Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ηθελα κι εγω να παει η Ειρηνη στο παιχνιδι αλλα με το γυψο...ξερω κι εγω?

Αστο καλυτερα μην θρηνησουμε κι αλλα θυματα...χαχαχαχαχαχα

Το προβλημα δεν είανι ο γυψος αλλα ο σπορος... τι θα τον κάνεις καλε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??????????????????? Δε με γελλούν τα μάτια μου, διαβάζω καλά? Ελενίτσα τι σκάρωσες πάλι, όλο και κάτι μας έλεγες απ' έξω απ' έξω αλλά τι χαλιά και τζάκια εσείς δεν έχετε ανάγκη από τέτοια!:):):)

Συγχαρητήρια Δανάη, με το καλό!!!

Γαλατούλα το έχουν ψοφήσει καλέ το παιδί με τις ακτινογραφίες, ιδέα δεν είχα ότι για κάθε σπάσιμο θέλει τόσή ακτινοβολία!

Να κουκουβιάσω κι εγώ λίγο? Η μικρή άρχισε σταθερά να κάνει κακά στο γιογιό! Μακάρι να ξεμπερδέψαμε με το να πλένω το μωρό 5 φορές τη μέρα, όχι τίποτα άλλο αλλά άρχισε να μη φτάνει το νερό από τον ηλιακό και θέλουμε και θερμοσίφωνα συνέχεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα γκερλς!

καλε τι βλεπουν τα ομορφα ματακια μου???

δαναη συγχαρητηρια!

ελενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη??????????????????????? πως πετας τετοιες σποντες και την κανεις κοπελια???

καλα που δεν πολυμπαινω τελευταια γιατι η σκυταλη κινειται ανεξελεγκτα......

λοιπον λεω να μετονομασουμε το καφε σε μαμαδες με 3+παιδακια....χαχαχχαχα...

αθηνα περαστικα σας μωρε... ειναι γλυκα παντως η ειρηνουλα!

μαρινακι μπραβο στην τοσοδουλα! μικρη-μικρη στην εκπαιδευση!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Για τη Δανάη το γραψα βρε κορίτσια!!!!!

Για να έχει και αυτή το χαικού της...

Σόρρυ αν σας αναστάτωσα!

Αν και τώρα που το σκέφτομαι ωραία είναι η ιδέα της εγκυμοσύνης...

Η ιδέα όμως!

Αλλά εγώ αναστατώθηκα με αυτό!

Να κουκουβιάσω κι εγώ λίγο? Η μικρή άρχισε σταθερά να κάνει κακά στο γιογιό! Μακάρι να ξεμπερδέψαμε με το να πλένω το μωρό 5 φορές τη μέρα, όχι τίποτα άλλο αλλά άρχισε να μη φτάνει το νερό από τον ηλιακό και θέλουμε και θερμοσίφωνα συνέχεια!

Απίστευτοοο?????

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε Λενίτσα πες το μας να ηρεμήσουμε και να μην ψάχνουμε όλες για νέα καφε!

Όσο για το γιογιό επειδή και ο Γιώργος από 7,5 μηνών ξεκίνησε τη διαδικασία και λερώθηκε ελάχιστες φορές με κακά έκτοτε (την πάνα βέβαια τελείως τη βγάλαμε λίγο πριν κλείσει τα 2 γιατί τσίσα όλο και του φεύγανε) ξεκινήσαμε και τη μικρή πριν από καμιά 10αριά μέρες και πάει πολύ καλά! Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο και ότι αν συνηθίσουν από πολύ μικρά είναι πολύ πιο εύκολο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κι εγώ το πιστεύω αυτό Μαρινάκι!

Και ο Αλέκος μετά τον 1ο χρόνο έκοψε τα κακά στην πάνα...

Αλλά όχι και 8 μηνών...

Μπράβο σας!!

Πρέπει να το προγραμματίσω κι εγώ για την τσουλουφίτσα γιατί οι πάνες της είναι τρομερές και φοβερές!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά ρε φίλε είναι εντελώς κρετίνοι;;; πέμπτη ακτινογραφία;;; απαράδεχτοι λέμε!!! Ότι και να πεις έχεις δικιο

Καλα δεν την παω με τιποτα πηρα και τον παιδιατρο και ειπε οτι ειναι υπερβολη...θα παω τις 3 ακτινογραφιες που μαζεψαμε σε εναν δικο μου ορθοπεδικο και τελειωσε, ο,τι γινει,,,

Λενίτοοοοοοοοο αααααααντε μας αναστατωσες ευχαριστα ομως!

Παντως χαρα στο κουραγιο σας σε οσες σκεφτεστε για τριτο....εγω το εκλεισα οριστικα το μαγαζι!

(τουλαχιστον ετσι λεω τωρα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Το προβλημα δεν είανι ο γυψος αλλα ο σπορος... τι θα τον κάνεις καλε;

με τον φαδερ θα την εστελνα....περιμενω εντυπωσεις! Παντως μπραβο ρε Ελενη ολο σε ωραια τον πας τον θοδωρικο, σε κηπουρικες, εκδηλωσεις, θεατρα κλπκλπ εμεις ολο τα ιδια και τα ιδια παιδικη χαρα και τιποτα γενεθλια...:-(:-( αντε να ξεπεταχτει και το σπορι λιγακι να οργανωθουμε....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ Ελένη μας την γλίτωσες προς το παρόν αλλά σε έχω για επόμενο δρομέα!:D

Μαρινάκι θα μας τρελάνεις? Πως γίνεται αυτό?

Για δώσε μου οδηγίες? Δηλαδή την βάζεις εσύ?

