Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά σε Δημήτρηδες και Δήμητρες!

Απλά πρέπει να βρω ένα κουτάκι να το βάλω μέσα...

Θα σε ενημερώσω μόλις το στείλω.

Πάρε φάκελο με φουσκάλες από το ταχυδρομίο;) Αν προτιμάς έχουν και κουτάκια.

ΚΥΡΗΣΣΩ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΜΥΞΕΣ!!! Με ορους, οτριβιν, οτριζαλιν, ομοιοπαθητική και όποιο άλλο μέσο πλην αντιβίωσης.

Τα σωληνάκια από τα αυτιά του Κωστή φύγανε (ήταν η ώρα τους) και γι' αυτό ξαναβουλώσαμε.:( Ο μόνος τρόπος να μην ξαναέχουμε τρεχάματα είναι να καταπνίξουμε το κύμα μύξας που μας κατατρέχει. ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!!:mrgreen:

...και για να πλουτίσω τις γνώσεις σας, η ομοιοπαθητικός με ρώτησε αν πίνει πολύ γάλα -δεν πίνει σχεδόν καθόλου- γιατί από το γάλα παράγονται πολλές βλένες. Ξέρει τι κάνει το παιδί!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Χρόνια πολλά στο Μητσάκο σου Τζενάκι! Να τον χαίρεσαι πάντα υγιή και ζωηρό!

Έχεις βρει σύμμαχο Ελίζα, εδώ και 3 εβδομάδες έχω χρησιμοποιήσει τα πάντα για την εξόντωση της ακατανόμαστης, αλλά αυτή εκείιιιι επιμένει! Η μικρή άρχισε να βοηθάει και από χτες έχει κάνει 3-4 ψιλοεμετούς και κάτι βγάζει. Αλήθεια δηλαδή μόνο για τόσο λίγο βοηθάει η επέμβαση που κάνατε στον Κωστή? Πάντα έτσι γρήγορα φεύγουν τα σωληνάκια?

mGKop3.png60Jvp3.png

Αλήθεια δηλαδή μόνο για τόσο λίγο βοηθάει η επέμβαση που κάνατε στον Κωστή? Πάντα έτσι γρήγορα φεύγουν τα σωληνάκια?

Τα σωληνάκια αποβάλλονται από τον οργανισμό ~6 μετά από την τοποθέτηση. 80% των περιπτώσεων δεν χρειάζονται ποτέ ξανά τίποτα. Εμείς μάλλον είμαστε στι 20%:(

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα απ' το σπίτι του χάους!

Χρόνια πολλά στον Μητσάκο τον όμορφο και ζωηρο! Μάνα κανονίσου να σας δουμε πριν το νέο έτος... να μας κεράσεις κανα γλυκό απ'τα ωραία που κάνεις!:D

χθες ηταν η πρωτη νυχτα που ημουν μονη ,δηλ το πρωτο 30ωρο και ενα αγχος το ειχα αλλα ευτυχως περασε χαλαρα, το μεσημερι τα πηγα ενα 4ωρο στις κουνιες για να μην εχει πολυ μυρλα αλλιως δεν την παλευαμε ουτε εγω ουτε εκεινη και μετα απο αυτο το τεστ δοκιμασιας "μονη με 2 παιδια ενα 30ωρο " τωρα μπορω να τον διωξω τον δημ χα-λα-ρα!

Εύγε κοριτσάρα μου! Η αρχή είναι δύσκολη (καλά και η συνέχεια σε κάποιες φάσεις αλλά βρίσκεις την άκρη σου... σάμπως μπορείς να κάνεις κι αλλιώς;) Να χαίρεσαι τον έρωτα σου και να σε χαίρεται κι αυτός!

ΚΥΡΗΣΣΩ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΙΣ ΜΥΞΕΣ!!!

Κι εγώ το ίδιο... μέχρι την παρασκευή πρέπει το τέκνο μου να είναι κομπλε άρα τον έχουμε πλακώσει σε ότι υπάρχει!

