Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα τρελοσεξοβόμβες! Πρέπει να μετονομάσουμε το καφέ μας γιατί μονο ο λε δεν είναι, απαραιτήτως παίζουν γόβες στιλετα, σκοινιά, αλυσίδες΄, λίγο σάδο και πολύ μάζο κάθε βράδυ!

Βρε τζενάκο, έλιωσα με την χύμα, θα ήθελα να είμαι μια μύγα στον τοίχο του σπιτιού σας! Εγώ πάντως είμαι τρελή ακαμάτρα, αν ξεκινούσα να σιδερώσω 8 πλυντήρια θα με συνταξιοδοτούσαν κατευθείαν....

Μυρτώ τέλεια η κουπ της Λήδας εμείς έχουμε άλλο χτένισμα αναλόγως της ημέρας, σήμερα μαμά έχω πισίνα κοτσιδάκια που να ενώνονται για να μπαίνει και το σκουφί, σήμερα μπαλέτο, έναν κότσο πολύ ζιζέλ, και ούτω καθεξής... Αφού λοιπόν και εγώ της φτιάξω τα κοτσίδια μετά πετάει πάνω στο κεφάλι της ατάκτως εριγμένα κοκκαλάκια και τσιμπίδια... Ά και που και που αν κάτι δεν της αρέσει "Αααααα δεν το έκανεεεεεεεεεεεεεεεες καλάααααααααααααααα" τα διαλύει όλα κια φτου και από την αρχή. Οπότε έβαλα στην τσάντα της τσιμπίδια και λαστιχάκια και τους έστειλα και ραβασάκι ότι δεν θέλει να την χτενίζω και α βου λε πλεζίρ!

Α, εντωμεταξύ κάθε Τρίτη πρωί παρακαλώ στέλνετε μου ρεικι γιατί έχω το τασκ "βάλε κορμάκι μπαλέτου, κάτω από τα ρούχα στην Άννα", να σκαρφάλωνα το Έβερεστ θα ήταν πιο απλό. Πείτε μου πόσα ζεσταίνω μπορεί να πει ένα παιδί μέσα σε 5 λεπτά? όχι πείτε!

Εγώ θα ξεκινήσω πιλάτες, το αποφάσισα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Κοπελια να σε πω, εχεις πιει τιποτα ή κρατας απο την ντιρλα της βαφτισης;

Γιατί καλέ;;;;; όχι απλά έχω λίγη δυσλεξία που και που διαφαίνεται...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ θέλω να ξαναρχίσω καποέιρα. Θα αντέξω όμως η γραία ή θα του μείνω στα χέρια του βραζιλιάνου;;;Τοοοοοτε που έκανα καποέιρα ήμουν νέα και ωραία και κυρίως ξεκούραστη...Όμως μου φτιάχνει τη διάθεση όσο τίποτα άλλο....

Αχ, ποσο σε καταλαβαινω, εκανα τζουντο ηταν το μονο που δεν βαριομουν, πλειτω αφορητα σε γυμναστηριο, και ανυπομονουσα να πηγαινω στο καθε μαθηλα...πλας ηταν η αποτελεσματικοτερη γυμναστικη εβερ, σε λιγους μηνες ειχα σουπερ κοιλιακους(μη γελατε ειχα 55 κιλος τοτε!)

Αυτό με τον 7ο μήνα πως εξηγείται; Κι εμένα ξυπνάει συνέχεια ρε γαμώτο....

Δοντια?

Αχ κι εγω χθες 2-7.40 ειχα το σερι συννενοημενα θα ηταν!

Φελινιους πισινα και μπαλετο! ου ου ευγε στην Αννουλα!

