Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ήρθα να δω πως τα πήγε η κοπέλα με την καντινιαση άσχημο πράγμα πολύ πόνος

Εμείς πήγαμε παιδίατρο και ναι πήραμε βάρος ο μικρός μου έγινα 3500 από το γαλατάκι τις μανούλας

Ο μεγάλος 15 κιλά το αστέρι μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να χαίρεσαι και τον καινούργιο παίδαρο μαμαλευτεράκι!!!

Καλημέρα όμορφες... περάσαμε πολύ ωραία το πσκ και μέσα στην κουλτουρα! Την παρασκευή είδαμε μία μικρή θεατρική παράσταση και μετά πήγαμε στα φιλαράκια μας για παιχνίδι. Σάββατο πήγαμε με την πρώην συμπεθέρα μου, τη λύδα και το σόζω στο μαύρο θέατρο και ήταν Σουουουουουουπερ! Δεν το περιμέναμε αλλά τα πιτσιρίκια το είδαμε χαλαρά παρόλο που ήταν 70 λεπτά. Κι εγώ το καταχάρηκα, ήταν πολύ ωραία παράσταση και φαντασμαγορική... δεν είχα ξαναδει μαύρο θέατρο. Άμα μπορέσετε να πάτε. Εντάξει αφού του άρεσε και εκεί του θοδωρίκου θα του αλλάξω τα φώτα στις παραστάσεις :)

Την Κυριακή κλασσικά πήγαμε στη Ναυαρίνου που περάσαμε μια πολύ ωραία κυριακή με κουκλοθέατρο, καραγκιόζη, δεντροφύτευση κλπ. Σε κάποια φάση ο νικόλας είχε μπει μέσα σε ένα λάκο που προοριζοταν για δεντροφύτευση και είχε πάει ένα παιδάκι και του έριχνε χώμα για να τον φυτεύση χαχαχα

Λοιπόν σας έχω πει τη υπέροχο είναι το θοδωράκη μου; Την παρασκευη που ετοιμαζα τα πράγματα για να φύγουμε ο νικόλας έκλαιγε ασταματητα γιατί ήθελε να φύγουμε... είχα φρικάρει και τον άφησα στο πάτωμα γιατί ήταν αδύνατον να ετοιμάσω πράγματα... πήγε ο θοδωρίκος του έδωσε το δικό του νάνι του έφερε παιχνίδια, τον πήρε αγκαλιά, του είπε ότι η μαμα τώρα τελειώνει και με λίγα λογια τον έκανε να σταματήσει να κλαίει! Και αυτό γίνεται κάθε φορά που πελαγώνω και ο νικόλας δεν σταματάει να κλαίει. Πολύ τα αγαπάω τα παλιοπαιδάκια μου:D

Πωπω σεντονιιιιιιιιιιιι...

Ντεπονάκι μου περαστικούλια... αλήθεια ο έρωτας πότε τελειώνει; Τώρα είναι πιο συχνά σπίτι αν θυμάμαι καλα...

Μαριλένα θεός ο ιάσωνας με τον τεμπέλη οδηγο:tongue:

Αστέρι και το Σοφάκι;)

Λέγκωτι κάνεις? εδώ ακόμη πολύ χαίρομαι πους βλέπω είσαι το πρότυπο μου πολύ χάρηκα που είσαι εδώ φιλιααααααααααααααα :D:D:D:D

Έδεσες από πρότυπο:lol: Πως τα πας με τα πιτσιφρικάκια σου; Τα θηλάζεις και τα δυο εε; Για πες μας πως είναι...

Λενιώ εδώ για το θέατρο http://theatreworld.wordpress.com/2010/10/03/%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC/ και περισσότερα απ'τη μυρτώ που παίζανε και οι μαθήτριές της! Κανα αδιάβροχο δεν έχεις; γιατί με ομπρέλα δεν θα γλυτώσεις και πολλά... Απ'την άλλη ωραίο πράμα η βροχούλα, κάνει και καλό στο δευρματάκι... τσάκω ένα εμψυχωτικό τραγουδάκι

D1ZYhVpdXbQ

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελιες..!!!:D:D

λοιπον τα νεα μας.... πηρα τη συμβουλο το πρωι, της τα ειπα μου ειπε για το dactarin oral gel και για τo φαρμακευτικο μελανι,αλλα ηθελε να μιλησω και με την παιδιατρο και να μην τα παρω ετσι. της ειπα οτι δεν παιζει στη δικια μου παιδιατρο να κανω τετοια συζητηση γιατι απλα θα μου πει να κοψω το θηλασμο ΑΜΕΣΩΣ, οποτε μου εδωσε ενα τηλ μιας παιδιατρου που "συνεργαζεται" (πανταζη κατερινα)και μιλησα με αυτην.

