Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφροδιτούλα μου,

ο μικρός είναι ήδη καλύτερα.

Μετά το τελευταίο 38,6 εχθές το απόγευμα (που του έδωσα depon)

είμαστε πια σταθεροί στο 37,6.

YIOUPI και Μαρινάκι διαβάζω για αυτές τις "καταπληκτικές" πρακτικές κάποιων γιατρών

και τρελαίνομαι για μία ακόμη φορά!!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

YIOUPI για λεφτά δεν μου έχει πει ακόμα τίποτα, θα δούμε.

Όσο για την αδελφί σου κακώς που έκανε τις ενέσεις. Κι εμένα μου είπε ο γιατρός να τις κάνω γιατί είχα προωρη γήρανση του πλακούντα. Αμέσως άλλαξα γιατρό - στον 8ο μήνα!!!!! - και γέννησα φυσιολογικά και πανεύκολα (ούτε μία ώρα) μία ημέρα πριν την ΠΗΤ!!!!!

IxBZp3.png

Mα, καλά, τι γιατροί υπάρχουν...!! Απίστευτο! Φαντάσου χαρά ο γιατρός αν απαντούσε η αδερφή σου "Θέλω να γεννήσω πριν τις γιορτες να ξεμπερδεύουμε!!"

Όλοι αυτοί θέλουν καταγγελία!! Μίλα στην αδερφή σου και καλό είναι να σκεφτεί να δει κάποιον άλλο γιατρό, γιατί νομίζω ότι μια καισαρικούλα θα την περιμένει στη γωνία, εκτός αν είναι πολύ τυχερή!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ρε παιδια ασχετο αλλα εχω φρικαρει... αν ξερετε πειτε μου.. μου ειπε η αδερφη μου οτι χτες της εκανε η γιατρος μια ενεση κορτιζόνης για τα πνευμονια του μωρού αν συμβει κατι να ειναι ανεπτυγμενα ήδη...

προβλημα δεν έχει για να φοβουνται κάτι πρωωρο...

εμενα ο γιατρος μου (χασιακος) δεν μου είχε κάνει ούτε κ το έχω ξαναακούσει....

Γιατι μπορει να της το έκανε αυτο?ανησυχώ μηπως κανει κακο αντι για καλο.... μπρρρρρρρ

ειναι σαν να της δινει αντιβιωση ενω ειναι καλα. ο γιατρος ειναι απαραδεκτος, ενας ακομα πονηρος επαγγελματιας που τον ενδιαφερουν τα λεφτα και οχι η αδερφη σου ουτε το μωρο. Στη θεση της θα τον αλλαζα ΤΩΡΑ και φυσικα θα αρνουμουν να κανω την ενεση...ειναι αθλιοι οπως πειθουν τις γυναικες, αθλιοι......και βλεπω την καισαρικη να της ερχεται γιατι 'γερναει ο πλακουντας', γιατι εχει περιτυλιξη', γιατι στην τελικη....ειναι χριστουγεννα. γιατι δεν παει στον χασιακο;;;;γιατι δεν επελεξε το γιατρο σου;;;:confused: ισα ισα τα χριστουγεννα επρεπε να ντρεπονται διπλα αυτοι οι αθλιοι, τα μωρα επρεπε να γεννιουνται οπως ο χριστος, ηρεμα, σε ενα ζεστο σπιτι και μετα αγκαλιτσα με τη μαμα......σορι αλλα τα πηρα πολυ ασχημα γιουπι μου......:(

μολις γυρισαμε απο παρεντς, οταν ηρεμησω θα σας πω, περασαμε πολυ ομορφα παντως....:)

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσούδια,

Δεν τα κατάφερα να πάω στη γιορτή έχω ακόμα δουλειάαααα...

