Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Το κεχρι με τα λαχανικα πως το κανεις;

Βάζω νερό να βράσει και κατσαρολάκι και όταν βράζει βάζω μεσα καροτάκι ή ρεβύθια (ειχα μεριδες στην καταψυξη προβρασμενα) ή ότι θέλεις και 10 λεπτά ρπιν το βγάλεις βάζεις και το κεχρι (με το ματι) και τον αφηνεις να φουσκωσει (σαν τα μακαρονια και το ρυζι). όλα με το μάτι...

στο πιάτο βάζω και λαδάκι και ελάχιστο αλάτι...

εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου νόστιμο αλλά ο μικρός τρελαίνεται...

εμείς λόγω αλλεργίας δεν τρώγαμε σιτάρι για πολύ καιρό οπότε δεν έχει μαθει σε πιτες και τοστ κλπ...μονο για ρυζογκοφρετα τρελαιενται και τελευταια βαζω και καμια φρυγανια αν έχει σούπα...

και γαλακτοκομικά ακόμη δεν τρώμε λόγω αλλεργίας, οπότε αναγκάστηκα να βρω εναλλακτικές υγιεινές.

το ζόρι ήταν πριν του εισάγω την ντομάτα που χωρίς αυτήν δεν μπορούσε να φάει και πολλά φαγητά δικά μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χελόου!

Το φαγητό είναι και για μας θέμα μεγάλο, αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι η πείνα είναι ο βασικός παράγοντας γκρίνιας, στη Σεμέλη πιο πολύ κι από τη νύστα. Και πρέπει να το έχεις στο νου σου, γιατί αν περάσει η ώρα φτάνει σε τέτοια λέβελ γκρίνιας που ούτε να κάτσει να φάει δεν μπορεί κι ας πεινάει...

Για τον παιδικό εγώ της δίνω σπάνια γιαούρτι, προτιμώ πράγματα που τρώγονται εύκολα στο χέρι. Συνήθως παίρνει κάποιο (ή συνδυασμό) από αυτά: τοστ, 1- 2 μουστοκούλουρα, αυγό βραστό, καρότο κομμένο, σταφίδες (έχω αγοράσει μάυρες και αποξηραμένα κρανμπερις, τα ανακατεύω και της αρέσουν, δίνουν πολλή ενέργεια), σταφύλι, κριτσίνια...

Το βράδυ πάλι τοστ ή αυγό τηγανητό αν δεν έχει πάρει τα ίδια εκείνη τη μέρα στο σχολείο, ή γιαούρτι με -κρατηθείτε, αυτή τα θέλει όλα αυτά- μέλι, μπιο μούσλι και λιναρόσπορο. Για πιο "φαγητό" αν έχει όρεξη της κάνω τραχανά ή σούπα πληγούρι...

Αυτά. Γραμμένα μοιάζουν σαν το παιδί να τρώει τα πιο υγειινά πράγματα του κόσμου. Δεν είναι πάντα έτσι όπως καταλαβαίνετε...

Α! Και, ναι, το ψωμί παχαίνει τρελλά. Ο Τάσος όταν ήταν μικρός ήταν χοντρός (κουλό γιατί τώρα είναι 60 κιλά) και κάποια δόση έτρωγε μόνο ψωμί και δεν τον είχαν πάρει χαμπάρι, λέγανε αυτός είναι γερός αφού είναι χοντρός και κυνηγούσαν την αδερφή του να φάει που ήταν τσιλιβίθρα. Εν τέλει έπαθε ο χοντρός μια αβιταμίνωση και αναιμία τραγική, νοσηλεύτηκε κάτι μέρες σε χάλια κατάσταση και μετά έβαλαν μπρος ν' ασχοληθούν με τη διατροφή του και να του κόψουν τα ψωμιά. Ξαναλέω όμως, έτρωγε μόνο ψωμί, όχι απλά πολύ ψωμί με το φαγητό του...

Σας φιλώ, έχω αργήσει για τη δουλειά (πάλι μες στη νύχτα γύρισα χθες γμτ γμτ)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ουουου!

Τι κάνετε;

Με προβληματίσατε, μάλλον εγώ δεν το ταίζω το παιδί μου, χαχα!

Βρε μήπως το πρωί πεινάει και γιαυτό μου βγάζει την ψυχή; Μονο γάλα πίνει γιατί τρώνε στο σχολείο.

