Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπεθέρααααα, πως παει το σπόρι???? Εκανες παλι καμια κοιλαρα ή ακομα δεν πηραν χαμπαρι οτι εισαι εγκυος? Ειδατε το φύλο?

Καλά πάει το σπόρι...ειδικά τις τελευταίες μέρες με έχει πεθάνει στο κλωτσίδι!! Φύλο θα ξέρω την Δευτέρα που θα πάω για β επιπέδου. Στην αυχενική δεν μας είπαν τίποτα.... ο καλός μου βέβαια είδε αρχ@δια...αλλά κάτα πόσο ήταν θα δούμε!

Ροζάκι, τι έγινε; Χτυπήσαμε τελικά και τον τρίτο γιο;;;

Κάτι ξέρεις εσύ????

έσπασες όλα τα ρεκόρ σε απουσία περιόδου!! γουάου!! 18 μήνες άνευ!!

...πέρασε και μένα με 17 υπέροχους μήνες + 9 εγκυμοσύνης εννοείτε,ε?

Α, ξέχασα...εδώ και 3 μήνες ο Κων/νος ξυπνάει κάθε βράδυ και έρχεται στο κρεβάτι μας....:(:(μου φαίνεται σαν να υπνοβατεί τρόπον τινά ρε κορίτσια...έχετε κάτι υπόψιν???έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο????

Ο Γιάννης ενώ κοιμόταν στο κρεβατάκι του στο δωμάτιό του από 5-6 μηνών, τελευταία... από τα 5 και μετά θα έλεγα, ξυπνάει τη νύχτα και έρχεται τρέχοντας στο κρεβάτι μας... με ρωτάει κιόλας, "Να ξαπλώσω δίπλα σου???"... πως μπορείς να πεις όχι τέτοια ώρα... τώρα πλέον δεν έρχεται μόνο αν δεν ξυπνησει, δηλαδή 2-3 φορές την εβδομάδα... Ο Γιάννης το ξεκίνησε από φόβο για κάποια όνειρα που έβλεπε.

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Πως πατε κόρες?

Τωρα καταφερα να ανασάνω απο το πρωι, οποτε λεω να σας καλημερισω!

Που εισαι ρε χαμενη Τονια? Παει σχολειο το κωνσταντινούλι?

Απο ονειρα αλλο τιποτα τα πιτσιφριγκια, χτες η δαναη μου εκλαιγε οτι δεν θελει κουλουρι κ γιατι της εφαγα το τσουρέκι... Οσο για το κρεβατι μας, εγω προβληματιζομαι που δεν χωρανε κ τα δυο, εξαρταται απο το ποιο παιδι θα κλαψει πρωτο, αυτο παιρνω στο κρεβατι μου, για να μην ξυπνησει το αλλο, αφου ειναι στο ιδιο δωματιο. Το δευτερο έχασε! Εκτος αν καποιο δειξει ιδιαιτερα ανησυχο, οποτε εχει προτεραιοτητα αυτο. Αμα τα δω κ κοιμουνται καλα, τα βαζω στα δικα τους.

Καλημερούδια!

Κι εγώ με το κρεβάτι έχω θέμα... Κυρίως ο Χαβιέ ο οποίος είναι πιο σταθερός. Παίρνω τη Φίφη και την ταϊζω στο κρεβάτι και μετά πίσω στο δικό της εκτός αν είναι μετά τις 6 το πρωί οπότε την κρατάω σε μένα...

Κάπου εκεί όμως θα φωνάξει και ο Αλέκος ο οποίος ρωτάει μπαμπά να έρθω??? Και ο Χαβιέ του λέει όχι είναι νωρίς κτλ και θα έρθω εγώ μετά... Μπορεί να ξανακοιμηθεί μπορεί και όχι... Αν όχι θα ξαναφωνάξει, και θα πάει ή ο Χαβιέ ή εγώ... Τον λυπάμαι τον κακομοίρη όμως... Αν ήμουν μόνη μου θα τα είχα στο κρεβάτι μου και τα 2! Βέβαια αυτό σημαίνει ότι δεν θα πολυκοιμόμασταν μια και όταν βλέπει το ένα το άλλο αναστατώνονται και ξυπνάνε!

Το είχε πει και η Μυρτώ χρειάζεται ένα δωμάτιο με στρώμα από άκρη σε άκρη και να κοιμούνται όλοι εκεί!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Πού είσαι Τόνια? Πολύ σε σκεφτόμουνα τελευταία, λέω πάει μας εγκατέλειψε αυτή η ψυχή! Πώς τα πάει αλήθεια ο μικρός με το σχολείο?

Εμείς με τον κοινό ύπνο δεν το έχουμε καθόλου, για την ακρίβεια είμαι τόσο μίζερη στον ύπνο που θα προτιμούσα να κοιμόμουν και χωρίς το σύζυξ! :tongue::tongue::tongue:. Μερικά βράδυα δηλαδή την κάνω για καναπέ μεριά και κοιμάμαι σαν πουλάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Άσχετο....

