Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα ο νικόλας έκανε τα πρώτα βήματα στο φεγγάρι! Κερνάω περπατόπιτα λοιπόν!

Πήγα σήμερα με τα σκατούλια εθνικό κήπο και ήταν πολύ όμορφα αλλά εξοντωτικά... είχε και παντού λάσπες και τα γύρισα σχεδόν γδυτα... ευτυχώς είχε καλό καιρό και αντέχανε με τα φανελάκια.

Χμμ μόλις έμαθα ότι ο γιώργος δουλεύει αύριο και θέλω να κατεβάσω απίστευτα καντήλια. Είχαμε πει να πάμε τα μικρά στο λουνα παρκ που το ήθελε πολύ ο θοδωρής... γρρρρρρρρρρρρ έχω αφρίσει!

αν ήταν καρότσι-μπαστούνι, πατούσανε στα σίδερα που κάνουν χ στο πίσω μέρος (στα οριζόντια σι΄δερα). Έτσι ανεβοκατεβαίνεις άνετα και στα πεζοδρόμια. Θέλει μόνο προσοχή, να μην το αφήνεις από τα χέρια σου γιατί αν κάνει πίσω το όρθιο παιδί, μπορεί να ανατραπεί το καρότσι. Πρώτα κατεβάζεις το παιδί και μετά το αφήνεις.

χα κι εμείς αυτό κάνουμε και είναι σουπερ βολικό. Πως αντέχει το καρότσι μας ακόμα απορω...

Πάω να προλάβω να κάνω τιποτα τωρα που κοιμηθήκανε μαζί γιατί βλέπω να μην έχουμε τίποτα μαζί μας στο νοσοκομειο.

Αθηνάκο και Τζενουλα δεν τα ξέρω τα άτιμα τα ρέικι αλλά να σας στείλω απο ένα υπερηλεκτρονικό φιλί; θεραπεύει και πονοκεφάλους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Αθηνα ακριβως ετσι ημουν κ εγω ολη μερα. Πριν κανα μισαωρο συνηλθα λιγο. Παλι καλα να λες που εχεις εδω γονεις κ αν χρειαστες κατι στην αναγκη θα σε βοηθησουνε. Οταν αισθανθεις καλυτερα πες μας τι αλλο επαθες. Κοριτσακι σε ματιασανε νομιζω τελευταια σου εχουν ερθει ολα μαζεμενεα. Νομιζω ακολουθεις τα χναρια που ειχε η Μαρινα την ανοιξη-καλοκαιρι... Ευχομαι πραγματικα οτι κ να ειναι ν ατελειωσει εδω. Πολλα πολλα πολλα φιλια!

Δουλευει αυριο ο Γιωργος? Θκατα! Εμενα ειναι η πρωτη αργεια (εκτος Πασχα) μεσα στο 2010 που ΔΕΝ δουλευω. Παλι καλα , μην λεω κ μεγαλα λογια βεβαια γιατι ακομα δεν σχολασα κ μεχρι της 5 ποτε δεν ξερεις τι γινετε. Να τον πατε το απογευμα το Σοζωρικο στο λουναπαρκ. Κ εμεις απογευματα παμε συνεχεια. Το εχουμε καθιερωσει 2-3 φορες την βδομαδα. Εχει τρελα ο Μητσους με τα συγκρουομενα κ το τραμπολινο. Λιγο ασυμφορο οικονομικα βεβαια αφου καθε φορα μας στοιχιζει 20ρικο αλλα λες κ βγαινουμε κ εμεις εξω για ποτα κλπ πουθενα δεν παμε .....

Μην γελατε μηχανικος μεν αλλα σε πολλα σχετικα με τεχνολογιες ειμαι ΣΤΟΚΟΣ. Σημερα μας καλοπιασανε απο την εταιρεια κ μας καναν δωρο μιντια πειερ κ δεν ηξερα τι ειναι. Παλι καλα που με ξεστραβωσε λιγο ενας συναδελφος αλλα κ παλι δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβα πως δουλευει κ τι κανει .....

Εμεις για αυριο λεγαμε για καμια βολτα να ξεσκασουμε λιγο αλλα ο καιρος μαλλον δεν θα μας κανει το χατηρι ...

Αυτό το μίντια πλείερ στο λαιμό μου έχει κάτσει γιατί έχει φαγωθεί να το πάρει ο καλός μου αλλά επειδή εγώ το θεωρώ πεταμένα λεφτά αντιστέκομαι! Μου έχει εξηγήσει ίσα με χίλιες φορές πόσο χρήσιμο είναι αλλά εγώ, αν και μηχανικός, το θεωρώ άχρηστο. Μια χαρά βλέπουμε ταινίες και τώρα.

