Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αμαν...περαστικα στο μωρακι της Βασως...πόσο ειναι;2μηνων;Αχχ,γμτ θελουν πολυ προσοχη στην αρχη τα μωρακια...Ευχομαι να γυρισουν γρηγορα σπιτι τους!!

Λεγκω τι γινεται με τον Θοδωρικο;Εχω χασει επεισοδια...

Γκαλατουλα,τι κανετε;Γραψε μας κανενα νεο!Εχω πολυ καιρο να μαθω νεα σου.Τι γυψο λες;Σπασατε τπτ;

Λοιπον,κανονιστε να ερθετε!!!Θα περασουμε σουπερ!

Να ριξω κι εγω καμια ματια για δωματια;;

Εχω κι εγω μια γκαρσονιερα κατω απο το σπιτι!Μια οικογενεια μενει ανετα εκει!!

Αντε αντε οργανωθειτε!!!!!!!!!!:D:D

Τζενακο,τις θυμαμαι τις συζητησεις περι φαγητου...οπως επισης και τις αναποδιες της Ελιζας...απαπαααα...ελπιζω αυτο μεσα στην κοιλια να ειναι λιγοτερα απαιτητικο!

Ααα,δεν σας ειπα,εκανα χθες μεγαλο υπερηχο,ολα πηγαν καλα,κοριτσακι ειναι!!!!!

Πηγα και την Ελιζα σε παιδοφθαλμιατρο και μου ειπε οτι ολα ειναι οκ.Αν θελω σε ενα χρονο περιπου να την ξαναπαω.

Αυτα τα ολιγα νεα μας...αυτες τις μερες κανει καλο καιρο εδω και βγαζω την Ελιζα συνεχεια εξω,να μαζεψει ηλιο για τον χειμωνα(που λεγαν κι οι παλιοι)!!

Καλο βραδυ σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! αχ να πω ποσο πολυ μου ελειψε η Φρυνουλα μου και χαιρομαι που ξαναηρθες στα μερη μας!!!

Καλα ειμαστε σε γενικες γραμμες κατι ψιλοαναποδιες μας τυχανε, φανταζομαι ξερεις οτι γεννησα κι εγω μαζι με την Βασουλα, και ο μπεμπης μας ειναι καλουλης 3 μηνων σχεδον.

Πω πω περασε ο καιρος ε?

Με το καλο κι εσυ φρυνακο μου το κοριτσάκι σου!!!

Δεν θα σχολιασω το υψος της Ελιζας, εμενα παιζει να ειναι στο αλλο ακρο!!!! 91 εκ με το ζορι...

Α ναι η Ειρηνη εσπασε το δαχτυλο της μεσα στο σπιτι επεσε ατσαλα πανω του...ταλαιπωρια αλλα μαλλον ολα καλα(ακομα δεν το εχουμε βγαλει)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασάκι μου να το χαίρεστε το αγοράκι σας! Γερός και δυνατός να είναι!!! Χρόνια του Πολλά!!!:D:D

συγγνώμη από το σκαμπανέβασμα της διάθεσης, αλλά πολύ στενοχωρήθηκα με τον μικρούλη της Βασούλας μας! Περαστικά να είναι για το μωράκι και γρήγορα να γυρίσει στο σπίτι του, γερός και υγιής!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Καταρχήν Χρόνια πολλά στο Στρατούλη μας! Να χαίρεσαι το βλαστάρι σου Αναστασάκι μου :)

Φρυνάκι ευτυχώς που είναι κορίτσι γιατί έχουμε γεμίσει κάγκουρες το καφε!

Λοιπόν νέα απ'το Βασουλάκι και τον όμορφο... το πρωι ήταν μέσα στην τρελή χαρά, τώρα το βραδάκι που την πήρα ήταν ανήσυχως, ότι ανησυχεί η βάσω μήπως δεν τρώει καλά, της φαίνεται ότι δεν βρέχει αρκετα πάνες, έχει κάνει τέσσερις φορές κακάκια πράσινα και με βλένα... τώρα περίμενε το γιατρό να περάσει. Θα μείνουν σύνολο δέκα μέρες μέσα λέιε για να ολοκληρώσει την αντιβίωση. Οι πρώτες εξετασεις αίματος έχουν βγει καθαρές απο θέμα ουρολοίμωξεις. Ελπίζω να τους διώξουν πιο γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθούν τόσες μέρες.

Πάω να τεζάρω κι εγώ φιλώ σας

Γεια σου Σοφάκι... σταθερα βραδινή πλέον.

Ο μπεμπάκος της Βασούλας ειναι μια χαρούλα και περιμένουν πότε θα τους διώξουν να πάνε στο τσαρδάκι τους και στο κοριτσάκι τους.

Νοιώθω ένα ψυχοπλάκωμα ρε γμτ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...