Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

για μένα είναι απίστευτη ευκολία το να κόψω τα αλεσμένα, δεν το συζητώ!

Απλά δεν την βλέπω να μασάει πολύ καλά, κουράζεται γρήγορα, και τα περισσότερα τα πασαλειφει παρά τα τρώει. Τρώει το 1/10 από ότι παλιότερα. Καλά, δεν αγχώνομαι κι όλας, προφανώς με λίγη εξάσκηση, σε κανέναν μήνα ας πούμε θα τα καταφέρνει καλύτερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσχετο αλλά χρησιμοποιώ καθημερνά το θήλαστρο swing της medela για να αντλώ το ένα γεύμα της μικρής, όμως εκεί που δουλεύει ξαφνικά σταματάει το κάνει όλο και πιο συχνά! Μήπως πρέπει να το πάω για επισκευή ή θα μου το κρατήσουν πολλές μέρες και εγώ το χρειάζομαι άμεσα? Τη βλέπω τη δουλειά να μην τη βγάζει για άλλους 3 μήνες που θέλω. Έχει τύχει να πάτε ποτέ θήλαστρο για επισκευή και πόσο το κράτησαν? Σας έδωσαν κάποιο να κάνετε τη δουλειά σας στο ενδιάμεσο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελενη στρωσεις δεν στρωσεις χαλι δεν σε βλεπω να το γλυτωνεις το τριτο

και μια και λεμε για τριτο απο αντισυλληψη τι κανουμε τωρα??? γιατι εγω εκλεισα ,τριτο γιοκ

αναρρωτιωμουν πως τα καταφερε η τζενη τα 8 πλυντηρια ε λοιπον ηρθε η μερα να το μαθω ...κατεβασα χειμερινα ,αγορασα και μερικα καινουρια ,μαζευτικαν και πετσετες,σεντονια να τα 6 μεχρι τωρα τα ασιδερωτα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπέρα! το ξέρω σας έλειψα ε; :P

Περάσαμε ένα σούπερ τριημεράκι (Δευτέρα-Τετάρτη) στο σπίτι της μαμάς μου, γιατί λιποθύμησε κι έπεσε μέσα στο βράδυ κι έσπασε ένα παΐδι. Πονάει και η ουρά της... ένα χάρμα είναι... πήγαμε να την γιατροπορέψουμε λίγο...

Το ΣΚ δυστυχώς δούλευα και δεν μπόρεσα να πάω στο Πάρκο (Λέγκω) ... στην παιδική παράσταση έπαιζε και μια κολλητή μου... :(

Ο Ιάσονας από ωτίτιδα είναι καλά (έτσι λέει τουλάχιστον) αλλά σχολείο δεν τον έχω πάει ακόμη... θα τον κρατήσω όλη τη βδομάδα, σήμερα δε είχε μια φοβερή γκρίνια απιστεύτου! Μερικές φορές βρε κορίτσια δεν παλεύεται αυτή η γκρίνια, δηλαδή μου'ρχεται να αρχίσω να "κουμπώνομαι" ...

Ελίζα κι εγώ ψηφίζω πασχαλίτσες. Πολύ ωραία και τα προγράμματα του ΜΚΤ. Λέω να πάμε. Επίσης κοιτάχτε και αυτό http://school.hellenic-cosmos.gr/

ωχ παμε για τριτο???? Αντε λενακι και γω νονα!!!

Παλαλαντίνιους κόψτα τα αλεσμένα...

Μόνο μπελάς είναι

Η φιφη τρώει πολύ καιρό κανονικά!

Να δεις πως το καταφέρνει το κρεατάκι!

ναι ναι,μην σε αγχωνει,κοψτα! Ο αγγελος καταβροχθιζει κομματες απο κρες μια χαρα. Βεβαια ουτε κ αυτος τα συμπαθησε τα αλεσμενα ποτε του.

Μαριλού, περαστικα στη μαμα σου, πακετακι της εκατσε!

Ρε παιδια εμενα γιατι μου αρεσαν πιο πολυ τα μωβ???? Ωραιες κ οι πασχαλιτσες δε λεω...

Διαφημίσεις

Να σου πω η κουμπαριά είναι δελεαστική!!!

Τέλος στα αλεσμένα!

