Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τζα!

να μαι παλι!

λεγκω δεν θα σχολιασω.... ευχομαι μονο να κανετε λαθος.....

ελενη για ποτε λετε? παντως αν αποφασιστει κατι ενημερωστε με!

τζεν σε ειχα σκεφτει οταν το εγραψα... βασικα ειχαμε παει προ τεκνων,γαμου κλπ με τον καλο μου και περασαμε υπεροχα... μονο που δεν ειχαμε βρει στα σπιτακια στο δασικο χωριο και μειναμε στο καταφυγιο του λειβαδιτη... ηταν πολυ καλα παντως...και πολυ οικονομικα... ηταν και μια παρεα απο αθηνα και ειχαν και παιδια μαζι.. φυσικα η κατασταση στο καταφυγιο δεν ενδεικνυται τοσο για παιδια... αλλα οκ.. αν εχεις θεληση βολευεσαι...παντως το μερος ηταν πανεμορφο! και μετανιωσα πολυ που δεν πηγαμε στον καταρακτη...αυτα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζα!

να μαι παλι!

λεγκω δεν θα σχολιασω.... ευχομαι μονο να κανετε λαθος.....

ελενη για ποτε λετε? παντως αν αποφασιστει κατι ενημερωστε με!

τζεν σε ειχα σκεφτει οταν το εγραψα... βασικα ειχαμε παει προ τεκνων,γαμου κλπ με τον καλο μου και περασαμε υπεροχα... μονο που δεν ειχαμε βρει στα σπιτακια στο δασικο χωριο και μειναμε στο καταφυγιο του λειβαδιτη... ηταν πολυ καλα παντως...και πολυ οικονομικα... ηταν και μια παρεα απο αθηνα και ειχαν και παιδια μαζι.. φυσικα η κατασταση στο καταφυγιο δεν ενδεικνυται τοσο για παιδια... αλλα οκ.. αν εχεις θεληση βολευεσαι...παντως το μερος ηταν πανεμορφο! και μετανιωσα πολυ που δεν πηγαμε στον καταρακτη...αυτα!

ούτε και εγώ έχω μείνει στο δασικό χωρίο.

Στο καταφύγιο του Λειβαδίτη μέναμε και εμείς όταν είμασταν φοιτητές. Δεν μπορώ να σκεφτώ όμως οικογένεια εκεί. Είναι πιο πολύ για κρεπάλες!

Κρίμα που δεν φτάσατε στον καταρράκτη! Αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

Ένα επίσης πολύ ωραίο μέρος είτε για ύπνο είτε για καφέ, και πιο κοντά στην πόλη, είναι το Νέμεσις http://www.hotelnemesis.gr/

δείτε φωτογραφίες!

ούτε και εγώ έχω μείνει στο δασικό χωρίο.

Στο καταφύγιο του Λειβαδίτη μέναμε και εμείς όταν είμασταν φοιτητές. Δεν μπορώ να σκεφτώ όμως οικογένεια εκεί. Είναι πιο πολύ για κρεπάλες!

Κρίμα που δεν φτάσατε στον καταρράκτη! Αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

Ένα επίσης πολύ ωραίο μέρος είτε για ύπνο είτε για καφέ, και πιο κοντά στην πόλη, είναι το Νέμεσις http://www.hotelnemesis.gr/

δείτε φωτογραφίες!

κι εγω αυτο ηθελα να δειξω τωρα... το νεμεσις...

ε και εμεις μονοι ειμασταν τοτε....αλλα ειδα και οικογενεια εκει.....

εντιτ... στο νεμεσις λεει για γκρουπ ειδικες τιμες... θα παμε ως γκρουπ λοιπον! χαχαχα

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Κορες καλημερα, πηζω με Ειρηνη, ειχαμε σοου με γυψο ακομα δεν εχουμε ξεμπερδεψει, θερμοσιφωνας πλυμηρυσε, πεθερα στο απτι, κλπκλπκλπ αλλα αυτα ειανι ασημαντα θα σας τα πω να γελασετε αλλη ωρα...

Ωχ να! τι ελεγα? ασημαντα μολις μιλησα με τη Βασουλα στο τηλ, ο μπεμπη πνευμονια! στο παιδων! ρε γμτ γμτ γμτ!!

