Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για χαικού δε εμπνέομαι, μπορώ όμως να ανακοινώσω θετικό τεστ.

Πρέπει προφανώς πρώτα να πάω και για χοριακές κλπ., αλλά ήθελα να σας το πω γιατί είπαμε με τον Τ. να μην πούμε τίποτα ακόμα, και είναι βαρύ το φορτίο...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

χαχαχαχαχα σωστό!

Καλέ Γκαλάτιο γιατί μου πήρες πίσω τους πιγκουίνους;

χαχαχα ειχε Lost rabbit τιτλο αλλα μου φανηκε ολιγον βαρβαρο και ισως το εβλεπε και ο σοζω και δεν ηθελα!

Γεια σας!

Γαλατούλα περαστικά σας βρε! Τι να πω....ποιος σας είδε έτσι ωραίες και σας μάτιασε, ε? Περιμένουμε νέα!

Τα αυτια του Κωστή είναι ΠΑΛΙ βουλωμένα και έχει κουφαθεί, μπου-χου-χου...

Ελπίζω με τα σωληνάκια να ξεβουλώσουν γρήγορα γιατί μια ανησυχία την έχω.

Του ξεκίνησα και ομοιοπαθητικά και Δευτερα θα τον δει και η ΩΡΛ...

Ελιζακι παντα με τον καλο τον λογο! Πφφφ τον καημενουλη τον κωστή! Και η ανιψια μου ταλαιπωρειται ετσι... να δουμε τι θα πει ο ΩΡΛ...

Καλησπέρα κόρες!

Αθηνούλα μου σου στέλνω απίστευτα ταπ ταπ...

Η ραφή θα άνοιξε μάλλον από το σήκωμα, ε θαταν και λίγο χαλαρή! Αμάν πια, αυτό το Αττικό μόνο μλκ σουφερε (εκτός βέβαια από τον μπόμπιρα!!!), θα φάω πιπέρι αλλά δεν ξανασυστήνω κανέναν! Ακούσατε;;;;

Και μιας και μιλάμε για ζωγραφική, τσιμπήστε ένα σούπερ λινκ για τα στάδια της ζωγραφικής δεξιοτεχνίας των βλασταριών μας: Πως αναπτύσσεται ένα παιδί μέσω της τέχνης;;;

Α, η Δανάη θα κάνει ιδιαίτερα στα δικά μας! Πάντως και η Άννα μερικά γράμματα τα ξεχωρίζει, και έχει μια σχέση πάθους με το Φ, όλο μου λέει να της το κάνω... φέξε μου και γλύστρισε δλδ! Άντε για να κουκουβαγιάσουμε όλες μαζί!

Βρε τρελέγκ, μπορείς να μου εξηγήσεις που χάθηκε το %*&^%*νάνι μέσα στο σπίτι;;;;

Περαστικά στον Κωστή και τον Μήτσο! Πάω γιατί με τραβάνε!

Τατιανα μου, ο γιατρος που συστησες μια χαρα ειναι, ο ειδικευομενος ομως κανει ολη τη δουλει, ε τι να κανουμε καπως πρεπει να μαθουν κι αυτοι, αυτα εχουν τα πανεπιστημιακα νοσοκομεια...

Δεν μου εδωσε σαφη απαντηση γιατι εγινε, βασικα ητνα ελαχιστο ετσι? μισο εκατοστο, και λιγο αιματακι επιφανειακα,,,απλα μου κανει εντυπσωση και πιο πολυ ηθελα να ειμαι σιγουρη για φλγμονη.

Μου ειπε οτι στο σημειο αυτο ηταν πιο σφιχτο το ραμα και οτι εγνε, οχι απο το βαρος, αλλα ισως απο καποιο στρωμα λιπους απο κατω.(θελει να πει κατι ο ντοκ???γκρρρ γιατι εγω τα εχω χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης!)

