Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα! τι μου κάνετε τσούπρες;

αχ βρε ds περαστικά σας και υπομονή με τον σύζυγο. είναι πακέτο το φανταριλίκι...

Περαστικά και στο Σοφάκι!

Λέγκω ο Σοζώ είναι πολύ γλύκας! Να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι στο τρυφερό μάγουλο! μμμμμμουτς!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μυρτώ,

Κανόνισέ του κοπάνα από τη δουλειά και πηγαίνετε βόλτες!

Οικονομικό και διασκεδαστικό!

Μπορώ να σου πω και άλλα που θα τα εκτιμήσει και δεν κοστίζουν...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αφροδίτη λέει ο Άγγελός "ιγκο"????:shock::shock::shock:

Μα καλά μόνο το δικό μου κόλλησε στις 5 λέξεις?

αλλά πολύ χάζεμα...όσο μεγαλώνει ξεμωραινόμαστε πιο πολύ...δεν θα μείνει κουκούτσι μυαλό....

ασε ασε, και γω που το περνάω για δευτερη φορα παλι πλάκα παθαινω! Ειναι πολυ χαριτωμενη ηλικια!

Το καθε παιδι εχει τον ρυθμο του, ο Αγγελος δεν τον νοιαζει πως θα το πει, τολμαει και τις πιο δυσκολες λεξεις (βλεπε ελικοπτερο) και τις λεει οπως να΄ναι. Αλλα παιδια ειναι πιο τελειομανη. Επιπλεον τα βοηθαει πολυ στην ομιλια οταν υπαρχουν στο περιββαλον κ αλλα παιδια.

Μυρτώ,

Κανόνισέ του κοπάνα από τη δουλειά και πηγαίνετε βόλτες!

Οικονομικό και διασκεδαστικό!

Μπορώ να σου πω και άλλα που θα τα εκτιμήσει και δεν κοστίζουν...

και γω κατι τετοιο σκεφτομουν. Και επειδη η κοπανα μαλλον θα κοστισει και σε αυτον αλλα κ σε σενα, κανονισε κανενα ρομαντικο δειπνο για τους δυο σας και λιγο πιο μετα ερχομασε κ μεις για να μην πλήξετε:tongue:

Λοιπόν σας έχω πει τη υπέροχο είναι το θοδωράκη μου; Την παρασκευη που ετοιμαζα τα πράγματα για να φύγουμε ο νικόλας έκλαιγε ασταματητα γιατί ήθελε να φύγουμε... είχα φρικάρει και τον άφησα στο πάτωμα γιατί ήταν αδύνατον να ετοιμάσω πράγματα... πήγε ο θοδωρίκος του έδωσε το δικό του νάνι του έφερε παιχνίδια, τον πήρε αγκαλιά, του είπε ότι η μαμα τώρα τελειώνει και με λίγα λογια τον έκανε να σταματήσει να κλαίει! Και αυτό γίνεται κάθε φορά που πελαγώνω και ο νικόλας δεν σταματάει να κλαίει. Πολύ τα αγαπάω τα παλιοπαιδάκια μου:D
Στο κλιμα καλοπερασης συμβαλει κ ο Αγγελος ο οποιος ειναι ενα τελειο παπαγαλακι και γω μια πρωτης ταξεως χαζομαμα! Α, και η Δαναη ειναι μια χαζοαδερφη γιατι κ αυτη καμαρωνει κ γελαει με τα καμαμωτα του Αγγέλαδου (ετσι τον φωναζει οταν τα γκρεμαει όλα)! Και φυσικα το ωραιοτερο ειναι οταν παιζουν μαζι χωρις τσακωμους, τελευταια παιζουν το παιχνιδι να κανει η Δαναη ερωτησεις του στυλ «που ειναι τα ματακια σου κτλ» και της δειχνει ο Αγγελος επαναλαμβανοτας τις λεξεις με τον δικο του τροπο και αυτη ξεκαρδιζεται που τα λέει μισα και ανεστωστα. Βεβαια εχουν αρχισει και η μαχες:

-οχιιιιιι, εγω το πηρα πρωτη....

-ιγκο, ιγκο....... ουάααα

-ουαααα

να αυτά ακούω και λαχταρώ κι εγώ ένα δεύτερο μωράκι.... να τα χαίρεστε κουκουβάγιες!:D

Λέγκω ο Σοζώ είναι πολύ γλύκας! Να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι στο τρυφερό μάγουλο! μμμμμμουτς!:)

Και ναι, ο σοζω ειναι πολυ γλυκας. Τον θυμαμαι το καλοκαιρι που καποια στιγμη εβαζα χερι στη Δανάη για κατι κ ο Μποζωρίκος αρχισε να με σπρωχνει και να μου λεει «αστην, αστην»! Το μαναρακι μου!