μου ειπε τα ιδια λοιπον και η παιδιατρος και πηρα το dactarin. ειδα ηδη βελτιωση στο στηθος, γαι το στομα της μικρης δεν ειμαι σιγουρη θα δουμε αυριο.

αυτο που με εχει ανησυχει ειναι οτι η μικρη εχει βραχνιασει σημερα χωρις να εχει κανενα συμπτωμα κρυωματος και επισης ειχε κοκκινησει λιγο απο κατω και φαινοταν να την τρωει και οχι να την ποναει οπως συνηθως οταν τυχαινει να συγκαει(της εβαλα μελανι στο πιπι της να δουμε....).

για ολα αυτα και επειδη συνηθιζω να μην πιστευω στις συμπτωσεις και τα συνδεω ολα μεταξυ τους, θα προσπαθησω να την παω και στη γιατρο αυριο να τη δει αν μπορεσω.:rolleyes::rolleyes:

Ήρθα να δω πως τα πήγε η κοπέλα με την καντινιαση άσχημο πράγμα πολύ πόνος

thx

ευτυχως δε μου φαινεται ο πονος τοσο οσο μου τον ειχαν περιγραψει, μπορει να ηταν αρχη ισως. στο ενα στηθος που ηταν αρκετα πιο εντονο, απλα ηταν δυσβασταχτος ο πονος το πρωτο λεπτο του θηλασμου μετα καλυτερα και αν η μικρη μου επαναστατρια δεν προσπαθουσε να θηλασει και απο ενα χιλιομετρο μακρυα θα ηταν ακομα καλυτερα....;););)

Ντεπονάκι μου περαστικούλια... αλήθεια ο έρωτας πότε τελειώνει; Τώρα είναι πιο συχνά σπίτι αν θυμάμαι καλα...

thx λεγκω!!

ναι ο ερωτας ειναι συχνα σπιτι τωρα και τελειωνει τα χριστουγεννα, το μονο που ελπιζω ειναι μεχρι τοτε να ειναι ακομα ο "ερωτας" γιατι οι τσακωμοι ειναι ακομα στα φορτε τους....:(:(:(

φιλια σε ολες!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερα!

Προσκυνω τεμπελη-ταμπέλα οδηγο!

Ανανεωμενη σας ερχομαι και γω μετα απο ενα ωραιοτατο ΣΚΔ και μετα απο ενα συνεχομενο 4ωρο που μου χαρισαν τα τεκνα μου χτες βραδυ (2 με 6)!

Λενιτο, να κανονισουμε να παμε εμεις δευτερη δοση στο μαυρο θεατρο. Μεχρι ποτε παιζεται ξερουμε; Γιατι εγω και αυτο και το αλλο ΣΚ θα λειπω.

Ντεπονακι, περαστικα, μπραβο που το προλαβες στην αρχή του! Οσο για τον ερωτα, υπομονη και παλι υπομονη. Δεν ειναι πολυς καιρος μεχρι τα χριστουγεννα ειναι φαση και θα περασει, μην πιεζεσαι να αποφασισεις οτιδηποτε με τα τωρινα δεδομανα!

Kαλημέρα!!!!

Το θέατρο θα παίζεται όλη τη σεζόν, μέχρι Απριλη δηλαδή οπότε προλαβαίνετε!

Εγώ κουτουλάω, μια με το Μάριο που όλο ξυπνάει, μια με τον κάθε τρελλό της γειτονιάς που ωρύεται κάτω από το μπαλκόνι μου. Ενας χθες φώναζε μες τη μαύρη νύχτα ''κουτεντέ, ε κουτεντέ!''....Μα κουτεντέ; Απ'τη δεκαετία του 50 ήρθε και έσκασε κάτω απ'το σπιτάκι μου.....

