Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Κουμπαρούλα νο1, ένα μεγάλο φιλί!!!! Μη στεναχωριέσαι τόσο πολύ, όλοι τα ίδια περνάμε και φαντάζομαι ότι όλες έχουμε αισθανθεί φρικτές μαμάδες!

Να σου δώσω κι εγώ τις σοφές συμβουλές μου..Μπα, άσε τα είπαν ήδη! Υπομονή, υπομονή, υπομονή και να της δίνεις την εντύπωση ότι σε ενδιαφέρει πραγματικά το τι έχει. Εμένα αυτό με τη Λήδα έχει πιάσει... Δηλαδή, όταν γκρινιάζει πολύ τη ρωτάω με ενδιαφέρον ''τι έχεις, τι σου συμβαίνει'' ή την παίρνω σε ένα ήσυχο μέρος αγκαλιά και τη ρωτάω τι έχει ή τι θέλει... Συνήθως ηρεμεί έτσι.

Αυτό που λέει η Ελίζα ισχύει. Κι εμένα γκρινιάζει πολύ όταν γυρίζει απ'το σχολείο και αν γίνω τούρμπο κι εγώ μας πάει...γιου νόου...Επίσης η τρελλή γκρίνια πέφτει όταν έχει αρχίσει να νυστάζει....Ζεν λοιπόν, τσουγκράνα κι άγιος ο θεός.....Ξέρω, ξέρω η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ αλλά....κάτι πρέπει να σκεφτόμαστε....

Α, και περί της εμφάνισης δεν με ενδιαφέρει πια. Ας πάει με 200 κοτσίδια και με ότι να'ναι ρούχα, δεν ξέρω τι με πιάνει, θέλει να έχει το δικαίωμα να διαλέγει τα ρούχα της και τα κριτήρια είναι τελείως διαφορετικά από τα δικά μου....Εντάξει,τώρα πιστεύει ότι ταιριάζει μόνο το ροζ με το ροζ και το πράσινο με το πράσινο, το αγαπημένο της δε είναι να πηγαίνει στο σχολείο σαν γαύρος, το κασκώλ της λείπει! Που θα πάει όμως, κάποια στιγμή θα της μάθω και τα συμπληρωματικά χρώματα! :)

Αυτά τα ολίγα και χιλιοειπωμένα, σας φιλώ πολύ πολύ!

Που είναι η κουμπάρα νο2, οεο;;; Την έψαχνα χθες.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Έχω πήξει στη δουλειά, δεν σας πολυπρολαβαίνω, αλλά σας σκέφτομαι. Αν κατάλαβα από τα τελευταία ποστ που έχουν να κάνουν με συμπεριφορές, μάλλον περνάμε σχετικά "υγιή" εβδομάδα. Κάτι είναι κι αυτό!

Μαμάδες, μη μασάτε, κύκλους κάνουν αυτές οι κρίσεις - κάντε βόλτα, ντους, γυμναστήριο, ό,τι χρειάζεται για να κάνετε λίγο ρισέτ και παμε πάλι!!

Και εννοείται δεν σκάμε ποτέ για ότι δεν απειλεί τη σωματική τους ακεραιοτότητα ή τα δικαιώματα των γύρω. Κοινώς, δεν πα να βάλουν (ή να βγάλουν) ό,τι θέλουν, να πάρουν στο σχολείο το ό,τι να ΄ναι, κλπ. κλπ. ...

Η Σεμέλη τα πηγαίνει καλά μεν με τον καινούριο της μπειμπισιττερ, αλλά εμάς μας βρίζει όπου μας βρει. Λογικό βέβαια, ήταν τόσους μήνες μαζί μας και ξαφνικά μας βλέπει 10 λεπτά τη μέρα, πως να μην τα πάρει. Όου γουέλ, ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

ουφ εχω μπερδευτει τελειως, δεν ξερω αν εινα φυσιολογικη η αντριδρασή της ή την προκαλω εγω και το περιβαλλον της...

χρειάζεται η δική μας υπομονή! Διαφορετικά δεν γίνεται! Θα δεις η Δανάη σε καμιά βδομάδα θα αρχίσει να διαβάζει!

ναι ναι, απιστευτη υπομονη. Δεν μπορειται να με φανταστειτε τι εκανα και τι ελεγα πρωι πρωι σημερα να την κανω να ηρεμισει. ΕΙχα και στο μυαλο μου να κανω κατι το οποιο δεν περιμενει (συμβουλη του βιβλιου) κ εκανα ΤΑ τρελλα.