Διαβάζω ένα αμερικάνικο βιβλίο, το ξέρω αμερικανιές αλλά έχουν ένα ταλέντο... Σου κάνουν πολύ απλά και τα πιο σύνθετα πράγματα... Και μπορεί να νομίζεις ότι απευθύνονται σε ηλίθιους αλλά έχουν αποτέλεσμα...

http://www.amazon.com/How-Talk-Kids-Will-Listen/dp/0380811960/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1289382444&sr=8-1

αυτό είναι! Και έχει μια παράγραφο που θα σας την αντιγράψω το βράδυ που ουσιαστικά περιλαμβάνει την ουσία της αντιμετώπισης των παιδιών. Όσον αφορά την ντιμετώπιση των συναισθημάτων τους και κυρίως των άσχημων συναισθημάτων...

Αφροδιτάκι, εσένα σκέφτηκα αμέσως και τον εαυτό μου βέβαια!

Μαρινάκι μου...τί κάνετε εσείς??πότε γυρνάς στη δουλειά??Πάει σχολείο το μικιό μου, καλά τα πάει,μπορώ να πω..αφού το πρωί μπαίνει με χαρά στο σχολικό, πιστεύω πως καλά πρέπει να περνάει,φαίνεται να του αρέσει...

Όσον αφορά στο θέμα αντιμετώπισης των παιδιών ,Ελένη, πιστεύω ότι έχω σημειώσει παταγώδη αποτυχία...και ας λένε οι Αμερικάνοι....δεν έχω υπομονή ρε γμτ....γυρνάω φορτωμένη από τη δουλειά,φορτωμένη με το Χ. που δουλεύει εκατό ώρες το 24ώρο, δεν το χειρίζομαι καθόλου σωστά το θέμα..και μετά τύψεις,τρελές τύψεις...γι'αυτό κ χάθηκα τόσο καιρό,πολύ ψυχοπλακωτικά όλα....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα!

Κι εμείς με το κρεβάτι έχουμε ένα θέμα...

Τη Σοφία στάνταρ την παίρνω εκεί κατά τις 5-6 που ξυπνάει. Και ο Κωστής καταφτάνει κατά τις 7 παρά. Έχει πλάκα γιατί έρχεται τρέχοντας και χώνεται δίπλα μου. Από τη στιγμή που άλλαξε η ώρα δεν έχουμε σηκωθεί ποτέ μετά τις 7.30.

Τη νύχτα, αποφεύγω να τα παίρνω στο κρεβάτι μου (τη Σοφία, ο Κωστής έρχεται μόνος του). 'Η πάω και ξαπλώνω μαζί τους και όταν κοιμηθούν (αν ξυπνήσω) φεύγω, ή περιμένω να κοιμηθούν στο κρεβάτι μου και (όποτε ξυπνήσω) τα πάω πίσω στο δικό τους. Προτιμώ το 1ο, είναι λίγο πιο άνετα 2 στο μονό, παρά 3 ή 4 στο διπλό.

Θυμάστε το μυστικό που σας είπα εχθές? Πιπέρι θα βάλω στο στόμα μου ΠΙ-ΠΕ-ΡΙ!!! Να μην ξαναμαρτυρήσω ποτέ!!!

Λενιώ το έχω διαβάσει κι εγώ. Λέει αρκετά βοηθητικά πράγματα αλλά με την πρακτική άσκηση...ακόμα γελάω. Άκου μην διαβάσεις παρακάτω μέχρι να εξασκηθείς σε ό,τι έχεις διαβάσει :lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Για πειτε κανενα τιπ ρε παιδια εσεις οι διαβαστερες!!! Εγω αποφασισα να μην ξαναδιαβασω τετοια βιβλια, το τελευταιο σχεδον με κατεστρεψε! Τωρα διαβαζω τη γραμματικη της φαντασιας, πολυ με αρεσει! Βεβαι με τους ρυθμους που διαβαζω, θα το τελειωσω σε κανα τριχρονο... ποτε προλαβαινετε ρε γμτ, εγω μονο οταν η δαναη ειναι στη πισινα κ γω ειμαι απεξω κ την περιμενω. Βεβαια κοιμαμαι με τις κοτες, 10.30 με το ζορι ειμαι ακομα ξυπνια.

Διαφημίσεις

Τη Σοφία στάνταρ την παίρνω εκεί κατά τις 5-6 που ξυπνάει. Και ο Κωστής καταφτάνει κατά τις 7 παρά. Έχει πλάκα γιατί έρχεται τρέχοντας και χώνεται δίπλα μου. Από τη στιγμή που άλλαξε η ώρα δεν έχουμε σηκωθεί ποτέ μετά τις 7.30.