Εντωμεταξύ κάποια στιγμή, λέω μήπως και κατεβάσω και τα χειμωνιάτικα, με βλέπω τα χριστούγεννα με τι σερτ και μπίρκενστοκ...

Γυριστρούλα κουμπάρα που πήγες σκδ;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μαύρο θέατρο ε? χμ....

Ολίγον σέξι το βράδυ μας. Ξεκίνησα εγώ με έναν ξεγυρισμένο εμετό κατά τις 19.30 -ευτυχώς χωρίς συνέχεια- και με ακολουθησε η Σοφία στις 10.30 με έναν μεγάλο και 2-3 μικρούς μέχρι ~τη 1. Και μετά η φουκαριάρα δίψαγε κι εμείς της δίναμε το νερό λίγο-λίγο με το κουταλάκι. Πρέπει να καταφέραμε να κοιμηθουμε γύρω στις 3.30-4.00

Σήμερα μοιάζει να είμαστε και οι 2 καλά.

DPYUp2.png EYukp3.png

''κουτεντέ, ε κουτεντέ!''....Μα κουτεντέ; Απ'τη δεκαετία του 50 ήρθε και έσκασε κάτω απ'το σπιτάκι μου.....

Δηλαδή εσύ κατάλαβες τί σημαίνει?

Κι εγώ πρέπει να κατεβάσω χειμωνιάτικα! Κάθε μέρα δεν ξέρω τί να βάλω το πρωί, όχι ότι θα με βοηθήσουν τα χειμωνιάτικα γιατί έχει ζέστη αλλά πιο πολύ το ξεκαθάρισμα θέλω.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελιζακι περαστικα και σε σενα και στο Σοφακι! Πολλους εμετους ακουω τελευταια...

Κουμπαρουλα, με τον καιρο που εχει μια χαρα εισαι με το τ-σερτ. Εγω δεν το ηξερα το κουτεντε.... ειμαι νεα βλέπεις (μπρρρρ)....

ΠΣΚΔ ηταν καλα, Παρασκευη πηγαμε στης Τάτης, Σαββατο ζωολογικο κηπο και μετα φαγητο, Κυριακη κλεισαμε πενταωρο στου Ναυαρινου και Δευτερα ειχαμε κολυμβητηρια και μετα μαγειροκαταστασεις στο σπιτι. Καλα ηταν δεν εχω παραπονο! Το μονο κακο ειναι οτι εχω σκιστει στο φαϊ! Το επομενο ΣΚ θα παω στο χωριο μου μεχρι το μεθεπομενο που κλεισαμε για καρπενησι! Και παλι προβλεπεται καλη μασα! Ας με σταματησει καποιος!!!!

Στο κλιμα καλοπερασης συμβαλει κ ο Αγγελος ο οποιος ειναι ενα τελειο παπαγαλακι και γω μια πρωτης ταξεως χαζομαμα! Α, και η Δαναη ειναι μια χαζοαδερφη γιατι κ αυτη καμαρωνει κ γελαει με τα καμαμωτα του Αγγέλαδου (ετσι τον φωναζει οταν τα γκρεμαει όλα)! Και φυσικα το ωραιοτερο ειναι οταν παιζουν μαζι χωρις τσακωμους, τελευταια παιζουν το παιχνιδι να κανει η Δαναη ερωτησεις του στυλ «που ειναι τα ματακια σου κτλ» και της δειχνει ο Αγγελος επαναλαμβανοτας τις λεξεις με τον δικο του τροπο και αυτη ξεκαρδιζεται που τα λέει μισα και ανεστωστα. Βεβαια εχουν αρχισει και η μαχες:

-οχιιιιιι, εγω το πηρα πρωτη....

-ιγκο, ιγκο....... ουάααα

-ουαααα

Αφροδίτη λέει ο Άγγελός "ιγκο"????:shock::shock::shock:

Μα καλά μόνο το δικό μου κόλλησε στις 5 λέξεις?

αλλά πολύ χάζεμα...όσο μεγαλώνει ξεμωραινόμαστε πιο πολύ...δεν θα μείνει κουκούτσι μυαλό....

Δηλαδή εσύ κατάλαβες τί σημαίνει?

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%82

Άντε, σας μαθαίνω και καινούριες λέξεις....

Αχ, αύριο έχει γεννέθλια ο σούπερμαν, τι δώρο να του κάνω...πείτε γιατί εγώ το'χω κάψει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...