Λεγκω με το καλό να πάει η εγχείρηση και κρίμα για αύριο αλλά έτσι και αλλιώς θα είχε ασχημο καιρό οπότε παρηγορήσου με αυτό. Πείτε του ότι θα τον πάτε μια μέρα με ήλιο χωρίς βροχή.

Συγχαρητήρια στο μικρό σου! Καλά τόσο μικρό περπάτησε?? Πω πω μπράβο του!

Αθηνά βάστα γερά!!!! Πήγατε αλήθεια στην ενδοκρινολόγο?

περπατοπιταααα!καλες βολτες νικολακη !νωρις νωρις και αυτος σαν τον αδερφο του

λεγκουλιν οντως αυριο θα εχει ασχημο καιρο γιαυτο να την βγαλετε σε κανενα σπιτι

τελικα πηγαμε στο λητω και το πηραμε, μα τι κλεφτες που ειναι ομως ,75 ευρουλακια σκασαμε για μια πλατφορμα με 2 ροδακια , με αυτα τα χρηματα αγοραζεις ολοκληρο καροτσι

το δοκιμασαμε κιολας ,στην αρχη φοβοταν αλλα μετα της αρεσε ,το λεει πατινι.

οπως λεει η Σοφουκα δεν μπορω ακομα να την βαζω γιατι θα πρεπει να εχω σε ορθια θεση την πλατη του καροτσιου ενω ο μπεμπης καθεται ακομα σε ξαπλωτη και για κανα 4μηνο ακομα

ουτε εγω ξερω τι ειναι το μιντια πλειερ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα ο νικόλας έκανε τα πρώτα βήματα στο φεγγάρι! Κερνάω περπατόπιτα λοιπόν!

Συγχαρητήρια!!!!!

Καλή επιτυχία για αύριο και γρήγορη ανάρρωση για τον Θοδωρίκο! Φιλάκια πολλά!

Σήμερα έχει παρέλαση ο Κίμων!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! έβαλε κρύο ε;

μπράβο στο Νικολάκη που ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στη γη! Θέλουμε περπατόπιτα!

Λέγκω καλή επιτυχία αύριο με τον Θοδωρίκο, όλα να πάνε καλά! Ήθελα να σε πάρω τηλ σήμερα όλη μέρα κι έχω το παλιό σου....:-( Όλα όλα να πάνε καλά!!!!:)

Καλησπέρα!

Τρέχω τρέχω τρέχω, μπήκα μόνο για να πω κι εγώ καλή επιτυχία στον Θοδωρίκο για αύριο. Όλα καλά να πάνε και γρήγορα να ξεμπερδέψετε!

Ωπ! Και καλές βόλτες στον αδερφούλη! Πάνω στην ώρα για να τον κυνηγάνε οι μπειμπισίτερς, ε;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Αθηνά βάστα γερά!!!! Πήγατε αλήθεια στην ενδοκρινολόγο?

ΑΛΟ!

Ο πονοκεφαλος καλα κρατει μεσα σε ολα...

Η Ειρηνη που λετε σφαδαζε απο τον πονο οταν κατουρουσε....και ειδα και λιγο βλεννα στο βρακακι της! ΕΚανα καλλιεργεια ουρων εδεξε 3 μικροβια αλλα η μικροβιολογος ειπε οτι πρεπει να γινει επαναληπτικη ητνα σε μικρη συγκεντρωση.

Πηρα τον ντοκ τηλ, ειπε πλυσεις με χαμομηλακι, και οτι με 3 μικρ δεν ειναι ουρολοιμωξη καποια επιμολυνση -ερεθισμος(οντως ειχε συγκαει λιγο) και να την επαναλαβουμε σε 1 εβδομαδα.

Η Ειρηνη επισης εσαπσε τον γυψο...αχαχαχ καλο,ε? και πηγαμε και την εβαλαν απο πανω ενισχυση φρεσκο γυψο με αποτελεσμα να εχει ενα τεραστιο πραγμα ουτε να την ντυσω δεν μπορω...