Οσο για τα αλματα δεν μπορω να μην συμφωνησω, οταν περρναει καλη φαση ειναι πολυ ωριμο παιδι, ξαφνιαζομαι με αυτα που μου λεει. Απλα εμενα το παιδι μου δεν κανει αλματα αναπτυξης, ειναι καγκουρο. Πηδαει, καθεται λιγο, ξαναπηδαει ξανακαθεται λιγο. Θελω να πω οτι δεν ξερω αν εχουμε κρισεις ή αν αυτη ειναι η φυσιολογικη μας κατασταση. Εχω αγχωθει πολυ με ρε γμτ...

Aφροδίτη πάμε σε ένα δίπλα στο σπίτι μου απέναντι από το άλσος την Νεας Φιλαδέλφειας στα όρια με Νέα Ιωνία...χμμ κατάλαβες ή τα είπα μπερδεμένα?
κοιτα ειμαι και πολυ αυπνη κ πολυ κουρασμενη. Αμα θες στειλε μου πμ. Οχι οτι θα ερθω αμεσα, αλλα να το εχω στα υποψη γαιτι αυτο που ειμαι γραμμενη ειναι αθλιο.

Να σου δώσω κι εγώ τις σοφές συμβουλές μου..Μπα, άσε τα είπαν ήδη! Υπομονή, υπομονή, υπομονή και να της δίνεις την εντύπωση ότι σε ενδιαφέρει πραγματικά το τι έχει. Εμένα αυτό με τη Λήδα έχει πιάσει... Δηλαδή, όταν γκρινιάζει πολύ τη ρωτάω με ενδιαφέρον ''τι έχεις, τι σου συμβαίνει'' ή την παίρνω σε ένα ήσυχο μέρος αγκαλιά και τη ρωτάω τι έχει ή τι θέλει... Συνήθως ηρεμεί έτσι.

Αυτό που λέει η Ελίζα ισχύει. Κι εμένα γκρινιάζει πολύ όταν γυρίζει απ'το σχολείο και αν γίνω τούρμπο κι εγώ μας πάει...γιου νόου...Επίσης η τρελλή γκρίνια πέφτει όταν έχει αρχίσει να νυστάζει....Ζεν λοιπόν, τσουγκράνα κι άγιος ο θεός.....Ξέρω, ξέρω η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ αλλά....κάτι πρέπει να σκεφτόμαστε....

Α, και περί της εμφάνισης δεν με ενδιαφέρει πια. Ας πάει με 200 κοτσίδια και με ότι να'ναι ρούχα, δεν ξέρω τι με πιάνει, θέλει να έχει το δικαίωμα να διαλέγει τα ρούχα της και τα κριτήρια είναι τελείως διαφορετικά από τα δικά μου....Εντάξει,τώρα πιστεύει ότι ταιριάζει μόνο το ροζ με το ροζ και το πράσινο με το πράσινο, το αγαπημένο της δε είναι να πηγαίνει στο σχολείο σαν γαύρος, το κασκώλ της λείπει! Που θα πάει όμως, κάποια στιγμή θα της μάθω και τα συμπληρωματικά χρώματα! :)

σωστη βρισκω την αντιμετωπιση σου στις επιλογες της. Δεν ειναι τυχαιο που η Ληδα ειναι τοσο ωριμη και ανεξαρτητη σε πολλα θεματα!

Οσο για το να την παρω αγκαλια και να ενδιαφερθω, φυσικα και το κανω, (αν και εχω μπερδευτει πλεον αν πρεπει ή οχι), αλλα η απαντηση της ειναι το εκαστοτε προβλημα οπως πχ σημερα το πρωι που εκλαιγε γιατι η στέκα της, ηταν πανω και όχι κατω.... Αν σε καποια ηρεμη στιγμη την ρωτησω γιατι εκλαιγε, συνηθως χαζογελαει και μου λεει ότι ασχετο της ερθει πχ, νυσταζα, δεν ειχα φαει τιποτα, ήθελα εσενα....

Εχω καμποσες μερες τωρα που αντιδρω με ψυχραιμια και ηρεμια αλλα δεν φανταζεστε ποσο με εξαντλει αυτο το πραμα...

Εγλω το φαντάζομαι και πόσο σε εξαντλεί γιατί το σκέφτεσαι συνέχεια...

Κι εγώ έτσι παθαίνω και όλες μας υποθέτω όταν περνάνε τέτοια φάση. όταν είμαστε έξω από τη φάση και περνάμε τις καλές μέρες είναι που σκεφτόμαστε πιο ώριμα και έχουμε και περισσότερη φαντασία να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις. Γενικά περισσότερη ηρεμία δικιά μας περισσότερη δικιά τους και φαύλος κύκλος.

Το θέμα είανι πώς όταν περνάνε τις κρίσεις, εμένα σαν να με τσιμπάει μύγα κάθε φορά και μπορεί να κάνω όλα τα λάθος πράγματα, να πω τα λάθος λόγια κτλ... Οπότε αναζωπυρώνεται η κατάσταση...