Η δικια μου επαθε ενα τραυμα στην πισινα που της εσφιξαν ενα σωσιβιο και δεν μπαινει , μπαλετο πως τα πανε οι κορες? ντου? γιατι μου λεει ειμαι μπαλαρινα και χορευει νομιζω θα της αρεσει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ξεκίνησα και εγώ πιλάτες την προηγούμενη Πέμπτη. Πέρασα ένα ΣΚ που δεν μπορούσα να γελάσω από το πολύ πιάσιμο στην κοιλιά. Το απαίσιο σινάχι-κρύωμα-ιγμορίτιδα όμως δεν με άφησε να πάω σήμερα. Επιφυλάσσομαι όμως για Πέμπτη. Μαρίνα θα πας την Πέμπτη?

Καποέιρα έκανε μια καλη μου φίλη τότε που ήμασταν Αγγλία και την θαύμαζα. Είναι πολυ εντυπωσιακό! Αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια...:)

Τζενάκι οι πρώτες φορές είναι δύσκολες μετά συνηθίζεις! Να σου πω καλό το pilates αλλά εγώ προτιμώ τα πιο "χοροπηδηχτά" μαθήματα! Γι αυτό δε συμπέφτουμε! Έχω ξετραλαθεί με ένα που βαράς κλοτσιές, μπουνιές στον αέρα και εκτονώνεσαι! Άλλος άνθρωπος γυρίζω σπίτι!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γιατί καλέ;;;;; όχι απλά έχω λίγη δυσλεξία που και που διαφαίνεται...
τι δυσλεξια καλή μου, ακομα γελαω με το «έχω απντειτ η τσίρλα συνεχίζεται.. »
Ξεκίνησα και εγώ πιλάτες την προηγούμενη Πέμπτη. Πέρασα ένα ΣΚ που δεν μπορούσα να γελάσω από το πολύ πιάσιμο στην κοιλιά. Το απαίσιο σινάχι-κρύωμα-ιγμορίτιδα όμως δεν με άφησε να πάω σήμερα. Επιφυλάσσομαι όμως για Πέμπτη. Μαρίνα θα πας την Πέμπτη?

σε ποιο πατε βρε κοριτσια, μπας και ειναι κοντα μου και κανονισουμε να πηγαινουμε παρεα, γιατι μονη μου ποτε δεν παω.

Εγώ θα ξεκινήσω πιλάτες, το αποφάσισα!

εγω θα ξεκινησω ηρεμιστικά το αποφασισα. Και μετα αντικαταθλιπτικά. Μεγαλυτερη αποτυχια μανας δεν πρεπει να εχει περάσει απο το καφενεδακι μας, πλεον δεν ξερω τι να κανω! Η Δαναη ξεκινησε παλι τις απαλευτες κρισεις, περπαταω σε πυκνοσπαρμενο ναρκοπεδιο συνεχως. διαβαζω και ενα βιβλιο (Λενιτο το δικο σου) που υποστηριζει οτι οι κρισεις δηλωνουν αποθαρρυμενο παιδι και οτι με αυτες προσπαθει να κερδισει διαφορα και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω. Κανω συνεχως αναπνοες αλλα δεν ξερω ποια στιγμη θα χασω τον ελεγχο....Περναω πολυ χρονο αποκλειστικά μαζι της, παιζουμε, αγαπιομαστε, συζηταμε, προσπαθω να μην την «πνιγω» επεμβαινοντας πολυ, αλλα ουτε και να την υπηρετω για να κουράρω τις τυψεις μου, αλλα και παλι αποτυχία..... Ουφ... ΕΝτωμεταξυ ειναι απιστευτο το ποση αγκαλια ζηταει αυτο το παιδι, πρεπει να ειναι πολυ ανασφαλης.... Με το που ανοιγει τα ματια, με το που μπαινει στο σπτι, με τηγν παραμικρη ευκαιρια αναζητα (μαλλον απαιτει) την αγκαλια μου... τι εχω κανει;;;

Αφροδίτη, τπτ δεν έχεις κάνει, η Δανάη είναι μια χαρά, ετοιμάζεται για μεγάλο αναπτυξιακό άλμα και γιαυτό ξαναπερνάει τις κρίσεις να κάνει επανάληψη στα προηγούμενα πριν προχωρήσει μπροστά!

