Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααααααχχχχ ζουλεψα τωρα για την συναντηση, ηθελα να δ ω μαγουλο και στεφανία που εχω καιρο να δω, αλλα κι εμείς δεν περάσαμε ασχημα, πηγαμε σε μια ταβερνα εκπληκτική κοιμηθηκε εως τις 7 το απογευμα (θεοι λυπηθειτε με το βραδυ τι ωρα θα κοιμηθει?) την κουρεψα για πρωτη φορα και τώρα ειμαστε μες την ενεργεια!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μπράβο κοριτσάκια που περάσατε πολύ όμορφα εσείς αλλά κυρίως τα ζουζουνάκια σας στη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα! Μπήκαμε δηλαδή σε χριστουγεννιάτικο mood να ευχηθώ καλές γιορτές ή είναι νωρίς ακόμα?

mGKop3.png60Jvp3.png

θυμήστε μου να με μπουφλίσετε την επόμενη φορά που θα σκεφτώ να μην κοιμηθεί η Μαρίνα το μεσημέρι!!!! παιδιά, έπεσε για ύπνο στις 8.30. Με το που ακούμπησε το ζυβί, τα μάτια έκλεισαν. Πιο πριν βιώναμε μια πολύ όμορφη κατάσταση, με την υπερένταση της Μαρίνας να βαράει κόκκινο!!! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...

Εμείς φτάσαμε στο χώρο (εύκολα με ταξί) κατά τις 2. Πήγαμε φαγωμένες από το σπίτι (αλλά σιγά μην πτόησε αυτό την Μαρίνα η οποία συνέχισε με μία μπανάνα, 1 μανταρίνι και 2 τριγωνάκια μπόμπα με τυρί). Το τραπέζι των δραστηριοτήτων είχε πάρα πολλές δραστηριότητες, εμείς ασχοληθήκαμε με το ζυμάρι και φτιάξαμε ένα ανεπανάληπτο έργο αφηρημένης τέχνης. Το αφήσαμε εκεί, δε θέλαμε να το στερήσουμε από τον υπόλοιπο κόσμο αυτό το κομψοτέχνημα.

Μετά ήρθε το ντιεσάκι, με τα καταπληκτικά μάτια και την ακόμα πιο καταπληκτική Νεφέλη, στην οποία πρέπει να έκανα τρομερή εντύπωση, γιατί σταμάταγε τα πάντα και με κοίταγε.

Η κόκκινη κλωστή που ακολούθησε στη συνέχεια ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτική!!! Η Μαρίνα παρακολούθησε το κουκλοθέατρο και το παραμύθι με πολύ ενδιαφέρον!! Στο χορό δε ήταν πρώτη!!!

Στο μεταξύ ήρθε και το Νταφάκι με τη μικρούλα Ερατώ, η οποία έχει πολύ πολύ όμορφο προσωπάκι!!!

Είδα Στεφανία, Αλεξανδρί και Δανάη και τα είπαμε με τις μαμάδες τους.

Η ώρα όμως έφτασε 4 και η απουσία ύπνου δημιούργησε υπερένταση στη Μαρίνα, η οποία άρχισε να μην υπακούει τη μανούλα (και η μανούλα κάτι τέτοια δε τα σηκώνει :P). Οπότε την πήρα και φύγαμε..γυρίσαμε με το τρόλεϋ και το τρένο, είδαμε τη γιαγιά και τον παππού, πήραμε το τουτού μας, γυρίσαμε στο σπίτι, η μαμά σιδέρωνε και η Μαρίνα πήδαγε στον καναπέ. Όταν ξεράθηκε στον ύπνο, η μαμά ένιωσε μια απέραντη ανακούφιση!!!

Καλά να είμαστε, να το επαναλάβουμε, αλλά όχι μεσημέρι!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κοριτσάκια που περάσατε πολύ όμορφα εσείς αλλά κυρίως τα ζουζουνάκια σας στη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα! Μπήκαμε δηλαδή σε χριστουγεννιάτικο mood να ευχηθώ καλές γιορτές ή είναι νωρίς ακόμα?

να ευχηθεις...αμε αμε....αντε χριστουγεννακια!!!!:D:D:D

δεν εχω στολισει κιολας ακομα και με εχει πιασει καταθλιψη...δεν ειχα στολισει και περσυ και καταλαβαινετε.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ποιος εγω που καθε χρονο ηθελα να στολιζουμε απο 15 νοεμβ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

θυμήστε μου να με μπουφλίσετε την επόμενη φορά που θα σκεφτώ να μην κοιμηθεί η Μαρίνα το μεσημέρι!!!! παιδιά, έπεσε για ύπνο στις 8.30. Με το που ακούμπησε το ζυβί, τα μάτια έκλεισαν. Πιο πριν βιώναμε μια πολύ όμορφη κατάσταση, με την υπερένταση της Μαρίνας να βαράει κόκκινο!!! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...

