Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χα το χω διαβάσει το Ντιβάνι! Στα αγγλικά! Ωραίο είναι!

Το λευκό Κάστρο διαβάζω του Παμούκ... Περιμένω να δω αν έχει κανένα βαθύτερο νόημα ή απλά είναι ένα παραμύθι... Ή έχω χάσει κάθε κριτική ικανότητα....

Το τελευταίο δεν είναι καθόλου απίθανο...

Επειδή οι άλλοι γράφουν μλκ, θα αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για τις κριτικές μας ικανότητες τώρα????????????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαι μένα με απογοήτευσε ο Παμούκ, το Ινστανμπουλ που ξεκίνησα να διαβάζω, το οποίο έχει και βραβείο λογοτεχνίας..δεν το τελείωσα, ούτε κ πρόκειται, αν και θέλω να τελειώνω ό,τι αρχίζω κ ας μη μου αρέσει τόσο πολύ..αλλά αυτό, δεν...

Τζεν θα συμφωνήσω για τον Γιάλομ...ένα δυο που έχω διαβάσει μου άρεσε πολύ!

Ότι έγραψες για το Ινστανμπουλ είναι σαν το έγραψα εγώ!!!! Έτσι ακριβώς νιώθω και εγώ, αλλά δεν άντεξα το παράτησα!!!! Μετά δοκίμασα και ένα άλλο αλλά δεν θυμάμαι ποιο και πάλι το άφησα...και να σκεφτείς ότι την Κωνσταντινούπολη την λατρεύω έχω πάει 5 φορές και ότι έχει σχέση με αυτήν με ελκύει...:?

εγώ μετά από τόσα βιβλία για μωρά/παιδιά/γονείς, το γύρισα στο μπεστσέλερ!!! shopaholic και τα μυαλά στα κάγκελα!!

....και στα κάγκελα έμειναν βέβαια τα μυαλά, μιας και μετά από ένα-δυο τέτοια βιβλία, αρχίζεις και παρατηρείς τι φοράνε οι άλλοι γύρω σου, τι είναι στη μόδα, παίρνεις εσπρέσσο (την φυλλάδα, όχι τον καφέ), και γενικά κατρακυλααααααααααααααααααα.... :lol:

αν πιάσω κανά σοβαρό λογοτεχνικό θα ζζζζζζζζζζζ................... από τη πρώτη παράγραφο.

Για τον κοινό ύπνο: η Μαρίνα δεν έρχεται στο κρεβάτι μας, γιατί ....δεν το έχει μάθει!! να ένα καλό που είχε το διπλό στο παιδικό δωμάτιο. Αφού ένα πρωί, ξύπνησε (εγώ διάβαζα στο κρεβάτι το δικό μας), πήγε μέχρι το σαλόνι, δε βρήκε κανέναν, και ξαναγύρισε στο κρεβάτι της!! ούτε που σκέφτηκε να δει στο δικό μας υπνοδωμάτιο! :D:D:D ....και βέβαια δε την φώναξα, μέχρι να τελιώσω το κεφάλαιο :tongue: τέτοιες στιγμές χαλάρωσης δεν τις χαλάς ελαφρά τη καρδία!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Άρα να μην ανησυχώ....

Και γιατί τόσο διασημότητα ο Παμούκ ρε παιδιά???

Μπορεί σε καποιους να λέει κάτι. Ίσως να μην είμαστε το τάργκετ γκρουπ του..

Πάντως διάβασα ένα ωραίο ενός γερμανού, η Θεραπεία λέγεται!

Αν σας αρέσουν τα σχιζοφρενικά!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κορίτσια, καλημέρα (αν και μεσημέριασε)....

Μήπως ξέρει να μου πει κάποια αν το vicks vaporub είναι ασφαλές κατά το θηλασμό; Δεν έχω σκοπό να βάλω στο στήθος, βεβαίως, αλλά βάζω λίγο στη μύτη μου (εξωτερικά) γιατί έχω φοβερό μπούκωμα και δυσκολεύομαι να ανασάνω (ειδικά το βράδυ, στον ύπνο).... Κοίταξα λίγο στο e-lactancia και μου φάνηκε πως δεν είναι στα ακίνδυνα αλλά - αν κατάλαβα καλά - είναι επικίνδυνο μόνο σε περίπτωση κατάποσης από το μωρό. Έτσι δεν είναι;

bZwup3.pngNYbjp3.png

Διαφημίσεις

Λία, το βικς είναι επικίνδυνο για τα μωρά. Στο θηλασμό δεν παίζει ρόλο, αρκεί να μη το φάνε ή να μη το μυρίσουν/τριφτούν..για το λίγο που θες να βάζεις στη μύτη, δεν υπάρχει πρόβλημα (κι εγώ το κάνω).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

τι κανετε? φρυνη! συγχαρητηρια κοριτσακι για την εγκυμοσυνη! η ελιζουλα καλα ειναι?

τονια και ελεγα που ειναι αυτο το κοριτσι! καιρο ειχαμε να ακουσουμε νεα σου...

βλεπω πολυ διαβασμα επεσε.΄...εγω πειραζει που το να διαβασω βιβλιο μου φαινεται επιστημονικη φαντασια....? βασικα φοβαμαι οτι θα εχω αποκοιμηθει στην πρωτη σελιδα....! χαχαχα....

φιλια πολλα! τα λεμε τσουπριτσες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

τσουπρίτα έρχεσαι λες μια κουβέντα και φεύγεις?

Τί κάνετε? Σε τρέχουν τα κοριτσούδια σου? Ο Στρατάκος? Η μικρή έφαγε?

Εμένα περιττό να σου πω ότι αν της δώσω κολοκύθι και καρότο τα βγάζει με τα χέρια της και ζητάει τα ενδιαφέροντα, κρέας, μπιφ΄τεκι, κοτόπουλο κεμπάπ....

Και επίσης τέρμα το τάισμα.... Μόνη της τρώει και με το πιρούνι... Αν της το πάρω γίνεται μάχη και ακούγονται οι τσιρίδες σε όλο το λεκανοπέδιο!!!!

προχθές έφαγε αρακά με το χέρι, έναν έναν!

Έτσι κάνω και καμιά δουλειά!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ναι καπως ετσι! χαχαχα ...

ηλθον ειδον και απηλθον!

ολιγον τρεξιμο το εχουμε...

η μικρη αρχισε να ψιλοτρωει οχι πολλα πραγματα ομως.... βασικα σαν να της ανοιξε η ορεξη μολις ξεκινησαμε σιδηρο.... ισως επαιζε κι αυτο τον ρολο του...

μια χαρα την βρισκω την δικια σου!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...