Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Για πες, για πες.... εμενα μου ειπε να δωσω ακονιτουμ, τα πηρα και θα της δωσω το μεσημερι.

Ναι, ακονιτουμ. Εμάς μας έχει δώσει μια τριάδα, το πρώτο είναι ακόνιτουμ και μετά χέπαρ σούλφουρ και ρούμεξ κρίσπους (μ' αυτή τη σειρά ή ανάποδα, δε θυμάμαι, μπορώ να το δω). Αυτά κανονικά τα δίνεις με τη σειρά ανά μισή ώρα, εκτός αν της περάσει οπότε σταματάς. Στις μεγάλες κρίσεις όμως μας είπε να τα δίνουμε και τα τρία με απόσταση 5λεπτου ή και λιγότερο. Επειδή από την τρομάρα μας έχουμε κάνει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς (αυτά μαζί με κορτιζόνη, μόνο κορτιζόνη, μόνο αυτά κλπ.) πιστεύω τελικά ότι την βοηθάνε εξίσου, ίσως και λίγο περισσότερο από την κορτιζόνη ενίοτε. Πάντως το καλύτερο μακράν είναι το έξω, όσο κρύο και να έχει, εμείς την τυλίγουμε με το πάπλωμα, παίρνουμε και το λαπτοπ και της βάζουμε τραγουδάκια στο γιουτιούμπ και συνέρχεται. Αυτό με το λαπτοπ ήταν τεράστια έμπνευση, έχει τεράστια διαφορά η βελτίωση όταν ξεχαστεί και χαλαρώσει, όταν φοβάται που δεν εισπνέει καλά σφίγγεται και χειροτερεύει. Α! Και όταν λέμε ανοιχτό παράθυρο εννούμε τέντα ανοιχτό πάντα, όχι λιγάκι... Κι η Σεμέλη ξεσκεπάζεται στάνταρ, οπότε προσπαθώ να της βάζω φανελάκι, ζεστές πιτζάμες και για το χειμώνα της έχω πάρει και κάτι καλτσάκια μαλακά και χαλαρά που δεν σφίγγουνε, γιατί την έβρισκα πάντα με παγωμένα πόδια. Δεν έχει κρυώσει ποτέ πάντως, και τη βοηθάει πολύ...

Πακέτο πρόγραμμα έχετε ρε Δανάη... βασικά δεν είναι η έρμη η ηλικία αλλά ότι άμα έχεις παιδί τι θα του πεις επειδή δουλευα το βράδυ πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι κουρασμένη, ή δεν μπορώ να παίξω τώρα γιατί το βράδυ δουλεύω; Για το τσιγάρο σου πα να μην το κόψετε αλλά εσύ τιιιιιιποτα ξερό κεφάλι

Μωρέ το κακόμοιρο το παιδί μια χαρά κατανόηση δείχνει, αφού καμιά φορά σκέφτομαι μήπως δεν είναι σωστό, μήπως την έχω οδηγήσει στο να μαθαίνει να συμβιβάζεται και άλλα τέτοια κομπογιαννιτο-ψυχολογικά. Εγώ όμως δεν την παλεύω πια... Νομίζω τελικά άμα πάρεις λίγη απόσταση από τη δουλειά και καταλάβεις ότι δεν υπάρχει λόγος να σκίζεσαι για κάτι τέτοια, μετά αντιδράς πολύ στραβά σε τέτοιες χωσιματικές. Και τέλος πάντων μου βγαίνει σε κούραση/απελπισία...

Όσο για το τσιγάρο, εγώ αντιστέκομαι σθεναρά κι ο Τ. αποφάσισε ορθά ότι δεν είναι καιρός για τέτοια. Τώρα απλά προσπαθεί να καπνίζει 4-5 τη μέρα για να το κόψει λέει πιο εύκολα μόλις κουλάρουμε. Για να διουμ...