Καλά ρε Ελιζάκι τα σωληνάκια πως φύγανε; Έτσι γίνεται κανονικά ή τα "ξέρασε" ο οργανισμός;

Εμείς έχουμε πελαγώσει λίγο γιατί ο θοδωρής έχει αρχίσει και κατουριέται αβέρτα το βράδυ (τρεις φορές αλλάξαμε σεντόνια και κουβέρτες) και σήμερα το πρωί του φύγανε τσίσα και σε άλλη φάση κακά... στάνταρ είναι ψυχολογικό και πολύ φοβάμαι ότι έχει σχέση με την παρασκευή.

Προσπαθούμε να δουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε... καμια ιδέα;

Με την όλη κατάσταση εχω στοίβες άπλυτα, στοίβες πλυμμένα και φυσικά έχουμε καταργήσει σχεδόν σε όλα το σίδερο γιατί δεν βγαίνει. Ο θοδωρής έχει λαλίσει που δεν πηγαίνει σχολείο και είναι να φάει τα σίδερα παρ'ολο που πάει κουνιες.

Αυτά φιλώ σας

Τα σωληνάκια αποβάλλονται από τον οργανισμό ~6 μετά από την τοποθέτηση. 80% των περιπτώσεων δεν χρειάζονται ποτέ ξανά τίποτα. Εμείς μάλλον είμαστε στι 20%:(

Είχες απαντήσει... αυτές οι πιθανότητες αρχίζουν και μου τη δίνουν στα νεύρα γμτ...

Καλημέρα κόρες!

Χρόνια Πολλά στον ταλιμπανάκο νο2 Δημήτρη με τη δημιουργική φαντασία! Τζενάκι να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε! :)

Ελίζα και Βασούλα να χαίρεστε τους συζύγους!

Βάσω μπράβο σου! άντε σε λίγο θα ξεμυτίσει κι ο μικρούλης και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα! :)

Εμείς έχουμε πελαγώσει λίγο γιατί ο θοδωρής έχει αρχίσει και κατουριέται αβέρτα το βράδυ (τρεις φορές αλλάξαμε σεντόνια και κουβέρτες) και σήμερα το πρωί του φύγανε τσίσα και σε άλλη φάση κακά... στάνταρ είναι ψυχολογικό και πολύ φοβάμαι ότι έχει σχέση με την παρασκευή.

Προσπαθούμε να δουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε... καμια ιδέα;

Λέγκω όπως το λες, νομίζω κι εγώ πως είναι ψυχολογικό. Και τι να κάνεις; υπομονή λέω εγώ μέχρι να περάσει κι αυτή η επέμβαση, να πάνε όλα καλά, να ησυχάσετε και όλα θα επανέλθουν :)

Διαφημίσεις

Λέγκω, μην ανησυχείς για το κατούρημα, σίγουρα είναι ψυχολογικό. Προσπάθησε όσο μπορείς να μη δίνεις πολλή σημασία και αφού είσαι και είσαι ξύπνια όλη νύχτα σήκωνέ τον εσύ να κατουράει.

...και μην ξεχνάς ότι και ο Κωστής τελευταία έχει κατουρηθεί ουκ ολίγες φορές.

Ελίζα και Βασούλα να χαίρεστε τους συζύγους!

Who? me? κρατάω τις ευχές για τις 6 Δεκεμβρίου;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Κοριτσακι ασας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Να ειστε ολες καλα να χαιρεστε τις οικογενιες σας!

Θα κανονισουμε μια σουπερ συναντηση κ θα σας φτιαξω οτι θελετε. Το υποσχομαι Λεγκ!!

Μην αγχωνεσαι με κατουρημα κοπελια μολις περασει τα της Παρασκευης θα επανελθει ψυχολογικο ειναι.

Βασουλα να χαιρεσαι τον Δημητρτη!

Καλησπέρα! Χρόνια Πολλά στον μικρό ταλιμπανάκο, τζενάκο να τον χαίρεσαι!

Πόλεμος στις μύξες λοιπόν! Να δηλώσω συμπαράσταση... ξεθάψτε τα τσεκούρια του πολέμου αδερφές μου!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...