Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βρε κοριτσακια να σας ρωτησω κατι.

Οσες στελνετε τα παιδακια σας στον παιδικο.

Στον δικο μας τα ταιζουν 9 για πρωινο κ 12 για μεσημερι. Οταν τον περνει ο αντρας μου 2:30 του βαζω μαζι μια μπανανα η μηλο. Οταν ομως τον παιρνω εγω οπως θα γινει ολη την αλλη βδομαδα μεχρι τις 5 αυτος πειναει κ δεν του φτανει μια μπανανα. Τι αλλο μπορω να του βαζω μαζι ? Του βαζω καμια φορα 1-2 σπιτικα κουλουρακια αλλα δεν ειναι κ για καθε μερα τα βαριεται κιολας. Να στελνω κανα γιαουρτακι ? Εσεις τι τους βαζετε?

Γιατι βρε παλαντινακι το στεγνωτηριο σιδερωνει κιολας? Αν ειναι να παρω αμεσα ( οχι δεν ειμαι ξανθια μην γελατε!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τζένη δεν το ήξερες ότι σιδερώνει κιόλας???

Μαριλού περαστικά! Έλεν κουράγιο!

Αφρο ευχαριστώ για τις συμβουλές, μήπως να πάμε μαζί της κι εμείς??? Κάποιες συναντήσεις είναι και κοντά στο σπίτι μου...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

παρουσα!

καλημερα!

νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωω..................

αα λενακι οτι απορια εχει η διδυμοεγγυουλα φιλεναδα σου πες!

Πώς πάτε κοριτσάρα μου? Χάθηκες!

Τι κάνουν οι μπουμπούκες?

Σε ξυπνάνε τα βράδια? Πότε θα κοιμηθούνε άραγε?

Καλημέρα!

Ο Κωστής με εμετό εχθές το βράδυ. Το πρωί έμοιαζε καλά αλλά δεν τον έστειλα παιδικό. Πανευτυχής ήταν :lol:

Βρε κοριτσακια να σας ρωτησω κατι.

Οσες στελνετε τα παιδακια σας στον παιδικο.

Στον δικο μας τα ταιζουν 9 για πρωινο κ 12 για μεσημερι. Οταν τον περνει ο αντρας μου 2:30 του βαζω μαζι μια μπανανα η μηλο. Οταν ομως τον παιρνω εγω οπως θα γινει ολη την αλλη βδομαδα μεχρι τις 5 αυτος πειναει κ δεν του φτανει μια μπανανα. Τι αλλο μπορω να του βαζω μαζι ? Του βαζω καμια φορα 1-2 σπιτικα κουλουρακια αλλα δεν ειναι κ για καθε μερα τα βαριεται κιολας. Να στελνω κανα γιαουρτακι ? Εσεις τι τους βαζετε?

Γιατι βρε παλαντινακι το στεγνωτηριο σιδερωνει κιολας? Αν ειναι να παρω αμεσα ( οχι δεν ειμαι ξανθια μην γελατε!!!)

Τζενάκι εγώ του βάζω γιαουρτάκι. Το τρωει γύρω στις 3 και τον παίρνουμε 4 παρά. 5.30 στάνταρ ξαναπεινάει.

Η δική μου ερωτηση είναι η εξής. Με αυτό το προγραμμα φαγητού τις καθημερινές, το ΣΚ πως τη βγάζετε? Τι ώρα τρώνε για μεσημέρι και τι τρώνε μέχρι τότε? Εμείς μονίμως την πατάμε να βρισκόμαστε έξω, και να τα ξελιγώνουμε στην πείνα:|

Ρε παιδια εμενα γιατι μου αρεσαν πιο πολυ τα μωβ???? Ωραιες κ οι πασχαλιτσες δε λεω...

Ιδού λοιπόν το δίλλημα μου. Οι πασχαλίτσες είναι πολύ χαριτωμένες δε λέω. Έχω όμως ένα ζευγάρι σαν τα μωβ (σε καφέ) και είναι σούπερ κομψα επάνω της αλλά της μικρύνανε:rolleyes: Σε άλλη φάση θα τα έπαιρνα και τα 2:oops:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Τζενάκι εγώ του βάζω γιαουρτάκι. Το τρωει γύρω στις 3 και τον παίρνουμε 4 παρά. 5.30 στάνταρ ξαναπεινάει.

