Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Εμεις καλυτερα ο Μητσακος δεν εχει ξαναανεβασει πυρετο κ σημερα πηγε κανονικα σχολειο. Ο γιατρος μας ειπε εχει ερεθισμενο λιγο το λαιμο ....

Το δοντι τελικα δεν το εβγαλα μου εκλεισε ραντεβου για 25 Οκτωβριο κ θα την παρω να της πω για 27 να εχω την 28η να ειμαι σπιτι να ησυχασω λιγο. Θελει λεει να παω μαζι με Τασο γιατι με φοβαται γιατι λιποθυμαω συνεχεια με το καλημερα. Σημερα αισθανομαι κ εγω λιγο περιεργα λιγο πονολαιμο ματια τσουζουν κλπ. Κ μαζι με αυτα εχω κ περιοδο κ ποναω στην κοιλια πραγμα πολυ σπανιο για μενα αλλα κ τρομερο πονοκεφαλο.

Το Σαββατο εγω ειχα επιχειρηση ντουλαπες κ μαζι με αυτο Σαββατο κ Κυριακη επλυνα τα απειρα κ σιδερωσα 8 πλυντηρια. Με λιγα λογια μου βγηκε ο κ@λ@ς!! Μετα Κυριακη ειχαμε παιδικο παρτυ κ ηταν συμπαθητικα μπρω να πω. ΕΙχαν κ μια κοπελα να απασχολει τα παιδια αλλα σε κανενα σχεδον δεν αρεσε κ ειχε βρεθει να παιζει μονο με το κοριτσακι που εχιε γενενθλια .....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααα ξεχασα να σχολιασω, Βασουλα σουπερ ντουπερ ο μικρουλης! Καλο κουραγιο με την μεση σου! Κ για την Στεφανουλα μην την αφηνεις ξυπολυτη ο ντοκ μας το λεει συνεχει απο αυτο ξεκινανε μυξες κλπ. Εγω προσπαθω να τον εχω με καλτσες κ χτες τουκατεβασα κ τα παντοφλακια του που εκστασιαστηκε γιατι εχουν πανω μπαλες.

Γαλατακι υπομονη μωρε ειναι δυσκολο πολυ να εισαι μονη σου με δυο παιδια! Τουλαχιστον ειναι για λιγο. Εμενα την προηγουμενη εβδομαδα που ο τασος δουλευε 6 το απογευμα με 6 το πρωι κ τα ειχα ολα πανω μου ετρεχα κ δεν εφτανα σαν τον Βεγγο ολη μερα.

Ααα δεν σας ειπα κ το καλο. Σαββατο πηραμε πατινι στο Μητσο κ το παρκαρε Σαββατο βραδυ απο την πλευρα που κοιμαμαι εγω στο κρεββατι . Σηκωθηκα το βραδυ να πιω νερο κ ειχα ξεχασει το πατινι κ εφαγα τετοια σουπα που δεν φανταζεστε. Παλι καλα που ειχα μαζεψει σε μια σακουλα σκουπιδιοω ρουχα που δεν θελαμε για να τα δωσω κ προσγειωθηκα εκει γιατι αλλιως ο τοιχος την ειχε πολυ ασχημα !!! Η κολ@ρ@ μου δε πρεπει να εχιε γινει μωβ!!!

Καλημέρα!!!!!!!

Τι σεξ και βλακείες κάμα σούτρα χθες βράδυ! Σε όλες τις στάσεις στο κούνημα καροτσιού, σε αγκαλιά, στο κρεβάτι, στην κουζίνα χαμός σας λέω! Άλλο να σας τα λέω και άλλο να τα βλέπετε!

η κυρία βλέπετε κοιμήθηκε ένα τεταρτάκι και μετά ηύπνησε μέσα στην τρελή χαρά! Κοιμήθηκε με τα χίλια ζόρια στις 1.30 και αντί να ξεραθεί ξυπνούσε κάθε μισή ώρα... μα τί παθαίνουν εκεί μετά τον 7ο μήνα ήθελα να ξερα!

Εγώ τις μωρομάνες τις πιστεύω. Κι εγώ έτσι κοιμόμουν, και μεσημέρια στην αρχή! Είχα λιώσει στον ύπνο! Τώρα, τί να τον κάνουμε τον ύπνο? εεε???