Μπράβο στο Σοφάκι δελφινάκι

Ανασταζί πού είσαι???

Και κάτι ακόμα. Έχετε καμιά σύμβουλο θηλασμού που πήγατε γιατί μια φίλη μου περιμένει δίδυμα και έλεγα να τη στείλω από τώρα να μπει στο κλίμα του θηλασμού. Όσο πιο πολλά ακούει τόσο θα καταλάβει!

Φιλάκια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Και μας ο Στέφανος εδώ και μήνες τρώει κανονική τροφή...μόνο το μοσχάρι του το αλέθω γιατί είναι πιο σκληρό...τα φρούτα άρχισα να του τα δίνω κομμάτια από 11 μηνών.

Ελένη επειδή μια φίλη μου είχε πρόβλημα της σύστησα την σύμβουλο Μιχαηλίδου που μου την είχαν συστήσει άλλες από εδώ. Η φίλη μου είπε ότι ήταν καλή.

Α πήγαμε και στο μαγαζί που ψώνισες και εσύ και πήραμε από εκεί κουτί και λαμπάδες για τη βάφτιση που άρεσαν στη μαμά. Αλλά από τιμές είναι λιγάκι πιο ακριβό από ένα άλλο που είχα βρει στον γάμο μου με μεγαλύτερη ποικιλία και πολύ πιο φτηνό αλλά δεν έχει τόσο ωραία μόστρα όσο το δικό σου (ειναι το ένα πάνω στο άλλο) που το έχει μια πολύ συμπαθητική κυρία και αν δεν μας έπεφτε τόοοσο μακρυα σίγουρα θα την τιμούσαμε και πάλι.

Αν κάνετε παραγγελία από babykind για αγορά πάνω από 25 λιρες σας δίνουν και μια μπαντανοσαλιάρα δώρο. Θα πάρουμε και εμείς παντοφλάκια από εκεί. Και να είναι καλά η Ελίζα γιατί μου άνοιξε τα μάτια και είδα ότι έχει και άλλες σελίδες με παπουτσάκια εκτός της αρχικής. (Μα ποιος άσχετος σχεδίασε το site και είναι όλα τόσο πολύπλοκα να τα βρεις??)

Καλημερα!

Και κάτι ακόμα. Έχετε καμιά σύμβουλο θηλασμού που πήγατε γιατί μια φίλη μου περιμένει δίδυμα και έλεγα να τη στείλω από τώρα να μπει στο κλίμα του θηλασμού. Όσο πιο πολλά ακούει τόσο θα καταλάβει!

δεν ειναι αναγκη να δει καποια συμβουλο (γιατι θα τα σκασει κιολας)! Μπορει αν εχει συγκεκριμενες αποριες να μιλησει τηλεφωνικά με καποια αν και το καλυτερο ειναι να αποφασισει να παει σε καποια απο τις συνατησεις της LLL, γινονται σε σπιτια εθελοντριων. Ειναι μια πολυ ωραια πρωτη επαφη με μαμαδες και με παιδια και πολλες συμβουλους μαζεμενες. Προσωπικα εχω παρακολουθησει καμποσες τετοιες και ενιωθα πολυ ωραια καθε φορα. Μαλιστα ειχα παει σε τετοιες συνατησεις πριν «μπλεξω» με σας και εκει ηταν το μονο μερος που δεν ενιωθα εξωγηινη για τις αποψεις μου περι θηλασμου αλλα και ανατροφης (τοτε ειχα καλυτερες απο τωρα). Γινοντα σε διαφορες περιοχες, δες για λεπτομεριες και για το προγραμμα: http://www.thilasmos.net/omades.html. Αν θες να γινεις «τακτικό μελος» μπορεις να πληρωσεις και την ετησια συνδρομη που ειναι 25 ευρω, αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο. Θα ελεγα να της πεις να παει σε μια, να δει πως της καθεται και απο κει και περα αποφασιζει. Μαλιστα η καθε μαμα που παει πηγαινει αν θελει και ενα κερασμα (κατα προτιμηση υγιεινο μιας και ειναι και παιδια εκει), ειτε αγορασμενο ειτε χαντ μέιντ(βλεπε πιτες, πιτσες, κεϊκάκια κτλ). Αρα εχει και φαι μετα! Χμμμ, μπας και να ξαναπάω σε καμια; Θες να συνοδεψω την φιλη σου Ελένη;

ωραία λοιπόν, τον πούλο τα αλεσμένα!

