Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα σε όλο τον κόσμο!!!

Ειμαι κι εγώ ελαφρώς χαρούμενη διότι για δευτερη συνεχομενη μερα η Ειρηνη κοιμάται σερι 6ωρο και συνεχιζει ως τις 9...Ομως εγώ δεν μπορώ να πω οτι χορτασα υπνο, στριφογυρνουσε συνεχεια και ειχα το νου μου να την σκεπαζω... πηγαμε και για κινεζικο χθες με την αγάπη και ειχαμε βλέψεις για ποτό αλλά μετά απο 35 λεπτα στον αυτοκινητο ψαχνωντας για παρκινγκ νυσταξαμε πηγαμε σπιτι και παιξαμε τριβιαλ! ντεκαντανσ? ειχα απο φοιτητρια να παιξω επιτραπεζια...πλακα ειχε βεβαια.......ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ αντε βρε και σε σκραμπλ μου ευχομαι! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!

Να περάσετε όμορφα σήμερα!

Μαρινάκι περαστικά στο Γιωργάκη σου.

Λέγκώπουλο περαστικά και στο Θοδωρίκο!!!

Η μέρα σήμερα είναι πραγματικά υπέροχη!!!

899667.png226174.png

καλημερα.

Ευχαριστω για τις ευχες, καλυτερα ειναι ο μικρος, επεσε ο πυρετος, μας εμεινε η γκρινια. Μια περιεργη γκρινια ομως: ενω εχει ηρεμισει ετσι κ τον κουνησεις, ειτε για να του αλλαξεις σταση, ηταν για να αλλαξεις εσυ σταση, ειτε να αλλαξει αγκαλια, μιλαμε για κλαμα... Να τον ποναει κατι? ζοριζεται κ με τα κακα του απο προχτες που εφαγε μια ασπρη γλυκοπατατα κ εκανε 2-3 φορες απο ενα "κατσικοκουραδο" μονο. λετε να ειναι απο τη δυσκοιλιοτητα αυτη η γκρινια?

Γκαλατ, πλακα κανεις? εγω σκοτωνω να παιξω επιτραπεζιο!

τελικά ποιος θα έρθει σε αυτήν την συνάντηση;;;

εμεις θα ξεκινησουμε να ερθουμε. φανταζομαι η Δαναη θα κοιμηθει στο αμαξι, αλλα θα την ξυπνησω οταν φτασουμε. φανταζομαι κατα τις 3.... Φυσικα ολα αυτα με την προυποθεση να μην κλαιει πολυ ο μαγκας κ γυρισουμε αρον αρον

Διαφημίσεις

Ε να κάνω κι εγώ την ανταπόκριση της ψωμαρρώστιας μας...

Πολύ κίτρινη μίξα (σόρρυ) και 37,5 προς το παρόν! Ο Αλέκος, η μπέμπα ακόμα καλά κρατεί!

Βρε λέτε να κολλάνε διαδικτυακά?

Φιλάκια σε όλες να περάσετε καλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γιουπιγιάγια μου μέι τάι δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά όσες κοπέλες το έχουν είναι κατευχαριστημένες! O ergobaby carrier μαρσιπος κινείται στο ίδιο πνεύμα με τους υφασμάτινους μάρσιπους (σλινγκς) και το μόνο θετικό συγκριτικά είναι ότι βολεύει στο ότι δεν έχει δεσίματα αλλά κουμπώματα άρα μπαινοβγαίνει πάρα πολύ εύκολα. Απο κει και πέρα ο γιωργάκης δύσκολα θα φόραγε μέι τάι πρώτον γιατί θα μπουρδουκλωνόταν με τα δεσίματα και δεύτερον γιατί θα του φαινόντουσαν πολύ χαριτωμενιάρικα:rolleyes: (εμένα μου φαίνονται απλα υπέροχα!!!) Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα περισσότερο:cool:

Ισα ισα που με ξεμπέρδεψες...

κ του μπαμαμ μαλον προς το χαριτομενο του φαινονται αρα με βλέπω για τον δικο σου.....

