Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας!

Πολύ καλό το θεατρικό παιχνίδι! Ο Κωστής καταευχαριστήθηκε και κάποια στιγμή αποφάσισε και η Σοφία να μπουκάρει στο χαμό:D

Εμείς σκοπεύουμε να το παρακολουθήσουμε συστηματικά.

Μαρίνα δεν έχω λόγια για το γιο-γιο...:shock::shock::shock:

dansemάκι, εννοείται έκανα πλάκα για το κανένας.:wink: και φυσικά καλύτερα να κρατάμε λίγο μακρυά τους πολλούς συγγενείς στην αρχή. Νομίζω λίγο πολύ όλες το ίδιο κάναμε. Όλα καλά να σας πάνε:)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Βρε Ελενη με αυτο το χαικου τα ειδα ολα! Ελεγες κ για Χαβιε την προηγουμενη βδομαδα πως θελει κ αλλη κορη κ λεω να την κ αυτη εγκυος παλι!!

Αθηνουλα τι τραβαει μωρε το ερμο το Εΐρηνακι! Πηγαιντε το σε κανα αλλο γιατρο να δουμε τι γινετε πολυ ταλαιπωρια! Εσυ πως εισαι με την τομη ολα καλα?

Εμεις πηγαμε ΣΚ Ευβοια πολυ ωραια περασαμε. Πηγαμε κ σε ενα δασικο χωριο που εχουν φτιαξει κ ο Μητσος ξετρελαθηκε με τα ζωα κλπ. Περασε πολυ καλα!

Καλημέρα!

Πήγαμε κι εμείς για 2 λεπτά στο θεατρικό παιχνίδι... Τόσο προλάβαμε... Την επόμενη φορά ελπίζω να φτάσω νωρίτερα...

Λοιπόν μεταφέραμε στο σπίτι τις κουκέτες που κοιμόμουν εγώ και ο αδερφός μου! Κοιμήθηκε με μεγάλη χαρά ο Αλέκος αλλά έπεσε 2 φορές ο κακομοίρης...

όχι από το πάνω κρεβάτι, από το κάτω... Πάντωε τώρα έχω χώρο να κοιμούνται 3 παιδιά! Χα χα χα!

Θα σας δουλεύω τώρα... Ψάρια φιλενάδες μου!

Καλή κουτσή βδομάδα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελενίτσα φιρί φιρί το πας και μου φαίνεται

η κοιλίτσα δε θ'αργήσει να φουσκώσει

και τον μπέμπη να σκαρώσει!:tongue:

Ετοιμάζομαι κι εγώ για δουλειά, καλή εβδομάδα σε όλους!

Διαφημίσεις

Καλησπερα μικρές μου τυρόπιτες... στο πήξιμο...

Περάσαμε ένα όμορφο σκ με πολλές τσάρκες και ωραίες παρέες αλλά πέρασε γρήγορα το ρουφιάνικο. Την παρασκευή ήταν πολύ καλά στο θεατρικο παιχνίδι και ο θοδωρίκος συμμετήχε αρκετά.

Αυτή τη βδομάδα θα έχω τον θοδωρίκο σπίτι για να αποφύγουμε να κολήσει τίποτα για να πάμε παρασκευή για επέμβαση, άρα θα ξημεροβραδιαζόμαστε στις κουνιες για να παλευτεί η κατάσταση.

Ο νικόλας κλασικά μας έχει κάνει άλογα... γυρω στις πεντέμισι το πρωί κάθε μέρα τον απειλώ με υιοθεσία και τον γιώργο με διαζύγιο χαχαχαχα... τι να χέσουν τα ρέσκιου ρέμερι με τέτοια αυπνια και κουραση:tongue:

έφυγα

Ελενιτσα ψαρωσε μας ετσι και οταν μεινεις στα αληθεια εγκυος δεν θα σε πιστευει καμια :lol:

Λεγκ καθε μερα απτις 5.30? βαρβαρο ωραριο ,δηλ μετα ποτε ξανακοιμαται ?

