Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

υπερενταση ακουσα και ηρθα !

εμεις μετα απο τη συναντηση πηγαμε σε φιλους ,εκει ειχε πολυ φαγητο ,

μπουζουκακι,τραγουδι και πολυ χορο για την στεφανια !ναι ντου ακους??χορευε εκει η κυρια συνεχεια!

στο γυρισμο η στεφανια κοιμηθηκε αλλα απτην ωρα που φτασαμε σπιτι δεν

λεει ΑΚΟΜΑ να κοιμηθει!!τι θα περασω παλι αποψε??

λοιπον να πω και γω για τη συναντηση

δυστυχως δεν προλαβαμε να μιλησουμε με τα "γνωστα ανηλικα" νταφ και ντιες ,ναι οντως ενιωθα ακροπολη διπλα τους,

ειναι κουκλες οπως και οι κορες τους!!

αλλα και η αφρο μας εφτασε αργα και πολυ λιγο τα ειπαμε και μαλιστα ουτε που την χαιρετησα ετσι που εφυγα ,η δαναη εχει γινει κοπελαρα!!

και ναι επιτελους ειδα το μαγουλο μετα απο τοσοοοο καιρο!!

καλα για το μαρινακι δεν εχω λογια ,το εφτυνα ,εδωσε ρεσιταλ χορου!!

αυτα παω γιατι με περιμενει δυσκολη νυχτα !καληνυχτα σας!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

evi_mik ποιον γυναικολόγο έχεις; Τον Γκριμπίζη; Κι εγώ στο Γέννεσις γέννησα, με τον Γκριμπίζη και μια καταπληκτική μαία με την οποία συνεργάζεται. Αν θέλεις μαία δική σου, πες μου;)

Έχω το Μαμόπουλο, και η επόμενη επιλογή μου ήταν ο Γκριμπίζης

αλλά είχα κλείσει πρώτα ραντεβού με το Μαμόπουλο και με κέρδισε αμέσως!

Για το Γκριμπίζη έχω ακούσει τα καλύτερα!!!

Τελευταία επειδή το συζητούσαμε και με τη μαία μου,

μου είπε ότι είναι και ο μόνος στη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει (έχει κάνει)

Φ.Τ. σε περιπτώσεις με ισχυακή προβολή.

Μαία έχω μια εξαιρετική κοπέλα την Ειρήνη,

που μαζί με μια ακόμη αναλαμβάνουν τοκετούς στο σπίτι.

Δούλευε μέχρι πρότεινως στο ιατρείο της Πατσούρου

και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις και για IBCLC

899667.png226174.png

Τώρα είμαι στις 25 εβδομάδες, και σήμερα είδα κάτι που μοιάζει με λεκέ από σταγόνες γάλα στο σουτιέν μου.

Είναι δυνατόν να επανέρχεται το γάλα (ή πρωτόγαλα) από τόσο νωρίς

Η μαία μου μου ανέφερε πρόσφατα ότι το γάλα αρχίζει να εμφανίζεται από τον 6ο μήνα.

Οπότε αυτό που λες δεν μου ακούγεται περίεργο.

Εγώ δεν το διαπίστωσα τόσο νωρίς αλλά πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό.

899667.png226174.png

Έχω το Μαμόπουλο, και η επόμενη επιλογή μου ήταν ο Γκριμπίζης

αλλά είχα κλείσει πρώτα ραντεβού με το Μαμόπουλο και με κέρδισε αμέσως!

Για το Γκριμπίζη έχω ακούσει τα καλύτερα!!!

Τελευταία επειδή το συζητούσαμε και με τη μαία μου,

μου είπε ότι είναι και ο μόνος στη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει (έχει κάνει)

Φ.Τ. σε περιπτώσεις με ισχυακή προβολή.

Μαία έχω μια εξαιρετική κοπέλα την Ειρήνη,

που μαζί με μια ακόμη αναλαμβάνουν τοκετούς στο σπίτι.

Δούλευε μέχρι πρότεινως στο ιατρείο της Πατσούρου

και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις και για IBCLC

α, πολύ ωραία, τότε! Ψαγμένη σε βρίσκω:D

Η μαία μου μου ανέφερε πρόσφατα ότι το γάλα αρχίζει να εμφανίζεται από τον 6ο μήνα.

Οπότε αυτό που λες δεν μου ακούγεται περίεργο.

Εγώ δεν το διαπίστωσα τόσο νωρίς αλλά πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό.

Ναι, κι εγώ αν θυμάμαι καλά είχα από τον 6ο ή αρχές του 7ου πρωτόγαλα

Καλημέρα δεν είπα! Καλημέρα λοιπόν!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Φελίνι πότε γεννάμε;;;;;

Θα ρωτήσω και γω τον γιατρό αν γίνεται να γεννήσω φυσιλογικά,αν και φοβάμαι να πω την αλήθεια..με τόσα που πέρασα στον Γιώργο....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Καλημέρα

Τι κανετε?

Τι καλα που βρεθηκατε χτες! Εμεις δεν ηρθαμε το φοβηθηκα ειναι η αληθεια αλλα βγηκαμε στο παρκο παιξαμε κ περασαμε πολυ καλα!

Μαρινακι περαστικα κ παλι!