Εχει περιορισμο στα κιλά ή ειναι απεριοριστο όπως στο μει ται??

Κ τελευταια ερώτηση....

κάνει για νεογεννητο? μπορεις να θηλασεις διακριτικα φορόντας το? το παιδι παιρνει κανεναν υπνακο όπως στα σλινγκ?

Ρωταω γιατι μεσα γενναρη γενναει κ η αδερφή μου κ θελει κ αυτη έναν!!!

Ρε παιδια ασχετο αλλα εχω φρικαρει... αν ξερετε πειτε μου.. μου ειπε η αδερφη μου οτι χτες της εκανε η γιατρος μια ενεση κορτιζόνης για τα πνευμονια του μωρού αν συμβει κατι να ειναι ανεπτυγμενα ήδη...

προβλημα δεν έχει για να φοβουνται κάτι πρωωρο...

εμενα ο γιατρος μου (χασιακος) δεν μου είχε κάνει ούτε κ το έχω ξαναακούσει....

Γιατι μπορει να της το έκανε αυτο?ανησυχώ μηπως κανει κακο αντι για καλο.... μπρρρρρρρ

Καλημέρααααα

Μην νομίζεις τηλεφωνικά γίνεται η επικοινωνία και βλέπουμε.... ;)

Την πληρώνεις με καποιο τροπο???

Τί ωραία μέρα είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!!

Απόψε δεν ξύπνησε καθόλου!!!!!!!! :D:D:D:D

Γκρρρρρρρρρρ

καλημερα σε όλο τον κόσμο!!!

Ειμαι κι εγώ ελαφρώς χαρούμενη διότι για δευτερη συνεχομενη μερα η Ειρηνη κοιμάται σερι 6ωρο και συνεχιζει ως τις 9...Ομως εγώ δεν μπορώ να πω οτι χορτασα υπνο, στριφογυρνουσε συνεχεια και ειχα το νου μου να την σκεπαζω... πηγαμε και για κινεζικο χθες με την αγάπη και ειχαμε βλέψεις για ποτό αλλά μετά απο 35 λεπτα στον αυτοκινητο ψαχνωντας για παρκινγκ νυσταξαμε πηγαμε σπιτι και παιξαμε τριβιαλ! ντεκαντανσ? ειχα απο φοιτητρια να παιξω επιτραπεζια...πλακα ειχε βεβαια.......ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ αντε βρε και σε σκραμπλ μου ευχομαι! χαχαχαχαχαχα

Τελειο βραδυ μου ακούγεται!!!

Γιατι δεν της φοράς υπνοσακο για να μην έχεις αυτο το αγχος του ξεσκεπασματος???

Σας ζηλευω ήθελα να ερθω κ ηθελα κ να σας γνωρισω!!!

Περεστικα σε όλους μααςςςςςςςς!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυτσσσσσ

Ελπίζω να μην κολλαει διαδικτυακά!!!

Πάαααει κι αυτή η συνάντηση! Χτες κοιμήθηκα 3.30-5 και 8-10 το πρωί! Καλά είναι! Ο Γωγουλίνος μου είναι ξύπνιος από τις 5 περικαλώ και έκτοτε δεν έχει κλείσει βλέφαρο! Αναρωτιέμαι μήπως αντί για ντεπόν του έδωσα τίποτα άλλο μέσα στη νύστα μου, δεν εξηγείται αλλιώς! Από τις 6 βέβαια που του έδωσα πονστάν ξανά στις 12 άρχισε να ανεβάζει πυρετό οπότε του ξαναδώσαμε αντιπυρετικό! Είπαμε θα αρρωστήσει πρώτη χρονιά στο σταθμό αλλά τέτοιο πράγμα, ε όχι δεν το περίμενα! Εντομεταξύ εύχομαι να είναι καλά αύριο γιατί μόνο μία μέρα έχω πάει στη δουλειά και ντρέπομαι απίστευτα να ξαναζητήσω άδεια! Θα με πάρουν με τα αυγά στο τέλος!