Τη νύχτα, αποφεύγω να τα παίρνω στο κρεβάτι μου (τη Σοφία, ο Κωστής έρχεται μόνος του). 'Η πάω και ξαπλώνω μαζί τους και όταν κοιμηθούν (αν ξυπνήσω) φεύγω, ή περιμένω να κοιμηθούν στο κρεβάτι μου και (όποτε ξυπνήσω) τα πάω πίσω στο δικό τους. Προτιμώ το 1ο, είναι λίγο πιο άνετα 2 στο μονό, παρά 3 ή 4 στο διπλό.

Καλά δρομολόγια κάνεις και εσύ τις νύχτες! Στο Πήλιο εγώ έπεσα με τη φίφη αγκαλιά!!!!!

Λενιώ το έχω διαβάσει κι εγώ. Λέει αρκετά βοηθητικά πράγματα αλλά με την πρακτική άσκηση...ακόμα γελάω. Άκου μην διαβάσεις παρακάτω μέχρι να εξασκηθείς σε ό,τι έχεις διαβάσει

Γι' αυτό σου λέω αμερικανιές... Αφού λέει να εξασκηθείς και με το σύζυγο ή με μια φίλη κτλ... Αλλά ξέρεις πολλές φορές έτσι είναι που σου μένουν πράγματα... Αλλά για φαντάσου να πω στο Χαβιέ ένα βράδυ, έλα να εξασκηθούμε: Εσύ θα κάνεις τον Αλέκο και εγώ τη μαμά....

Όσον αφορά στο θέμα αντιμετώπισης των παιδιών ,Ελένη, πιστεύω ότι έχω σημειώσει παταγώδη αποτυχία...και ας λένε οι Αμερικάνοι....δεν έχω υπομονή ρε γμτ....γυρνάω φορτωμένη από τη δουλειά,φορτωμένη με το Χ. που δουλεύει εκατό ώρες το 24ώρο, δεν το χειρίζομαι καθόλου σωστά το θέμα..και μετά τύψεις,τρελές τύψεις...γι'αυτό κ χάθηκα τόσο καιρό,πολύ ψυχοπλακωτικά όλα....

Τόνια κι εμείς τί κάνουμε εδώ???? εεεε????

Νομίζεις ότι τσάμπα γράφουμε????

Για πειτε κανενα τιπ ρε παιδια εσεις οι διαβαστερες!!! Εγω αποφασισα να μην ξαναδιαβασω τετοια βιβλια, το τελευταιο σχεδον με κατεστρεψε! Τωρα διαβαζω τη γραμματικη της φαντασιας, πολυ με αρεσει! Βεβαι με τους ρυθμους που διαβαζω, θα το τελειωσω σε κανα τριχρονο... ποτε προλαβαινετε ρε γμτ, εγω μονο οταν η δαναη ειναι στη πισινα κ γω ειμαι απεξω κ την περιμενω. Βεβαια κοιμαμαι με τις κοτες, 10.30 με το ζορι ειμαι ακομα ξυπνια.

Εγώ στο μετρό και στην τουαλέτα... Το βράδυ δεν μπορώ να ξεπεράσω τη 1 σελίδα...

Τί είναι η γραμματική της φαντασίας??? Εγώ διαβάζω ένα του Ορχάν Παμούκ και περιμένω με υπομονή να δω πού το πάει ο ποιητής...

Εγώ στο μετρό και στην τουαλέτα... Το βράδυ δεν μπορώ να ξεπεράσω τη 1 σελίδα...

Τί είναι η γραμματική της φαντασίας??? Εγώ διαβάζω ένα του Ορχάν Παμούκ και περιμένω με υπομονή να δω πού το πάει ο ποιητής...

Ποιο του Ορχαν? Του έχω δώσει του κυρίου 2-3 ευκαιρίες γιατί μου αρέσει πολύ η τούρκικη λογοτεχνία αλλά με απογοήτευσε...

τώρα έχω αφήσει και εγώ στην άκρη τα βιβλία παιδικής ψυχολογίας και διαβάζω ένα για ενήλικους..."Στο ντιβάνι" του Γιάλομ. Είναι καταπληκτικό!

Χα το χω διαβάσει το Ντιβάνι! Στα αγγλικά! Ωραίο είναι!

Το λευκό Κάστρο διαβάζω του Παμούκ... Περιμένω να δω αν έχει κανένα βαθύτερο νόημα ή απλά είναι ένα παραμύθι... Ή έχω χάσει κάθε κριτική ικανότητα....

Το τελευταίο δεν είναι καθόλου απίθανο...

Kαι μένα με απογοήτευσε ο Παμούκ, το Ινστανμπουλ που ξεκίνησα να διαβάζω, το οποίο έχει και βραβείο λογοτεχνίας..δεν το τελείωσα, ούτε κ πρόκειται, αν και θέλω να τελειώνω ό,τι αρχίζω κ ας μη μου αρέσει τόσο πολύ..αλλά αυτό, δεν...

Τζεν θα συμφωνήσω για τον Γιάλομ...ένα δυό που χω διαβάσει μου άρεσε πολύ!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...