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα κοριτσάκια! Εγώ είμαι και πάλι νυστάρα αφού το βράδυ μας ήταν δύσκολο και δε βρίσκω και την παιδίατρο! Πάλι ξυπνώντας είχε 38 και κάτι ο μικρός και εγώ είμαι αναγκαστικά στη δουλειά!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα

τις εντυπωσεις απο την συναντηση τις εγραψα στον αντιστοιχο τοποι κ βαριεμαι να επαναλαβω, ειδικα οσο βλεπω τη στοιβα με τα πιατα να μου γελουν...

εμεις περα του οτι περασαμε σουπερ, η Δαναη κοιμηθηκε απο τις 9, ψοφια, ξυπνησε μια φορα απο βηχα και ξεραθηκε μεχρι τις 8.20 το πρωι που την ξυπνησα εγω!!! Α, και κοιμηθηκε κ μονη της στο κρεβατι! ε, ναι ρε παιδια, ετσι εισαι ανθρωπος. κατσαμε με τον ερωτα, τσιμπησαμε κατι σαν ανθρωποι, ειδαμε ταινιακι, μια χαρα!!! ωραιος ο νεος αλμοδοβαρ κοπελιες μου, αν κ δεν ηταν τοσο ο "εαυτος του" οσο σε αλλες ταινιες. οχι πολυ πλοκη, ελαχιστα ναρκωτικα και ομοφυλοφιλια και καθολου συμπτωσεις... Χμμμ.... τελεια σκηνοθεσια κ φοβερες εικονες ομως οπως παντα! ε και φυσικα ξανατσατιστηκα με τον εαυτο μου και θελω να συνεχισω τα μαθηματα ισπανικων. ειναι υπεροχη γλωσσα!!!

κατα τα αλλα ειμαστε καλα, ο γιος μου μολις γυρισαμε "εγινε αλλο παιδι",ολο χαρες κ κουβεντουλες, ξεχασε τους πονους του (βεβαια πριν ειχε "αδειασει" το εντερακι του) κ μου δαγκωνε το μαγουλο! Η δαναη ειχε μια γκρινια μεχρι να φαει κ να κανει μπανακι να ηρεμισει, αλλα φυσιολογικο, αφου δεν ειχε κοιμηθει καθολου.

γιουπι, το λιγοτερο που μπορει να κανει η αδερφη σου με την γιατρο της, ειναι μια κουβεντα. να της πει ανοιχτα οτι δεν θελει να κανει καισαρικη κ οτι απο οτι καταλαβε οτι η γιατρος γιαυτο την προοριζει. μπας κ την πιασει στο φιλοτιμο...

τατι εισαι νουμερο, μου αρεσεις ομως: "ολα για το αγορι μου"!!!Εγω νομιζα οτι γενναγες.

Πως ειναι ο μικρος ταλιμπαν σημερις λεγκ?

Α, Ντι εσ, εφτιαξα κ γω την προηγουμενη βδομαδα καρυδοπιτα γιατι περιμενα κοσμο, αλλα επειδη αρρωστησε ο μικρος το ακυρωσα κ μου εμεινε η καρυδοπιτα κ "αναγκάστηκα" να την φαω μονη μου... Ενταξει, αυτο ηταν η απαντηση γιατι δεν μου κουμπωνει το παντελονι... εχω παντως να κανω διορθωσεις στη συνταγη, αμα θελησει καμια να την (ξανα-)φτιαξει να μου πει!

Σματς σμουτς, παω για φασινα, ενταξει, ενταξει μη με ζηλευετε!

Αχχχχ ποσο σας ζηλευω που συναντηθηκατε!

Γι ατην γριπη κ εμας την προηγουμενη βδομαδα ελειπε καποιες μερες μια συναδελφος κ τωρα που γυρισε μας ειπε πως ειχε την γριπη των χοιρων μαλλον ( δεν εκανε λεει τεστ ειπαν οι γιατροι πως το κανουν μονο αν εχεισ νοσησει βαρια). Εχω ψιλοαγχωθει ειναι η αληθεια!

Πως πανε οι εγκυουλες? Πρωτη γενναει η Τατη , εμτα ποια εχει σειρα?

Καλημέρα!

Ωραία τα νέα από τη συνάντηση!

Με αρρώστους και αρρωστούλικα έχω χάσει τελείως το λογαριασμό, οπότε περαστικά σε όλους όσους.

Ο Κωστής αυτό το ΣΚ από τη μαμακίαση πέρασε στη μπαμπακίαση. Αυτοκόλλητοι μιλάμε μπαμπάς και γιος:D:D Μέχρι που τον κοίμησε ο μπαμπάς του το βράδυ, εγώ δεν ήμουνα καν στο δωμάτιο! Αχ, ας κρατήσει λίγο καιρό αυτό:-P, μια ανάσα βρε παιδί μου.

Η Σοφία πάλι....κλαίει μόλις με χάσει από το οπτικό της πεδίο:( Ευτυχώς όταν φύγω τελείως ξεχνίεται σχετικά εύκολα.

Επίσης, το Σάββατο το πρωί ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ!!! Μια καλή μελανιά στο μάγουλο είναι ο απολογισμός της πτώσης, τίποτα σπουδαίο δηλαδή αλλά εγώ τα χρειάστηκα.

DPYUp2.png EYukp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!καλη εβδομαδα!!

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!εδω δεν εχουμε κανεναν ε?

νυσταζωωω ευτυχως σε λιγο θα σχολασω

τζενακι κριμα που δεν ηρθες να σας δουμε,μας εχετε λειψει!

αφροδιτουλα ετσι μπραβο !!ειδες ερχονται και καλυτερες μερες

και χαλαρωνουμε!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...