Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λία, το βικς είναι επικίνδυνο για τα μωρά. Στο θηλασμό δεν παίζει ρόλο, αρκεί να μη το φάνε ή να μη το μυρίσουν/τριφτούν..για το λίγο που θες να βάζεις στη μύτη, δεν υπάρχει πρόβλημα (κι εγώ το κάνω).

thanks, Doooo.....

Δεν θα βάλω στο μωρό (δεν το είχα σκοπό έτσι κι αλλιώς). Μόνο στη δικιά μου μύτη.... :P

bZwup3.pngNYbjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Φρύνη συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη!

Χτες το απόγευμα η μαμά μου κράτησε τη Σοφία 2 ώρες και πήγαμε με τον άντρα μου σε ένα Ιταλικό για φαγητό, να γιορτάσουμε την επέτειο, ήταν σούπερ!

Καλησπερα τι κανετε?

Εγω συνεχιζω κ πηζω στο γραφειο κ στο σπιτι ενοειται.

Πηγαμε χτες γιατρο καναμε εμβολιο κ τα αυτια του Μητσου παλι εχουν υγρο. Παλι θεραπεια μεχρι Δευτερα επανεξεταση κ αν δεν υποχωρησει αντιβιωση. Εχω την εντυπωση οτι τοσο καιρο δεν βαζαμε σωστα τον φυσ.ορο. Καμια σχεση με τον τροπο που το εβαλε χτες ο ντοκ.

Κατα τα αλλα μια χαρα τον βρηκε 14.800 κ 96 εκ. Για τον εμετο που ειχε κανει συν διαροια απλα επιβεβαιωσε ιωση γαστρεντεριτιδας που παλι καλα την περασε σχετικα ελαφρα.

Το απογευμα λεω κ εγω να βγω με φιλαρακια να ξελαμπικαρω λιγο. Ελπιζω να μην μου τυχει τπτ κουλο κ στραβωσει.

Για το βικς που λέγατε.... έχω ένα της προπολαιν με ευκάλυπτο τύπου βικς, και είχα βάλει στον Μάνο 1-2 φορές τώρα τελευταία... από πια ηλικία κάνει άραγε? Ξέρει καμία?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Hello κοριτσακια!:D

Αναστασια τα διδυμακια σου τι κανουν;;;;Τα καταφερνεις;Εχει βοηθεια;

Ελενικατ,πολυ ενδιαφερον αυτο το βιβλιο του Γερμανου,θα το παρω μου φαινεται!

Αυτην την εποχη δεν διαβαζω,διαβασα το καλοκαιρι,καμια 6-7,τα περισσοτερα ωραια!

Η μονη ωρα που υπαρχει για να διαβασω ειναι το βραδυ,και τον τελευταιο καιρο καθομαι πιο πολυ στο πισι και μετα λιγο στην τιβι.

Η μαμα μου διαβαζε μια ζωη,καθε μα καθε βραδυ βιβλιο.Εχει μια τεραστια βιβλιοθηκη που με φωναζει να την διαβασω...Βεβαια αρκετα βιβιλια της χαθηκαν απο δανεισμο κτλ,αλλά και παλι εχει πολλα.

Λοιπον,η Ελιζα εχει γινει θηριο,ψηλωσε παρα πολυ,ειναι 105-106εκ:shock: και 18 κιλα.Θα γινει 3 στις 2-1-11.Δεν ειναι καθολου γεματουλα,αλλά ειναι πολυ ψηλη.Χωρις πλακα,ελπιζω να μην γινει τεραστια,γιατι καλο το υψος αλλά μεχρι ενα σημειο...

Αυριο θα παω Θεσνικη να κανω τον μεγαλο υπερηχο και θα παω την Ελιζα σε παιδοφθαλμιατρο.Ελπιζω να τα καταφερουμε να την εξετασει.Δεν την εχω παει ποτέ.

Τζενακο ο Μητσος παει παιδικο;

Εσυ στην δουλεια πηζεις ασταματητα ε;

Αναστασια και η Ελιζα δεν ετρωγε.Μας ειχε παιδεψει πολυ με το φαγητο...

καλησπερα φρυνη!