Συγνώμη, πως το μάθατε ότι ήταν δηλητηρίαση; Πως ξεχωρίζουν αυτά τα δύο;;

Καλημέρα είπα; ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο καλο ουτε Λαμια ε? Για δες το λιγο με τον κιμα κ την καταψηξη δεν νομιζω να φταιει αυτο σου το λεω γιατι εμας ο χασαπης εδω ( πρωη εδω γιατι προχτες το εκλεισε το μαγαζακι) ανοιγε μονο πρωι κ ψωνιζα Σαββατο για ολη την εβδομαδα οτι χρειαζομουν κ παντα σχεδον τον κιμα το εβαζα καταψυξη κ ποτε δεν ειχα προβλημα. Κ πολλες φορες τον εχω αφησει κ μηνα μεσα κ παλι δεν εχουμε παθει τπτ. Κ δεν ειναι κ καλοκαιρι να πεις το εβγαλες απο το βραδυ μεχρι την αλλη μερα το μεσημερι κ χαλασε. Με την θερμοκρασια αυτης της εβδομαδας απο το βραδυ να τον αφησεις εκτος ψυγειου μεχρι την αλλη μερα το πρωι ισα που θα ξεπαγωσει. Μηπως το αυγο μεσα στον κιμα δεν ηταν πολυ καλο .... Η να εφαγε κατι αλλο που να τον πειραξε ...

Συγνώμη, πως το μάθατε ότι ήταν δηλητηρίαση; Πως ξεχωρίζουν αυτά τα δύο;;

Το συμπέρανα γιατί το φαί βρώμαγε και είχε φάει ο θοδωρής και τον είχε πιάσει κόψιμο. Απ'την άλλη μπορεί το κόψιμο να ήταν καμια πολύ ελαφριά ίωση γιατί η αλήθεια είναι δυο φορες πήγε στην τουαλέτα με διάροια (ή μάλλον προσπάθησε να πάει στην τουαλέτα) Πάντως τα γιουβερλάκια χαλάσανε και βρωμίσανε όντως... Δεν ξέρω μήπως είχαμε κάνει κανα καγκουριλίκι πριν τα βάλουμε στην κατάψυξη...

Ε, οκ, τρέχα γύρευε τί τον πείραξε τον μικρούλη. Εσείς δεν φάγατε;

Εγώ πάντως ειδικά γιουβαρλάκια πάντα φτιάχνω μπόλικα και βάζω τα υπόλοιπα μαγειρεμένα στην κατάψυξη και δεν τρέχει τίποτα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από δω... κι εμείς το σεξ μας το ρίξαμε το βραδάκι... ο Ιάσονας τελικά έχει ωτίτιδα, ευτυχώς το είδαμε στο αρχικό στάδιο και ξεκινήσαμε φουλ ομοιοπαθητικά. Το βράδυ δε όπως καταλαβαίνετε ξυπνούσαμε ανα 1,5-2 ώρες. έκανε και πυρετό αλλά σήμερα είναι εμφανώς πολύ καλύτερα.

αααχ σεξι θείες Λόλες γίναμε όλες:lol:

καλησπερα!

Λεγκοπουλο χρονια πολλα με αρκετο υπνο ,με ξεκουραση και μια καλη δουλεια !

Εμεις περναμε φαση αντισεξουαλ, με λυπηθηκαν και ειπαν να με αφησουν να κοιμηθω δεν εχουμε πολλα ξυπνηματα

Ντανσεμ με ορθανοιχτα παραθυρα??? καλα εγω επειδη ειμαι πολυ κρυουλιαρα ουτε με μισανοιχτα δεν θα κοιμομουν

Παλαντιν εγω απορω πως σας βολευουν οι υπνοσακοι ,δεν ιδρωνουν εκει μεσα?

η Στεφανια με ενα φανελακι ή με πολυ λεπτες πιτζαμες στα πολυ κρυα και ξεσκεπαστη και ειναι οκ παρολο που εχουμε πολυ κρυο σπιτι

Εντωμεταξυ ολη μερα θελει να κυκλοφορει γυμνη ,αρχιζει και τα πεταει οταν θελει να κανει κακα λες και την εμποδιζουν τα ρουχα και μενει ετσι την περισσοτερη ημερα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερα! εγω δεν αφηνω ανοιχτο παραθυρο, αυτό λεω ότι ειμαι σκεπτική γιατί ήδη η Αννα κυκλοφορει γυμνή και κοιμαται ξεσκεπαστη...