γενικως λιγο μπερδεμενα μου τα ελεγε...επαναλαμβανε οτι δεν εχεις τιποτα(οντως εχει κλεισει) και εκανε και εναν ελεγχο με υπερηχο απο μητρα και ωοθηκες ολα καθαρα κομπλε.

Αχ αυριο παει παλι το κοριτσακι μου για ελεγχο στο παιδων και στεναχωριεμαι απο τωρα...το καημενουλι μουουουουου ελπιζω να μην την πονεσουν παλι...

του αφησε ψυχολογικο, μαλωνε μια κουκλα της και ελεγε αν δεν εισαι καλο παιδακι θα σε παμε στο νοσοκομειο!:-(:-(:-(

Στείλτε θετικά βάιμπς....

Λεγκω η μικρη μου χανει πραγματα μπροστα στα ματια μου και δεν μπορω με τιποτ ανα τα βρω...πχ τωρα εχασε αυτη τη κορδελα που κρεμαει το χερι, καλα εννοειται οτι δεν θα το αφηνε στη θεση του αλλα λεμε τωρα...

Δαναηηηηηηηηηη!!!!!!!!! Συγχαρητηρια!!!! Νομιζω στη ροζαλίτα ειχε μεινει η σκυτάλη!!!(Αληθεια που χαθηκες ροζυ?)

Α! Και για να κουκουβαγιστώ και λιγάκι κι εγώ που το εχω αναγκη, η Ειρηνη ξεχωριζει το ονομα της γραμενο και....τη λεξη "τηλ." οταν βλεπει τη συντομογραφια λεει τηλεφωνο, τηλεφωνο! Αυτο απλα επειδη μια μερα της διαβαζα μια προσκληση σε γαμο και ειχε και τα τηλ απο κατω....:D

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Πρέπει προφανώς πρώτα να πάω και για χοριακές κλπ., αλλά ήθελα να σας το πω γιατί είπαμε με τον Τ. να μην πούμε τίποτα ακόμα, και είναι βαρύ το φορτίο...

μωρο μωρο μωροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:D

99mQgtMvnWI

Ωραία νέα για καλημέρα! Μπράβο Δαναάκο μου!!! Αντε να κινειται η σκυτάλη σε σωστά σημεία... το νου σας ρεμάλια για ξόφαλτσα χτυπήματα!:tongue:

Απο σήμερα σας παρακαλώ να με λέτε Ροζμαρι, δεν είναι παιδί αυτό σας το λέω... δεν υπάρχει το άτομο, παρόλο που μεγαλώνω και τον θοδωρίκο συνεχίζω και εκπλήσομαι με τις κινητική κατασταση των τέκνων μου. Άσε που το σκατό αντι για κλάμα είτε βγάζει έναν ήχο λες και πατας την ουρά σε γάτα είτε φωνάζει αααααααααααααααααααααα λες και έχει δαιμονιστεί:cool:

Αθηνούλα να πάνε όλα καλά με το Ρηνάκι και να μην πονέσει καθόλου το κοριτσάκι μας!!! Τις πιο θετικές σκέψεις!

Αλήθεια το Ντουντούκι που βοσκάει;

Ντανσεμάκι συγχαρητήρια!!!!!!! Με το καλό το μπεμπάκι σας!!!!!

(αχ συγκινούμαι κάθε φορά που ακούω για νέα εγκυμοσύνη...:))

Έτοιμη σε βρίσκω... ββββζζζιιιιιννννννννννννν ελευθερη σκυτάλη πετάει ανεξέλενκτη:tongue:

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!:D

(ως γνωστόν, όλες εμείς δεν είμαστε κανένας, οπότε δεν το είπες:tongue:)

Καλημέρα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Δανάη τέλεια νέα! ανατρίχιασα!!! καλή εγκυμοσύνη να έχεις! :)