Το μεσημέρι τρώει εκεί, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, αλλά στο σπίτι τρώει μαζί με μένα κατά τις 4, μέσα στο απόγευμα φρούτα και το βράδυ βραδυνό από ότι έχω φτιάξει αλλά όχι πάντα, μπορεί να φάει αυγό, μπορεί τοστ, μπορεί δημητριακά με γάλα, μπορεί και τίποτα. Δηλαδή της προτεινω τα πάντα και αρνείται....Τελοσπάντως τα αποτελέσματα γνωστά, τσιλιβίθρα.....Πάντως ομολογώ ότι δεν είμαι και η πιο ταιστική μαμά, κάποιες το ξέρετε ήδη, αφού κι εγώ ξεχνιέμαι πολλές φορές να φάω, να μην πω για τον σούπερμαν που μπορεί να μη φάει όλη τη μέρα....Χμμμμ, υγιεινές συνήθειες, ναι,ναι....

Λοιπόν, θα αγχωθώ για άλλα τώρα, γιατί μου έκατσε κι άλλη δουλειά και χαίρομαι βέβαια απ'την άλλη θα με χάσουν τα παιδιά μου, οπότε μπορεί να πάρει και κανένα κιλάκι η Λήδα, θα την μπουκώνουν οι γιαγιάδες!!!

Τρέχω, σας φιλώ......

καλησπερα κοριτσια,μπαινω και γω σαν σφηνα:rolleyes: στο καφε!

επειδη οι περισοτερες θηλαζετε, θηλαζατε, θα θηλασετε υποθετω τα νεα bebe που ερχονται ( με το καλο!),

εχω μια ερωτηση: βαφτιζω την μικρη μου συντομα και επειδη την θηλαζω και αναποφευκτα καποια στιγμη θα θελησει να θηλασει, και λογω αναστατωσης απο την βαφτιση, τι ρουχο θα μπορουσα να φορεσω για να ειναι κομψο & πρακτικο ταυτοχρονα, θα ηθελα τη δικη σας εμπειρια, μια και θα περασατε απο αυτην την γλυκια διαδικασια.

ευχαριστω..

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις κατατοπιστικές σας απαντήσεις!!!

και γω ανηκω στις 'ξεδιαντροπες" οπου λαχει θα θηλασει η μικρη:-P:-P πανε χαθηκαν οι ντροπες:oops:

.png

Διαφημίσεις

Χμμμ θα έρθει ποτέ η στιγμή που θα σκέφτώ κι εγώ να μη δώσω ψωμί μπας για να μην παχύνουν τα παιδιά μου? Χλωμό το βλέπω! Ό,τι είναι με πολλές θερμίδες απλά δεν και ο Γιώργος αλλά ειδικά το Μαριαλενάκι! Πάντως ο Γωγούλης από όταν ξεκίνησε φέτος σταθμό που είμαστε αρκετά καλύτερα από ιώσεις (φτού, φτού σκόρδα) πήρε 1 κιλό σε δύο μήνες και τον προηγούμενο ολόκληρο χρόνο άντε να πήρε άλλο 1,5! Εμείς πρωί γάλα, μεσημέρι στις 1 παρά τρώει στο σταθμό ό,τι έχουν (φαντάζομαι δεν είναι μεγάλες οι μερίδες), αλλά στις 3 ξανατρώει που έρχεται σπίτι, στις 6 συνήθως γιαουρτάκι ή τοστ ή λιγο τραχανά και το βράδυ γάλα. Αν τύχει και πάρουμε καμιά βρωμιά απ' έξω οι λιχουδηδες θα φάει κι αυτός ένα σουβλάκι. Γλυκά, σοκολάτες κλπ ακόμα καθόλου!

mGKop3.png60Jvp3.png

mmm... εγω στην Ειρηνη απο 1 ετους εδινα κανονικα βραδυνο! Ειμαι ουφο?

Δηλ παντα θα φαει βραδυνο, το ιδιο με το μεσημεριανο η ενα τοστ ή γαλα με δημητριακα

Παλια επινε και ενα ποτηρι γαλα προ του υπνου τωρα το εχω κοψει...

Εμενα τρωει καλο πρωινο συνηθως γαλα-κορν φλεικς ή αυγο + ψωμι ταχινι-μελι (παλια ετρωγε και φρουτα)

μετα μεσημεριανο(νταξ τρωει λιγο γενικα και με το ζορι)

το απογευμα της δινω φρουτ ή και τιποτα(ξχνιεμαι απειρες φορες κι εγω) τωρα και πορτοκαλαδα

και μετα βραδυνο.

Η Ειρηνη πηρα ξαφνικα 1 κιλα Μαρινα οπως λες τελευταια, εχει φτασει 14 κιλα και μου εχει φυγει η μεση, στρουμπουλεψε αποτομα,,, βασικα εχει μεινει στουμπος και δειχνει το βαρος της...