Εμείς φτάσαμε στο χώρο (εύκολα με ταξί) κατά τις 2. Πήγαμε φαγωμένες από το σπίτι (αλλά σιγά μην πτόησε αυτό την Μαρίνα η οποία συνέχισε με μία μπανάνα, 1 μανταρίνι και 2 τριγωνάκια μπόμπα με τυρί). Το τραπέζι των δραστηριοτήτων είχε πάρα πολλές δραστηριότητες, εμείς ασχοληθήκαμε με το ζυμάρι και φτιάξαμε ένα ανεπανάληπτο έργο αφηρημένης τέχνης. Το αφήσαμε εκεί, δε θέλαμε να το στερήσουμε από τον υπόλοιπο κόσμο αυτό το κομψοτέχνημα.

Μετά ήρθε το ντιεσάκι, με τα καταπληκτικά μάτια και την ακόμα πιο καταπληκτική Νεφέλη, στην οποία πρέπει να έκανα τρομερή εντύπωση, γιατί σταμάταγε τα πάντα και με κοίταγε.

Η κόκκινη κλωστή που ακολούθησε στη συνέχεια ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτική!!! Η Μαρίνα παρακολούθησε το κουκλοθέατρο και το παραμύθι με πολύ ενδιαφέρον!! Στο χορό δε ήταν πρώτη!!!

Στο μεταξύ ήρθε και το Νταφάκι με τη μικρούλα Ερατώ, η οποία έχει πολύ πολύ όμορφο προσωπάκι!!!

Είδα Στεφανία, Αλεξανδρί και Δανάη και τα είπαμε με τις μαμάδες τους.

Η ώρα όμως έφτασε 4 και η απουσία ύπνου δημιούργησε υπερένταση στη Μαρίνα, η οποία άρχισε να μην υπακούει τη μανούλα (και η μανούλα κάτι τέτοια δε τα σηκώνει :P). Οπότε την πήρα και φύγαμε..γυρίσαμε με το τρόλεϋ και το τρένο, είδαμε τη γιαγιά και τον παππού, πήραμε το τουτού μας, γυρίσαμε στο σπίτι, η μαμά σιδέρωνε και η Μαρίνα πήδαγε στον καναπέ. Όταν ξεράθηκε στον ύπνο, η μαμά ένιωσε μια απέραντη ανακούφιση!!!

Καλά να είμαστε, να το επαναλάβουμε, αλλά όχι μεσημέρι!!!

τουλαχιστον ξεραθηκε τωρα μετα απο τοση ενεργεια....;)

εμεις κοιμηθηκαμε στο γυρισμο στο αυτοκινητο οποτε η ρουτινα μας συνεχιζεται κανονικα...θα παμε για μπανακι σε λιγο!!!!

εγραψα και εγω για την γιορτουλα στην προηγουμενη σελιδα....;)καλα ηταν, ομορφα!!!!!:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

πάντως να το ξέρετε, η υπερένταση φέρνει πολλά ξυπνήματα...είναι δύσκολο για ένα μικρό παιδάκι να κατεβάσει διακόπτες..Μπορεί να πέφτει νωρίς για ύπνο, αλλά τα ξυπνήματα να είναι περισσότερα... (εμένα ήδη έκανε το πρώτο ξύπνημα, με μυξόκλαμμα..τη βρήκα να κάθεται και να έχει τα χέρια ψηλά, σαν να κάνει επίκληση στον...τοίχο :P:P:P. ευτυχώς, λίγο ζυβί και πάλι νάνι...)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

λοιπον κ εγω θα τ απω περιληπτικα γιατι νυσταζωωωω...δυσκολο βραδυ το χτεσινο...

επιτελους γνωριστηκαμε με τη ντιες και την οικογενεια της!η νεφελη με την ερατω παιξανε κ ευτυχως δεν μαλλιοτραβηχτηκαν:tongue:!η νεφελη ΤΡΩΕΙ το παιδι, απλα αργει...αφηστε λοιπον τη μανουλα ντιες να λεει!!!!:tongue:

γνωριστηκαμε επιτελους και με θεοδωρα, κ την πανεμορφη θεα κουκλαρα αλεξανδρα:D!

και φυσικα με τη βασω και στεφανια με τις οποιες επιφυλασσομαι να τα πουμε περισσοτερο σε επομενη συναντηση(ναι ναι κ με τις δυο!). επισης η μαρινα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!

