Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Παράθεση:

Συμπεθέρααααα, πως παει το σπόρι???? Εκανες παλι καμια κοιλαρα ή ακομα δεν πηραν χαμπαρι οτι εισαι εγκυος? Ειδατε το φύλο?

Ποιά συμπεθέρα, ποιό σπόρι; Τί έχασα;;;

Τη Ρόζυ εννοεί ο ποιητής!

Κι εγώ έπρεπε να σκεφτώ λίγο! Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά στα Αγγελούδια μας!!!
:)

Χρόνια Πολλά στον Άγγελο της Αφροδίτης μας και της Σοφούκας μας!! Να τους χαίρεστε κορίτσια!

Χρόνια Πολλά και στην Αγγελική

Χρόνια Πολλά και στην Παλλαντίνιο! Πολύ ωραιο το βιντεάκι με τις φωτογραφίες! Μπράβο σας κορίτσια!

Λέγκω μην το σκέφτεσαι! όλα πήγανε μια χαρά! :)

Περαστικά στον Μητσάκο!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου... απ'τα μουτρα σας πήρα πρωινιάτικο... μάλλον λάθος έκανα αλλά όπως και να χει κακός ενθουσιαστήκαμε από τώρα γιατί και την άλλη φορά την 7η ή 8η μέρα άνοιξε το συρίγγιο άρα καλύτερα να είμαστε πιο χαλαροί και στο τέλος να πανηγυρίζουμε παρά το αντίθετο. Πάντως για την ώρα μάλλον όλα καλά:-)

Χρόνια πολλά στο μικρό και το μεγάλο Αγγελάκι μας... να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε πάντα καλά τα παλικαράκια σας!!!

Παλλαντινιο, να ζησεις πολλλλααααα χρονια ακομα μαζι με το αμορε σου και να ειστε παντα ευτυχισμενοι. Ποσο εγινες τωρα μαρή, ενηλικιωθηκες ή ακομα??? (το χρωμα πάει στο πρόσωπό μου)

:lol::lol::lol: Σωστήηηηηη

Χρόνια πολλά μικρό ανήλικο, να είστε πάντα στα σιρόπια και τα μέλια!!!

Δανάη, χαλάλι τα λεφτά (ξέρω δύσκολες εποχες για τέτοια κουβαρντιλίκια), θα έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη (εντάξει με λίγες ανακατωσούρες παραπάνω) και σε λίγους μήνες θα έχουμε μία ακόμα υπεργκόμενα μπεμπονίτα στο καφέ μας!

Ροζάκι, τι έγινε; Χτυπήσαμε τελικά και τον τρίτο γιο;;;

Α! Ρε συ Λεγκ, είχε βάλει υποψηφιότητα ο Χριστόφορος; Πες μια κουβέντα ρε συ, κι έψαχνα ποιόν να ψηφίσω στο κωλοδήμο μας...

Λε κοπελιά δυο φορές σε έχω δει τι θελες να σε πω; Άσε που σε κοψα για αναρχάκι:D

dVaZZRo0LN8

Τσακώστε και ένα γλυκουλι γαλλικό χιτάκι που παίζει τελευταία

Όπως καταλάβατε ξεραθήκανε ταυτόχρονα τα σκατα και βρήκα ευκαιρία να πιω λίγο καφέ

Δανάη, χαλάλι τα λεφτά (ξέρω δύσκολες εποχες για τέτοια κουβαρντιλίκια), θα έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη (εντάξει με λίγες ανακατωσούρες παραπάνω) και σε λίγους μήνες θα έχουμε μία ακόμα υπεργκόμενα μπεμπονίτα στο καφέ μας!

Ροζάκι, τι έγινε; Χτυπήσαμε τελικά και τον τρίτο γιο;;;

Καλά πού ξέρεις εσύ ότι είναι μπέμπα εεεε?

Ονειρεύεσαι κόρες και ας είναι και άλλου εεεε?

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ!

Λέγκω σίγουρα έκανες λάθος, όλα θα πάνε καλά!

Χρόνια πολλά και στους Άγγελους!

Έγινα 28, στα πόσα ενηλικιωνόμαστε;

Παντρευτήκαμε στα γενέθλια για να μην έχει ο καλός μου να θυμάται πολλές ημερομηνίες χιχι

Εν τω μεταξύ, μετά από 9 μήνες εγκυμοσύνης και 18 θηλασμού, σήμερα μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος!

Καλά πού ξέρεις εσύ ότι είναι μπέμπα εεεε?

Ονειρεύεσαι κόρες και ας είναι και άλλου εεεε?

Ε ναι! :tongue:

Που ήσουνα χθες εεεε;

Λοιπόν το σκ πήραμε σβάρνα τους κήπους... σάββατο εθνικο και κυριακή βοτανικο. Υπέροχος ο Βοτανικός, ενθουσιάστικα! Κάνανε και πικ νικ με φακές... έεεετσι ένα κλασικο φαι κατάλληλο για πικ νικ χαχαχα Το μόνο αρνητικό το μικρό άβαταρ που για άλλη μια φορά έκανε κράτημα αναπνοής με τίναγμα και λιποθυμία και πάλι ο γιωργάκης έχασε τα μισά του χρόνια, ευτυχώς εγώ το συνήθησα. Ξύπνησε το άβαταρ

Καλησπέρα πέρα ως πέρα!