χθες ηταν η πρωτη νυχτα που ημουν μονη ,δηλ το πρωτο 30ωρο και ενα αγχος το ειχα αλλα ευτυχως περασε χαλαρα, το μεσημερι τα πηγα ενα 4ωρο στις κουνιες για να μην εχει πολυ μυρλα αλλιως δεν την παλευαμε ουτε εγω ουτε εκεινη και μετα απο αυτο το τεστ δοκιμασιας "μονη με 2 παιδια ενα 30ωρο " τωρα μπορω να τον διωξω τον δημ χα-λα-ρα!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπέρα!

Λέγκω τελικά το βρήκατε το νάνι του Θοδωρή;

Σε θυμήθηκα σήμερα γιατί έχασα το κινητό μου, πρωί πρωί και ενώ ακόμα ήταν σβηστό από τη νύχτα, το έψαχνα σε όλο το σπίτι. Τελικα η Σοφία το είχε κρύψει κάτω από τον καναπέ.

Διαφημίσεις

Πόοοση μ^(&)κία ακόμα???

Τί κάνετε τσούπρες μου? Ξέρω δουλεύετε για το καλό της χώρας μας εεε? Και τσάμπα βέβαια!

Λενίτσα άντε με το καλό, όλα να πάνε καλά!

:lol::lol: Α, έτσι εξηγείται ότι χαθήκατε όλες, τη συνέντευξη βλέπατε! Εμείς σπαστήκαμε απίστευτα που δεν έδειξε το νησί για τη συνέντευξη, το βλέπουμε όλοι μαζί με τα παιδιά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε? Καινουρια εδω!! και ζηλιαρα!!! πολυ ζηλιαρα!! διαβαζω εδω και δυο ωρες για θυλασμους και μωρακια και ζηλεψα.....γιατι τα δικα μου μεγαλωσανε.....α ξεχασα ο γιος μου ειναι 7 και η κορη μου σε ενα μηνα 3 ετων.....και θελω μωροοοο...θελω κ αλλο μωρο!!!! θελω να τα ξαναζησω ολα απο την αρχη!! εγκυμοσυνη γεννα μωρακι-θηλασμο ολο το πακετακι χαχα!!!:D Αλλα ο αντρας μου (μην του πω τιποτα....:tongue:) δεν θελει αλλο γιατι δεν μας παιρνει και οικονομικα αλλα ουτε καμια βοηθεια εχουμε οι γονεις μου ζουνε μακρια και τα πεθερικα ειμαστε μονο οι 2 μας:-( και εχουμε η αληθεια ειναι πολυυυ τρεξιμο καλα να ναι τα παιδακια μας!!!

Αυτα για την ωρα... φιλια πολλα!!

dansem....με το καλο το μπεμπακι να ερθει!!!! :-D να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!! :-)

gabrianna καλως ηρθες!!!! :-)

elenikat επειδη υπαρχουν μερες που δε σας διαβαζω...:oops::oops::oops: και μπορει να χανω σελιδες, μηπως εχεις στειλει τα πραγματα και μου το εχεις πει σε καμια προηγουμενη σελιδα και το εχω χασει??? ;);) απλα για να ξερω ρωταω, αν δεν εχεις ευκαιρησει ακομα φυσικα δεν πειραζει! :):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γκαμπριάνα καλώς ήρθες...

Μην μιλάς όμως εδώ για τρίτα παιδιά γιατί θα έχουμε αποχωρήσεις...

Να σου ζήσουν τα παιδιά σου!

Ντι ες περίμενα να πάρω από φελίνι τα δικά της αλλά επειδή όλο κάτι γίνεται θα σου στείλω το σιγκ και κανονίζεις με φελίνι... Απλά πρέπει να βρω ένα κουτάκι να το βάλω μέσα...

Θα σε ενημερώσω μόλις το στείλω.

Καλημέρες!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...