Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν σήμερα περάσαμε τέλεια!

Πήγαμε στο πάρκο στη Ναυαρίνου στα Εξάρχεια που είχε παιδικό διήμερο και περάσαμε σούπερ!!! Είχε κουκλοθέατρο, ζωγραφική και δημιουργικό παιχνίδι, κατασκευη μουσικών οργάνων, φαί που μαγειρευόταν επι τόπου... ήταν απρόσμενα καλά! Ήταν και πολλά φιλαράκια, ήταν και η Cat αλλά για λίγο. Ο νικόλας πάλευε για ένα κομμάτι ψωμί με ένα κουτάβι ποιος θα το πρωτοφάει, τον έγλυψε πατόκορφα το κουτάβι και του έφαγε το μισό ψωμί αλλά το υπόλοιπο το γλύτωσε χαχαχαχα

Μαριλενάκο περίμενα μπας και σε έβλεπα... πήγες χθες;

Πριν λίγο γυρίσαμε ξεκουραζόμαστε λίγο γιατί θα ρθουν το βράδυ φιλαράκια για να ψήσουμε... μπορεί να χάσαμε το Σάββατο αλλά σήμερα βγάζουμε όλα τα σπασμένα! :)

Αααα... αίνιγμα... τι είναι ασημί, γυαλίζει και είναι αρμάνι;;; Τα καινούργια παπούτσια του θοδωράκη που του πήρε η μανούλα του γιωργάκη... όπως καταλαβαίνεται ψάχνουμε να δούμε που θα τα σκοτώσουμε για να πάρουμε δύο-τρία ζευγάρια φυσιολογικά παπούτσια...

λεγκω αλλαγη δεν γινεται ?τουλαχιστον να παρετε κατι σε πιο νορμαλ

Κι εμεις αντισεξουαλ, ο μικρος 6ωρα πλεον και η μικρη 10ωρα... ξερω οτι το ονειρο δεν θα κρατησει πολυ, αλλα τουλαχιστον ξεκουραστηκα λιγακι...

φιλεναδα πρεπει να το εκμεταλευτουμε αμεσα οσο ειναι καιρος ,τι λες να αρχισουμε μπαροτσαρκες ??? καμια boom boom ???

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αααααα!!!Μικρές μωρομαμάδες, είσαστε θρασύτατες! Άκου εκεί μπαρότσαρκες! Άκου εκεί εξάωρα!!!! Προκαλείτε και ξέρετε, εμείς δεν αφήνουμε άνθρωπο να χαρεί!!! :)

Λοιπόν, εγώ πέρασα ένα ωραίο κυριακάτικο απόγευμα αφού με έφαγε το άγχος όλο το Σάββατο, γιατί δεν είχα καταφέρει να δουλέψω καθόλου και είχα συνάντηση σήμερα το μεσημέρι. Τελικά κράτησε ο σούπερμαν τα παιδιά το πρωί και στρώθηκα μερικές ωρίτσες και σώθηκε κάπως η κατάσταση...για λίγο...

Όμως αύριο έχω μάθημα και δεν έχω ιδέα τι θα τους πω, μεθαύριο επίσης, γενικά αναμένεται μια σέξι βδομαδούλα...

Πρέπει να σας πω ότι έχω εντυπωσιαστεί με το ντανσεμόπαιδο που κοιμάται με ορθάνοικτα παράθυρα! Καλέ, εγώ για να κοιμηθώ έτσι θα πρέπει να τυλιχτώ με δυό μπουφάν και αλουμινοκουβέρτα!!!Να τη στείλουμε για χειμερινό βουνό, είναι πανέτοιμη!

Πλάκα, πλάκα, εγώ είμαι λίγο υπερβολική, τα κουκουλώνω λίγο παραπάνω, μάλλον επειδή κρυώνω εγώ!

Τα παιδιά μου συνεχίζουν να έχουν εντυπωσιακό τσιγαρόβηχα και χθες η Λήδα μου παραπονιόταν ότι πονάει το αυτί της. Βέβαια δεν πρέπει να πόναγε πολύ, γιατί όταν της είπα να πάρουμε τηλέφωνο τη γιατρό για να μας πει τι φάρμακο να πάρουμε μου είπε ''όχι, δεν πειράζει θα πάρω κανα ντεπονάκι'' !!!! Οκ, ότι πείτε, δεν μας έφτανε η στυλιστική αποψάρα, τώρα έγινε και ντόκτορ Ρουθ!