τσ τσ τσ, πως μιλαει ετσι η σημερινη νεολαια:tongue:. Σοβαρα τωρα, για τα αλεσμενα, αυτο που ηθελα να συμπληρωσω ειναι οτι απο πολυ μικρος ο Αγγελος αν δεν καταφερνε να μασησει κατι το εφτυνε (καθαριζει μια χαρα την ελια απο το κουκουτσι πχ). Αν δεις και δεν το εχει μην το επιμεινεις το παιδι, δλδ ξεκινα με μικρα κομματακια που να ειναι μαλακά (αχλαδια, ξαφλουδισμενα μισα σταφυλια, πατατες) και πιο μετα κρεας και αυτο να κρινεις καθε φορα ποσο μαλακο ειναι.

Ανασταζί πού είσαι???

Φιλάκια!

παρουσα!

καλημερα!

νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωω..................

αα λενακι οτι απορια εχει η διδυμοεγγυουλα φιλεναδα σου πες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Συμφωνώ με Αφροδίτη για την LLL, είναι πολύ ωραίες οι συναντήσεις, εγώ πρόσφατα άρχισα να πηγαίνω, αφού χρόνισε η Σοφία, και πηγαίνω πλέον κάθε μήνα! Βοηθάνε πολύ και τις έγκυες ώστε να πάρουν μια ιδέα, και τις μαμάδες με μικρά μωρά που είναι γεμάτες ανασφάλειες, και τις μαμάδες με μεγάλα μωρά ώστε να μην νιώθουν εξωγήινες. Oι συναντήσεις είναι εδώ http://www.llli.org/docs/greece/greece2.pdf

Εν τω μεταξύ στο babyswimming οι μισές περίπου θηλάζουμε!

Αδροδίτη, και η Σοφία ό,τι δεν μπορεί να μασήσει το φτύνει. Απλά μέχρι πρόσφατα έφτυνε τα πάντα, γι αυτό τις έδινα μόνο αλεσμένα, ενώ τώρα το παλεύει κάπως.

Kαι εγώ είχα πάει μαζί με τον καλό μου σε μια από αυτές τις συναντήσεις όταν ήμουν έγκυος. Καλή ήταν αλλά σκυλοβαρεθηκαμε γιατί ότι συζητούσαν μας φαίνονταν κινέζικα (για αϋπνίες, κλάμματα κλπ). Αν δεν γεννήσεις δεν καταλαβαίνεις τι λένε...είσαι σε άλλο mood...πάντως πήρα αρκετές πληροφορίες και δεν χρειάστηκε να ξαναπάω. Μόνο τηλεφώνησα σε κανα 2 κοπέλες από εκεί για να ρωτήσω για κάτι όταν είχα ανάγκη.

Καλημέρααααα...

Μαριλένα μου γρήγορα περαστικά στη μανούλα και καλά κουράγια! Με τη δουλεια πως τα πάτε;

Εμείς τρελό πακέτο με γαστρεντερίτιδα και μπουγάδες... εννοείται πως δεν μπαίνει στη συζήτηση αυτό που έκανε η Τζένη... όπως ήταν από πέρσι τα φορέσαμε γιατί έπρεπε να πλυθούν όλα αυτά που έχουν λερωθεί αυτές τις μέρες. Υπάρχουν ολόκληρα πλυντήρια που τα έβαλα δύο και τρεις φορές γιατί δεν είχα που να τα απλώσω και μυρίζανε μες στις λεκάνες και τα ξανάπλενα. Για σίδερο επίσης δεν συζητάω απλά αν προλάβω κάποια βασικά... χάος κυρίες και κύριοι αλλά δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλή χοχο

Κι ο νικόλας τρώει πλέον κανονικά γιατί δεν την παλεύει με αλεσμένα όπως ούτε και ο σόζω μικρός. Μόνο το κρέας του κόβω μικρά κομματάκια.

Έφυγαααααααα φιλώ σας μικρές μου τυρόπιτες :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...