Και σήμερα το πρωί ο Αλέκος δήλωσε: "Η μαμά της Άννας είναι καλή μαμά!" Ποιας Άννας τον ρωτάω, "Να αυτής που είχαμε πάει διακοπές!" Και συνεχίζω η έξυπνη. Η Αφροδίτη δεν είναι "ΟΧΙ!". Η Μυρτώ? Η μαμά της Λήδας??? "Εεεεε Ναι" Η Ελένη η μαμά του Θοδωρή? "Αυτή που μας έφερε τα μικρά Λυκάκια?" ΝΑΙ ΝΑΙ!

Παρεπιπτόντως τα μικρά λυκάκια είναι πολύ ωραία! Ρούνι Ρούνι!

Αθηνά για πάνω από 38,5 είπε... Πάρτον τηλ να τον ρωτήσεις αν συνεχίσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τζενάκι καλά έκανες να έχεις μια μέρα κενό γιατί είσαι κάπως μετά... Εγώ έχω βγάλει και τους 4! Δεν πονάς αλλά είσαι πρησμένη και νιώθεις ένα βάρος!

Καλή είσαι και του λόγου σου με τις χίμες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Καλύτερο το βράδυ μας σήμερα. Ο Κωστής δεν κατουρήθηκε και η Σοφία, αν και ξύπνησε ~12, έκανε και έναν ψιλοεμετούλη από το βήχα και μέχρι τις 2 στριφοφογύριζε δίπλα μου, μετά κοιμήθηκε σερί μέχρι τις 7. Οπότε, χτύπησα 5ωράκι σερί και στάνιαρα.

Και το καλύτερο όλων.....ταρατα-τάαααααα......ξεκίνησα γυμναστική ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Καθίστε λίγο να συνέλθω, γιατί βουίζει στα αυτιά μου αυτό το ''σιδέρωσα 8 πλυντήρια'' της Τζένης!!! Δεν υπάρχεις!!!Εξοντώθηκα και μόνο που το σκέφτηκα!

Ελίζα, μπράβο για τη γυμναστική! Πότε θα το πάρω κι εγώ απόφαση να δούμε...Τι θα κάνεις;

Λενιώ, πήραμε ένα διστακτικό οκ από τον Αλέκο, κάτι είναι κι αυτό!!! Γιατί αν περιμένουμε τα εύσημα απ'τα δικά μας παιδιά σωθήκαμε!

Αυτό με τον 7ο μήνα πως εξηγείται; Κι εμένα ξυπνάει συνέχεια ρε γαμώτο....

Επίσης πρέπει να σας πω ότι χαίρομαι πολύ που δεν έχω δεύτερο κορίτσι γιατί δεν θα προλάβαινα να φτιάχνω κοτσιδάκια κάθε πρωί. Αυτό τον καιρό η Λήδα θέλει : Δύο κοτσιδάκια, ένα τσουλουφάκι και μια αλογουρά. Αφού τελειώσει όλο αυτό, με συνεχή έλεγχο αν τα κάνω καλά και αρκούντως πεταχτά, κοτσάρει πάνω σε κάθε κοτσιδάκι κι ένα τσιμπιδάκι! Σας μπέρδεψα;;;Ε, φανταστείτε τη να βγαίνει από αφρικάνικο κομμωτήριο στην Αχαρνών και την έχετε την εικόνα. Πάντως φτιάχνω την μέρα των νηπιαγωγών, δεν μπορώ να πω! Όλο με ένα ''μουαχαχα'' μας υποδέχονται!!!

Βρε μην βαρατε!! Εγω να δειτε τι επαθα που τα σιδερωσα. Ειχαμε φυγει το προηγουμενο ΣΚ για χωριο οποτε τα ασιδερωτα εκεινης της βδομαδας μεινανε , μαζεψα κ τα τρεχοντα κ να σου το εβερεστ. Μισα μισα Σαββατο Κυριακη τα εκανα , μου βγηκε η πιστη.... μην φανταστειτε καλλιτεχνικο σιδερωμα σε τοσα ρουχα .... κ εχω αφησει κ αλλο ενα πλυντηριο σεντονια πετσετες κ καλα για μεσοβδομαδα αλλα για Κυρικαη μαζι με οσα θα μαζευτουν μεχρι τοτε τα βλεπω κ αυτα.