ειδα κ τη συνονοματη που ηταν πολυ σικ με το φουστακι, οφειλω να πω.

περαστικα στα ζουζουνια που δεν ηρθαν και τους ταλαιπωρους ασθενεις γονεις!

σας φιλω και σας μπονουιτιζω!

Διαφημίσεις

Να σας πω γιατί δεν ήρθαμε;;; Γιατί ο Μικ ήθελε θάλασσα, και με έφαγε...

Και όταν το αγόρι θέλει θάλασσα... εγώ ποτέ χατήρι δεν του χάλασα...:tongue::tongue::tongue:

Είχε και ωραία μέρα, πεθάναμε στο φαί. Και ωραία βόλτα στην παραλία.

Λυπάμαι που σας έχασα όμως. Αλλά ήθελα να του κάνω το χατήρι...

Επίσης ηθελα να ρωτησω τη φελίνι αν δει το μηνυμα το εξης ή οποια άλλη γνωριζει:

επέιδη η αδερφη μου κανει ενεσεις ηπαρίνης η επισκληριδιος δεν γινεται αν δεν έχουν περάσει καποιες ωρες.

Στο αρεταιειο οι αναισθησιολογοι θελουν να έχουν περασει 12 ωρες, στο Λητω οι αναισθησιολογοι πόσες ώρες θελουν να έχουν περάσει από την τελευταια ενεση για να κανουν επισκληριδιο?24?Ετσι της ειπε η γιατρος της αλλά εγώ για ευνοητους λόγους επιφυλάσσομαι.....

Πρεπει να μου πεις τι φάρμακο παίρνει και σε ποια δόση αλλά αν φαντάζομαι από αυτά που κάνουν συνήθως θέλει 12 ώρες αν κάνει μία ένεση την ημέρα (σχεδόν πάντα) και 24 αν κάνει 2 ενέσεις... Πες μου και τα υπόλοιπα να σου δώσω μία έγκυρη απάντηση. Οι αναισθησιολόγοι Λητώ ή Αρεταίειο τα ίδια κάνουν γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που ακολουθούνται παγκοσμίως.

Ντου, φυσικά και δεν αντέχουν και όταν κοιμούνται έτσι δεν προβλέπεται ωραία νύχτα, χαλάλι όμως...

Περίεργο: Η Άννα πήγε να κάνει κακά στο γιογιό στης μαμάς μου και μου ζήτησε να κλείσω την πόρτα... με εμένα μέσα φυσικά αλλά μου φάνηκε περίεργο, δεν περίμενα να έχει τέτοιες ντροπές από τώρα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Eίμαι κομμάτια... Γυρίζαμε και το σπίτι τώρα είναι χάλια! Πρέπει να γεμίσω το πλυντήριο πιάτων και να διπλώσω 3 πλυντήρια οπότε... καληνύχτα!

Χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία!!! Μπράβο!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέρα!

Νιώθω λίγο άβολα που "πετάγομαι". Δεν συμμετέχω ενεργά στο cafe, και ίσως θα έπρεπε να ποστάρω στο κυρίως φόρουμ, αλλά επειδή εδώ γράφουν πολλές εγκυούλες στο δεύτερο παιδί, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Θήλασα τη μικρή μου 12,5 μήνες. 2 εβδομάδες μετά τον αποθηλασμό ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Τώρα είμαι στις 25 εβδομάδες, και σήμερα είδα κάτι που μοιάζει με λεκέ από σταγόνες γάλα στο σουτιέν μου.

Είναι δυνατόν να επανέρχεται το γάλα (ή πρωτόγαλα) από τόσο νωρίς; Έχει καμιά διαπιστώσει κάτι ανάλογο; Ή επειδή δεν μεσολάβησε πολύς χρόνος από τότε που θήλαζα, το σώμα "θυμάται";

Αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Και επειδή διάβαζα κάτι μερικά ποστ πριν, YOUPI, εγώ έχω ένα pouch και ο άντρας μου ένα mei tai μαύρο (τιράντες κτλ), με κόκκινη "πλάτη" (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω :oops:.

Καλησπέρα! Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Σήμερα πέρασα συγκλονιστικά, σιδέρωσα 3 πλυντήρια:D

dooo η περιγραφή όλα τα λεφτά:P

YIOUPI οι σύμβουλοι θηλασμού της LLL είναι εθελόντριες, δεν παίρνουν χρήματα για την τηλεφωνική βοήθεια

evi_mik ποιον γυναικολόγο έχεις; Τον Γκριμπίζη; Κι εγώ στο Γέννεσις γέννησα, με τον Γκριμπίζη και μια καταπληκτική μαία με την οποία συνεργάζεται. Αν θέλεις μαία δική σου, πες μου;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...