υπνοσακο δεν επαιξε στην Αννα με τπτ μόνο που δεν μου τον εφερε στο κεφαλι, και ο μικρος προς το παρον με ολοσωμο φορμακι ξεσκεπαστος....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

κ

Εντωμεταξυ ολη μερα θελει να κυκλοφορει γυμνη ,αρχιζει και τα πεταει οταν θελει να κανει κακα λες και την εμποδιζουν τα ρουχα και μενει ετσι την περισσοτερη ημερα

Ki emena περναει τετοια φάση! τα βγαζει οταν κανει τσισα πχ και παιζει "τζαμπανταν" χαχαχαχαχαχα που το βρηκε και το παιχνιδι και τη λεξη δεν ξερω, παντως το τζαμπαντάν παίζεται ως εξης, πετάτε ολα τα ρουχα σας(και ψηλα μαλιστα) και γυρνατε γυρω γυρω τρέχοντας.

Ο μικρος με ολοσωμο και σεντονακι σκεπασμενος αλλα κι εμενα το κλωτσαει συνηθως...

Κι εμεις αντισεξουαλ, ο μικρος 6ωρα πλεον και η μικρη 10ωρα... ξερω οτι το ονειρο δεν θα κρατησει πολυ, αλλα τουλαχιστον ξεκουραστηκα λιγακι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

μπράβο στις μικρομανούλες! τουλάχιστον κορίτσια να πάρετε δυνάμεις!

Α κι εμείς δεν έχω παράπονο, ας είναι καλά η ομοιοπαθητική! σήμερα ξύπνησε ο Ιάσονας στις 9.20! χωρίς καθόλου ξυπνήματα εννοείτε. το αυτάκι ούτε που τον ενοχλεί, μόνο λίγο βουλωμένο είναι.

Στο θέμα ανοιχτού παράθυρου, εμείς διχαζόμαστε. Εγώ είμαι οπαδός του ανοιχτού, ο Μάρκος του αμπαρωμένου. Λέει πως έτσι αρρωσταίνει ο Ιάσονας και πως έχω τρέλα γιατί νομίζω πως αν είναι κλειστά τα παράθυρα θα τελειώσει ο αέρας. Είναι τόσο υπερβολικός που δεν με αφήνει να έχω ανοιχτό (το βράδυ) ούτε το μικρό παράθυρο της κουζίνας...:rolleyes:

Καλησπέρα όμορφες...

Θυμάστε που έλεγα για τα γιουβερλάκια; εεε γράψτε άκυρο... γαστρεντερίτιδα ήταν. Εχθές απ'την ώρα που έγραψα για τα γιουβερλάκια μέχρι τα μεσάνυχτα ήμουν με μία λεκάνη αγκαλιά, μετά άφησα τη λεκάνη γιατί έπρεπε να την πιάσει ο νικολάκος. Έλιωσε το παιδάκι. Τώρα έχει σταματήσει τους εμετούς και έχει μόνο διάροια. Αλλά όλο το βράδυ τα έπαιξε το πλάσμα μου.

Άντε ρε Λεγκούλα τους τελευταίους μήνες σας έχει πάει...άστα να πάει! Γρήγορα να ηρεμήσετε, περαστικά σας οικογενειακώς!

Ο Γιώργος άρχισε να βήχει πάααρα πολύ και ελπίζω να σταματήσει από μόνο του γιατί τώρα θα μπλεχτώ άσχημα με ομοιπαθητικά και μη σκευάσματα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ βρε Λέγκω περαστικά!

Βάσω ο υπνόσακός μας δεν είναι πολύ ζεστός, είναι βαμβακερός και τον χρησιμοποιούμε στα κρύα, εδώ και 2 μέρες που κι εγώ σκεπάζομαι με πάπλωμα. Οπότε δεν ιδρώνει, αλλά είναι ζεστή, ακριβώς ό,τι πρέπει δηλαδή

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...