κοιμηθηκε το αγγελουδι σου? :)

δυστηχως ή ευτυχως απο βοηθεια δεν υπαρχει σχεδον τπτ... μονοι μας παλευουμε!... δεν πειραζει ομως... εχει και τα καλα του.. οταν λειπει καποια απογευματα στην δουλεια ο αντρας μου και ειμαι και με τα τρια εχω γυναικα...

και η ελιζα δεν ετρωγε ε? εμας η ιωαννα δεν ετρωγε τπτ... κυριολεκτικα ομως.... μετα τον χρονο αρχισε να μασουλαει κανα μπισκοτακι... πριν κανα δυο βδομαδες καναμε εξετασεις αιματος και σιδηρος φεριτινη και αιματοκριτης ηταν πολυ χαλια....πολυ κατω απο τα φυσιολογικα ορια.... ξεκινησαμε βιταμινες και σιδηρο και τωρα καπως αρχισε να βελτιωνεται η κατασταση... μην νομιζεις βεβαια... λιγα πραγματα....τεσπα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Και βιταμινες Αναστασια;

Τις θηλαζεις και τις 2 αποκλειστικα;

Με τον υπνο πως τα πατε;

Η Ελιζα κοιμαται γυρω στις 9:30.

Δεν ετρωγε καθολου ευκολα,εκανε ολο τον τοπο χαλια για να φαει 2 βουκιες.Το πρωτο φαι που εφαγε ηταν χυλοπιτες με φετα,οι οποιες ακομη και τωρα ειναι οι αγαπημενες της.Εξετασεις γιατι κανατε;Ειδε συμπτωματα ο γιατρος;Πόσο ηταν δηλ,ο αιματοκριτης;Θα αρχισει να τρωει σιγα σιγα,που θα παει...Η Ελιζα τωρα πια τρωει παρα πολλα πραγματα,οχι ομως μονη της.Κι αν την ρωτησει το πιο πιθανο ειναι να σου πει οτι δεν θελει.Εγω δεν ρωταω,απλα ταιζω!

Χαβιέ έφτασε καλά στην Πόλη, τα μωρά κοιμούνται κι εγώ τρώω σοκολάτα, πίνω κρασί και ψιλοδουλεύω...

Το απόγευμα έβαζα συνέχεια φωνές στον Αλέκο...

Και γίναν όλες οι αταξίες σήμερα... Η Φίφη πετάει στην τουαλέτα (και με κλειστό καπάκι) ότι πιάσει στα χέρια της, και το έλεγα στον Αλέκο γελώντας και παίρνει και αυτός το αφρόλουτρο και το πετάει μέσα... Μετά έγσυσα τη μικρή να την βάλω για μπάνιο και κατουράει το πάτωμα και πάει ό Αλέκος και ταλαβουτάει στα τσίσα της...

Είναι μεγάλη βλακεία που πολλές φορές θεωρούμε ότι τα μεγάλα παιδιά είναι μεγάλα και πρέπει να φέρονται έτσι...

Τεσπα, ελπίζω να μου γίνει μάθημα...

Αυτά παθαίνει όποιος βαριέται και δεν βγαίνει βόλτα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δηλαδή όταν λέτε δεν τρώνε, δεν τρώνε ούτε τα ωραία φαγητά???

Βλέπε μακαρόνια με τυρί, μπριζόλες, κοτόπουλο κτλ? Γλυκά?? Κέηκ? Τυρόπιτες, και γενικώς όλα τα παρεμφερή???

Διαφημίσεις

Βλέπε μακαρόνια με τυρί, μπριζόλες, κοτόπουλο κτλ? Γλυκά?? Κέηκ? Τυρόπιτες, και γενικώς όλα τα παρεμφερή???

Η Ελιζα οταν δεν ετρωγε,δεν ετρωγε απολυτως τπτ!

Δεν ηταν θεμα γευσης,ηταν οτι δεν ηθελε να φαει στερεες τροφες.Εμαθε σιγα σιγα με τις χυλοπιτες με το τυρι και με τα φρουτα.Ο Γιωργος ξοδεψε ατελειωτες ωρες μαζι της για το φαγητο.