Η δική μου ερωτηση είναι η εξής. Με αυτό το προγραμμα φαγητού τις καθημερινές, το ΣΚ πως τη βγάζετε? Τι ώρα τρώνε για μεσημέρι και τι τρώνε μέχρι τότε? Εμείς μονίμως την πατάμε να βρισκόμαστε έξω, και να τα ξελιγώνουμε στην πείνα:|

Ιδού λοιπόν το δίλλημα μου. Οι πασχαλίτσες είναι πολύ χαριτωμένες δε λέω. Έχω όμως ένα ζευγάρι σαν τα μωβ (σε καφέ) και είναι σούπερ κομψα επάνω της αλλά της μικρύνανε:rolleyes: Σε άλλη φάση θα τα έπαιρνα και τα 2:oops:

ασε και γω θεμα εχω με αυτο... Αναγκαζομαι και μαγειρευω πολυ νωρις γιατι αμα παει 12 και δεν φαει αρχιζει τη γκρινια. Της δινω αβγα, φρουτα κτλ αλλα χρειαζεται κατι πιασαρικο. και γω θελω να της δωσω βεβαια μπας και κοιμηθει κιολας αλλα που... Οπτοε αυτο μας περιοριζει πολυ στον προγραμματισμό μας....

Και μια και λεμε για φαγητο και παιδικο, εχω να πω οτι καθως η Δαναη παει σε αυτο το σχολειο εχει παχυνει καμποσο... χμμμμ, το παει για μπουλτοζουλα. Και δεν ειναι τα γλυκα το προβλημα γιατι ενω τους δινουν κατι μαρμελαδες και κατι κρεμες κ ρυζογαλα για πρωινο, αυτη δεν τα τρωει (φαντασου να τα ετρωγε κιολας) κ τρωει σκετο ψωμι. Λετε να παχαινει απο τα πολλα ψωμια;

Οσο για τα παπουτσια εγω τα μωβ θα επαιρνα! Και παρτα τωρα γιατι στα επομενα δεν θα εχεις επιλογη, θα επιλεγει μονη της και μαλλον προς τις πασχαλιτσες θα κλίνει!

Αααα πήρα μπίρκις χειμωνιάτικα!

δεν είναι και το πιο ωραίο παπούτσι που έχετε δει, αλλά νταξ... Μου κάνει, δεν πονάνε τα δάχτυλά μου και είναι άνετα.

καλε πως ειναι αυτα;;;;

Πώς πάτε κοριτσάρα μου? Χάθηκες!

Τι κάνουν οι μπουμπούκες?

Σε ξυπνάνε τα βράδια? Πότε θα κοιμηθούνε άραγε?

μπαινω και διαβαζω τα νεα σας συχνα αλλα συνηθως κατι γινεται και δεν γραφω... οσο προλαβαινω... οι μπουμπουκες καλα ειναι... περασαμε καποιο διαστημα που ξυπνουσαν κανα δυο φορες μονο η καθε μια και καπως πηρα τα πανω μου... απο προχθες ομως αυξηθηκαν παλι καπως τα ξυπνηματα... υπαρχει ακομα θεμα φαγητου με την Ιωαννα... ποτε θα αρχισει να τρωει αραγε??? μονο θηλαζει ρε κοριτσια πραγματικα... πλεον δοκιμαζει λιγο(γλειφει ουσιαστικα...) αλλα μιλαμε για ποσοτητα ενος στραγαλιου... τοσο πολυ...! τους τελευταιους 2 μηνες εχασε και μισο κιλο.... τι να κανω ρε γμτ... να ανοιξω κανα καινουργιο θεμα με τα βαρη μας... ? το σκεφτομαι... επισης σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη στην γνωστη παιδιατρο-συμβουλο θηλασμου στην θεσ/κη... παλαντιν εσυ που πας εκει τι λες? ... οριστε ακομα δεν ειπα να γραψω και αρχισα την γκρινια μου....

ουφ... γκρινιαζουν... τα λεμε..

tqj2p3.png vvtJp3.png

όχι, δεν σιδερώνει, αλλά βγάζει τα ρούχα αφράτα και μαλακά, οπότε αν τα διπλώσεις ζεστά γίνονται πολύ καλά! Επιπλέον λόγω της υψηλής θερμοκρασίας κάνει νομίζω κάποια αποστείρωση (όχι τόσο καλή όσο το σίδερο βέβαια). Εγώ βάζω στο στεγνωτήριο όλα τα μωρουδιακά, πετσέτες, εσώρουχα, κάλτσες, φόρμες, μπυτζάμες και δεν τα σιδερώνω.

Πουκάμισα και σεντόνια δεν τα βάζω γιατί τσαλακώνουν, και τα σιδερώνω.

Αφροδίτη τα ψωμιά παχαίνουν! Και βέβαια όλα τα τυροπιτοειδή! Γιατί αν το αναλύσεις υδατάνθρακες είναι δηλ ενέργεια...