Πήγαμε όμως το πρωί για καφεδάκι στη γειτονιά μου και ήταν υπέροχα, η Λήδα ενθουσιασμένη, κι όπως πάντα όταν είναι ενθουσιασμένη δηλώνει ότι ''η μαμά καλή, ο μπαμπάς καλός η Λήδα καλή, όλοι καλοί''!

Και, ναι, εορτάσαμε επιτέλους και για το περιεχομένο του γιογιό της το πρωί!

Ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα με ενθουσιάζε τόσο πολύ μια κ$%^@#α!!!!!

Ματς-μουτς, αναμένω ανταπόκριση από τη μάζωξη!

μυρτω μου βγαλε την κ*&^%δίτσα φωτογραφία για να την θυμαστε!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

Παιδια κ εγω δεν έχω ηρεμησει από τη στιγμη που μου το είπε γιατι την καισαρικη χωρις λόγο την βλέπω μπροστα μου...

δεν της έχω πει τιποτα για να μην τη στενοχωρησω κ να μην την αγχωσω...το 'επαιξα α, καλά ωραια ... μολις μου το είπε γιατι δεν ήθελα να την φρικαρω...

Η αδερφή μου όπως σας είπα είχε μεγαλη δυσκολια να συλλάβει κ θεωρει πως την βοηθησε πολύ η (ειναι κ γυναικα τρομαρα της) γιατρος..

Τον Χασιακο δεν μπορουσε να τον έχει γιατι δεν μενει στην αθηνα κ στην αρχη της εγκυμοσύνης ήταν σχεδόν καθε μερα στη γιατρο (αλλά κ πιο πριν στην προσπάθεια συλληψης)...

ειναι λοιπόν πολύ υποχρεωμένη σ'αυτην..

Είχε σκεφτει σοβαρα να την αλλάξει όταν ήταν 23 εβδομαδων κ το μωρό δεν είχε πάρει ακομα θέση κ της είχε πει η απαισια

Α, μας βλέπω για καισαρικη το μωρό δεν έχει πάρει θεση...

αν ειναι δυνατον ρε παιδια από την 23 εβδομαδα!!!!!

Κ τοτε ήταν έτοιμη να αλλάξει αλλά προφανως η πονηρη τα καταλαβε τα σκουρα κ της τα γυρισε...

τότε λοιπόν μου έλεγε η αδερφήμου πως θεωρει ατιμια να την αλλάξει επειδη της σταθηκε μεχρι εκεινη τη στιγμη κ αν δεν 'ηταν αυτη ισως να μην τα ειχε καταφερει.....επίσης ως σήμερα δεν της έχει πάρει καθολου χρήματα....

Εγώ αν με ρωτουσε θα της έλεγα να την πληρώσει κ να παέι σε άλλο γιατρο ίσως το Χασιακο που δεν ειναι καισαρικακιας....

αλλά δεν θα της το πω εγω πρωτη...θα την στενοχωρησω κ θα την αγχωσω πολύ..

(επίσης σκεφτομαι πως ισως ούτε ο Χ θα την αναλαμβανε επειδή η γιατρος της είναι κ αυτη στο Λητώ κ αρα την γνωρισει κ θα το θεωρει αντισυναδελφικο.....)...

ουφ........

Πεστε μας τα νεα από τη συναντηση μολις μπορεσετε!!Αναμενουμεεεεεε!!

Όλα πάνε καλά!!!

Δεν θα κάνω προγραμματισμένη καισαρική!

Πάμε για VBAC. Έχω ΠΗΤ στις 25/12.

ελα αλήθεια???????

Υπάρχει τελικα γιατρος που αναλαμβανει τετοιεςπεριπτωσεις???

Με το καλό σου ευχομαι!!!

Σε ποιο μαιευτηριο???

Διαφημίσεις

Επίσης ηθελα να ρωτησω τη φελίνι αν δει το μηνυμα το εξης ή οποια άλλη γνωριζει:

επέιδη η αδερφη μου κανει ενεσεις ηπαρίνης η επισκληριδιος δεν γινεται αν δεν έχουν περάσει καποιες ωρες.