Αθηνούλα μου στέλνω πολύ-πολύ θετική ενέργεια για το Ρηνάκι μας! Όλα να είναι καλά εύχομαι! :)

πέθανα στο γέλιο με το ζωγραφικό ....ταλέντο του Θοδωρή:lol: απίστευτο όμως που η παιδαγωγός δεν πήρε χαμπάρι....:rolleyes:

Μπράβο και στη Δανάη αλλά και σε όλα τα παιδάκια μας που είναι τέτοια σπίρτα!;) Άντε να κουκουβαγίσω κι εγώ λίγο, κι ο Ιάσονας αναγνωρίζει όλα τα γράμματα .... εντωμεταξύ τις τελευταίες 2 μέρες έχει αρχίσει και κεκεδίζει λίγο, δηλαδή λέει "Για-για-γιατί το γατάκι προχωράει έτσι (πχ)" ή "μα-μα-μαμά να σου πω κάτι" μετά συνεχίζει κανονικά την πρότασή του και γενικά τον πιάνει παρλάτα... Με έχει λίγο αγχώσει το γεγονός η αλήθεια είναι. Κάποια στιγμή παλιότερα είχα διαβάσει πως το κεκέδισμα στην αρχή της ομιλίας του παιδιού είναι κάτι φυσιολογικό, γνωρίζετε εσείς κάτι;

εντωμεταξύ τις τελευταίες 2 μέρες έχει αρχίσει και κεκεδίζει λίγο, δηλαδή λέει "Για-για-γιατί το γατάκι προχωράει έτσι (πχ)" ή "μα-μα-μαμά να σου πω κάτι" μετά συνεχίζει κανονικά την πρότασή του και γενικά τον πιάνει παρλάτα... Με έχει λίγο αγχώσει το γεγονός η αλήθεια είναι. Κάποια στιγμή παλιότερα είχα διαβάσει πως το κεκέδισμα στην αρχή της ομιλίας του παιδιού είναι κάτι φυσιολογικό, γνωρίζετε εσείς κάτι;

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑΤΟΤΑ,μην του δινεις καθολου σημασια, ετσι οπως ηρθε ετσι θα φυγει απο μονο του. Να του δινεις τον χρονο που χρειαζεται για να μιλησει και τιποτα παραπανω. Εννοειται δεν του το σχολιαζει ουτε τον καροϊδευεις-μαλωνεις. Πιθανο με τις μερες να επιδεινωθει, αλλα θα φυγει. Το ειχαμε ψαξει πολυ με μια φιλη που το ειχε πρωτοεμφανισει το παιδακι της, μετα το εκανε η Δαναη για ενα διαστημα με πολυ γελοιο τροπο μαλιστα διοτι επαναλαμβανε την τελεταυια συλλαβη κ οχι την πρωτη και αμεσως στο καπακι η ανηψια μου. Το ειχαμε συζητησει κ δω αν θυμασαι. Τωρα και τα τρια παιδια μιλανε μια χαρα. Ο παιδιατρος μου τοτε μου ειχε πει κατηγορηματικά να μην δωσω καμια απολυτως σημασια και ειχε δικιο. Το ιδιο ειχε κανει κ της φιλης μου. Η κοπελα μαλιστα ειχε ανησυχισει αρκετα μηπως ηταν κατι ψυχολογικο και επειδη καποια φαση ειχε γινει πολυ εντονο κ κρατησε και αρκετα ειχε μιλησει με «ειδικους» αλλα τσαμπα κ αδικα κ μη σου πω οτι χειροτερευε η κατασταση λογω οτι του διναν σημασια. Μια χαρα εφυγε μονο του τελικα οπως ηρθε. Και στο φορουμ αμα κανεις ενα ψαξιμο θα δεις οτι συμβαινει σε παρα πολλα παιδιακια, λενε οτι ειναι ενα σταδιο της ομιλιας τους κ συνηθως συμβαινει στα παιδια που μιλανε σχετικα νωρις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...