Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου τα φαγε το ατιμο μηχάνημα τα ξαναγράφω........γκρρρρρρ......

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα!

Εύχομαι μια εύκολη και γρήγορη ανάρρωση στο Θοδωρίκο και όλα να πάνε καλά αυτη τη φορά. Λέγκω περιμένουμε νέα σας όποτε προκάμεις.

Κερδίσαμε την πρώτη μάχη με τις μύξες. Ο πόλεμος πάντως συνεχίζεται. Έχω γίνει η τρελλή με τον ορό. Όλη μέρα κυνηγάω τα παιδιά...:lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Τί κάνετε? Κι εμείς επιστρέψαμε από το Πήλιο, περάσαμε ωραία, φάγαμε ήπιαμε κάναμε εκδρομές (άπειρα χιλιόμετρα) και γυρίσε!

Φιλιά σε όλες, καλή βδομάδα και καλό μήνα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Λέω να την κοπανήσω να πάω να δω Σοζώ....

Να πας, να πας. Να στείλεις τα φιλιά μας και όταν γυρίσεις πες μας κι εμάς το όλα οκ να ηρεμήσουμε...

Καλό μήνα!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Πολλά φιλάκια στο Θοδωρίκο να δώσεις Ελένη μιας και θα πας!

Κόρες τελικά το swing μου τα έπαιξε τελείως, μήπως έχει καμιά το τηλ από το service τους γιατί δε βρίσκω άκρη?

mGKop3.png60Jvp3.png

Πήγα και ήρθα!

Είναι καλά, πολύ καλό παιδί ο Σοζώ, κάθεται ακίνητος, παίζει με το ένα του χερακι και όταν χρειαστεί το άλλο χρησιμοποιεί το στόμα του!

Και ο Νικόλας είναι μια χαρά, καταφέρνει με τη γιαγιάκα του!

Οι φακοκωλετσαίοι τέλειοι, ψύχραιμοι γονείς!

Για την επιτυχία θα ξέρουμε αφού γυρίσουν σπίτι...

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Να μαι και γω! Σας έλλειψα;

Να σας πω τα του Σοζ πρωτα που εχετε αγωνια! Τον ειδα χτες, ειναι καλα, ειναι γλυκας, υπέροχος! Βοηθάει την κατασταση πολυ, ειναι πολυ συνεργασιμος και περιμενει ακινητος στο κρεβατακι του υπομονετικα. Αλλα οση κινηση του λειπει την βγαζει σε ομιλια, δεν σταματαει το στοματακι του καθολου και για να ειμαι ειλικρινης το χαρηκα πααααρα πολυ! Ο μικρος Νικόλας κανει μποντιγκ με τη γιαγιά του, την παλευει και αυτος, απο οτι εμαθα. Οι γοναίοι, κουρασμενοι αλλα παντα χαμογελαστοι! Μακαρι να πανε όλα καλα να ησυχασουνε απο αυτο το αγχος! Παρασκευη επιστρέφουν.

Δεν εχω πολυ χρονο να σας διαβασω αναλυτικά, χρονια πολλα στον Μητσακος μας με την τελεια φαντασία, να τον χαιρεστε Τζενουλα και να σας κανει να γελατε παντα! Βασσουλα να χαιρεσε και συ τον ερωτα. Δεν θυμαμαι καποιον αλλον....

Εμεις περασαμε Τ Ε Λ Ε Ι Α, ανανεωθηκα παρα πολυ, πηγαμε για 5 μερες στο Αγρινιο, τα πιτσιρικια τα πηγανε πολυ καλα με παππουδια, ειδικα ο αγγελος που τους παιρνει τηλεφωνο πεντε φορες τη μερα. Απο την Πεμπτη ως την Κυριακη πήγαμε στο Καρπενησι, σε ενα πολυ γλυκο και ζεστο σπιτακι με φαρμα, τα πιστιρίκια τρελλάθηκαν με τα ζωα, καναμε βολτες στα γυρω πανεμορφα χωρια, μαζεψαμε καστανα, καρύδια, μανιταρια, ζεσταθηκαμε στο τζακι, γνωρισαμε κοσμο, κοιμηθηκαμε ξεκουραστηκαμε και γυρισαμε ποοολυ καλύτερα απο οτι φύγαμε! Τα μερη εκει πανεμορφα, μεσα στο δασος, απιστευτα χρωματα αυτη την εποχή! Βεβαια κρυο, πολύ κρυο... Ευτυχως Σαββατο και Κυριακη ειχε λιακαδα. Βεβαια οταν ξημερωνε τα παντα ηταν κατασπρα απο τον πάγο! Ειδα κατι θερμοκρασιες -2....

ΜΕ τα πιστιρικια ηταν καλα σε γενικες γραμμες, λιγες κρισεις ειχαμε, τα καταχαρηκα τα θκατουλια μου. Η γλωσσιτσα του Αγγελου παει ροδανι, λεει ολες τις κουβεντες, συννενοησε αρκετα καλα χωρις ομως να κανει ακομα προτάσεις. Α, και ολα τα παιδακια που βλέπει τα φωνάζει Νανάη..... Η Ναναη, τον χαιρετε και τον προσεχει και αυτη, με την προβλεπομενη-ελεγχομενη βεβαια ζηλεια. Ωρες ωρες παιζουν και κατι ξαναστροφες βεβαια και οποιον παρει ο χαρος.... Εννοειται οτι γυρισα χοντροτερη! Α, και θυμαστε που η Δαναη δεν ετρωγε γλυκα; Δις, λαστ γίαρ!!! Καθε μερα τσακιζε γλυκακι. Και γω επισης τσακισα καμποσα κομματια μπακλαβα που εφτιαξε η μανα μου επειδη γιορταζε το αδερφι μου. Παιδια τον κανει τελειο, δεν μπορουσα να αντισταθώ... ΘΑ της παραγγειλω κανα ταψι και θα κανουμε μπακλαβα πάρτυ!

Εννοειται οτι ξενερωσα με το που ηρθα στο γραφειο και εχουμε και συσκεψη σε λιγο....

Α, δεν εχω κινητο, το αφησα στο Καρπενησι να συνεχισει τις διακοπες του...

Σας φιλω γλυκα, μου λειψατε!

Καλώς ήρθες τσουπρίτσα!!!!

Να κρατήσεις το τηλέφωνο του σπιτιού για να το έχουμε στα υπόψιν!

Φιλάκια σε όλους σας!

Και τώρα τί θα κάνεις με το κινητό??? θα πάρεις άλλο? Στείλε μου του σπιτιού που δεν το έχω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...