Νομίζω ότι έτσι θα είναι τα παιδιά μας... Δεν είναι κάτι που θα περάσει... Όταν μεγαλώσουν θα έχουν κάτι άλλο που θα μας κάνει να αισθανόμαστε έτσι. το θέμα είναι να ξέρουμε τα κουμπιά τους και να τα ρίχνουμε και λίγο στον κόκορα...

Μια μαμά μου έλεγε ότι έχει τύψεις που κάνει ό,τι θέλει, πάει βόλτες, βγαίνει κτλ και δεν περνάει ώρες με το παιδί της το οποίο το κρατάει η κοπέλα... Εμείς το αντίθετο.... Τελικά δεν πιανόμαστε πουθενά...

Αλλά ας το δούμε και από την άλλη πλευρά, και όπως λέει ο Χαβιέ που όλο σοφίες λέει (και με εκνευρίζει) οι γονείς πρέπει να είναι ευτυχισμένοι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,μπαινω και γω σαν σφηνα:rolleyes: στο καφε!

επειδη οι περισοτερες θηλαζετε, θηλαζατε, θα θηλασετε υποθετω τα νεα bebe που ερχονται ( με το καλο!),

εχω μια ερωτηση: βαφτιζω την μικρη μου συντομα και επειδη την θηλαζω και αναποφευκτα καποια στιγμη θα θελησει να θηλασει, και λογω αναστατωσης απο την βαφτιση, τι ρουχο θα μπορουσα να φορεσω για να ειναι κομψο & πρακτικο ταυτοχρονα, θα ηθελα τη δικη σας εμπειρια, μια και θα περασατε απο αυτην την γλυκια διαδικασια.

ευχαριστω..

.png

Γειά σου Στέλλα!

Εγώ μάλλον δεν φόρεσα κάτι πρακτικό για θηλασμό, ένα φόρεμα που άνοιγε από πίσω, όμως μετά τη βάπτιση, έριξα μια εσάρπα και το άνοιξα κανονικά...άλλες πιο προνοητικές φόρεσαν κάτι που να ανοίγει και από μπροστά, αν βρεις κάτι κρουαζέ εννοείται ότι είναι το πιο βολικό....

καλησπερα κοριτσια,μπαινω και γω σαν σφηνα:rolleyes: στο καφε!

επειδη οι περισοτερες θηλαζετε, θηλαζατε, θα θηλασετε υποθετω τα νεα bebe που ερχονται ( με το καλο!),

εχω μια ερωτηση: βαφτιζω την μικρη μου συντομα και επειδη την θηλαζω και αναποφευκτα καποια στιγμη θα θελησει να θηλασει, και λογω αναστατωσης απο την βαφτιση, τι ρουχο θα μπορουσα να φορεσω για να ειναι κομψο & πρακτικο ταυτοχρονα, θα ηθελα τη δικη σας εμπειρια, μια και θα περασατε απο αυτην την γλυκια διαδικασια.

ευχαριστω..

stellas εγω ειχα αγορασει ενα φορεμα απο τα ραξεβσκι με κουμπακια μπροστα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Εγώ πάλι είχα ένα φόρεμα με πολύυυυυ αποκαλυπτικό ντεκολτέ (πού πήγαινα έτσι, ας όψεται ο σύζυξ που το διάλεξε) που έδενε στο λαιμό, οπότε όταν χρειάστηκε το χαλάρωσα λίγο στο λαιμό και έφαγε κανονικά η μικρή.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Λογοδιάρρια σας έπιασε πρωί πρωί εεε?

Λοιπόν να σας πω εγώ. Χθες πήγα γιογκα που είχα να πάω από πριν μείνω έγκυος στην Φίφη... Περίμενα κι εγώ το μάθημα που είχα συνηθίσει να κάνουμε με τη δασκάλα... Εμ έλα μου ντε που πήγε τα σεμινάρια της αυτή 2 χρόνια τώρα και γύρισε ανανεωμένη και μας ξεπάτωσε!!!

Να φανταστείτε ότι η στάση εκκίνησης για κάθε άσανα ήταν ο σκύλος... Και ο ιδρώτας να τρέχει! όλο στηρίξεις στα χέρια, και χαιρετισμούς και γενικά ωραία πράγματα! Αφού στο τέλος κάναμε και γέφυρα με ζευγάρι βέβαια... Κι εγώ ήμουν με τον μόνο άντρα της τάξης και δεν μπορούσε να με κρατήσει!!! τί σου είναι οι άντρες...

Λοιπόν αν θέλετε κάθε Τετάρτη θα προσπαθώ να πηγαίνω... Τρομερά αναζωογονητικό και γυμνάζεσαι ωραία και ανοίγεις κιόλας! Και το πιο ωραίο είναι ότι πληρώνεις με το μάθημα!

Καλημέρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...