Φυσικά και η κρίση είναι μέθοδος για να κερδίσει κάτι, δοκιμάζει τα όρια της αλλά από αυτό στο να είναι "αποθαρρυμένο" νομίζω ότι η Δανάη και αυτή η λέξη απέχουν παααααααααρα πολύ!

Θα μου πείτε τώρα γιατί ο Ανδρίκος όλη μέρα δεν θηλάζει παρά ελάχιστα και το πάει ολονύχτιο;;;; Ε;;;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

((((((((((Αφροδίτη)))))))))))))) Επειδή ζούμε βίους παράλληλους έχεις όοοολη την αγωνιστική μου συμπαράσταση.

Εγώ το μόνο που έχω βρει να με βοηθάει είναι ότι έχω πειστεί πλέον ότι η γκρίνια των παιδιών μου δεν πηγάζει αποκλειστικά από τη δική μου συμπεριφορά. Έχουν τα δικά τους προβλήματα και είναι αδύνατον να τους τα λύσω όλα εγώ. Προσπαθώ να συμβιβαστώ με την κατάσταση, να δινω όσο λιγότερη σημασία μπορώ στη γκρίνια και να κρατάω χαμηλούς τόνους, ό,τι και να συμβαίνει από την απέναντι πλευρα. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες της ημέρας που η γκρίνια κορυφώνεται (πχ μόλις γυρίζει ο Κωστής από το σχολείο) κάθε μέρα, ανεξαρτήτως οποιουδήποτε άλλου παράγοντα. Αν θυμώσω, τη πάτησα, συνεχίζεται όλο το απόγευμα. Αν κρατηθώ κρατάει κανένα μισάωρο και σταματάει.

Σε έπεισα ότι τα καταφέρνω? Ψέεεεεεμα, δεν τα καταφέρνω, προσπαθώ:mrgreen:

Έχω ξετραλαθεί με ένα που βαράς κλοτσιές, μπουνιές στον αέρα και εκτονώνεσαι! Άλλος άνθρωπος γυρίζω σπίτι!!!

Αυτό θα έπρεπε να το κάνουμε όλες υποχρεωτικά μισή ωρίτσα την ημέρα:P

Άφρο δεν ξέρω αν είναι κοντά σου το τζυμ αλλά μου ξεκίνα αύριο κιόλας:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Θα μου πείτε τώρα γιατί ο Ανδρίκος όλη μέρα δεν θηλάζει παρά ελάχιστα και το πάει ολονύχτιο;;;; Ε;;;;;;;

Γιατί έχει καλύτερα πράγματα να κάνει τη μέρα;) Κι η Σοφία το έκανε εκεί 9-10 μηνών και σας ρώταγα εγω τοτε:)

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ θα ερθουν κ για μας καλυτερες μερες! Τωρα ποση υπομονη μπορει να κανει ενας ανθρωπος δεν ξερω. Αφροδιτη τετοια πες μου να παιρνω κουραγιο..... Απο αγκαλιες κ εμεις ειμαστε φουλ κ ολα οσα περιγραφεις! Ειναι συνεχως με την φραση μαμα μην με αφηνεις εδω μαζι μου να εισαι σε παρακαλω ...... Ειναι που λειπουμε κ πολλες ωρες το πρωι με την δουλεια κ δεν μας χορταινουν τι να πω.....

Εμεις δεν εχουμε κοτσιδακια αλλα εχουμε καρφακια! Σημερα αφου τον ξυπνησα με τα χιλια ζορια ηθελε να κανουμε καρφακια! Αφου τελειωσαμε κ βαλαμε κ ζελε κ αφρο για να ειναι σιγουρος οτι θα κρατησουν κ να γινει μεγαλος κουκος ( κουκλος) οπως λεει αποφασισα πως πρπεει να ντυθει για να φυγουμε. Να μην τα πολυλογω αλλαξαμε 3 ζευγαρια φορμες γιατι το ενα ειχε μπλουζα με φερμουαρ , το αλλο ειχε μπλουζα με κουκουλα κ το 3ο δεν του αρεσε κ καλα ηταν μεγαλο - σιγα μην ηταν !! Τελικα καταληξαμε κ παλι αργοποτημενοι φυγαμε. Πως γινετε να ξυπναω καθε μερα 7 κ να φευγουμε απο το σπιτι 8:30 αρνουμε να το συνειδητοποιησω! Καθε πρωι θα θυμηθει κ θα κανει τα χιλια μυρια οσα!!! Σιριαλ το πρωινο !!! Θυμαμαι απο περσυ που τα ελεγε η Τατιανα για τα πρωινα με τα ρουχα της Αννας κ σκεφτομουν εμενα ειναι αγορι δεν θα εχω τετοια αλλα γελαστηκα!!!!