Σημεα επειδη το κρεμουσε εχουν πρηστει τα δαχτυλακια της και δειχνει να ποναει! γκρρρρρρ

Επισης πηγαμε σε παιδοενδοκρινολογο(τζεν ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ ευχαριστω πολυ ηρεμεη και γλυκια γυναικα)

γιατι η μικρη μου δεν πηρε πολυ υψος αυτον τον χρονο ειναι μολις 89,5 εκ ορθια , αλλα ενταξει ολα μας καθησυχασε ειανι στα φυσιολογικα ορια, μετα τα 2,5-3 λεει η αναπτυξη καθοριζεται απο το γονιδιο, εως τωρα παιζει ρολο η διατροφη και αλλοι παραγοντες, οποτε δεν μας νοιαζει αν επεσε απο την 75 καμπυλη στη 10, αρκει να ακολουθει τη 10 απο εδω και περα.

Μας εγραψε εξετασεις ομως αιματος για να ειμαστε σιγουροι(γενικες, θυρεοειδη κλπ)

Οπως καταλαβαινετα η Ειρηνη καθε μερα και σε αλλον γιατρο, αφου πλεον συνηθισε και ειανι κυρια.... αυριο Παιδων για ελεγχο, μεθαυριο εξετασεις αιματος...

Τεσπα σταματαω εδω, δεν ειναι και τιποτα σοβαρα αλλα μου ηρθαν μαζεμενα,....δεν εχει αρρωστησει περα απο εναν μοναδικο πυρετο 2,5 χρονια μην εχω και παραπονο! :D

Βασω με γεια το δοκιμασες? μπορεις να το χρησιμοποιησεις και οταν ειναιι ξαπλωτο το καροτσι?

Νικολάκο καλες στράτες! Μπερμπαντακο μου εσυ!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα

Αχ βρε Αθηνουλα τι να πω.... τουλαχιστον ειναι περαστικα δεν ειναι τπτ σοβαρο μην ανησυχεις ολα θα στρωσουν κ θα ηρεμησετε , υπομονη!!!

Καλη επιτυχια σημερα για τον Θοδωρικο ολη η θετικη ενεργεια εκει. Αν μαθει καποια νεα ας μας ενημερωσει. Εγω λεω αυριο να παρω την ΕΛενη τηλ μην ενοχλησω σημερα που θα ειναι μετα την επεμβαση κ θα ειναι λιγο ζορικα .. Πολλα πολλα φιλακια σε ολους !

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπράβο στο Νικολάκη (τι παιδιά έχεις βρε Λέγκω; ) και καλή επιτυχία στον Θοδωρή!

Εμείς γυρίσαμε από τριήμερο στο Μέτσοβο, περάσαμε πολύ καλά και το ξενοδοχείο ήταν εξαιρετικό!

Dooo πού είσαι; Έχει καμιά νέα της;

Καλημέρα!

Μπράβο στο Νικολάκη (τι παιδιά έχεις βρε Λέγκω; ) και καλή επιτυχία στον Θοδωρή!

Εμείς γυρίσαμε από τριήμερο στο Μέτσοβο, περάσαμε πολύ καλά και το ξενοδοχείο ήταν εξαιρετικό!

Dooo πού είσαι; Έχει καμιά νέα της;

Ναι βρε κοριτσια εχει καμια νεα της? Να της στειλω κανα σμσ? Προχτες ειδα στο φεισ ποστ της που εγραφε πως ειχε εγκλωβιστει σε ασανσερ κ δεν ξερω αν ηταν αστειο (?) η πραγματικοτητα .....

καλημερα!

καλη επιτυχια στον θοδωρικο!οποτε εχετε νεα τους να μας τα γραψετε κοριτσια..

χμμ... και η ραφαελα ειναι δυο βδομαδες που αφεθηκε και εκανε τα πρωτα της βηματα... μονο που ειναι 14μηνων και οχι 9 σαν τον νικολακη...χαχαα... δεν πειραζει...παλι καλα...!

αθηνα ολα μαζεμενα σας πεσαν...υπομονη κοριτσακι μου...

παλαντινακο ωραια περασατε ε?μπραβο σας!

και εγω ειδα το μηνυμα της ντου στο φατσοβιβλιο... ντου εισαι εδωωω?????

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημέρα!

όλες οι θετικές μας σκέψεις στον Θοδωρή μας! :)

Αχ βρε Αθηνά τι τραβάει η μικρούλα... :( γρήγορα περαστικά κι αγύριστα! Τον γύψο πότε θα τον βγάλει;

Μπράβο και στη Ραφαέλα που ξεκίνησε κι αυτή το μακρύ ταξίδι! καλές βόλτες :)

Καλή επιτυχία στον Θοδωρίκο!

Μπράβο Αναστασια για τη μικρη σου καλες βολτες!

Μαριλενα τον γυψο σε 10 μερες θα τον βγαλουμε και τον εχει ηδη 10 μερες....

Παω κλαιει ο μπομπος

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...