Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γαλατούλα μου μου φαίνεται σας ήρθε ένα μεγάλο σύννεφο γκαντεμόσκονης, ωστόσο έριξε τη... "βροχούλα" του και τώρα θα ηρεμήσετε! Περαστικά σας οικογενειακώς, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και το δικό σου θέμα με την τομή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνούλα περαστικά! Ήρωας το Ειρηνάκι!

Βλέπω παρόλες τις δύσκολες πίστες αρχίζετε σιγά σιγά να απολαμβάνετε τα πιτσιρίκια σας! Μια χαρά, μια χαρά!

Το ξέρω πως χάθηκα, αλλά δεν μου φτάνουν πλέον οι ώρες, αλλά περνάω πολύ καλά, παρόλο το τρέξιμο!

Φιλάκια πολλά και τραγουδάκι, για να μην ξεχνιόμαστε (το άκουγα σήμερα στον προαστειακό!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Eyxaristv poly για το ενδιαφερον σας κοριτσακια!

Για την τομη, αυριο θα με κοιταξει δεν ξερω, υποθετω οτι μαλλον δεν ειναι σοβαρο ητνα ελαχιστο, απλα θα ηθελα να ξερω γιατι.(η αληθεια ειναι οτι την Ειρηνη την σηκωνα τελευταια δεν γινοταν αλλο αλλα2 μηνες νομιζω οτι ειανι υπεραρκετο διαστημα για αναρρωση)

Ναι το Ειρηνακι πολυ βολικο μωρε...σε τετοια ειναι πολυ βολικη γενικα....παλι καλα...αντε να δουμε...αυτο που με προβληματιζει ειναι οι ακτινογραφιες... ποσο βλαβερες ειναι...δεν εχω το κουραγιο να το ψαξω παντως...

ο μπεμπακος μας λες και διαισθανθηκε τη στεναχωρια μου, κοιμηθηκε ενα 7ωρο το βραδυ και 3 3ωρα σερι ολη την υπολοιπη μερα....16 ωρες...ετσι μπορεσα να ασχοληθω και με την μικρη μας τραυματία!

τωρα επισης κοιμαται....παω κι εγω, καληνυχτα σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

χελοου!!!

ειμαστε πολυυυυ καλυτερα, το στομα της μικρης καθαρισε τελειως, το στηθος ποναει ακομα αλλα λιγο, το πιπι της και αυτο πολυ αρκετα καλυτερα σημερα και ουτε πολυ φαγουρα ειχε το ζουζουνι μου, κοιμηθηκε οκ εχτες το βραδυ(ξυπνησε τις normal φορες δηλαδη:wink:)

:-)

galataki περαστκα σας :-(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα,

Βρε Αθηνουλα τι ειναι παλι κ τουτα ολα μαζεμενα βρε παιδι μου! Κ σε σκεφτομουνα χτες .... Περαστικα να ειναι κοριτσακι κ ευχομαι να τελειωσουν ολα εδω! Κ εσυ να μας πεις νεα σου μολις γυρισεις απο γιατρο κ μπορεσεις να μπεις. Παραξενο παντος μετα απο δυο μηνες να ανοιξει η τομη. Παιζει να ειναι απο το βαρος που σηκωνεις την Ειρηνη η λεω μπουρδες?

Μπραβο Ντιεσακι πολυ χαρηκα που πατε καλυτερα!

Σοφακι μας λειπεις!

Εμεις παλι με αρρωστια. Ο Μητσος κ παλι. 38 πυρετο σημερα... Να δουμε που θα παει αυτη η ιστορια..

Καλημερα σε ολες!

Διαφημίσεις

αμαν αμαν βρε γαλατουλα.... Ελπιζω να μην ειναι τιποτα η τομη για αρχη! Οσο για τον ηρωα-Ειρηνουλα (καταπληκτικο χουμιορ-πηρε απο τη μαμα) μην σε ανυσυχει. Θα περασουν γρηγορα οι μερες! Το θεμα ειναι να εχει γινει σωστα η δουλεια. Μηπως, λεω εγω μηπως, να παρεις τις υπαρχουσες ακτινογραφιες και να πας καπου πιο εμπιστα; Εμενα ειναι γνωστη η δισπιστια μου και η δυσαρεσκεια μου για τα παιδων, ομολογω ομως πως για ενα καταγματακι περιμενα καλυτερη αντιμετωπιση. Περαστικα κουκλα.

Ντι ες μπραβο που πατε καλα.