Μιλησα κ με την διπλανη μου κ κανονισαμε για μια κοπελα που ξερει κ καθαριζει να ερχετε μια φορα στις 15 η δεν ξερω καθε ποτε θα μου βγει να ερχετε να με βοηθαει γιατι δεν την παλυεω καθε ΣΚ να την βγαζω καθαριζοντας σαν την Αννα Παναγιωταρα! Καθε Κυριακη βραδυ αισθανομαι πως εχει ποτισει πανω μου χλωρινγ κ δεν βγαινει με τπτ.....

Καλως την τρελοκοτσιδου μας!!!

Το μάθημα...ε...χμμμ...ξέρω γω, δεν μπορώ να πω και καλά...είναι λίγο αδιαφορες οι τσούπρες...πρέπει να τις έχεις συνεχώς απασχολημένες να κάνουν κάτι γιατί αλλιώς το έχασες...Ευτυχώς το κάνω με μια κοπέλα εικαστικό το μάθημα, επειδή είναι εργαστηριακό, και είναι πολύ συνεργάσιμη, νομίζω ότι θα τα πάμε καλά....

Σήμερα έχω το μάθημα της σκηνογραφίας...Και μετά άλλο τρελό κάμα σούτρα με μια δουλειά που ζορίζει...

καλημερα!

με το καλημερα σας πεφτω πανω στα 8 πλυντηρια και λεω οχι δεν εχω ξυπνησει ακομα ,μα 8 ??που το εβγαλες περα ?

ελιζα και εγω 2 με 7 ειχα το σερι σημερα ,καλη αρχη με την γυμναστικη !

Μυρτω και η στεφανια θελει να της βαζω οτι τσιμπηδακι εχει και δεν εχει ,πρασινα,μπλε,ροζ ολα μαζι ,κανω πως τα βαζω και δεν το καταλαβαινει :lol:

πριν λιγο βρηκα τον μπεμπη κατω απο ενα τεραστιο μαξιλαρι να προσπαθει με τα χερακια του να το διωξει απο πανω του ,ειχε παει η κυρια και αναποδογυρισε το μαξιλαρι για να παρει ενα τσιμπηδακι που ειχαμε αφησει το βραδυ πριν τον υπνο και διπλα κοιμοταν ο μπεμπης και καλα που ετυχε και ειπα να ριξω μια ματια θα ειχε σκασει το παιδι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια! Έχω κάτι μάτια που μετά βίας ανοίγουν αφού έκανα για 2η φορά αφαίρεση σε κάτι λιπίδια που είχα και τώρα είμαι μια Θεά, αλλά δε φτάνει αυτό αναμένεται και 3ος γύρος κι αν δεν πετύχουν όλα αυτά πάω για λέιζερ! Όμορφα! Χτες σας έκανα παρέα στο ξενύχτι αφού 1-2.30 ο Γιωργάκης σκίστηκε στο βήχα, μετά ξύπνησε και η μικρούλα κάμποσες φορές, αλλά τι να σου κάνει κι αυτή παίρνει το aerolin της λόγω βρογχιολίτιδας (ναιιιι, πάλι) και ταυτόχρονα σκάνε 4 δοντάκια! Τι τραβάει η κακομοίρα!

Τζενάκι αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα νομίζω με τη γυναίκα να σου καθαρίζει, θα ηρεμήσεις πολύ αφού το Σκ θα το απολαμβάνεται οικογεγειακώς, θα σε χορταίνει και ο Μητσάκος περισσότερο και θα είναι πιο ήρεμος μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γουστάρω κοτσιδάκια!!!! Όταν έκανα τέτοια μικρή και γέμιζα το κεφάλι μου τσιμπίδια μου λέγανε ότι έγινα σαν ψιλικατζίδικο!!!:lol:

Η Σοφία προς το παρόν θέλει να της φτιάχνω για να τα χαλάει και ξανά.

Μυρτώ πιλάτες έκανα εχθές και λέω να κάνω και γιογκα 1+1.

