Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Η εκδρομή στη Νάουσα ήταν τέλεια άσχετα με την αύξηση της οικογένειας...

Πολύ ωραία μέρη! Και ωραίοι άνθρωποι!

Ελίζα όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

26,αρκετα χαμηλος..Αλλά με το συμπληρωμα θα ειναι οκ σε λιγο καιρο.

Διδυμα και ποσο διαφορετικα ε;Μα δεν ζηλευει η Ιωαννα λιγακι απο την Ραφαελα οταν τρωει;;;Συνηθως τα παιδια ζηλευουν.

Ελιζα ναι,το εχω σκεφτει αυτο.Φαντασου να ηταν και απο τα λαιμαργα παιδια που ζηταν φαγητο συνεχεια.

Η Ελιζα ζηταει σπανια,οταν δει κατι στο σουπερ ή στον φουρνο,και εφοσον δεν την εχω ταισει στα κοντα.

Τι τρομερό πράγμα όμως εεε? Μερικά παιδιά να ζητάνε τα πάντα και να πρέπει να τους βάζουμε φρένο και άλλα να μην τους κάνει καμία εντύπωση...

Και όταν μεγαλώσουν μπορεί να αλλάξουν εντελώς!

Φαντάσου πόσο μάλλον τα δίδυμα...

τωρα εχει αρχισει και ζηλευει... πριν τιποτα...

με το ρηλαξ τι σχεση εχουν τα παιδια σας? εμενα η μια εχει φαει κολλημα... μπορει να κοιμαται ολη νυχτα εκει αλλα μολις την βαλεις στο κρεβατι να ειναι ανυσηχη..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Πραγματικα αλλαζουν πολυ τα παιδια σε ολα και στο θεμα της διατροφης.

Αναστασια το ρηλαξ μας ειναι καινουριο,η Ελιζα ηταν δυσκολο μωρο δεν καθησε καθολου σε αυτο.

Καλο βραδυ κοριτσακια!

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλημερα!

Φρυνακο, ηρθες και γεμισε το καφε!!!

Βρε λες να παμε στο βορρα??? Εγω ψηνομαι παντως, δεν τα εχω γυρισει τα μερη! βεβαια προτιμω να γυρισουμε παλι τεσσερις κ να μην εχουμε αυξησεις!

....και στα κάγκελα έμειναν βέβαια τα μυαλά, μιας και μετά από ένα-δυο τέτοια βιβλία, αρχίζεις και παρατηρείς τι φοράνε οι άλλοι γύρω σου, τι είναι στη μόδα, παίρνεις εσπρέσσο (την φυλλάδα, όχι τον καφέ), και γενικά κατρακυλααααααααααααααααααα.... :lol:

να σε δω και με τσαντικο λουιςμπουιτον κ τι αλλο!!!

με το ρηλαξ τι σχεση εχουν τα παιδια σας? εμενα η μια εχει φαει κολλημα... μπορει να κοιμαται ολη νυχτα εκει αλλα μολις την βαλεις στο κρεβατι να ειναι ανυσηχη..

μαλλον της αρεσει να ειναι σχετικα ωηλα το κεφαλι της. Δοκιμασες να της σηκωσεις το στρωμα της στο κρεβατι?

φιλια πολλα!

Καλημέρα!

Ο υπολογιστής μου κάνει φορμάτ και έχω γυρίσει όλα τα κομπιούτερ του γραφείου...

Αφροδίτη πήρες το σμς μου χθες βράδυ?

Τα μέρη της Φρύνης είναι τέλεια το ξαναλέω...

Άμα ψήνεστε το συζητάμε!

Καλημερα κοριτσαι ατι κανετε?

Εγω συνεχιζω να πηζω κ επισης θελω πολυ να παω Βεροια κ Ναουσα!!!

Φρυνη θυμασαι κατι ατελειωτες συζητησεις που καναμε που Μητσος -Ελιζα-Στεφανια κοντευαν να χρονισουν κ δεν τρωγανε απολυτως τπτ! Πωπω Και για το θεμα με Ελιζα με καροτσι οταν βγαινατε εξω που δεν ηθελε!!! .....Κ Μητσος σαν την Ελιζα ειναι στο φαι κρεας με τπτ μονο κιμα ..... σαλατες φρουτα οσπρια ζυμαρικα. Ουτε πιτες τρωει πολυ σπανια σπανακοπιτα ουτε τυρια γαλα ελαχιστο αλλα αρχισε κ τρωει γιαουρτι αρκετο μαζι με μηλο.

Ο Μητσος παει παιδικο απο το Μαιο κ εγω συνεχιζω το πηξιμο στην δουλεια που ημουνα..

Μακαρι μορε να καταφερουμε να βρεθουμε να γνωριστουμε κ απο κοντα πολυ μου ελειψες!

Χτες πηγαμε πλατεια Καρυτση τελικα για χαλαρο ποτακι πολυ ωραια περασαμε.

