλλά στον τοίχο και στο πάτωμα! Διαστροφή μιλάμε! Τους έχουμε παραχωρήσει με την Ευτυχία το μεγάλο μπάνιο και τη βγάζουμε στο μικρό, απ' το μεγάλο ούτε απ' έξω δεν περνάμε πια!:rolleyes:

χαχα καλή φάση... η διαφορά είναι ότι ο σόζω κατουράει καθιστός και παλι προσπαθεί να μην πιτσιλίσει.

Φιλώ σας όμορφες... πάμε να κοιμηθούμε γιατί αύριο μας περιμένει μια φρέσκια βδομάδα

Λεγκουλα,ολα καλα θα πανε στο τελος μωρε...ειναι δυσκολο να μην σφιγγεται το στομαχι το ξερω...

Εχετε παει σε διαφορους γιατρους ή σε εναν;

Αντε καλο βραδυ σε ολες!

Φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

Καλημερα

Καλα τι ειναι αυτα που διαβαζω για τον μπεμπη της Βασουλας> Τοσες μερες δεν μπαινω κ χαμπαρι δεν εχω παρει.... ρε γμτ τι ταλαιπωρια κ αυτη κ ειναι τοσο μικρουλης... Θυμαμαι τα περσυνα τα δικα μας τετοια εποχη κ τρελαινομαι... παω να την παρω τηλ..

Λεγκωωω μακαρι να πανε ολα καλα μωρε .....

Αν κ καθυστερημενα χρονια πολλα στον Στρατουλη πολυχρονος να ειναι!!!

Γαλατακι ολα καλα?

Καλημέρα!

Λέγκω, πες μας τί θα πεί ο γιατρός!

Αμάν στη Βασούλα τί έτυχε βρε παιδί μου.... Το μωράκι μου...

Περαστικά και αγύριστα! Μακάρι να γυρίσουν σπίτι γρήγορα!

Ανασταζί να χαίρεσαι το αντράκι σου! Περιμένουμε φωτός από το πάρτυ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα (λίγο μεσημεριανή βέβαια...)

Λέγκω μου καλά σου λέει η Σοφούκα, να τα λες για να ξεσπάς, τουλάχιστον να νιώθεις κάπως ξαλαφρωμένη! Ελπίζω ο γιατρός να σας πει πως όλα είναι καλά! Όποτε μπορείς μπες να μας πεις τα νέα! Πολλές αγκαλιές!!! :)

Πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες και στον μπέμπη της Βασούλας! Άντε να γίνει γρήγορα καλά το μπεμπόνι και να πάνε σπίτι τους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...