Συμπεθεροκουμπαρούλα, συνήλθατε, ε; Γμτ αυτές τις εκδηλώσεις τις είχα σταμπάρει, κρίμα δεν τα καταφέραμε............

Τι άλλο να πω.............

Καλή εβδομάδα να έχουμε, πλιιιιιιιιζ νο μόρ σεξ!!!!!!

Καλημέρα σας!!!

Ωραίο το σκ, αν και έκανε λίγο πυρετό η Φίφη το Σάββατο το βράδυ αλλά με το ομοιοπαθητικό έπεσε και από χθες το απόγευμα είναι απύρετη...

Τόσο αποτελεσματικό? Μακάρι! Και ας ελπίσουμε ότι δεν είναι το αυτί της...

Μυρτούλι μπράβο που δούλεψες αλλά μη σκας, μια χαρά θα τα πας.

Ξεκίνα με ένα του νόου ας μπέτερ με τους μαθητές σου το οποίο θα διαρκέσει όλο το πρώτο μάθημα και θα σου εξαγοράσει λίγο χρόνο...

Απίστευτη η Λήδα!

Το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε στη χρυσή τρύπα (γνωστό και ως γκόλντεν χωλ) και πήγε ο Αλέκος στον παιδότοπο μόνος κι εμείς σουλατσάραμε με την Ιφιγένεια! Ωραία ιδέα για καφέ είναι αν και το μέρος δεν πολυλέει αλλά αποσχολούνται τα μεγάλα παιδιά και εμείς μπορούμε να πούμε μια κουβέντα... Βέβαια τα μικρά τί θα τα κάνουμε είναι άλλη υπόθεση.

Καλή βδομάδα να χουμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

περασε και το ΣΚ, με παρασκευη απογευμα παρτυ παιδικο και Σαββατο γαμο. λοιπον, στο παιδικο παρτυ η Δαναη (που δεν εχει ξανακουσει τετοια πραματα) χορευε σαν τρελλη με τον ρουβα και με τον χατζηγιαννη, επιανε το ενα μικροφωνο και το επαιζε ποπ σταρ κ ολα τα σχετικα. Θα τη δω πανω στα τραπεζια σε λιγο να μου το θυμηθητε!

Στο γανο πηγαμε χωρις τα παιδια, και περασαμε πολυ καλα. οχι οτι ελεγε τπτ διαφορετικο ο γαμος, αλλα ημασταν χωρις παιδια και ξανανιωσαμε. Και εχω να πω το εξης, αμα ξεσκας λιγο γινεσαι καλυτερος γονιος!

η κυριακη σπιττικη. αποφασισα να μαγειρεψω, να φτιαξω πιτα και ψωμι, να βγαλω χειμωνιατια οποτε φανταζεστε, μου βγηκε το λαδι ολιγον!

Πρέπει να σας πω ότι έχω εντυπωσιαστεί με το ντανσεμόπαιδο που κοιμάται με ορθάνοικτα παράθυρα! Καλέ, εγώ για να κοιμηθώ έτσι θα πρέπει να τυλιχτώ με δυό μπουφάν και αλουμινοκουβέρτα!!!Να τη στείλουμε για χειμερινό βουνό, είναι πανέτοιμη!

.... μου είπε ''όχι, δεν πειράζει θα πάρω κανα ντεπονάκι'' !!!! Οκ, ότι πείτε, δεν μας έφτανε η στυλιστική αποψάρα, τώρα έγινε και ντόκτορ Ρουθ!

τι λες τωρα???? καλα η Ληδα ειναι ΘΕΑ!!!! Προσκυνω για μια ακομα φορα!!!

Καλα και γω αυτο σκεφτηκα με τη Σεμελη! θα κανει ελευθερο καμπινγκ στα βουνα το καταχειμωνο και δεν θα παιρνει ουτε σλιπινγκ μπαγκ μαζι! Εγω που αφηνω λιγο ανοιχτα και παλι αγχος το εχω, καθε τρεις κ λιγο παω να δω αν κρυωνουν. Ειναι και βορινο το δωματιό τους, ετσι κ αφησψω διαπλατα, θα γινει το δωματιο καταψυξη άσε που θα μου βρωμισουν τα παιδια καπνιλα,γιατι καποιος εχει ξυλοσοπμπα πισω και καιει οτι βρει για να ζεσταθει!