Παλλαντινιο, μονο ενας κυνοδοντας εχει βγει και μαλλον ετοιμαζεται ο δευτερος, ειχαμε ασχημη νυχτα και ακομα χειροτερο πρωινο, ηρθα με μια ωρα καθυστερηση στη δουλεια, παρα οτι ειμαι απο τις πεντε στο ποδι, και τον αφησα πισω να χτυπιεται. Εχει παθει τρομερη βυζακιαση, πιπιλαει δεν τρωει και ταυτοχρονα χαιδευει-χουφτωνει-τσιμπαει και με τα δυο χερια. Τα νευρα μου χαλια, αναθεμάτισα και μετατιωσα καλε λεπτο θηλασμου μεχρι τωρα, αυτο δεν ειναι σχεση στοργης ειναι βασανιστηριο. Πρεπει να παριστανα την πιπιλα για περισσοτερο απο 6 ωρες χτες τη νυχτα, με μοναδικο διαλλειμα την κριση βηχα της Δαναης που ευτυχως περασε με τη βολτα στο μπαλκονι. Επισης να σημειωσω οτι δεν μεγαλωνω ενα οποιδηποτε παιδι, αλλα τον κουταλιανο, ειναι απιστευτα δυνατος...

αντε φτανει κ η δικια μου μιρλα...

Α, ας πω οτι για την Δαναη μου ειπαν πολυ καλα λογια στο σχολειο χτες! Και ειχαν ενα σωρο με ιδια ντοσιε που εγραφε μονο το ονομα καθε παιδιου απεξω κ παει η Δαναη και βρισκει το δικο της και μου το φερνει... Και της λεω, πως καταλαβες οτι ειναι το δικο σου; Και μου δειχνει το ονομα της και μου λεει αφου εχει αυτο μπροστα (το Δ)! Κουκουβα!!!

Μπραβο στην Δαναη! Αληθεια Αφρο που την πας σχολειο φετος?

Υπομονη με τον Αγγελο στην ιδια φαση ειμασταν κ εμεις με το Δημητρη αρκετο καιρο πριν αποφασισω για αποθηλασμο. Ειχα καταντισει πιπιλα.....

Καλημέρα!

Μπράβο στη Δανάη!!!!!!! Είπαμε είναι η καλύτερη μαθήτρια το καγκουράκι μας! Αφροδιτάκι αυτά να έχεις στο μυαλό σου και να κουκουβαγίζεις! Και να σκέφτεραι ότι χαλάλι οι γκρίνιες και τα νάζια της!

Όσο για τον αποθηλασμό και την πιπίλα πες μου και μένα... Αν κι εγώ θα ήθελα να φτάσω τον 1,5 χρόνο... Μάλλον βέβαια κυρίως γιατί δεν μπορώ να μπω σε αυτήν την διαδικασία τώρα... Δόντι θα είναι του Άγγελου πάντως και θα στρώσει σε λίγο...

Περαστικά στο Μήτσους!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα όμορφες! Δεύτερη μέρα χωρίς το νάνι... τον πονάει τον θοδωρίκο αλλά έχει κάνει την καρδιά του πέτρα και απλά περιμένει να το βρούμε

Αθηνούλα μου τι τσουνάμι ήταν αυτό; Είναι αστέρι η Ρηνούλα, πολύ δυνατό παιδάκι! Περιμένουμε νέα μόλις πας στη γυναικολόγο...

Τζενη προετοιμάσου ψυχολογικά, φέτος όλη η χρονιά έτσι και χειρότερα θα σας πάει, είναι η πρώτη χρονιά παιδικού, όλα τα παιδάκια το περάσανε.

Βασούλα, καλή αρχή στο κλαμπ "μονη με δυο παιδια" :) Η αρχή είναι δύσκολη αλλά σιγά σιγά βρίσκεις τις μόντες σου και συνηθίζουν και τα παιδιά, θα αρχίσει και η Στεφανία να κάνει όλο και πιο πολλά πράγματα μόνη της για να σε βοηθάει...

