Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλά χτες με πέθανε, μου λέει "μαμά ο οδηγός του τρένου (επειδή αργούσε να φύγει, προαστιακός γαρ) είναι τεμπέλης, σαν την ταμπέλα!":tongue::lol::lol:

αχαχαχαχαχαχαχαχα πεθανα στα γελια! καλα λεει το παιδι!

Μαρίνα, θα μας τρελανεις? πως εδωσες 0.35 του μλ? με μικροσκοπιο? χαχαχαχαχα πηρε το ενα τριτο της μιας γραμμουλας? χαχαχαχαχαχα

Και μετα τα γελια να σας πω και τον πονο μου , η Ειρηνη εχει 3-4 μερες που δεν παλευεται ουρλιαζει, χτυπιεται τι εχει παθει δεν ξερω....συνεχεια χτυπαει εντωμεταξυ και σημερα χτυπησε το δαχτυλο της, δεν προλαβα και να δω πως εγινε) και πρηστηκε και στραβωσε ελαφρως...

λετε να επρεπε να παω παιδων? ταλαιπωρια, νομιζω απλα θα το εδεναν...ξερω κι εγω...φοβαμαι οτι επεσε ολοκληρο το βαρος της στο δαχτυλο και δεν προκειται να ισιωσει το δαχτυλακι... :-(:sad:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!

κοριτσια τα φωτα σας, ερωτηση για οσες ξερετε... παρατηρησα στο στοματακι της μικρης απο εχτες κατι μικρα ασπρακια, καπου ειχα διαβασει καποια στιγμη στο forum τι μπορει να ειναι αλλα δε θυμαμαι....επισης αν θυμαμαι καλα κατι πρεπει να βαλω και στο στηθος το οποιο εχει ερεθιστει και αυτο τις τελευταιες μερες... να παρω τη συμβουλο??

ευχαριστω προκαταβολικα..... :wink:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Dsaki αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή τα κορίτσια είχαν πει ότι αυτό είναι δείγμα καντνίασης, αλλά επειδή δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ας σου πει καμιά πιο έμπειρη!

Γαλατούλα παίζει να το στραμπούλιξε το δαχτυλάκι, οπότε πρέπει να τη δει κάποιος γιατρός αν και δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι.

Όσο για μένα και το 0,35 είναι η 2η φορά που την πατάω έτσι γιατί έχω και σύριγγες του 1μλ από όταν έπινε epadoren η μικρή οπότε μέσα στη νύστα μου παίρνω αυτή νομίζοντας ότι είναι των 10μλ και το συνειδητοποιώ την άλλη μέρα που βλέπω τι χρησιμοποίησα! Τελείως γεια σου!

Άσχετο χτες είδαμε την λευκή κορδέλα και σήμερα θα δούμε κυνόδοντα. Θα καραψυχοπλακωθώ πώς το βλέπετε? Χτες το αναλύαμε μέχρι τις 2, επειδή αύριο είναι εργάσιμη ελπίζω σήμερα να ξεμπερδέψουμε νωρίτερα! :) !

Καλό βράδυ, φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

ds ασπράκια στο στόμα και πόνος στη θηλή είναι μάλλον καντιντίαση (μήκυτας). Πάρε καλού τη σύμβουλο και τον παιδίατρο, υπάρχει μια αλοιφή που θα πρέπει μάλλον να βάζεις στη θηλή και στο στόμα της μικρής, νομίζω dactarin κάπως έτσι, θα σου πει ο παιδίατρος

Διαφημίσεις

Αχ τη σκότωσα τη λέξη βλέπω, πες τα βρε Παλαντινάκι που τα ξέρεις καλύτερα.

Εγώ δεν έδωσα ντεπονάκι, την έβαλα για ύπνο και κοιμήθηκε, αλλά να δούμε μέχρι τις 12 που θα την ξαναταίσω πόσες φορές θα ξυπνήσει.

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!

κοριτσια τα φωτα σας, ερωτηση για οσες ξερετε... παρατηρησα στο στοματακι της μικρης απο εχτες κατι μικρα ασπρακια, καπου ειχα διαβασει καποια στιγμη στο forum τι μπορει να ειναι αλλα δε θυμαμαι....επισης αν θυμαμαι καλα κατι πρεπει να βαλω και στο στηθος το οποιο εχει ερεθιστει και αυτο τις τελευταιες μερες... να παρω τη συμβουλο??

ευχαριστω προκαταβολικα..... :wink:

Καλησπέρα συγγνώμη που θα επέμβω αλά αν είναι καντινιαση θα χρειαστεί θεραπεία με κρέμα και φυσικά να κόψεις μαχαιρη τα ζυμαρικά και την ζάχαρη επιδεινώνουν πολύ τη κατάσταση όταν καταναλονοντε φυσικά τηλ κ σε σύμβουλο

Ρίξε μια ματιά

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28811

δες κ εδώ τις φωτογραφίες http://www.iatrikionline.gr/orl_13/stomatofarigiki_kantintiasi.htm

:tongue::tongue:

Καλησπέρα συγγνώμη που θα επέμβω αλά αν είναι καντινιαση θα χρειαστεί θεραπεία με κρέμα και φυσικά να κόψεις μαχαιρη τα ζυμαρικά και την ζάχαρη επιδεινώνουν πολύ τη κατάσταση όταν καταναλονοντε φυσικά τηλ κ σε σύμβουλο

Ρίξε μια ματιά

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28811

δες κ εδώ τις φωτογραφίες http://www.iatrikionline.gr/orl_13/stomatofarigiki_kantintiasi.htm

άντε καλέ που ζητάς και συγνώμη!

όντως η ζάχαρη και το αλεύρι επιδεινώνουν την κατάσταση γιατί με αυτά τρέφονται οι μύκητες, οπότε dsάκι κόψτα

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια, θα παρω αυριο και τη συμβουλο να μου πει τι να παρω!την παιδιατρο δεν θα την παρω, μαλλον αφου ειναι απο τις "καλες" και απλα θα μου βρει αλλη μια δικαιολογια για να κοψω το θηλασμο.... :wink:

παντως και απο τα post σας που διαβασα και αυτα που ελεγε η αγλαια για την καντιντίαση, οντως αυτο πρεπει να ειναι αφου εχουμε σχεδον ολα τα συμπτωματα...:-( μεχρι και τρομερη ξηροδερμια και ξεφλουδισμα εχω στο στηθος τις τελευταιες μερες (νομιζα απο το κρυο αφου το δερμα μου ειναι πολυ ευαισθητο...)

σας ευχαριστω πολυ!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερα κοριτσια κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Ποναει ολο μου το κορμι δεν μπορω να κουνησω χερια. Χτες ηρθε η κοπελα κ καθαρισαμε κ εγω εκανα ολη την κουζινα. Με επιασε προκοπη κ ετριβα τα παντα. Κ μετα περιττο να σας πω παλι ποσα πλυντηρια σιδερωσα. Μου φυγαν τα χερια! Δυσκολη τα πραγματα με το σπιτι. Παντος η κοπελα παρα πολυ καλη μου το ελαμψε το σπιτι! Θα την καθιερωσω καθε 15 να ερχεται!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...