Οσο για τις μωρομανες τι να πω? Παντα τετοια!!!

Μυρτω, τελεια θα τα πας με τα μαθηματα,αφου το έχεις!!!

Οσο για τον παιδοτοπο εγω ειμαι μεσα! αλλο να κυνηγας δυο και άλλο ενα!!!

Καλημερα!

περασε και το ΣΚ, με παρασκευη απογευμα παρτυ παιδικο και Σαββατο γαμο. λοιπον, στο παιδικο παρτυ η Δαναη (που δεν εχει ξανακουσει τετοια πραματα) χορευε σαν τρελλη με τον ρουβα και με τον χατζηγιαννη, επιανε το ενα μικροφωνο και το επαιζε ποπ σταρ κ ολα τα σχετικα. Θα τη δω πανω στα τραπεζια σε λιγο να μου το θυμηθητε!

Στο γανο πηγαμε χωρις τα παιδια, και περασαμε πολυ καλα. οχι οτι ελεγε τπτ διαφορετικο ο γαμος, αλλα ημασταν χωρις παιδια και ξανανιωσαμε. Και εχω να πω το εξης, αμα ξεσκας λιγο γινεσαι καλυτερος γονιος!

η κυριακη σπιττικη. αποφασισα να μαγειρεψω, να φτιαξω πιτα και ψωμι, να βγαλω χειμωνιατια οποτε φανταζεστε, μου βγηκε το λαδι ολιγον!

τι λες τωρα???? καλα η Ληδα ειναι ΘΕΑ!!!! Προσκυνω για μια ακομα φορα!!!

Καλα και γω αυτο σκεφτηκα με τη Σεμελη! θα κανει ελευθερο καμπινγκ στα βουνα το καταχειμωνο και δεν θα παιρνει ουτε σλιπινγκ μπαγκ μαζι! Εγω που αφηνω λιγο ανοιχτα και παλι αγχος το εχω, καθε τρεις κ λιγο παω να δω αν κρυωνουν. Ειναι και βορινο το δωματιό τους, ετσι κ αφησψω διαπλατα, θα γινει το δωματιο καταψυξη άσε που θα μου βρωμισουν τα παιδια καπνιλα,γιατι καποιος εχει ξυλοσοπμπα πισω και καιει οτι βρει για να ζεσταθει!

Οσο για τις μωρομανες τι να πω? Παντα τετοια!!!

Μυρτω, τελεια θα τα πας με τα μαθηματα,αφου το έχεις!!!

Οσο για τον παιδοτοπο εγω ειμαι μεσα! αλλο να κυνηγας δυο και άλλο ενα!!!

Έχεις δίκιο Αφροδίτη ότι πρέπει λίγο να ξεδίνουμε... Πρέπει να βγαίνουμε και λίγο μόνοι μας... Πώς θα γίνει δεν ξέρω αλλά πρέπει να το κάνουμε...

Εγώ τον Αλέκο τον έχω βολεμένο γιατί ζητάει να πηγαίνει στη γιαγιά να κοιμάται και η γιαγιά περνάει πολύ ωραία... Με τη τσουπρίτσα δεν ξέρω τί θα κάνω... Θα μεγαλώσει λίγο και θα βολευτεί και αυτή.

Όσο για τον παιδότοπο, θα αφήσουμε μια μέρα τα μωρά με τους μπαμπάδες και θα πάμε εντάξει??? Ναμην κυνηγάμε κανένα!

Ποπ σταρ η Δανάη! Εμείς φταίμε που βάζουμε κουλτούρα στα παιδιά... Τέτοια θέλουν βρε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΒΗΧΑΣ Ε?

Δε φτάνει που βήχουν τα παιδιά και η μύξα πάει σύννεφο, με κολλήσανε κι εμένα και είμαστε μια χαρά (ο Ν.) και τρεις τρομάρες (οι λοιποί):tongue:

Και το χειρότερο όλων ο Κωστής κάθε βράδυ κατουριέται 2-3 φορές από το βήχα. Με το γκουχ τρέχω αλλά δεν προλαβάινω πάντα:?:-? Και για πάνα ούτε λόγος εννοείται.