Μπριζολες,κοτοπουλο και οτιδηποτε κρεατικο η δεν τρωει ουτε σημερα.

Χοιρινο δεν της δινω εξαλλου,το μοσχαρι και το κοτοπουλο το κρυβω μεσα στα φαγητα.

Δεν θελει καθολου το κρεας.Της το πασαρω ομως.

Τρωει γενικα πολλα φρουτα καθε μερα,πινει φυσικους χυμους που της κανω στον αποχυμωτη και τρωει και σαλατες αρκετες!

Ξέρει το κορίτσι και τρώει όλα τα υγιεινά!!!!!

Φρυνάκο δεν θα κατέβετε καμιά βόλτα???

Άντε μην ψήσω τις τσούπρες και έρθουμε προς τα μέρη σας για Χριστούγενα!!!!!

Αξέχαστες διακοπές ήτανε!!!!!!! Ήρθαμε 3 και γυρίσαμε 4!!!!!!!!!

Αντε ρεεεε ελατε!!!!!!!!!!!

Θα περασουμε τελειααα!!!!:D

Δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να κατεβουμε ως που να γεννησω.

Ο Γιωργος φετος παιζει Β εθνικη και εχει και καποιους αγωνες Αθηνα αλλά δεν ξερω πότε ειναι.Θα δουμε.

Κι η Ελιζα ειναι λιγο τεμπελουλα,λιγο απαιτητικη...Δεν ξερω μηπως μας το βγαλει ξινο.Ειναι λιγακι δυσκολο παιδακι οταν προκειται να αλλαξει περιβαλλον.Δεν θελει να περπαταει,δεν θελει να τρεχει.Ολο λεει οτι κουραζεται και θελει να κατσει καπου:lol:

Γεια σας!

Λενίτο, πολύ τη μελετάς την αύξηση των μελών της οικογενείας:tongue:

Για το βικς που λέγατε.... έχω ένα της προπολαιν με ευκάλυπτο τύπου βικς, και είχα βάλει στον Μάνο 1-2 φορές τώρα τελευταία... από πια ηλικία κάνει άραγε? Ξέρει καμία?

Ρόζι το βικς έχει καμφορά;) Με τον ευκάλυπτο δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Φρύνη, η Ελιζούλα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σκέψου και να έτρωγε...:rolleyes: Ξέρει το κορίτσι!

DPYUp2.png EYukp3.png

Και βιταμινες Αναστασια;

Τις θηλαζεις και τις 2 αποκλειστικα;

Με τον υπνο πως τα πατε;

Η Ελιζα κοιμαται γυρω στις 9:30.

Δεν ετρωγε καθολου ευκολα,εκανε ολο τον τοπο χαλια για να φαει 2 βουκιες.Το πρωτο φαι που εφαγε ηταν χυλοπιτες με φετα,οι οποιες ακομη και τωρα ειναι οι αγαπημενες της.Εξετασεις γιατι κανατε;Ειδε συμπτωματα ο γιατρος;Πόσο ηταν δηλ,ο αιματοκριτης;Θα αρχισει να τρωει σιγα σιγα,που θα παει...Η Ελιζα τωρα πια τρωει παρα πολλα πραγματα,οχι ομως μονη της.Κι αν την ρωτησει το πιο πιθανο ειναι να σου πει οτι δεν θελει.Εγω δεν ρωταω,απλα ταιζω!

και βιταμινες γιατι δεν τρωει ουτε φρουτα ουτε πινει χυμους....

ναι τις θηλαζω αποκλειστικα.... η ραφαελα ομως τρωει ΑΠΟΛΑ! η ιωαννα μεχρι πριν λιγο επινε ΜΟΝΟ γαλα....μονο θηλαζε δηλαδη.... με τον υπνο εχουμε ακομα τουλαχιστον 3 ξυπνηματα...:? αλλα 10 η ωρα ειναι στα κρεβατια τους και οι τρεις...κι εμενα εχθες εφαγε μακαρονια... τυχαιο?δεν νομιζω...χαχαχα...26 ηταν ο αιματοκριτης... βασικα ηταν αρκετα χλωμη...

ελαχιστα απο αυτα...

ΕΛΑΤΕΕΕΕ!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...