Τζενάκι για το σίδερο δεν έχω λόγια. 8 πλυντήρια!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Εγώ πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι το έχω αναθέσει στην πεθερά μου:oops: Με παρακάλαγε η γυναίκα να της στερήσω τη χαρά?ε?:tongue: και σιδερώνει και ΤΕΛΕΙΑ!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Γουστάρω κοτσιδάκια!!!! Όταν έκανα τέτοια μικρή και γέμιζα το κεφάλι μου τσιμπίδια μου λέγανε ότι έγινα σαν ψιλικατζίδικο!!!:lol:

Εγώ της λέω ότι έχει γίνει σαν λατέρνα, καθότι όμως δεν έχει δει ποτέ της λατέρνα μάλλον δεν πτοείται!

Πιλάτες και γιόγκα...μια χαρά, ειδικά η γιόγκα μ'αρέσει πολύ. Εγώ θέλω να ξαναρχίσω καποέιρα. Θα αντέξω όμως η γραία ή θα του μείνω στα χέρια του βραζιλιάνου;;;Τοοοοοτε που έκανα καποέιρα ήμουν νέα και ωραία και κυρίως ξεκούραστη...Όμως μου φτιάχνει τη διάθεση όσο τίποτα άλλο....

Μπα σε καλό μας!!!

Τί να πρωτοσχολιάσω;;;;

Τζενάκο περαστικά πιες και ένα ουισκάκι πριν και όλα καλά!

Ελίζα και λοιπές μάνες μωρών άρρωστες και άρρωστα περαστικά!

Η Λήδα έγραψε! τί είπε το άτομο!!!!! Μυρτώ δεν σε φοβάμαι, μίλα αργά, τρως χρόνο και οι μισοί θα κοιμηθούνε....

Μου την σπάτε οι μωρομάνες, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, εγώ σας εύχομαι πάντα τέτοια αλλά ο Αντρίκος από τα 7ωρα πέρασε στα μισάωρα!!! έτσι γιατί πολύ θάρρος πήρατε, άκου μπαρότσαρκες!

Εμείς πήγαμε σε ένα βαφτίσι την Κυριακή, είχα ντυθεί ως αρκούδα, κατέβασα τα χειμωνιάτικα και βρώμαγα λεβάντα ολόκληρη αλλά τί να κάνω, πέρασα χάρμα γιατί τον μικρό τον άφησαμε στην μαμά μου και εγώ έγινα κουρούμπελο, πως γυρίσαμε, πήραμε μικρό, κοίμισα παιδιά, δεν θυμάμαι, είναι όλα αχνά στο μυαλό μου....

Λέγκω περαστικάααααααααααααα (έχω απντειτ η τσίρλα συνεχίζεται..) τα παπούτσια να τα πάτε έκεί που τα πήρε δεν παίζει;;;;

Κοπελια να σε πω, εχεις πιει τιποτα ή κρατας απο την ντιρλα της βαφτισης;;:rolleyes::tongue::P

Και σήμερα το πρωί ο Αλέκος δήλωσε: "Η μαμά της Άννας είναι καλή μαμά!" Ποιας Άννας τον ρωτάω, "Να αυτής που είχαμε πάει διακοπές!" Και συνεχίζω η έξυπνη. Η Αφροδίτη δεν είναι "ΟΧΙ!". Η Μυρτώ? Η μαμά της Λήδας??? "Εεεεε Ναι" Η Ελένη η μαμά του Θοδωρή? "Αυτή που μας έφερε τα μικρά Λυκάκια?" ΝΑΙ ΝΑΙ!

απο μικρο και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια..... Μονο εμενα απερριψε το παιδι, κατι θα ξερει!

Μυρτω δεν μου ακουγεται κακο να μεινεις στα χερια του βραζιλιανου....

Και γω πρεπει να ξαναπαω γυμναστηριο, ολο το λεω μα ποτε δεν αποφασίζω. Α, και με τιποτα δεν παω για καποέιρα ξανα γιατι αυτα μου μας εκαναν μια φορα και ενα καιρο που πηγαινα ουτε ο μελισσανιδης δεν τα καταφερνε. Ασε που δεν ελεγε να μεινεις στα χερια της κρυας γαλλιδας που μας ενανε μαθημα....

Ενταξει για τα πλυντηρια τι άλλο να πω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...