Εμείς πλέον συγκεκριμένες ώρες για κακά 3 φορές την μέρα αλλά οι 2 είναι με το που θα ξυπνήσει δεν τον προλαβαίνω με τίποτα...την άλλη φορά κάθετα στα γόνατα και τα κάνει σε στάση σαν να είναι σε λεκάνη οπότε αυτό είναι εύκολο...

δηλαδή τι να κάνω για να το προχωρήσω?

Διαφημίσεις

Γαλατούλα καλά θα κάνεις και δε θα την ξαναπάς! Ειδικά αφού θα δει και τις ακτινογραφίες άλλος ορθοπεδικός θα σας πει αν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Τζενάκι εγώ τη βάζω μία φορά το πρωί αφού θηλάσει και μετά από κάθε γεύμα, αν δεν κάνει τα κακά της αμέσως μετά το φαγητό, την ξαναβάζω μετά από λίγο. Πάντως η κακομοίρα κάθε φορά κάνει και λίγα τσισάκια αν δεν έχει κακά για να μη με κακοκαρδίσει! Χαχαχα! Στην αρχή κάναμε και τους χαρακτηριστικούς ήχους για να καταλάβει, όμως πια δε χρειάζεται, γιατί νομίζω είναι έμφυτο όταν είναι χωρίς ρούχα να τα αμολάνε! :) !

mGKop3.png60Jvp3.png

xaxa, λενιτο εσπειρες τον πανικο!!!

Καλε Μαρινα τι παιδια ειναι αυτα??? Μπραβο και παλι μπραβο.

Γκαλατουλα, μακρια απο κει....

Εμενα θυμηστε μου να μην ξανακουκουβαδιαστω διοτι βρισκομαστε απο προχτες το απογευμα στην κάθοδο του αλματος και δεν παλευω και πολυ αλλο αυτους τους ψυχαναγκασμους...

Οπως καταλαβατε δεν μπορεσα για το ρουφ! Θα μου πειτε πως ηταν για επομενες παρασκευες.

Εχω ψιλοετοιμασει οποτε μανιάνα πορ λα μανιάνα την κάνουμε! Να εχουμε μια καλη εβδομάδα και ενα σουπερ τετραημερο, ειτε φυγετε ειτε οχι. Α, και να παραδειγματιστουμε απο τους προγονους μας μπας και πουμε και μεις κανα οχι...

Γεια σου βικακι... δες εδω http://www.sto-rouf.gr/ ειναι στις 6,30

:lol::lol::lol: μου κάνει

Βρε ελενάκι που τα βρήσκεις ολα αυτα τα καλα?? να μας ενημερώνεις γιατι εγω δεν εχω ιδέα απο αυτα οκ??

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλημέρα!

Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια και τις ευχές, βοήθησαν αρκετά στον πανικό που με έχει ζώσει. Χθες πήρα και την προφορική σφραγίδα από τη μικροβιολόγο, οπότε είναι σίγουρο, για γιατρό θα δούμε πότε θα προλάβω.

Ελένη, μερσί για το χαικού, κι ας έσπειρες τον πανικό. ;) Προετοιμάζεις όμως το έδαφος ή μου φαίνεται;;;

Και όχι Ελίζα, δεν είστε ο κανένας, απλά στην πρώτη εγκυμοσύνη που απέβαλλα μας ήταν πολύ δύσκολο να κουμαντάρουμε τους συγγενείς και φίλους (ειδικά τους συγγενείς και τα ΑΠΕΙΡΑ τηλέφωνα "συμπαράστασης" που καθόλου δε βοηθάνε). Στη Σεμέλη αποφασίσαμε να τους το πούμε στον τρίτο, όταν θα είμασταν πιο σίγουροι και ήταν πολύ καλύτερα έτσι. Έχουμε πει λοιπόν ότι θα κάνουμε και τώρα το ίδιο. Αν δεν μας πάρουν χαμπάρι, γιατί ο Τάσος έχει κολλημένο ένα χαμόγελο 2 μέτρα στη μούρη του... Εμένα όμως με βοηθάει πολύ που υπάρχετε εσείς και μπορώ να το πω, δεν αισθάνομαι ότι καταπιέζομαι.

Ωχ τι τράβηξε το μανάρι μου με τις ακτινογραφίες!! Πάντως μην πανικοβάλλεσαι, το σημαντικό είναι η ταλαιπωρία της μικρής, με την ακτινοβολία μας έχουν μάθει να είμαστε λίγο υπερβολικοί νομίζω, εδώ όταν ήμασταν εμείς μωρά κάνανε ακτινογραφία και στις εγκύους αντί για υπέρηχο, (η αδερφή μου έχει κάνει στην κοιλιά της μαμάς μου), και ήταν και περισσότερη η ακτινοβολία τότε. Αν και τωρα που το σκέφτομαι μια πετριά την έχει το αδέρφι μου... ;);)

Έφυγα, πάω τη Σεμέλη με έναν φίλο σε ένα πάρκο με δραστηριότητες στη Μαλακάσα, θα σας πω εντυπώσεις. Μετά δουλειά, έχω ζωντανό σήμερα.

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ. Ζματς.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ευχαριστώ πολύ Αφροδιτάκι μου μμμμουτς!:D Με καθησύχασες! Εννοείται πως δε γίνεται θέμα και τον αφήνω να ολοκληρώσει χωρίς να του λέω τίποτα.

Αθηνά, καλά αποφασίσατε να το πάτε το παιδί σε έναν ορθοπεδικό. Ήμαρτον τόσες ακτινογραφίες.... είναι εντελώς ανόητοι μου φαίνεται εκεί μέσα....

Πήγαμε κι εμείς στο θεατρικό παιχνίδι, πολύ καλά ήταν αν και ο Ιάσονας δε συμμετείχε αλλά του άρεσε και θέλει να ξαναπάμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...