Διαφημίσεις

Πωπω ξεσαλώσατε! Καιρό έχει να δει τέτοιες δόξες το καφέ μας!

Φρύνη πολύ χαίρομαι που σε ξανάχουμε στα πέριξ:D

Λοιπον,η Ελιζα εχει γινει θηριο,ψηλωσε παρα πολυ,ειναι 105-106εκ:shock: και 18 κιλα.Θα γινει 3 στις 2-1-11.Δεν ειναι καθολου γεματουλα,αλλά ειναι πολυ ψηλη.Χωρις πλακα,ελπιζω να μην γινει τεραστια,γιατι καλο το υψος αλλά μεχρι ενα σημειο...

Η κοντή φυλή χαιρετά την ψηλή φυλη. Πάντως στην πατούσα είμαι σίγουρη ότι θα σας παίξουμε στα ίσα!

http://www.sfendamos.gr/el/sights.htm

Για να μην ξεχνιόμαστε, για πάρτε μια ιδέα...

Δεν θέλω να σκέφτομαι για τι τιμές μιλάμε... εμείς πάνω από 50 ευρώπουλα σε δωμάτιο δεν παίζουμε με την καμία άρα μάλλον για καμια σπηλια μας βλέπω:rolleyes: Που θα πάει δεν θα πάει η κρίση και στα ρημαδοδωμάτια να ρίξουν τις τιμές;

Σήμερα έστειλα τον θοδωρίκο σχολειο γιατί είχε αφηνιάσει, υποτίθεται ότι τον κράταγα για προστασία πράγμα που δεν ίσχυε γιατί συνέχεια έκανε τραμπολίνο από κρεββάτι σε κρεββάτι, σκαρφάλωνε παντου και γενικά έκανε ότι απαγορευόταν.

Τζένη τον μήτσο τι ώρα τον παίρνετε απ'το σχολείο; πως τα έχετε βολέψει; προσπαθώ να πάρω ιδέες.

Φρύνη δε θυμάμαι αν σου ευχήθηκα καλή εγκυμοσύνη και με το καλό ένα υγιέστατο πανύψηλο μωράκι!

Εκδρομούλες μου ονειρεύεστε ε? Μια από τα ίδια αλλά όπως το βλέπω φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά...περίδρομο!

Λέγκω εμένα τον μικρό τον παίρνει το σχολικό κατά τις 9.30 και τον φέρνει 2.45 (εκτός κι αν έχω ρυθμίσει τις δουλειές νωρίτερα και έχω αυτοκίνητο οπότε πετάγομαι και τον παίρνω εγώ κατά τη 1.30 που έχουν τελειώσει με το φαγητό εκεί). Μέχρι τότε έχω ταίσει τη μικρή, του δίνω κι εκείνου λίγο φαγάκι και τα βάζω μαζί για ύπνο κι αν κοιμηθούν πανηγυρίζω! Από Φλεβάρη που θα πάω για δουλειά θα με κλαίνε οι ρέγγες πάντως γιατί φεύγω από το σπίτι 7 και επιστρέφω 4 στην καλύτερη! Εσείς ρε κορίτσια που δουλεύετε τι ώρα τα ξυπνάτε και τα στέλνετε σταθμό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Λέγκω εμένα τον μικρό τον παίρνει το σχολικό κατά τις 9.30 και τον φέρνει 2.45 (εκτός κι αν έχω ρυθμίσει τις δουλειές νωρίτερα και έχω αυτοκίνητο οπότε πετάγομαι και τον παίρνω εγώ κατά τη 1.30 που έχουν τελειώσει με το φαγητό εκεί). Μέχρι τότε έχω ταίσει τη μικρή, του δίνω κι εκείνου λίγο φαγάκι και τα βάζω μαζί για ύπνο κι αν κοιμηθούν πανηγυρίζω! Από Φλεβάρη που θα πάω για δουλειά θα με κλαίνε οι ρέγγες πάντως γιατί φεύγω από το σπίτι 7 και επιστρέφω 4 στην καλύτερη! Εσείς ρε κορίτσια που δουλεύετε τι ώρα τα ξυπνάτε και τα στέλνετε σταθμό?

Κι εμένα η ερώτηση μου είναι για όταν ξεκινήσεις δουλεια όχι για τώρα. Ποιος θα τον παίρνει απ'το σχολείο; Ο παιδικός σας μέχρι τι ώρα είναι;

Ελάτε στα βόρεια, είναι πολύ όμορφα! Ο άντρας μου είναι από Νάουσα, και έχει αρκετά όμορφα μέρη. ΟΚ, δεν θα έμενα μόνιμα Νάουσα γιατί βαριέσαι κάποια στιγμή, αλλά για λίγες μέρες, ειδικά το χειμώνα είναι πολύ καλά! Εγώ ανυπομονώ να μάθει η Σοφία σκι του χρόνου μάλλον, για να ξαναρχίσουμε τα χειμερινά σπορ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...