Κατά τα άλλα καλά περάσαμε το ΣΚ.

Καλή εβδομάδα:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Hello hello!

Sexy ΣΚ κ το δικο μας! Παρασκευη 2 το βραδυ ανεβαζει ο Μητσος 39. Σαββατο Κυριακη ολη μερα τιποτα. Χτες 12 το βρεαδυ 40 κ σημερα το πρωι 39. Δεν πηγα δουλεια σημερα γιατι φοβηθηκα να τον στειλω σχολειο κ σκεφτηκα ετσι οπως παμε μεχρι να φτασω γραφειο θα με παρουν να γυρισω.Οποτε μην πληρωνω κ τσαμπα Αττικη οδο. Μετα ολη μερα τιποτα. Το βραδυ εχουμε ραντεβου με ντοκτορι να τον δει να δουμε τι γινετε. Παρασκευη ελεγε οτι τον πονουσε η κοιλια κ χτες κ σημερα ο λαιμος. Δεν ξερω τι ισχυει κ αν κατι ειναι αληθεια γιατι μεσα σε ολα μας ειπε οτι εκεινο το παλιοπαπι ο ντοναλντ τον πειρακσε κ του ποναει ο λαιμος.... τρεχαγυρευοπουλος!

Κ το κερασακι στην τουρτα, δεν θυμαμαι αν σας ειπα την προηγουμενη εβδομαδα που δεν ειχα φαγητο μαζι μου κ πηρα απ'εξω ντακο σαλατα κ μου εσπαζε ενας τραπεζιτης.Ε σε μια ωρα παω να τον βγαλω κ εχω κλασει πατατες.Θα παω κ μονη μου αχ αχ αχ ....

Μπα σε καλό μας!!!

Τί να πρωτοσχολιάσω;;;;

Τζενάκο περαστικά πιες και ένα ουισκάκι πριν και όλα καλά!

Ελίζα και λοιπές μάνες μωρών άρρωστες και άρρωστα περαστικά!

Η Λήδα έγραψε! τί είπε το άτομο!!!!! Μυρτώ δεν σε φοβάμαι, μίλα αργά, τρως χρόνο και οι μισοί θα κοιμηθούνε....

Μου την σπάτε οι μωρομάνες, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, εγώ σας εύχομαι πάντα τέτοια αλλά ο Αντρίκος από τα 7ωρα πέρασε στα μισάωρα!!! έτσι γιατί πολύ θάρρος πήρατε, άκου μπαρότσαρκες!

Εμείς πήγαμε σε ένα βαφτίσι την Κυριακή, είχα ντυθεί ως αρκούδα, κατέβασα τα χειμωνιάτικα και βρώμαγα λεβάντα ολόκληρη αλλά τί να κάνω, πέρασα χάρμα γιατί τον μικρό τον άφησαμε στην μαμά μου και εγώ έγινα κουρούμπελο, πως γυρίσαμε, πήραμε μικρό, κοίμισα παιδιά, δεν θυμάμαι, είναι όλα αχνά στο μυαλό μου....

Λέγκω περαστικάααααααααααααα (έχω απντειτ η τσίρλα συνεχίζεται..) τα παπούτσια να τα πάτε έκεί που τα πήρε δεν παίζει;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Α και ξέχασα την τρελο Δανάη, σούπερ το κορίτσι βρε, όλο έντεχνο και ψαγμένο φτάνει πια! Άλα της!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

εγώ είχα πολύ σέξι εργατοώρες, πιάνεται????????

το ΣΚ όμως χαλαράάάάάά................... πήγαμε και το παιδικό θεατράκι μας (εγκαινιάσαμε τη χειμερινή σεζόν).

Αυτό το χειμώνα θα φορεθεί πολύ στις παιδικές σκηνές το blackberry... το παιδί σας βρίσκεται κάπου μπροστά στη σκηνή κι εσείς ασχολείστε καθόλη τη διάρκεια της παράστασης, γράφοντας διάφορα στο κινητό (κινητό δεν είναι?)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αλοοο...