Εσείς Λεγκώπουλο πώς είστε? Αυτοί οι εμετοί με φοβίζουν κι εμένα πολύ! Ελενάκι και το δικό σου το αστεράκι αρρωστούτσικο?Γίνεται να κοιμηθώ και να ξαναξυπνήσω τον Απρίλιο?

Αφροδίτη θκατοδουλειά μου μυρίζει η υπόθεση του Αγγελούκου! Ελπίζω να μην ξαλαφρώσει με το που πάτε στη συνάντηση γιατί δεν ξέρω αν διαθέτει ζεστό νερό ο χώρος, αφού σίγουρα θα το χρειαστείτε!:rolleyes:

Όσες πάτε κοριτσάκια στη συνάντηση να περάσετε τέλεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Χτες κοιμήθηκα 3.30-5 και 8-10 το πρωί! Καλά είναι! Ο Γωγουλίνος μου είναι ξύπνιος από τις 5 περικαλώ και έκτοτε δεν έχει κλείσει βλέφαρο! Αναρωτιέμαι μήπως αντί για ντεπόν του έδωσα τίποτα άλλο μέσα στη νύστα μου, δεν εξηγείται αλλιώς!

:lol:

LOLLLLLLLLLLL

Διαφημίσεις

Γιουπι γιά-για πρώτη φορά ακούω να κάνουν την ένεση για τα πνευμονάκια τελείως προληπτικά! Ακούω πάντως από πολλές κοπέλες που γεννάνε Γενάρη να ετοιμάζονται μετά από κουβέντα με το γιατρό τους να υποδεχτούν τα μωράκια τους νωρίτερα π.χ. πριν τις 23 Δεκέμβρη! Γιατί άραγε???Κάποιοι θέλουν να φύγουν για τις γιορτές μήπως και θέλουν να έχουν "τελειώσει" με τις εκκρεμμότητές του?Λέω εγώ τώρα...

mGKop3.png60Jvp3.png

ΑΣΕ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΕ....

Κ εγώ αυτο σκεφτηκα αλλά νομιζω οτι η αδερφή μου δεν θα δεχόταν ποτε να γεννησει με ραντεβου 20 μερες πριν την ΠΗΤ που ειναι στις 15/1...

εκτος αν βρει ο γιατρος 1002 δικαιολογιες για να το κανει πιο πριν κ θέλει να ειναι σιγουρος πως δεν θα εχει προβλημα με τα πνευμονακια...

Χριστε μου ειναι δυνατον να αντιμετωπίζουν τη νεα ζωούλα έτσι????

Κ έχει κουραστει πόλυ να μεινει εγκυος η αδερφή μου κ το ξερει ο γιατρος... δεν θα επρεπε να ειναι ακομα πιο ευαισθητος????

Μαλιστα τη ρωτησε την αδερφη μου (με προφαση τις ενεσεις ηπαρινης που κανει )

πότε θα γεννησεις????

κ η αδερφή μου απάντησε όταν αποφασίσει η μαμα φύση....

μαλλον κακως δεχτηκε να κανει την ένεση αλλά όταν έχεις εναν γιατρο κ μπαινεις σε διαδικασια αμφισβητησης των πρακτικων του καλύτερα να τον αλλαζεις...

Γιούπι όντως μαζί-μαζί θα γεννάμε με την αδερφούλα σου! Εγώ ΠΗΤ έχω 24-1! Επειδή κάτι τέτοια μου έλεγε ο 1ος γιατρός στο γιο μου μέχρι τις 37 εβδομάδες οπότε με προετοίμασε για καισαρικουλα έχω σκυλιάσει λίγο! Ευτυχώς άλλαξα γιατρό έστω και αργά και γέννησα 3 μέρες μετά την ΠΗΤ! Έχεις δίκιο πάντως ότι σε αυτή τη φάση είναι πολύ δύσκολο να αμφισβητήσεις οτιδήποτε σου πει γιατί δε θα νιώθεις πολύ καλά στη γέννα μαζί του! Πάντως με υποψιάζει και λίγο το γεγονός ότι ρώτησε την αδερφή σου πότε θα γεννήσει?Πού να ξέρει καλέ η κοπέλα, τι κοτσάνα της είπε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...