Διαφημίσεις

και γω κατι τετοιο σκεφτομουν. Και επειδη η κοπανα μαλλον θα κοστισει και σε αυτον αλλα κ σε σενα, κανονισε κανενα ρομαντικο δειπνο για τους δυο σας και λιγο πιο μετα ερχομασε κ μεις για να μην πλήξετε

Φαντάσου το σούπερμαν στο ρομάντικ ντίνερ να του σκάσουμε μύτη και να έχουμε και τα παιδιά μαζί!!!!!!!!!!

Άντε βρε Μαριλού! Υπομονή και όλα θα γίνουν! όντως αυτή η περίοδος είναι πολύ ωραία! Νομίζω τελικά (δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί) μου αρέσουν τα ζυγά χρόνια των παιδιών (2, 4) ενώ αντιθέτως ο 1ος και ο 3ος μμμμ!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δε μου λέτε, σας είπα ότι το θρίλερ με τα ρούχα συνεχίζεται; Το Σάββατο την πήγα στο θέατρο χωρίς βρακί, κάλτσες, φανελάκι! Ω, ναι!

Επειδή όμως το έχασα ΤΕΛΕΙΩΣ για άλλη μια φορά και τρόμαξα τον εαυτό μου, και τον καημενούλη το Μάριο, αποφάσισα να το αντιμετωπίσω με σύστημα. Αυτή τη βδομάδα αν ντυθεί σε dt κάνουμε ένα κυκλάκι στην μέρα που βρισκόμαστε και στο τέλος της βδομάδας αν έχει 5 κυκλάκια θα πάρει δωράκι.Α, εντωμεταξύ από το προηγούμενο βράδυ έχουμε διαλέξει τι θα βάλουμε ΑΛΛΑ ανάμεσα σε κάποια ρούχα που έχω διαλέξει εγώ. Είπαμε να της ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση αλλά μη μας γ@#@#@ει κιόλας!!!

Τι να κάνουμε φτηνά κόλπα, αλλά δυο μέρες τώρα ντύθηκε σε μισό δευτερόλεπτο. Τι σου είναι η δωροδοκία!

Ρομάντικ ντέιτ με το σούπερμαν...χμμμ...για να δούμε.....

Διαφημίσεις

Έδεσες από πρότυπο Πως τα πας με τα πιτσιφρικάκια σου; Τα θηλάζεις και τα δυο εε; Για πες μας πως είναι...

[/YOUTUBE]

Τι να πω καλή μου ακόμη νωρίς είναι 16ημερων ο μικρούλης μου μόνο όταν θηλάζω μαζί είναι η ευχαρίστηση ο σύζυγος την πρώτη φορά που μας είδε και τουσ 3 μαζί έκλεγε και δεν μπορούσε να αρθωση λέξη φυσικά έχω πολύ πόλεμο από τους γύρο αλά ξέρω οτι κάνω το σωστό και για τα δυο παιδια μου ………

ds χαίρομαι κοπέλα μου που βρήκες λύση στο πρόβλημα σου και τυχερή που δεν πονάς είναι φρικτός ο πόνος τις καντινιασης

μανούλες θηλάζουσες την καλησπέρα μου

:tongue::tongue:

Ουουουουου γεια σας

Αχα Ελιζάκι πήρατε τη σκυτάλη της γαστρεντερίτιδας βλέπω...

Εμείς τότε κολλησαμε 9 στους 10 ενήλικες που ήρθαν εν γνώση τους να μας δουν... μιλάμε για μεγάλη επιτυχία! Φοβερό πως κολλάει η ρουφιάνα! Περαστικά σας...

Για τα χειμωνιάτικα μία είναι η λύση να τα έχεις στην ίδια ντουλάπα με τα καλοκαιρινά, αρτσι μπουτσι και λουλας... ως σωστή ανεπρόκοπη και ακατάστατη και τεμπέλα αυτό έχω κάνει και έτσι λύθηκε το θέμα:tongue: Ενταξει είναι και ότι πάνω δεν υπάρχει θέμα γιατί υπάρχουν κάτι αρχεια και κάτι βιβλία και κάτι άλλα και δεν χωράει τίποτα...

Όποιος έχει πάρει το @#%&νάνι του θοδωρή να το φέρει πίσω!

Ωχχχχ... εφιαλτης μου ακουγεταια αυτο.... ελπιζω να το βρηκατε!

Χρονια πολλά στον σουπερκουμπαρο μας, να τον χαιρεσαι Μυρτουλι, να ειναι παντα χαρουμενος και πνευματωδης!

Καλημέρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...