Και ο Αλέκος πάντως έχει στρουμπουλέψει και εγώ ανησυχούσα μήπως έφταιγε που τρώει και το βράδυ αλλά αφού τρώει να μην του βάζω? Κι εδώ έρχεται ένα άλλο θέμα που έχει να κάνει με ιδέες για βραδινό. Τί τους δίνετε? Α και επίσης είναι πολύ κακό που τρώει και η Ιφι το βράδυ?

Βρε λέτε η γκρίνια του Σαββάτου να προέρχεται από την πείνα? Αλλά τρώμε βαρβάτο πρωινό αργά δεν νομίζω...

Καλα Ελιζακι ΣΚ την εχουμε πατησει κ εμεις πολλες φορες. 1 το αργοτερο θελει να εχει φαει. Εκτος κ αν τυχει κ ξυπνησει αργα ας πουμε 9 - 9:30 κ το παει 1:30. Αν πεινασει κ δεν εχει φαγητο γινετε χαλσμος κυριου. Χτες πηγαμε για ψωνια κ ξεχασα να του παρω μαζι φρουτο κ φυγαμε αρων αρων γιατι πειναγε κ ηθελε ντα κ καλα ρυζογαλο τιποτα αλλο. Καλα κ εγω στις 5 που τον παιρνω σπιτι στανταρ ξαναπειναει τρωει παλι φρουτο μετα γιαουρτι κ το βραδυ ξανατρωει λιγο φαγητο. Επισης επειδη δεν τρωνε πολυ λαχανικο εκει αν εξαιρεσεις κανα σπανακορυζο κ την στανταρ φακη προσπαθω να φτιαχνω μεσοβδομαδα να τρωει σπιτι κ τα ΣΚ φαγητα που δεν τρωνε εκει. Το καλοκαιρι εχεις επιλογες απο φαγητα τωρα που χειμωνιαζει τα λαδερα ειναι ελαχιστα κ τα οσπρια πανω απο μια φορα την βδομαδα δεν τα κανω γιατι μας πειραζουνε κ δεν μπορω να δωσω στο μικριο να φαει πχ ρεβυθια για βραδυ, θα του κατσουν βαρια.

Περαστικα στον Κωστακο! Εμεις αυτο το περασαμε πριν απο 2 βδομαδες συνοδευομενο με τσιρλιπιπι. 2-3 μερες κρατησε αλλα θελει προσοχη στο φαγητο κ για λιγες μερες μετα.

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω οπως σας εγραψα κ πριν αν πειναει κ δεν εχει φαγητο γινετε χαλασμος κυριου σπιτι. ετσι ειναι κ ο τασος αν πεινασει κ δεν ειναι ετοιμο το φαγητο ειναι ικανος να το φαει μισοψημενο. Το βραδυ εγω του δινω βασικα με το που θα παει 8-8:30 το ζηταει απο μονος του. Τι να του πω δεν σου δινω φαγητο μην παχυνεις? Σπανια θα φαει ας πουμε γι αβραδυ ενα τοστ κ αυτο οταν θα εχιε φαει κανα 2 μηλα το απογευμα κ αργα το γιαουρτι. Παντος ρε κοριτσια δεν πιστευω να ειναι κ μεγαλες οι μεριδες στον παιδικο που τους βαζουνε. Εμενα παλι καλα δεν ειναι ψωμας. τρωει στον παιδικο μονο το πρωι μια φετα με μαρμελαδα ( παλι καλα δεν τρωει εκει κεικ που εχουνε) μαζι με μηλο. Σπιτι ψωμι βαζει μονο αν εχουμε αρακα. Παντος Αφροδιτη ναι αν τρωει πολυ ψωμι παχαινει πολυ. Εγω του δινω το βραδυ στο μικρο το πιατακι το παιδικο οτι εχω μαγειρεψει για την επομενη. Δεν ξερω τι αλλο να τον ταιζω κ προβληματιζομαι .... Παλι καλα το απογευμα τρωει αρκετα φρουτα κ δεν εχω προβλημα αλλα δεν μπορω να τον ταισω βραδυ μηλο. Αααα καμια φορα του δινω μηλο με γιαουρτι κ μελι αν δεν εχει φαει καλα για βραδυ

Eμένα ο δικός μου μια χαρά τα τρώει τα όσπρια για βράδυ, ρεβύθια και φακές. Καθόλου βαριά δεν είναι. Ίσα ίσα είναι ιδανικά για μικρά και μερικές φορές τα μαγειρεύω μαζί με ρύζι και έτσι "σπάνε" λιγάκι. Και όταν λέω βράδυ εννοώ 6-7 το απόγευμα.

