Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Άσε Λεγκ μου με αυτό θα έχω τρελό θέμα! Σκέφτομαι μήπως βρω καμιά κοπέλα από τη γειτονιά να έρχεται στις 7 που φεύγω, να τα ξυπνάει, να τους δίνει γάλα, να τα ντύνει και να τα κατεβάζει στο σχολικό στις 9. Το μεσημέρι αναγκαστικά θα τους πω να τα κοιμίζουν εκεί και να τα φέρνουν στις 4 και κάτι. Άλλη λύση δε βλέπω, τα λυπάμαι να πρέπει να τα σηκώσω από τις 6 για να ετοιμαστούμε! Βέβαια πού θα βρω αυτή την κοπέλα δεν ξέρω, σκέφτομαι να δίνω 200 ευρώ το μήνα άσχετο με το αν θα χρειάζεται να έρχεται όλες τις μέρες ή όχι (π.χ. αργίες, άδειες). Τα λεφτά πώς τα βλέπετε είναι καλά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι είναι στάνταρ το ωράριο! Ο άντρας μου ξυπνάει 5.30 και φεύγει 6 οπότε μαύρα χάλια και κάποιες μέρες έρχεται στις 3.30, άλλες στις 7 και κάποιες την άλλη μέρα, οπότε...μάλλον η εξωτερική βοήθεια θα είναι απαραίτητη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα ναι θα χρειαστείς βοήθεια... Όσο για τα λεφτά κανένα 2ωρο δεν θα είναι τη μέρα?

Νομίζω αν είναι 2 ώρες για 20 μέρες μέσο ώρο τη βδομάδα 40 ώρες δηλ. 5 ευρώ την ώρα.... Πα μαλ εεε???

Η καθαρίστριες ας πούμε παίρνουν 6 ή 7 ευρώ την ώρα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εμας τα ωραρια στον παιδικο εξαρτινται απο τις βαρδιες του αντρα μου. Οταν λοιπον ειμαστε κ οι 2 πρωι τον ξυπναω 7:30 το αργοτερο για να εχουμε καταφερει να παμε μεχρι τις 8 κ τον παιρνει γυρνοντας ο Τασος 2:30 κ κοιμαται σπιτι. Οταν ομως ειναι απογευματινος τον παει αυτος γυρω στις 9 κοιμαται εκει το μεσημερι κ τον παιρνω εγω στης 5 οριακα μιλαμε που κλεινει ο σταθμος.Για να καταφερω να το κανω αυτο εκεινη την βδομαδα παω γραφειο απο της 8 αρα ξυπναω 6:45. Το σκεφτομαι πολυ να αλλαξω σταθμο να βρω καποιον να ειναι μεχρι της 6 γιατι κ για μενα δεν ειναι παντα ευκιλο να φευγω 4:30. Ειναι πολυ δυσκολο ρε γμτ αν δεν εχεις καποιον. Κ για τον Μητσο τον βλεπω οτι δυσανασχετει οταν καθεται ως της 5 εκει αλλα τι να κανουμε. Τωρα ειδικα που αλλαξε η ωρα βραδυ τον παιρνω.

Εμάς είναι μέχρι τις 6 Τζενάκι, αλλά όποτε έχω πάει για ενημέρωση εκείνη την ώρα δεν ξέρω αν έχω δει 1 ή 2 παιδάκια εκεί! Πάντως 8ωρο πάει ο Μητσάκος, εντάξει δεν είναι πάρα πολύ ειδικά αφού κοιμαται και κάποια ώρα εκεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμένα ευτυχώς ο γιωργος το πρωι είναι πιο ευέλικτος άρα είναι βασικό να βρω ή πολύ πρωινή δουλεια ή σπαστη ή ημιαπασχόληση.

Btw τα δωμάτια που σας έβαλα είναι 200 γιούρια!!!!!!!

Να τα κλείσω για καμιά βδομάδα????

Όλοι μαζί αγκαλίτσα θα κοιμηθούμε; εφτα νομα σ'ενα κρεβα;:tongue:

Διαφημίσεις

Εμάς ο παιδικος είναι κανονικά μέχρι τις 5 αλλα στις 4 έχουν φύγει απ'οτι μου πανε όλα τα παιδακια. Πολύ μπλέξιμο... απλα θέλω να δω εναλλακτικες γιατι π.χ να βρω δουλεια που να τελειωνει στις 6 δεν παίζιε...

Γεια σας!!

Ευχαριτώ για τις ευχές σας για τον Αγγελάκο μου! Αφροδιτάκι, να χαίρεσαι κι εσύ τον δικό σου!

Γέμισε το καφέ τις τελευταίες μέρες!:D Τι ωραία!

Λεγκουλάκι μου πώς πάει ο Θοδωρίκος;

Μου λείψατε βρε!

Για τον παιδικό που λέτε, εγώ εκτός από πέρυσι που είχα μειωμένο και γυρνούσα 2.30 στο σπίτι, όλες τις άλλες χρονιές σε όλα τα παιδιά, τα έβαζα πρώτα πρώτα στο σχολικό στις 7.00 και τα έπαιρνα στις 4.30. Φυσικά κοιμούνταν εκεί. Είναι κούραση για τα πιτσιρίκια, αλλά τι να κάνεις και πόσα να πληρώνεις... Έτσι πάει και η Ευτυχία φέτος. Την ξυπνάω δηλαδή 6.30. Όμως Λέγκω το απόγευμα απ' ό,τι κατάλαβα υπάρχει πρόβλημα, αφού χρειάζεσαι κάποιον για μετά τις 4.00... Αχ, πού θα πάει, θα βρεις λύση!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γεια σου Σοφάκι μου γλυκό...

Ωραία στο σχολείο; Πες μας κανα νέο...

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν έχω βρει κάτι ακόμα απλά θέλω να δω τι εναλλακτικες έχω για τα παιδια για να ξέρω τι ψάχνω... γιαυτό ρωτάω για να δω τι κάνετε εσείς.

Ερημια σήμερα έπεσε...

Γειά σας και καληνύχτα!! Σας διάβασα αλλα κουτουλάω πλέον για να γράψω και πολλά! Καλά είμαστε. Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα με γλυκόζη με γεύση πορτοκάλι. Όταν ήπια την τελευταία γουλιά πήγα και έβγαλα μία.... την καμπύλη την έκανα κανονικά και θα δούμε τι αποτελέσματα θα βγάλει... Δεν το αντέχει το στομάχι μου με τίποτα αυτό το πράγμα, με ότι γεύση και να το καμουφλάρουν! Είναι τελευταία φορά που το κάνω! Πάει και τελείωσε!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημερα!

τι κανετε?

ροζι ειχα διαβασει σε καποιο θεμα οτι και με την ανιψια σου ειχατε θεμα με το ρηλαξ? τι εγινε? πως το ξεπερασατε?

κοριτσια δειτε και εδω http://www.forestvillage.gr/info.html

ειναι υπεροχο μερος και πιστευω πολυ πιο φθηνα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...