Στο αρεταιειο οι αναισθησιολογοι θελουν να έχουν περασει 12 ωρες, στο Λητω οι αναισθησιολογοι πόσες ώρες θελουν να έχουν περάσει από την τελευταια ενεση για να κανουν επισκληριδιο?24?Ετσι της ειπε η γιατρος της αλλά εγώ για ευνοητους λόγους επιφυλάσσομαι.....

ελα αλήθεια???????

Υπάρχει τελικα γιατρος που αναλαμβανει τετοιεςπεριπτωσεις???

Με το καλό σου ευχομαι!!!

Σε ποιο μαιευτηριο???

Θα γεννήσω στο Γέννεσις.

Υπάρχουν και γιατροί ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

Πήγα σε αυτόν γιατί αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις.

Είμαι απολύτως ικανοποιημένη προς το παρόν.

Να ανοίξεις τα μάτια στην αδερφή σου!

Να προσέχει και να μην πέρνει δεδομένα τα όσα της λέει.

Κάτι βρωμάει!!!

Να βρει και μια μαια της εμπιστοσύνης της και να την έχει συμπαραστάτη στον τοκετό!!!

899667.png226174.png

Τελειο βραδυ μου ακούγεται!!!

Γιατι δεν της φοράς υπνοσακο για να μην έχεις αυτο το αγχος του ξεσκεπασματος???

!

gioupi μου η μικρη ειναι μεγαλη τσαντιλω σε σχεση με οτι ειναι πανω της το βραδυ...αν την εβαζα σε σακο το πιθανο ειναι να εκανε σαν φυλακισμενο αγριμι! Αλλα κυριως ο λογος ειναι οτι εχουμε παρα πολυ ζεστό σπίτι και να φανταστεις μια πικε κουβερτουλα μονο της ριχνω και γινεται μουσκεμα...

Οσο για την αδερφη σου, ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξει γιατρο...να το ψαξει μου φαινεται πολυ παρεμβατικος, και στην χειροτερη ασχετος...

πολύ σωστά του απαντησε παντως...ακου εκει ποτε θα γεννησεις?

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

yioupi πολυ στενοχωρηθηκα με την αδερφη σου....και εγω ειχα γιατρο καισαρικακια και ακομα δεν ειμαι 1000% σιγουρη πως ΕΠΡΕΠΕ να κανω καισαρικη.....:( ελπιζω πανε ολα καλα.....

evi στα εχω ξαναπει ευχομαι να τα καταφερετε με το ΦΤ , να μου πεις εντυπωσεις - εμπειριες γιατι θα το προσπαθησω ΣΙΓΟΥΡΑ το 2ο με ΦΤ!!!;)

για τη συναντησουλα τωρα....

χαρηκα πολυ που γνωρισα καποιες απο εσας.....

η μαρινα της doo ηταν φοβερη που επινε το γαλατακι της μανουλας της ανενοχλητη χαζευοντας τριγυρω:tongue::tongue:

καλα για την ερατω της daf δεν εχω λογια, το μαλλακι της απο κοντα ειναι ακομα πιο μακρυ:shock::lol::shock::lol:, ειναι πολυ ησυχη και φοβερη μπλεματου!:D:Dsuperrrrrrrrr!!!!!

γνωρισα και τη theodora, την afrodite και τη vasso ομως δε μιλησαμε πολυ.....ελπιζω την επομενη φορα να τα πουμε περισσοτερο, τα ζουζουνια ομως ειναι ολα φοβερες φατσουλες:tongue::tongue::tongue:!!!!

afrodite ξεχασα να σε συγχαρω και απο κοντα για τη φοβερη καρυδοπιτα...ξερεις εσυ....;);)

ελπιζω να μην ξεχασα καμια.....:(:(:(

λεγκω κριμα που δεν ηρθες ηθελα να σου δωσω και κατι....;);)την αλλη φορα!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...