Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι, ναι βγηκανε σημερα! Η συμβουλη του ντοκτορ ειναι να κατσει λιγο, να μην κανει αποτομα κτλ, αλλα φυσικα και δεν παιζει, ο μποζω χοροπηδαει!!!

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια!!!

Νταφακι σε σκεφτομουν που τριγυρνας! Φιλια στη κουκλίτσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα ρωτάς?

Μπράβο στον Μποζορίκο!

Κατούρησε?

Λοιπόν είδα στο φατσοβιβλίο της Μαριλού το λινκ για το παιδικό μουσείο που έχει αφιέρωμα το Νοέμβριο στα μουσικά όργανα...

Α έχει ετσι καλό καιρό θα ήταν ωραία μια βόλτα στο κέντρο το σκ.

Και το Σάββατο έχει κρουστά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλώς την DaF!!! έλειψες από το καφέ... φιλιά στη ζουζούνα σου!

Μπράβο στον Θοδωράκη που βγήκε! Καλή ανάρρωση να έχει το μανάρι!

εμείς επισήμως στο σπίτι με αμυγδαλίτιδα και ωτίτιδα... άπειρες μύξες, μύξες, μύξες.... πότε θα τελειώσουν πια; 2 μήνες τώρα παίζουμε σε αυτήν την πίστα.

Κατα τ'αλλα είναι σούπερ ορεξάτος! Μέσα στην ενεργεια.:)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

περιμένουμε το καζανάκι του Σοζ!!!! :D:D

χαχαχα εντάξει τραβήχτηκε το πρωτο και το δεύτερο καζανάκι επιτυχώς!

Τώρα περιμένουμε να μην ανοίξει το ρημαδοσυρίγγιο. Πονάει όταν κατουράει αλλά φαίνεται ότι κατουράει απ'την νέα τρυπουλα. Στο νοσοκομείο ήταν αστέρι απίστευτα συνεργάσιμος ο σκατούλης, αφού του κάνανε την πρώτη αλλαγή που πονάει πολύ και δεν τον κράταγε κανένας, καθόταν ακούνητο το μωρό μου. Βέβαια τα πάντα του βγαίνανε στον ύπνο, παραμιλούσε, τιναζόταν συνέχεια, κοπανιόταν... Τα δύο τελευταία βραδια βέλαξε απο φαγούρα σε όλο το αποκάτω σύστημα λόγω της συγκεκριμένης επέμβασης και λόγω της κατάκλισης και του δόσανε αταράξ, ντεπόν και κάτι αλοιφες γιατί είχε σαλτάρει το παιδάκι... τέσπα γυρίσαμε σπίτι μας, ελπίζω να ξεμπερδέψαμε και μεταξύ μας μακάρι αυτό να είναι το πιο σοβαρό που θα περάσουν τα παιδάκια μας και όλα τα παιδάκια...

Ο νικολουδάκος μου παρόλο που ερχόμουν κάθε μέρα για να φέρω τα γάλατα και να τον θηλάσω μου φάνηκε ότι μεγάλωσε πολύ... χάρηκε πολύ που γυρίσαμε.

Το σπόρι το είδαμε, είναι ένα (μεγάλη αγωνία την είχα) και είναι στη θέση του. Δεν ακούσαμε καρδιά, αλλά ο γιατρός είπε ότι φαίνεται η καρδιακή λειτουργία, απλά δεν ακούγεται γιατί είναι πολύ νωρίς. Εξετάσεις τώρα να φαν κι οι κότες και θα πάω πάλι σε 20 μέρες.

Τι ωραία!!!!!!!!!!!!!! Το νέο μέλος του καφέ έκανε την πρώτη του επισημη φωτογράφιση! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη Δαναάκο μου... Περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Κι εγώ θέλω! Μάλλον θα τον πάω καμια βόλτα από κει το Σάββατο ωραία θα είναι... Αύριο είναι και το θεατρικό παιχνίδι στο @ρουφ αλλά δεν θα πάμε αύριο για να μην χοροπηδήσει πολύ και ψάχνουμε τα ράματα στα πατώματα.

Περαστικά και στον Ιασωνάκο! Δεν βοηθάει και ο καιρός κρυο ζέστη αρρωσταίνουν συνέχεια τα παιδάκια...

φιλώ σας φιλεναδουλες μου πάμε με τον γέρο μου να φάμε και μαζέψουμε τα κομμάτια μας:D

Περαστικά σας Λέγκω μου είναι πολυ δυνατό παιδάκι ο Θοδωράκης σου, αλλά κι ο Νικόλας μας διαβάζω μια χαρά τα πήγε! Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε κι εσείς λίγο τώρα! Αχ μεγάλη κουβέντα είπες να είναι αυτό το πιο σοβαρό που θα πάθουν τα παιδάκια μας, πόσο δίκιο έχεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα,

Σιδερενιος ο Θοδωρακος! Λιγες μερες υπομονη πιστευω κ ολα θα γινουν οπως πριν. Μπραβο κ για τον Νικολακη που ηταν τοσο πολυ συνεργασιμος κ υπομονετικος.

Περαστικα στον Ιασωνακο. Μαριλενακι ειναι δυσκολη χρονια για μας φετος , η πρωτη στον παιδικο ολοι λενε ειναι ολο ιωσεις κλπ. Θα περασει κ αυτο τι να κανουμε!

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά!

Να πάνε όλα καλά και για τον Θοδωρούλη μας εύχομαι! Να είναι το τελευταίο που περνάει! Δωστου ένα μεγάααααααλο φιλί από μένα Λέγκω! Α! αν μπορείς στείλε μου τον αριθμό του κινητού σου γιατί έχω το παλιό και ήθελα να σας πάρω αλλά δεν τα κατάφερα....

Για δέστε κι αυτό. http://www.fhw.gr/edu/other_saturday.html Ενδιαφέρον βρήκα το κουκλοθέατρο με τους μύθους του Αισώπου. Έκλεισα για την τελευταία παράσταση στις 18/12 γιατί οι δύο προηγούμενες είναι υπεράριθμες.... εντωμεταξύ μέχρι να πιάσω γραμμή βέλαξα....:mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...