Χρόνια πολλά στος Άγγελούς σας Αφροδιτάκι και Σοφούκα!

Λέγκ δε μπορεί αυτή τη φορά θα πήγαν όλα καλά! Καλέ τι είναι αυτά που σας κάνει ο μικρός σας? Πάει θα είχα μείνει προ πολλού στον τόπο!

Φιλιά σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ε ναι!

Που ήσουνα χθες εεεε;

Λοιπόν το σκ πήραμε σβάρνα τους κήπους... σάββατο εθνικο και κυριακή βοτανικο. Υπέροχος ο Βοτανικός, ενθουσιάστικα! Κάνανε και πικ νικ με φακές... έεεετσι ένα κλασικο φαι κατάλληλο για πικ νικ χαχαχα Το μόνο αρνητικό το μικρό άβαταρ που για άλλη μια φορά έκανε κράτημα αναπνοής με τίναγμα και λιποθυμία και πάλι ο γιωργάκης έχασε τα μισά του χρόνια, ευτυχώς εγώ το συνήθησα. Ξύπνησε το άβαταρ

Δεν σηκώνω το τηλ όταν βλέπω το νούμερό σου!!!!!!!!!

Χαχαχα! Πήρα μετά αλλά είχατε φύγει... Είχαμε κανονίσει να πάμε στη Λούτσα και φαντάστηκα ότι θα ήθελες βόλτες και δεν επέμεινα.

Είδαμε ένα νεογεννητάκι (νταξ όχι και τόσο 2 μηνών ήταν)... Και πήγαμε μετά σε μια ταβέρνα που μας έφαγαν τα κουνούπια! τέτοιο κουνούπι δεν έχω ξαναδεί... Να φανταστείτε ότι μεταφερθήκαμε μέσα γιατί δεν μπορούσαμε να φάμε. ήταν σούρουπο βέβαια και επειδή τα νερά εκεί ήταν βαλτώδη αλλά και πάλι Νοέμβριο μήνα μας φάγανε!

Να πάμε στο Βοτανικό αλλά όχι με φακές.... Κάπου είδα μια ωραία συνταγή για φακοκεφτέδες!Φακοτάκη!

Διαφημίσεις

Δεν σηκώνω το τηλ όταν βλέπω το νούμερό σου!!!!!!!!!
Θα σου στείλω μαρή ταχυδρομικά περιστέρια να σου καταχέσουν το μπαλκόνι!!!:lol: Αν νομίζετε ότι με το να μη σηκώνετε τα τηλέφωνα θα γλυτώσετε από μένα είστε γελασμένες χααααααααααααααααα... σάμπως νομίζετε ξεχνάω την αχρία (και γριπωμένη) πρώην συμπεθέρα μου που είχε βάλει τηλεφωνητή για να μην την ξυπνάω το πρωί!:cool:
Να πάμε στο Βοτανικό αλλά όχι με φακές.... Κάπου είδα μια ωραία συνταγή για φακοκεφτέδες!Φακοτάκη!

:lol::lol::lol: έχεις την ευγενή καλοσύνη να με γράφεις με ωμέγα;... και τον κολέτσομαν με όμικρον;

Γεια σας κοριτσακια!!!:D

Τι κανετε;

Διαβασα λιγακι τα νεα σας και χαρηκα!!

Λεγκωωωω,ποσο καιρο!Τι κανουν τα ζουμπουρλουδικα σου;

Ελενικατ τα δικα σου;;

Η Μυρτω τι κανει;

Θα βρεθουμε αραγε ποτέ;;:D

Εμεις ειμαστε καλα,η Ελιζα μεγαλωσε πολυ,εγω ειμαι εγκυος,στον 5ο μηνα,μαλλον κοριτσακι,την Πεμπτη θα ξερω σιγουρα.Εχω άδεια απο την δουλεια και καθομαι σπιτι με την Ελιζα!Περναμε σουπερ!

Ο Ιουλης και κυριως ο Αυγουστος ηταν δυσκολοι,απο αναγουλες και εξαντληση,αλλά μετα,σιγα σιγα πέρασαν!

Φρυνηηηηηηηη.... που έχεις χαθεί γλυκιά μου γκαστρωμένη ψηλέγκω;;; Κι εσύ γκαστρούλα λοιπόν; Τι καλά! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου... Να μπαίνεις που και που να μας λες τίποτα, μη μας ξεχνάς :) Όντως ποτε θα βρεθούμε οεο; Θα κατέβεις καμια βόλτα;

Καλημέρα!!!!!!!!!

Καλώς τη Φρυνούλα! Ωραία νέα μαθαίνουμε!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι! Άντε με το καλό και το 2ο μωράκι! Η Ελιζούλα τί κάνει ψηλώνει???

ελπίζω να συνεχίσει η καλή εγκυμοσύνη σου και να μην έχεις τα ίδια με την πρώτη!

Φακωτάκη! Έτσι καλά???

Σας είπα ότι ο Χαβιέ αύριο φεύγει για Κων/πολη???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...