Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

γαλατουλι, ολα καλα θα πανε, μην αγχωνεσε!

Σημερα το απογευμα εκλεισα ραντεβου να κουρευτω διοτι εχω γινει σαν την σαμανθα φοξ (μονο στο μαλλι). Για πειτε καμια ιδεα τι να καμω, εχω βαρεθει τα ιδια κ τα ιδια...

Εμενα παντος μου αρεσες παρα πολυ με τις ανταυγειες!!! Σου πηγαινανε παρα πολυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γαλατουλι, ολα καλα θα πανε, μην αγχωνεσε!

Σημερα το απογευμα εκλεισα ραντεβου να κουρευτω διοτι εχω γινει σαν την σαμανθα φοξ (μονο στο μαλλι). Για πειτε καμια ιδεα τι να καμω, εχω βαρεθει τα ιδια κ τα ιδια...

yYDa8_Bq1HQ

Γεια σου ρε Σαμάνθα με τα ωραία σου!

α, το χρωμα δεν το αλλαζω, δεν ξανασκαω 140 γιουρια!!! με την ανταυγια και την ριζα θα κατσω!!! λεω να τολμησω κανα κοντο κουρεμα (οχι αλα λενιτο, δεν μου παει δυστυχως, αλλα στο πιο κοντο)πφφφ προβληματα που εχω ο ανθρωπος!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Γαλατούλα περαστικά σας βρε! Τι να πω....ποιος σας είδε έτσι ωραίες και σας μάτιασε, ε? Περιμένουμε νέα!

Τα αυτια του Κωστή είναι ΠΑΛΙ βουλωμένα και έχει κουφαθεί, μπου-χου-χου...

Ελπίζω με τα σωληνάκια να ξεβουλώσουν γρήγορα γιατί μια ανησυχία την έχω.

Του ξεκίνησα και ομοιοπαθητικά και Δευτερα θα τον δει και η ΩΡΛ...

DPYUp2.png EYukp3.png

Παλλαντινιο, μονο ενας κυνοδοντας εχει βγει και μαλλον ετοιμαζεται ο δευτερος, ειχαμε ασχημη νυχτα και ακομα χειροτερο πρωινο, ηρθα με μια ωρα καθυστερηση στη δουλεια, παρα οτι ειμαι απο τις πεντε στο ποδι, και τον αφησα πισω να χτυπιεται. Εχει παθει τρομερη βυζακιαση, πιπιλαει δεν τρωει και ταυτοχρονα χαιδευει-χουφτωνει-τσιμπαει και με τα δυο χερια. Τα νευρα μου χαλια, αναθεμάτισα και μετατιωσα καλε λεπτο θηλασμου μεχρι τωρα, αυτο δεν ειναι σχεση στοργης ειναι βασανιστηριο. Πρεπει να παριστανα την πιπιλα για περισσοτερο απο 6 ωρες χτες τη νυχτα,

αχ αχ δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και η Σοφία, βέβαια έβγαλε 3 (!!!) κυνόδοντες μαζί και τώρα μένει ο τελευταίος. Μόνο με ντεπόν είδα βελτιωση στη νύχτα, σταμάτησε το πιπίλισμα και κοιμάται καλύτερα το καημένο

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κόρες!

Αθηνούλα μου σου στέλνω απίστευτα ταπ ταπ...

Η ραφή θα άνοιξε μάλλον από το σήκωμα, ε θαταν και λίγο χαλαρή! Αμάν πια, αυτό το Αττικό μόνο μλκ σουφερε (εκτός βέβαια από τον μπόμπιρα!!!), θα φάω πιπέρι αλλά δεν ξανασυστήνω κανέναν! Ακούσατε;;;;

Και μιας και μιλάμε για ζωγραφική, τσιμπήστε ένα σούπερ λινκ για τα στάδια της ζωγραφικής δεξιοτεχνίας των βλασταριών μας: Πως αναπτύσσεται ένα παιδί μέσω της τέχνης;;;

Α, η Δανάη θα κάνει ιδιαίτερα στα δικά μας! Πάντως και η Άννα μερικά γράμματα τα ξεχωρίζει, και έχει μια σχέση πάθους με το Φ, όλο μου λέει να της το κάνω... φέξε μου και γλύστρισε δλδ! Άντε για να κουκουβαγιάσουμε όλες μαζί!

Βρε τρελέγκ, μπορείς να μου εξηγήσεις που χάθηκε το %*&^%*νάνι μέσα στο σπίτι;;;;

Περαστικά στον Κωστή και τον Μήτσο! Πάω γιατί με τραβάνε!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπέρα!

Μόλις γύρισα από τη δουλειά (ουφ!), διάβασα της περιπέτειες της γαλατούλας και μου σηκώθηκε η τρίχα. Πα πα πα κοριτσάκι τι πάθατε, εύχομαι μόνο καλά από εδώ και πέρα!

Επίσης χαίρομαι που σας πετυχαίνω σε κουκουβά κατάσταση και όχι απελπισία, είστε φωτεινό παράδειγμα σήμερα γιατί ήμουν στα πρόθυρα του πανικού και πολύ με κουλάρατε...

Σας φιλώ.

ΥΓ. Πού είχε ξεμείνει η σκυτάλη είπαμε; ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...