Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

τι κανετε??

εγω τρεχω τρεχω τρεχω ...οχι δεν ξεκινησα στοιβο ,εφυγε η μανα μου και ειμαι μονη τις περισσοτερες ωρες και αυτο που με δυσκολευει δεν ειναι ο μπεμπης ,ο οποιος ειναι πολυ ησυχο και καλο μωρακι αλλα η μιρλα της Στεφανιας απο το πρωι μεχρι το βραδυ και η ζηλεια της ενω ποτε δεν πηρε πιπιλα τωρα φοραει ολη μερα μια του μπεμπη και μπαινει και στο ρηλαξ !!

Χρονια πολλα Σουπερμαν!!Μυρτουλι να τον χαιροσαστε!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

μη μασας απο αυτα βασσουλα, αυτη ειναι υγιεστατη ζηλεια και ευκολα αντιμετωπισιμη γιατι την αφηνεις και τα κανει τα μπεμπεκιστικα της κ ησυχαζεις!! Εχετε δρομο μπροστα σας για πιο υστερικα πραματα:tongue:. Εγω ζηταω να κανει η Δαναη κατι και μου λεει «μπομπώ» που στα Αγγελιστικα σημαινει δεν μπορω και οταν πειναει μου ζηταει «μαμ».... χτες μαλιστα μου ζητησε να θηλασει και ημασταν στο παρκο κ ντραπηκα :oops: αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να δεχτει την αρνηση... Ευτυχως εχει ξεχασει να θηλαζει, ισα που με σαλιωσε και εφυγε γελωντας!

Ελιζα, εσυ που την βρηκες την ακρη σου (μπρρρ κρύο) το Σοφακι κοιμαται καλα τη νυχτα; Ο Αγγελος δυο βραδια τωρα ξυπναει μονο 2 φορες αλλα θηλαζει απο 45 λεπτα τη φορα και με τον ζορι τον ξεκολλαω... ασε που ταυτοχρονα θελει να με χαιδευει-χουφτωνει με το αλλο χερι και μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι.... ηρθε η ωρα για αποθηλασμο μου φαινεται αλλα ποιος το κανει;;;;

Αφροδίτη, γενικά ξυπνάει

- κατά τις 12 για άλλαγμα -μερικές φορές την αλλάζω χωρίς να ξυπνήσει οπότε το γλιτώνουμε αλλιώς κάνουμε ώρα να ξανακοιμηθεί.:mad:

-κατά τις 4-5 για γάλα. Συνήθως αν ξυπνήσει 4 ή νωρίτερα μας παίρνει καμιά ώρα μέχρι να κοιμηθεί καλά και να μπορέσω να απομακρυνθώ. Στις 5 το πάμε καλύτερα:confused:

-κατά τις 7 πάλι γάλα -την παίρνω στο κρεβάτι μου και κοιμόμαστε μέχρι να σηκωθεί και ο Κωστής.

Εχθές πάντως με τσακίσανε...

Ξάπλωσα 12.30. Η Σοφία ξύπνησε 2παρά -δεν ήθελε τίποτα ιδιαίτερο αλλά δεν με άφηνε, οπότε ξάπλωσα μαζί της μέχρι τις 3παρά. 3.30 ξύπνησε ο Κωστής και ήθελε παρέα (έχει 4-5 μερούλες που έρχεται παλι στο κρεβάτι μας) οπότε ξάπλωσα μαζί του μέχρι τις 5παρά. 6.30 ξύπνησε η Σοφία για γάλα -εννοείται την πήρα στο κρεβάτι μου. 7.15 ξύπνησε ο Κωστής και χουζουρέψαμε στο κρεβάτι του μέχρι τις 7.30 που σηκωθήκαμε. Όμορφα!:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Βασουλα κουραγιο δυσκολη πιστα!

Αφου η ζηλια της ομως φτανει μεχρι εκει να κανει μπεμπεδιστικα αστην . Ποσο θα φοραει πιπιλα κ ποσο θα καθεται στο ριλαξ! Σε φανταζομαι ομως θα τρεχεις ολη μερα σαν το Βεγγο. Εμενα ολη μερα στο ποδι με εχει ......

Πανυγηρικά έμαθα ότι ύστερα από χρόνια αγώνες ήρθε η στιγμή της δικαίωσης

f5EnI6GohZU

το πιασαμε το πιασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η δικαίωση του κογιοτ!

Αφιερωμένο στον εορταζόμενο κουμπάρο μου!!!

Διαφημίσεις

ακολουθει κειμενο που χρηζει ταπ ταπς!

Και ναι τα καταφεραμε!η Ειρηνη το εσπασε το δαχτυλο της...κυριακη μεσημερι, μας φαινοταν σαν σταμπουληγμα, ελεγε οτι δεν ποναει(τεραστια ανοχη απλα για να μην παει στον γιατρο)

αλλα εγω το εβλεπα να μην μπορι να το κλεισει και τελικα την εστειλα με τον Βαγγελη στο παιδων Πεντελης....ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος εγω επρεπε να ημουν, αλλα που να τρεχω με το μωρο στο παιδων φοβηθηκα για ιωσεις...