Καλα για τις τουμπες μου δεν το συζηταω, με τα τελευταια πεσιματα θα κανω να βαλω φοστα κανα τριμηνο! Τα ποδια μου ειναι μπλε! Εκτος το πατινι την προηγουμενη βδομαδα ειχε ριξει νερα κατω κ εκανα ενα πατιναζ απιστευτο......

Μακαρι να μπορουσα κ εγω να παω γυμναστηριο το θελω τοσο πολυ ειναι τρομερη εκτονωση. Αλλα με τις βαρδιες που δουλευει ο αντρας μου ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα! Ευελπιστω να μπορεσω οταν θα μεγαλωσει λιγο ο Μητσ να τον παιρνω μαζι .... θα δειξει ...

Καλημέρα!

Θα συμφωνήσω με την Τατιάνα! Το σκεφτόμουν Αφροδιτάκι για τον Αλέκο ο οποίος μετά από εκείνη τη φάση με τις τρομερές κρίσεις, έχει ηρεμήσει πολύ, έχει ωριμάσει, λέει και κάνει πράγματα που δείχνουν περισσότερο παιδάκι και όχι μωρό, είναι υπςύθυνος και επίσης αντδρά πολύ πιο ήρεμα στις δικές μας αρνήσει και τα όχι. Ορίστε το είπα και τώρα θα ξαναγυρίσουμε στις κρισάρες!

Νομίζω ότι ετοιμάζονται για άλματα, και αντιδρούν έτσι. Ηρεμία, ηρεμία και πάλι ηρεμία. Επίσης νομίζω ότι δουλεύει το να της συμαπραστέκεσαι και όταν αρχίζει το κλάμα και η φωνή να την παίρνεις αγκαλιά και να της λες ότι την καταλαβαίνεις! Αν εκνευριζόμαστε εμείς πάει το χάσαμε το παιχνίδι!

Επίσης σε πολλά πράγματα που δεν έιναι σοβαρά κάνω πίσω και τον αφήνω να τα κάνει. Σήμερα πήγε σχολείο με τα γάντια... Που σε άλλη περίπτωση θα είχα προσπαθήσει να τον πείσω ότι δεν πρέπει να τα πάρει. Στο αυτοκίνητο του είπα ότι δεν παίρνουμε τα γάντια στο σχολείο γιατί θα τα χάσεις και δεν το επιτρέπουν οι κανόνες του και τα άφησε μόνος του.

Χρειάζεται η δική μας υπομονή! Διαφορετικά δεν γίνεται! Θα δεις η Δανάη σε καμιά βδομάδα θα αρχίσει να διαβάζει!

Η Ιφιγένεια επίσης πρέπει να ετοιμάζεται να περπατήσει γιατί το βράδυ δεν θέλει με τίποτα να κοιμηθεί!

Το σπίτι του άλματος είμαστε, μην πω του πηδήματος!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

σε ποιο πατε βρε κοριτσια, μπας και ειναι κοντα μου και κανονισουμε να πηγαινουμε παρεα, γιατι μονη μου ποτε δεν παω.

Aφροδίτη πάμε σε ένα δίπλα στο σπίτι μου απέναντι από το άλσος την Νεας Φιλαδέλφειας στα όρια με Νέα Ιωνία...χμμ κατάλαβες ή τα είπα μπερδεμένα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...