Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Γεια σου Φρύνη!!!!! Με το καλό το 2ο μωράκι!

Πολύ ταξιδιάρης ο Χαβιε....ΖΗΛΕΥΩ!!!

Να σας πω ένα μυστικό?

Η Σοφία εδώ και καμιά βδομάδα δεν ξυπνάει το βράδυ σσσσσσσσσσσσ.....

Εγώ γιατί ξυπνάω στάνταρ μια κατά τις 4-5? Φοβερό πράγμα η συνήθεια :mad:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χα, μπαινω για καλημερα και τσουπ η Φρυνη!!! Και γκαστρουλα και ευτυχης!!! Τελεια νεα! Μπραβο βρε κοριτσαρα, να σου πανε ολα καλα και τωρα που εχεις λιγο χρονο μπαινε να μας λες τα νεα σου!

Έγινα 28, στα πόσα ενηλικιωνόμαστε;

Εν τω μεταξύ, μετά από 9 μήνες εγκυμοσύνης και 18 θηλασμού, σήμερα μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος!

Καλα παιδι μου, εσυ θα με κανεις καταπρασινη!!! Ακους εκει τωρα της ηρθε περιοδος.... Εμενα μου εχει ερθει 18 φορες απο τοτε που γεννησα. Οσο για την ενηλικιωση δεν ξερω, εγω ακομα δεν και ας ειμαι 34+!

Σματς σμουτς!

Α, ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακια μου για τον Αγγελουκο!

Ελιζααααα και στα δικά μας! Εκει που πηγαιναν να στρωσουν και μενα, χτες καθε μια ωρα ημουν στο ποδι...

Λενιτο, νομιζω οτι επιβαλλεται να αφησεις τον Χαβιε με τα παιδια και να παμε ενα ταξιδακι!

Αφροδιτάκο,

Ας αποθηλάσουμε και φύγαμε!!!!!!!!!!!!

Περιμένω πως και πως! Διάθεση έχουμε, μέρος έχουμε το μόνο που πρέπει είναι να αποθηλάσουμε και να κάνουμε οικονομίες!!!!!!!

Του χρόνου μας βλέπω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημεραααααα

τι κανετε κοπελιες ολα καλα?

Αν κ καθηστερημενα χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες κ εορταζουσες!Πολυχρονοι κ οτι επιθυμειτε!

Φρυνακι πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σου! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κ με το καλο να δεχτεις την μπεμπυλα σου!

Εμεις καλα ειμαστε αναρρωσε ο Μητσακος, εγω πολυ δουλεια πηξιμο κ παλι!

Φιλια

Διαφημίσεις

AAAAχουυυυυυυυυυυυυ!!!

χρόνια πολλά Αφροδιτάκο μου για τον Άγγελό σου!!! και εσύ Σοφάκι!!!

Και παλλαντινάκι επίσης χρόνια πολλά!!

έσπασες όλα τα ρεκόρ σε απουσία περιόδου!! γουάου!! 18 μήνες άνευ!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Σας είπα ότι ο Χαβιέ αύριο φεύγει για Κων/πολη???

ουουουουου!!!! ζουλεύωωωω!!!!! Στην Πόλη αδελφές μου, στην Πόλη!!!:rolleyes::lol:

Α! μια και κάνετε ορθογραφικές επισημάνσεις, και το Ιάσονας παρακαλώ με ομικρον! :D

Καλημέρες!!

Α! μια και κάνετε ορθογραφικές επισημάνσεις, και το Ιάσονας παρακαλώ με ομικρον!

Ωχ, σωστό! Όχι τίποτ' άλλο, δείχναμε και την ηλικία μας εμείς που το μάθαμε "Ιάσων"...

Καλημέρα!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Πολυχρονοι οι Αγγελοι !! Αφροδιτη και Σοφουκα να τους χαιρεστε !

Παλαντιν να τα εκατοστησεις και χρονια σας πολλα !

Γεια σου Φρυνακο !με το καλο το νεο σπορακι!να μπαινεις πιο συχνα

Λεγκουλιν μην κοψοχωλιαζεσαι αδικα ,θα πανε ολα καλα αυτη τη φορα πως ειναι τωρα ο θοδωρουλης?

αλλη φορα ειδοποιησε για εθνικο κηπο, εμεις πηγαμε την κυριακη

τα δικα μας η Στεφανια χθες εκανε πυρετο και μυξες 2 μερες δεν κλεισαμε ματι

αλλα ο μπεμπης κοιμηθηκε και τις 2 βραδιες σερι 24.00-10.00σσσ...

αλλα τι να το κανεις που ειχα τα ξυπνηματα της στεφανιας

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γεια σας βρε κορίτσια!!!!!!Τί κάνετε?????Χάθηκα ρε γμτ, δεν προλαβαίνω ντιπ.....άσε που αν ανοίξω υπολογιστή γίνεται μάχη με τον μικρό....τέσπα...Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...Αφροδίτη και Σοφούκα, να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!μου φαίνεται ότι και οι Νεφελίτσες γιόρταζαν χτες,ε???Αν ναι, Ντιεσάκι να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου...και πρέπει να μου διαφεύγει και άλλη μια Νεφέλη...τόσο καιρό που έχω να μπω σας ξέχασα....:(:(

Πώς πάνε οι εγκυμοσύνες????είχαμε καινούργιο σκυταλοχτύπημα,ε????Ντανσεμάκι, καλή εγκυμοσύνη κοριτσάκι!!!

Λεγκόπουλο....κάνατε την επέμβαση του Θοδωρίκου???Πώς πήγε, καλά είναι το παιδάκι???Αντε μωρέ, να είναι και η τελευταία, να μην ξαναταλαιπωρηθείτε....

Παλλαντινάκι, να τα εκατοστήσεις!!!!!

Καλή ενηλικίωση!!!!!!!!!:tongue::tongue:Και προσοχή στις σκυτάλες τώρα!!!!!!όσον ούπω λέω να την αφήσω να χτυπήσει και μένα...αν πετύχω το χάρη σε καμιά γωνία, γιατί κάθε βράδυ γυρίζει πτώμα μετά τις 11....:(:(

Σας φιλώ.....

Α, ξέχασα...εδώ και 3 μήνες ο Κων/νος ξυπνάει κάθε βράδυ και έρχεται στο κρεβάτι μας....:(:(μου φαίνεται σαν να υπνοβατεί τρόπον τινά ρε κορίτσια...έχετε κάτι υπόψιν???έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή Λενάκο, άμα πάτε ταξίδι, μετά τη θέλεις?????????!!!!!!Μμμμμμμμμμμμ.........πονηρή!!!!θέλεις να τσιμπήσεις το υπέρογκο επίδομα τριτέκνου!!!!!!!

Και γω πεθαίνω για ταξίδι.....λέγαμε για Τοσκάνη μέσα στον Οκτώβρη, αλλά έτσι όπως δουλεύει ο είλωτας....δεν το βλέπω.Αν έρθει κ η σκυτάλη δε, πάει,πέταξε......

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ο Οκτώβριος πέρασε βρε!

Αλλά μην απογοητεύεσαι! Και με σκυτάλη με το σύζυγο μια χαρά θα πας ταξίδι...

Εγώ λέω για το κρεπαλοταξίδι με τις τσούπρες!!!!!!!!

Επιβάλλεται να μην έχουμε κανέναν περιορισμό!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...