Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλησπερα!

Χρονια πολλα στον γλυκουλη μας Μητσακο!!Τζενουλα να τον χαιροσαστε !

Ευχαριστουμε για τις ευχες, γιορτη φυσικα δεν κανουμε

Οσο για την διακαναλικη τι να πω ...πρεπει να εχουμε τον πιο βλακα πρωθυπουργο εβερ, αλλα ρωτουσαν αλλα απαντουσε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Βάσω εγώ! Είναι μια λύση όταν βγαίνεις μόνη με τα 2. Βέβαια αν έχει ανηφοροκατηφόρες το καρότσι παραγίνεται βαρύ. Ο Κωστής πάντως τρελαίνεται να πηγαίνουμε βόλτα έτσι. Θα σου βάλω λινκ και από που το παρήγγειλα γιατί ήταν πολύ πιο φθηνό...το ψάχνω και επανέρχομαι.

εντιτ: αυτό http://www.bimbomarket.it/gb/en/buggy-board-step-P10597.htm

DPYUp2.png EYukp3.png

Ωχ, κοιταξα τα μεταφορικά και είναι σούπερ πολλά 21.5? γιατί έχουν μόνο κούριερ -δεν συμφέρει (εγώ δεν θυμάμαι να είχα πληρώσει τόσα:confused: αλλά δεν είχα πάρει μόνο αυτό)

Μπαινοβγαίνει πολύ εύκολα με δύο κλικ -τα στηρίγματα μένουν στο καρότσι και βγαίνει η πλατφόρμα με τους βραχίονες.

Στα πεζοδρόμια εγώ βάζω τον Κωστή να κατεβαίνει -είναι όμως πάαααρα πολύ συνεργάσιμος στο δρόμο.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Με μεγάλη περηφάνια σας ανακοινών ότι έστειλα το σιγκ της Ντιες!!!!!!

Βάσω, ιεγώ έχω ένα παρόμοιο με της Ελίζας... λό είναι αλλά ο Αλέκος δεν πολύανεβαίνει... Το τελευταίο σχήμα εξόδου με τα 2 παιδιά είναι ούριος στο καρότσι και η κυρία στο σλινγκ...

Και στο ανέβα κατέβα πεζοδρόμια δεν είναι κακό... Να προσέχεις τους καρπούς σου όμως...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Kορτσούδια, μην αγχώνεστε με σκατολοΐδια!

Μια χαρά ανέβαζα τα μεγάλα στο καρότσι, να πατάνε στα σίδερα στο πίσω μέρος. Αν ήταν το μεγάλο καρότσι με το καλάθι που κρέμεται στο μεταλλικό πλαίσιο, πατούσανε στο πλαίσιο, αν ήταν καρότσι-μπαστούνι, πατούσανε στα σίδερα που κάνουν χ στο πίσω μέρος (στα οριζόντια σι΄δερα). Έτσι ανεβοκατεβαίνεις άνετα και στα πεζοδρόμια. Θέλει μόνο προσοχή, να μην το αφήνεις από τα χέρια σου γιατί αν κάνει πίσω το όρθιο παιδί, μπορεί να ανατραπεί το καρότσι. Πρώτα κατεβάζεις το παιδί και μετά το αφήνεις.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Δεν μπορει καποιος μας ματιασε, θα σας τα γραψω αργοτερα, προς το παρον Χρονια πολλα στο Μητσακο και συμπασχω σεπονοκεφαλο Τζενη...ημικρανια, ταση για εμετο ριγη, κριση αγχους τρελη δηλαδη.... ευτυχω αγγαρεψα τον πατερα μου αρον αρον και ηρθε να παρει τη μικρη, και ο μπεμπης που εδωσε ρεσιταλ υπερεντασησ τωρα κοιμαται...

Στειλτε ρε φιλεναδες κανα ρεικι, πως τα λενε αυτα τα πραγματα, στειλτε ο,τι εχετε τελοςσπαντων γιατι εχω σαλταρει...

Λεγκουλιιιιιιιιιιι μου... κι εμενα η Ειρηνη κατουρησε πανω της το μεσημερι που κοιμηθηκε, το βραδυ επισης 3-4 φορες και της καναεβαλα τις πανες, μου το ζητησε η ιδια βασικα...καλως κακως δεν ξερω δεν την παλευω να πλενω σεντονια κουβερτες ρουχα κλπκλπ

Ο θοδωρίκος ειναι πολυ ευαισθητο μαναρακι, ειναι σιγουρα ψυχολογικο, κανε πως δεν συμβαινει θα σταματησει, οπως ηρθε...

Και με αυτη την ηλιθια υγρασια δεν στεγνωνουν κιολας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

(((((((((((((((((((galat)))))))))))))))))))))))))

μια μεγάλη αγκαλιά!!!!

για τις πάνες μην αγχώνεσαι πάντως. Πολύ κλασσικό με την άφιξη του βρέφους. Οπως σου ζήτησε να τις ξαναβάλει, θα ζητήσει να τις ξαναβγάλει.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...