Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

Δαναη συγχαρητηριααααα !!!!!!και γω πρωτα στο καφε το ανακοινωσα

το Ειρηνακι τι να πω ηρωας !

καλα γελαω ακομα με τον θοδωρουλη ,δεν υπαρχει μιλαμε ο ατιμος :lol:

και η Στεφανια κεκεδιζει εδω και 1.5 μηνα δηλαδη κολλαει οπως ο ιασωνας και γω ανησυχησα λιγο ,περασε απτο μυαλο μου μηπως ειναι ψυχολογικο λογω του ερχομου του μπεμπη ,αλλα με καθησυχασατε τωρα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δανάη ισχύει το τεστ μια χαρά!

Εγώ ποτέ δεν έχω κάνει χωριακή. Πάντα πήγαινα στις 6 βδομάδες για να ακούσουμε καρδιά!

Άντε κοριτσάρα με το καλό, να μην αγχώνεσαι με τη δουλειά και να προσπαθείς να μην κουράζεσαι!

Κι εγώ για τη Δανάη θα σας έλεγα η οποία βέβαια το ξεπέρασε το θέμα ως αστέρι!

και έτσι θα το ξεπεράσουν και τα άλλα αστέρια!

Έχω παρουσίαση σε λίγο, σας αφήνω, Φακωτάκη θα πάμε το απόγευμα?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Στη δουλειά πάλι τρέχω

το σποράκι μου

στην κοιλιά μου μέσα ζει

Αχ μην τα πετάς έτσι απότομα γιατί θα το πάθω το εγκεφαλικό! Αυτό ήταν για τη Δανάη ή για σένα;;; Το νου σου ρεμάλι γιατί αρνούμαι να ξανακολλήσω εγκυμοσύνη!

Έχω παρουσίαση σε λίγο, σας αφήνω, Φακωτάκη θα πάμε το απόγευμα?

Είπαμε θα πάμε καλέ... όποια ψήνεται θα πάμε θεατρικό παιχνίδι τα πιτσιρίκια το απόγευμα.

Διαφημίσεις

Αχ μην τα πετάς έτσι απότομα γιατί θα το πάθω το εγκεφαλικό! Αυτό ήταν για τη Δανάη ή για σένα;;; Το νου σου ρεμάλι γιατί αρνούμαι να ξανακολλήσω εγκυμοσύνη!

Είπαμε θα πάμε καλέ... όποια ψήνεται θα πάμε θεατρικό παιχνίδι τα πιτσιρίκια το απόγευμα.

Λεγκωλακι πες μας και εμας για το θεατρικο παιχνίδι που πάς??? γεια σας δεν ειπα ε?? γεια σας κορίτσια!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Λεγκωλακι πες μας και εμας για το θεατρικο παιχνίδι που πάς??? γεια σας δεν ειπα ε?? γεια σας κορίτσια!!!

Γεια σου βικακι... δες εδω http://www.sto-rouf.gr/ ειναι στις 6,30

Δοκίμασε το stiromeni.gr

:lol::lol::lol: μου κάνει

Ελέεεεεεεεεεεεεεεεενηηηηηηηηηηηηηηηηηηη?????????????????????//

Λεγε παιδί μου!!!!!

Κοριτσια πηγε η μικρη εφαγε αλλη μια ακτινογραφια καλα εχει δεσει λενε...μονο που οταν γυρισε σπιτι και ειδα την ακρινογραφια ειδα οτι εχει κυκλωσει τον λαθος κομπο η γιατρος!!!!!

Θα φαω το καπελο μου!!! την αλλη φορα θα παω εγω τερμα...και ναι σωστα μαντεψατα κι αλλη ακτινογραφια την αλλη εβδομαδα...5 συνολικα θα γινουν!

Εγινε το θαυμα και κοιμουνται τατοχρονα παω μπας και προλαβω κανα 10λεπτο ξεκουρασης...

φιλια και συγχαρητηρια στις γκαστρουλες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...