της εβγαλαν ακτινογραφια( ειπα στον βαγγο να τους δωσεουν προστατευτικα, αυτος γερμανοτραφης γαρ το θεωρουσε δεδομενο, τους εδωσαν αφου το ζητησε τελικα δεν ειχαν σκοπο) και ειναι οντως καταγμα στον κομπο...

της το "φερνει " λοιπον η γιατρος στα ισια, φανταζεστε πονο το παιδι να το παλευει τοση ωρα, και μετα λεει 2η ακτινογραφια για να δουν αν ηρθε σωστα ωστε να δεσει σωστα...

!!!! 2 ακτινογραφιες σερι??????????????

τελοςσπαντων λεω κι εγω(απο το τηλ) ετσι θα ειναι η διαδικασια και στην τελικη ας ειναι να δουμε σιγουρα οτι κολλησε καλα.

Εμ ελα που η μ#@$%@ δεν το εφερε σωστα!

ο βαγγος τα πηρε της λεει τι κανεις 3η ακτινογραφια δεν βγαζω, φωναξε μια αλλη γιατρο μεγαλυτερης ηλικιας(προφανως αυτη θα ητνα ειδικευομενη) και φυσικα το πεθανανε το παιδι, ο βαγγελης παραλιγο να λιποθυμησει τον εβαλαν να καθισει γιατι της γυρισαν το δαχτυλο τελειως...

τελικα λεει τωρα μπηκε στη θεση του... και που το καταλαβαν τωρα ρωταω εγω? λεει επειδη οταν το λυγιζει ειναι ισιο.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΤΕΣΤ" και την πρωτη φορα,κοινως η 2η ακτινογραφια ηταν εντελως αχρηστη...τωρα, ουτε ειμαστε σιγουροι οτι το εδεαν καλα.

Το αποτελεσμα? Γυψος για 18 μερες, μα καλα ακομα αυτο τον ηλιθιο φυψο με την κορδελα στο λαιμο βαζουν? κανα ναρθηκα ειδικο κατι?

Μολις την ειδα σπιτι με το χερι στο γυψο μου ηρθαν απανωτα εγκεφαλικα...το θεμα ειναι οτι την παρασκευη λεει πρεπει να το ξαναδουν να βγαλουν 3η ακτινογραφια, να το παρακολουθησουν μην τυχον δεσει στραβα...αναγκαιο κακο...

δεν ξεω τι να κανω...αυτη επιμενει κιολας οτι τα μηχανηματα ειναι χαμηλαη ακτινοβολιας ειδικα για παιδια...τριχεα κατσαρες λεω εγω...

Και το κερασακι στην τουρτα?(η Ειρηνη ειχε λιγο πυρετο και συναχι πριν μια εβδομαδα και κολλησε και ο μπεμπης ευτυχως ειναι και τα 2 καλα τωρα)

Μου αμοιξει η τομη της καισαρικης!!!!! Μετα απο 2 μηνες!!!! Επιδερμικα βεβαια απο οτι φαινεται αλλα και παλι για ποιο λογο...? Αυριο θα τρεχω να με δει και ο γυναικολογος..

Αυτα τα ωραια

σταματαω τη μιρλα

Το κουτεντε μου εφτιαξε τη διαθεση,,,,μου θυμιζει τη Γεωργια Βασιλειαδου.

Να πω πως η ΕΙρηνη ηρωας, δεν γκρινιαζει με το γυψο, απλα ακους εν αγκαπ γκουπ ολη μερα χιχιχ ειναι εντελως γελοιο παντως σε τοσο μικρο χερακι...

Το καημενο μου καμαρωνε οταν ηρθε, "κοιτα μαμα γαντακι!"

ουφφφφφφφφφφφ θα σας βαλω και φωτο να το διακωμωδισουμε γιατι καθε φορα που το κοιταω ειναι πως θα βγαλουμε 18 μερες... πολυ δυσκολη φαση, ουτε μπανιο καλα κανουμε, ουτε ντυσιμο, στο κατουρημα δυσκολευεται να καταβασει το παντελονι...

εχει χιουμορ παντως το γλυκουλι μου, της λεω παμε να πλυνουμε τα χερακια μας, απαντηση: "μμμ εννοεις ΤΟ χερακι, μαμα" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat όχι ρε γμτ....

άλλο κακό να μη σας βρει.

Το πιο ακραίο μου φαίνεται η τομή της καισαρικής, πώς γίνεται;

Αφροδίτη, ο Άγγελος έβγαλε όλα τα δόντια; Γιατί πιστεύω ότι τα ξυπνήματα της Σοφίας σχετίζονται άμεσα με τα δόντια και ελπίζω ότι μόλις βγάλει και τα τελευταία θα ηρεμήσουμε

Αθηνούλα εγώ νόμιζα ότι στο τέλος θα ξύπναγες.... Και ότι ήταν ένα όνειρο...

Να πάνε και να μην ξαναγυρίσουν. Τρομερή η Ειρήνη που το διακομωδεί και που δεν πονάει! Αστέρι!

Τί είπε ο γιατρός για την τομή? Παίζει να είναι από το άγχος?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...