Αφρο τις σταγονίτσες τις πήρες, βέβαια με τέτοια νύχτα να σου κάνουν οι σταγονίτσες ολόκληρο το μπουκαλάκι πρέπει να κατεβάσεις :tongue: Σωστή η Δανάηηηηηηηηηηη!:D

Εγώ είχα πάει τα παιδιά σε έναν παιδότοπο που κάθε τετάρτη τους κάνουν σε ένα μικρό χώρο δημιουργική απασχόληση, προς το τέλος μου λέει η κοπέλα που τα πρόσεχε "ζωγραφίσει πάρα πολύ καλά ο θοδωρης και είναι τόσο μικρός"

"μπα λέω δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο"

"όχι μου λέει ζωγραφίσει εξαιρετικά για την ηλικία του"

" εε εντάξει λέω ίσως λόγο παιδικού"

"να μου λέει εκει πάνω είναι η ζωγραφική"

Τι είχε κάνει ο θεός;;; Είχε καβατζώση μια ζωγραφική από μεγαλύτερο παιδάκι με ένα αυτοκίνητο και ένα μεγάλο πουλί και το είχε μουτζουρώσει από πάνω και το λάνσαρε για δικό του χαχαχαχαχα Είπα και γω μεγαλώνω τον νέο πικάσο και δεν το χω καταλάβει;

ΘΕΟΣ ο Θωδωρης! Εμενα παλι ο Μητσους μονο μουτζουρες κανει κ τις βαφτιζει κοτες αυτοκινητα σπιτακια κλπ. Κ μαλιστα μου λεει κοιτα την κοτα που εφτιαξα ωραια ειναι ? Τελια του απανταω εγω η πιο ομορφη κοτα που εχω δει !! Παντος τα περισσοτερα χρωματα τουλαχιστιν τα ξεχωριζει ( ασχετο) ...

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα μεγαλος αληταμπουρας ο Μποζω! Αμα αρχισε απο τωρα τα κλόπιράιτ σε λιγο τον βλεπω μεγαλο χακερά!!!

Ρε Λεγκουιν, παει το νανι;;; Που στο £°=(£¬@@@ πηγε το κουνελι, τωρα που θα μπει στο νοσοκομειο το παιδι, βρεθηκε να το σκασει;

Περαστικα στον Μητσακο, οντως εκτιει την θητεια του και αυτος μιας και ειναι ο πρωτος χειμωνας του στον παιδικο! Χτες η δντρια του παιδκιου προσπαθουσε να με πεισει να στειλω και τον Αγγελο. «Τωρα που εχεις την γυναικα» μου λεει, «αμα την διωξεις μετα τι θα κανεις με τις αρρωστιες;» Εγω παλι λεω να κοντεψει τα δυο, να συννενοουμαστε καλυτερα κ μετα να τον στειλω, θα ειναι και ανοιξη και θα το παρει καλυτερα...

Καλα και η Δαναη απο δικες της ζωγραφιες οτι ναναι κανει. Απλα εχει πορωση με το να γεμιζει ετοιμα σχεδια και δεν θελει να βγει απο την γραμμουλα καθολου. Α, και τωρα τελευταια ζωγραφιζει και χαρτες, δλδ κανει μπαλωματα απο χρωματα γεμιζοντας το χαρτι κ λεει οτι ειναι νησια και θαλασσα!

Λενιτο, μαλλον ειναι δοντι συμφωνω, αλλα θελω και γω με ενα μαγικο τροπο να αποθηλασουμε! Δεν εχω κουραγιο να μπω στη διαδικασια ομως. Ο Σάκης μου λέει να βαλω πιπερι....

Οσο για την κουκουβαγιαση, ναι οντως καλυτερα να ειμαι κουκουβαγια παρα μπιτς... που θα παει καποια στιγμη θα βρω την σωστη τομη!

Καλημερα...χθες ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα σκεφτομουνα την Ειρηνη συνεχεια και αν εγινε σωστα το ολο θεμα...

Αφροδιτη δεν μπορω ναδειξω τις ακτινογρφιες σε κανεναν γιατι απλα δειχνουν το σπασιμο και μετα μια αποτυχημενη προσπαθεια να "ερθει" στη σωστη θεση... τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα ελπιζουμε να το εχουν βαλει σωστα, και πραγματικα δεν ξερω τιγινεται αν δεν το εχουν βαλει...θα τους παρει και θα τους σηκωσει αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

τεσπα σημερα θα παω και στον γυναικολογο και εχω μια μικρη αγωνια, αυτη η καισαρικη σκατα τελειως,καλα δεν την ηθελα απο την αρχη με τιποτα....

Τεσπα αλλαζω κλιμα για να ανεβουμε λιγο δειτε αυτο εχει πολυυυ πλακα ειανι απιστευτο

eNeap2.pngTSzHp3.png

γαλατουλι, ολα καλα θα πανε, μην αγχωνεσε!

Σημερα το απογευμα εκλεισα ραντεβου να κουρευτω διοτι εχω γινει σαν την σαμανθα φοξ (μονο στο μαλλι). Για πειτε καμια ιδεα τι να καμω, εχω βαρεθει τα ιδια κ τα ιδια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...