Ο μπομπος λιγοφαγος μου φαινεται τρωει λιγο και οχι πολυ συχνα... και βαρος λιγο λιγο παιρνει, η Ειρηνη στις αντιστοιχες φωτο ηταν ...μισελεν!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαχαχα ρε Γαλατούλα! Σιγά καλέ μην είναι στούμπος το κορίτσι, πάντως 14 κιλά μια χαρά είναι νομίζω για την ηλικία της! Ο δικός μου είναι 13 και κάτι. Όσο για το γιο φέρτον να κάνουν παρέα με την δεσποινιδούλα μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε κορίτσια θα μου λύσετε μια απορία; Πως γίνεται το δικό μου το παιδι το μικρό αντί να ψηλώνει να κονταίνει;;; Τον προηγούμενο μήνα ηταν 73 πόντους και τώρα 71,5... τρέμω στη σκέψει πόσο θα πάει τον επόμενο μήνα:tongue:

Πιο καλά μόνος μου εγώ κι ο πονος μουουουουουουουουου... λαλαλαλαλαλαααααααααααααα.

Παω κι εγώ να αράξω να διαβάσω...

aySr1WBAZWY&feature=related

άντε τσακώστε ένα νανουρισματάκι γιατί ξέρω δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε

Διαφημίσεις

χαλαρη σε βλεπω κοπελιά, θαυμα?

εχω να δηλωσω τα εξης για το υψος του μικρου, το πρωι ειναι ψηλοτερα, δεν ξερω γιατι αλλα ειναι, και επισης ξαπλωμενα ειναι κανα 2 ποντους ψηλοτερα ξεδιπλωνει το κορμακι καλυτερα

Καληνυχτα σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαλαρη σε βλεπω κοπελιά, θαυμα?

εχω να δηλωσω τα εξης για το υψος του μικρου, το πρωι ειναι ψηλοτερα, δεν ξερω γιατι αλλα ειναι, και επισης ξαπλωμενα ειναι κανα 2 ποντους ψηλοτερα ξεδιπλωνει το κορμακι καλυτερα

Καληνυχτα σας!

και παίζει και όποιος το μέτρησε να μην το μετράει με ακρίβεια...την πατήσαμε πολύ έτσι με την προηγούμενη άσχετη παιδίατρο μας!

Επίσης είναι και αυτό που λέει η Αθηνά. Το βράδυ είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένα 1 πόντο κοντύτερα γιατί έχει "κάτσει" η σπονδυλική στήλη. Ενώ το πρωί μετά τον ύπνο που έχει απλωθεί, έχει ξεδιπλωθεί.

Κι ο Ιάσονας Γαλατούλα τρώει κανονικό βραδυνό. Μη σου πω κιόλας πως το απόγευμα-βράδυ του ανοίγει περισσότερο η όρεξη. Τώρα με τον παιδικό που άρχισε πρόσφατα να τρώει, όταν έρχεται στο σπίτι στις 14.00 θα ξαναφάει λίγο ή θα του δώσω φρούτα που ξέρω πως στο σχολείο ούτε να τα δει (γενικά δεν είναι των φρούτων). Το πρωί τρώει εδώ πρωινό γιατί στο σχολείο δεν θέλει τίποτα παρά μόνο ψωμί. Πάντως το έχω παρατηρήσει κι εγώ πως το ΣΚ που το φαΐ αργεί και δεν τρώει στις 12 αρχίζει την γκρίνια, βέβαια λέει και τον λόγο, με παίρνει από πίσω και μου φωνάζει "μαμά πείνασα εγώ, το ξέρεις ότι πεινάω" συνεχόμενα..:rolleyes:

Καλά χτες με πέθανε, μου λέει "μαμά ο οδηγός του τρένου (επειδή αργούσε να φύγει, προαστιακός γαρ) είναι τεμπέλης, σαν την ταμπέλα!":tongue::lol::lol:

καλημέρα!

είμαι ένα ζόμπι. πονάει όλο μου το σώμα. Η Σοφία ξυπνούσε το βράδυ κάθε 20 λεπτά, αλήθεια, χωρίς υπερβολή. Μπουχουχουυυυυυυυυυυυυυυυυ πείτε μου ότι φταίει ο 4ος κυνόδοντας που δεν έχει ξεμυτίσει ακόμα και ότι θα στρώσει πάλι.

Σήμερα το βράδυ λέω να της δώσω ντεπόν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...