Γενικά εκείνη την ώρα τρώει έναν ολόκληρο πιάτο φαγητό, αρακάς, όσπρια, κοτοσουπα, κρεατοσουπα, μπάμιες, φασολακια, σπανακορυζο κλπ κλπ (έχει φάει ήδη ένα γεμάτο μεσημεριανό) το οποίο είναι ή ότι έχουμε εμείς για μεσημέρι, ή (αν δεν μπορεί να το φάει το μεσημεριανό μας λόγω αλλεργιών) του κάνω κεχρί με λαχανικά που τρελαίνεται εξίσου.

Δεν είμαι η μόνη λοιπόν που προβληματίζομαι:)

Αφροδίτη τα ψωμιά παχαίνουν! Και βέβαια όλα τα τυροπιτοειδή! Γιατί αν το αναλύσεις υδατάνθρακες είναι δηλ ενέργεια...

Και ο Αλέκος πάντως έχει στρουμπουλέψει και εγώ ανησυχούσα μήπως έφταιγε που τρώει και το βράδυ αλλά αφού τρώει να μην του βάζω? Κι εδώ έρχεται ένα άλλο θέμα που έχει να κάνει με ιδέες για βραδινό. Τί τους δίνετε? Α και επίσης είναι πολύ κακό που τρώει και η Ιφι το βράδυ?

Βρε λέτε η γκρίνια του Σαββάτου να προέρχεται από την πείνα? Αλλά τρώμε βαρβάτο πρωινό αργά δεν νομίζω...

Ο Κωστής συνήθως τρώει κατά τις 5.30 -προτιμάει φαγητό- και ξανατρώει κατά τις 7.30. Στις 7.30 είμαστε λίγο αναλόγως κεφιού αλλά γενικώς πάλι φαγητό προτιμάει αλλά λίγο ή καμιά κρέμα που του φτιάχνω. Γενικά δεν τρώει τοστ, τυρί και τέτοια εύκολα. Επίσης έχει κόψει τελείως το γάλα, οπότε δεν παίζει να μη φάει βραδυνό. Όσο είχε ζέστη στις 5.30 ήταν οκ με φρούτα. Τώρα με την καμία μπορεί να φάει τα φρούτα και στο καπάκι να ζητήσει και φαγητό.

Κι εγώ δίνω λίγο στη Σοφία το βράδυ. Είναι αδύνατον να τρώει το ένα και το άλλο να κοιτάει. Οπότε της δίνω μερικές μπουκιες από ό,τι τρώει ο Κωστής κρατώντας χρονοκαθυστέρηση για να μην παραφάει -είναι και λιχούδω. Αυτή πριν κοιμηθεί το τιμάει το γάλα της.

Πάντως από τη δική μου εμπειρία και στομάχι, αν γενικά τρως κάθε μέρα την ίδια ώρα, το στομάχι μαθαίνει να πεινάει εκείνη την ώρα ψιλοάσχετα με το τι άλλο έχεις φάει. Επίσης πάνω από 3ωρο σπανίως αντέχουν τα παιδιά μεταξύ των γευμάτων ακόμα και αν έχουν φάει τον άμπακο.

Οπότε Ελένη ΝΑΙ η γκρίνια του ΣΚ παίζει να είναι από πείνα.

DPYUp2.png EYukp3.png

εμενα αμα ειναι ωρα πεινας δεν παλαιυεται...ΚΑι θυμαμαι τη μαμα μου που μου το ελεγε για τον μικρος μου αδερφο, οτι ετχι κ πεινασει γινεται χαλασμος και το εχω επιβεβαιωσει με τα παιδια μου.

Οσο για τα ψωμια, προσπαθω και τα αποφευγω (καλα τυροπιτες δεν τρωει σχεδον ποτε, τρωει μονο σπανακοπιτα που φτιανω εγω με οχι πολυ λαδι και καθε ποτε να φτιαξω κιολας η νοικοκυρα;;;). Στο σχολειο τρωει ψωμι για πρωινο, επειδη δεν θελει τις μαρμελαδες, τα κεικ τις κρεμες και τα ρυζογαλα που τους δινουν. Και της αρεσει το ψωμι, τι να της πω, να μην φαει τπτ; Φανταζομαι οτι το ψωμι δεν παχαινει περισοττερο απο αυτα άλλωστε. Ξερω ομως οτι εχουν μεγαλες μεριδες στα μεσημερινα τους. Επιπλεον εχει κοψει κ δεν ψηλωνει με τον ρυθμο που ψηλωνε οποτε ισως γιαυτο να εχει ανοιξει...

Α, ρε Τζεν μια χαρα φαγητα τρωει ο μικρος. Πρεπει να μας μαθεις συνταγες!

Το κεχρι με τα λαχανικα πως το κανεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...