Η στεφανια ειχε λιγο μπουκωμακια1 μερα πυρετο και κολλησε ο μικρος, τον γυρισε πνευμονια και η καλλιεργεια εδειξε και ουρολοιμωξη και σηψαιμια....

χθες μπηκανε ητνα σε ασχημη ατασταση το μωρο σημερα ευτυχω ειναι καλυτερα χαμογελαει και ειναι απυρετος....ουφ το καημνο εκανε ακτινογραφιες παρακεντησεις ....τι ταλαιπωρια...

εχουν κανει εισαγωγη, ο μικρος δεν ετρωγε η βασουλα εχει πετρωσει ουτε θηλαστρο δεν εχουν σε ολοκληρο το παιδων.!!! ειναι δυνατον???? τα εχω παρει και δεν μπορω να παω και να την δω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

δεμ ξερω ειδαν κατι σημαδακια σαν μαυρα στιγματακια και γενικα την κλινικη εικονα, αλλα το ευτυχως το προλαβαν με αντιβιωση και αντιμετωπιζεται....νομιζω και η γερακινα ειχε αντιστοιχο θεμα, αν μας "διαβαζει" θα μας πει...

εκει λενε οτι κατω απο 3 μηνων δεν εχει καθολου αμυνα ο οργανισμος... ρε γμτ και ο θηλασμος δεν βοηθαει? ειανι τοσο ευαισθητα? ουφ ελιπζω να γθνει γρηγορα καλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Από ότι θυμάμαι είχαν πει στην γερακίνα, κάθε ανεξήγητος πυρετός στα νεογέννητα το ονομάζουν σηψαιμία και ας μην βγει κάποιο μικρόβιο στην καλλιέργεια θετικό...είναι τρομακτικό σαν όρος αλλά αφού έπεσε ο πυρετός και έχει κεφιά το μωράκι, πέρασαν τα δύσκολα!

Περαστικά τους και αγύριστα!

Πολύ πίκρα να είσαι στο παίδων με τόσο πολύ μικρό μωράκι...

καλα ο μικρος εχει πνευμονια και βρηκαν και ουρολοιμωξη, αλλα ευτυχως οπως λες εφοσον στο 1ο24ωρο με αντιβιωση επεσε ο πυρετος, ειναι πολυ καλο σημαδι και περασαν τα δυσκολα...

Πικρα δε λες τιποτα...ευτυχως τυχαια ηρθε η μαμα της προχθες απο το χωριο και κραταει τη Στεφανια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Όχι ρε κορίτσια, τι γίνεται?

Γρήγορα να συνέλθει το μωράκι της Βασούλας, κοίτα στα καλά καθούμενα...

Δυστυχώς τα 2α μωράκια ταλαιπωρούνται πολύ περισσότερο γιατί δε μπορείς να τα προστατέψεις από τις ιώσεις που φέρνουν τα αδερφάκια τους. Εμείς από 20 ημερών τρέχαμε τη μικρή με ρινίτιδες και βρογχιολίτιδες στα νοσοκομεία, όμως τελικά δε χρειάστηκε τίποτα πλην ορού και aerolin, η παιδίατρος επεμενε ότι ο θηλασμός βοήθησε και αποφύγαμε την αντιβίωση

mGKop3.png60Jvp3.png

Μιλησα κι εγώ με το Βασουλάκι... ο μικρούλης είανι απο χθες απύρετος και δείχνει καλύτερα ευτυχώς, του βγάλανε και τον ορο. Τον βάζει συνέχεια στο στήθος για να τρώει λίγο λίγο, έστω να πιπιλάει, τους είπαν ότι μπορεί σε κανα δυο μέρες να τους αφήσουν να φύγουνε. Άντε να πάνε γρήγορα σπίτι τους!!! Πονάει και η Βασουλά γιατί έχει πρηστεί πολύ... Ευτυχώς έχει τον Δ συνέχεια εκεί και έχει βοήθεια.

Σηψαιμία εννοούν τα αιμοραγικά σημαδάκια τελικά... όμως η λέξη σηψαιμία είναι εντελώς τρομαχτική.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...