Εμάς εχθές το απόγευμα κρεββατόθηκε και ο γιώργος για να κλείσει το καρε. Κατα τ'αλλα δεν νομίζω να έχω βάλει ποτέ στη ζωή μου περισσότερα πλυντήρια απ'οσα έχω βάλει από παρασκευή πρωί. Και δεν στεγνώνουν τα ριμάδια, έχω απλώσει σε απλώστρα, σε σκηνιά, σε καρέκλες, έχω γεμάτες λεκάνες... και μια στοίβα που περιμένει ακόμα να πληθεί. Χάος κυρίες και κύριοι... Ο νικόλας εκεί που είχε συνέλθει σήμερα ξαναείχε διάροιες και έκανε άλλη μία εμετό... πρόσθεσέ στη στοίβα μία μαξιλάρα, ένα χαλάκι, πολλά ρουχαλάκια... βάλε και σόζω που υστερα από βδομάδες κατουρησε το κρεββάτι τα δύο τελευταία βράδια:roll:

Τέσπα, υπο έλεγχο όλα, απλά έχω βαρέσει σήμερα ένα απίστευτο κλακάζ με ατονία και ζαλάδες... πάω να πλακωθώ στους χυμους γιατί είναι μόλις δευτερα και δεν λέει. Πάντως χθες ήταν πολύ όμορφα.

Μυρτώ να τα πας τέλεια!!!!!!!!!!!!!

Ω τζένη πλακώσου στα ούζα και κλείσε αμέσως ραντεβου για το δόντι γιατί ο πόνος δεν παλεύεται! Περαστικά στον Μητσάκο...

Ελιζάκι περαστικά και σε σας κοπελουδα μου...

φιλώ σας

καλησπερα !περαστικα στα αρρωστουλικα

φοβερο το ληδακι !

χειμωνιαζει και εγω κατεβασα χειμωνιατικα για την Στεφανια ,δικα μου ακομα

πρεπει να στρωσω κανενα χαλι το χει παρακανει ξυπολητη και ολογυμνη ολη μερα

πηρα απ'εξω ντακο σαλατα κ μου εσπαζε ενας τραπεζιτης.

Αρα σωστα τον φτιαχνω το ντακο, οχι γιατι με πρηζουν με το οτι ειναι σκληρο το παξιμαδι μου :lol:

Τζενη εγω ειχα σπασει με το αμυγδαλο του κουραμπιε και μετα εμεινα εγκυος και ημουν για κανα χρονο με σπασμενο τραπεζιτη ,ηθελα ομως να το σωσω το δοντι αν και απονευρωμενο ,ειχα παει σε 2 οδοντιατρους και μου ειπαν δεν σωζεται γιατι εσπασε πολυ μεσα στο ουλο,πηγα σε 3ο για να το βγαλω και μου ειπε οτι σωζεται και μου βαλε θηκη

πηγαμε παιδιατρο για εμβολια ,ο μπεμπης 6300 με τις υγειες μου !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Eμείς σεξυ πίστα , ηρθε το σεξ και στο δικοα μας τσαρδι!

Παππους δεν μπορουσε να περασει απο το σπιτι, ολομοναχη με τα 2 , και το μεγαλο πυρετο με συναχι(Βασω ετσι κρυωασε η δικια μου συνεχεια ξυπολητη γυμνη και ενιοτε μεσα εξω στο μπαλκονι , μαζεψε τη Στεφανουλα)

Και περιεργως γλυκητατη και υπαλοη η μεγαλη, μες τη τσιριδα ο μικρος....τα ειδα οοοοοοοοολα

Και τρεμω μην κολλησει φτερνιζεται συνεχεια η μικρη και φυσικα ακομα και στην τηλεοραση κατεφυγα αλλα παλι δεν καθοταν μονη της ηθελε παρεα...

και το αποκορυφωμα, ο Βαγγ δουλευει βραδυ σημερα εκτακτως και θα τα κοιμησω μονη μου , αυριο πρωι θα θελει να κοιμηθει λογω ξενυχτιου και το απογευμα εχει παλι κατι δουλειες... ου ου ου τρελα....

Ελενη τι ομοιοπαθητικο σας εδωσε? Λες να τον παρω να ρωτησω, ως 38 εκανε ομως δεν δινω τιποτα προς το παρον ασε να δουμε ...

Βασουλα φτου φτου ο μπουμπουκος!!!! εμενα πρεπει να ειναι 5 κιλα περιπου...

Μυρτω καλή αρχή!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...