Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ερώτηση:

Όταν τα μωρά σας ήταν σαν την Ιφιγένεια στο χρόνο δηλαδή θηλάζαν κάθε 3 και λίγο? εμένα όλο το απόγευμα έρχεται γκρινιάζοντας και τρίβεται και θέλει να θηλάσει αλλά σε 1 δευτερόλεπτο σταματάει και κοιτάει γύρω της, και μετά πάει να φύγει αλλά αρχίζει τη γκρίνια κτλ... Και πάει όλη η ώρα που είμαστε μαζί έτσι. Κοινώς δεν μπορώ να κάτσω σε ένα μέρος και μόνο με φαί στην καρέκλα της βρίσκω λίγο χρόνο...

Τα έχω ξεχάσει μάλλον ε? Είναι φυσιολογικά? Εκνευρίζομαι όμως... Μήπως πρέπει να τα κόψω αυτά τα χαζολογήματα?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Λέγκω μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να σε χαίρονται οι άντρες της ζωής σου και αν τους χαίρεσαι κι εσύ!

Ελένη, και η Σοφία τα ίδια έκανε και μου έσπαγε τα νεύρα....

Έφυγααααααα

DPYUp2.png EYukp3.png

Ελένη κάπως έτσι ήταν και η Σοφία και ενίοτε (όπως τώρα που παίζουμε στην πίστα κυνόδοντες με μύξα) πάλι είναι έτσι.

Η Ίφι περπατάει; Γιατί η Σοφία όταν περπάτησε σημείωσε μεγάλη βελτίωση και στη γκρίνια και στην ας πούμε ανεξαρτητοποίηση

Ναι Παλαντινάκι δεν περπατάει...

Θυμάμαι και με τον Αλέκο είχα νιώσει τρελή ανακούφιση όταν είχε περπατήσει!

Όλοι μου λέγανε καλά κυνηγήματα κι εγώ απορούσα που δεν βλέπανε την ανεξαρτησία!

Εντάξει να ησυχάσω λοιπόν...

Αααα καλησπέρα σας!!!

Χρόνια Πολλά πολυαγαπημένη μου!!!! Προσυπογράφω όλες τις ευχές που σου δόθηκαν, και μια ακόμα ελπίζω η νύχτα που θα κοιμηθείς να έρθει σύντομα! :-))

Τώρα τί άλλο να γράψω, για μύξες;;; άστο καλύτερα, μπαναλιτέ! Αυτό που με άφησε λίγο σκεπτική ήταν το γεγονός ότι αφήνετε το παράθυρο ανοιχτό...χμμμ κάπως μουρχεται ειδικά επειδή η Άννα κοιμάται σχεδόν γυμνή και ξεσκέπαστη και όσο ναναι την νύχτα πεφτει η θερμοκρασία...μια μέρα θα την βρω παγοκολώνα και θα μουγκρίζει από μέσα "ζεσταίιιιιιιινωωωω"

Λενιώ και ο Άντριου μου τα κάνει αυτά, έρχεται και κάθεται στο βζ και πίνει μια γουλιά, κοιτάει γύρω του, πιάνει ένα πράγμα, ξαναπίνει μια γουλιά κλπκλπ, εκνευρίζομαι τον αφήνω κάτω αλλά ευτυχως τα αγόρια έχουν λιγότερη μίρλα από τα κορίτσια, ξεχνιέται αμέσως...

Πήγα και πήρα κάτι μποτάκια στον μικρό από μια αποθήκη γιατί δεν μπορώ να τον κυκλοφορώ μονίμως με κάλτσα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Ελένη εγώ λέω να μην προσγειωθείς αλλά να το ψάξεις...μπορεί να έχει παιδικό στην δουλειά σου, μπορεί να έχεις ένα σωρό "κονφόρ" που αλλού είναι δεδομένα και εδώ θεωρείται πολυτέλεια... μπορεί να έχεις έναν πολύ πολύ καλό μισθό... εμείς πάντως θαρχόμαστε!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τα έχω ξεχάσει μάλλον ε? Είναι φυσιολογικά? Εκνευρίζομαι όμως... Μήπως πρέπει να τα κόψω αυτά τα χαζολογήματα?

ναι ναι κοπελια, εκνευριστικά φυσιολογικο! Αντε και πεις οτι θα κοψεις τα χαζολογηματα, τι θα κανεις δλδ;;;

Ελένη εγώ λέω να μην προσγειωθείς αλλά να το ψάξεις...μπορεί να έχει παιδικό στην δουλειά σου, μπορεί να έχεις ένα σωρό "κονφόρ" που αλλού είναι δεδομένα και εδώ θεωρείται πολυτέλεια... μπορεί να έχεις έναν πολύ πολύ καλό μισθό... εμείς πάντως θαρχόμαστε!!!!
Και μπορει να βρεις και κανα φανταστικο γκομενο γιατι ο χαβιε δεν νομιζω ουτε να ακολουθησει ουτε να χαρει αμα παρεις τα παιδια:mrgreen: Οκ, συμφωνω δες το κοπελια, αλλα πρεπει να ειναι πολυ καλο, να εχει πολλα κομφορ για να το αποφασισεις! Και εννοειται οτι ενα ατου θα ειναι οτι θα ερχονατι οι φιλεναδες σου να σε βλέπουν!

Σεξι νάιτ νο2 και αποψε, αγγελος στο ποδι καθε μιση ωρα. Ευτυχως η Δαναη κοιμηθηκε σερι χωρις κριση βηχα και χωρις να παρει κορτιζονη. Επαιξε ομοιοπαθητικο βεβαια!

Τα καλα νεα ειναι οτι φευγει η πεθερα σημερα! Ενταξει δεν εχω παραπονο, αυτη τη φορα δεν ανταλλαξαμε κακια κουβεντα. Χμ, ουτε και καλη βεβαια, δεν μιλησαμε σχεδον καθολου:mrgreen:!

Διαφημίσεις

Καλημέρα από μένα και το νικόλα τον μυξοπαραγωγό! Ο Σόζω επέτρεψε χαρούμενος στο σχολείο και έμεινα πάλι εγώ και το άβαταρ.

Γεια σου Σοφουκι μου λατρεμένο με τις χαρούμενες μουσικές "... και τον πατάει φορτηγόοοο" χαχαχαχα

Καλημέρα!

Σέξι νύχτα κι εμείς απόψε:(

Ο Κωστής κατουρήθηκε 2 φορές από τον βήχα :?

Και τη 2η ξύπνησε τη Σοφία με τις φωνές του η οποία δεν ξανακοιμόταν με τίποτα. Μια χαρά περάσαμε:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Α ρε σεξουλιάρες! Χαμός γίνεται!!!!!!

Σήμερα ήρθα στην άλλη δουλειά και είχα περιθώριο χρόνου το πρωί οπότε έκανα όλο το πρόγραμμα σύμφωνα με τον Αλέκο... Μας πήρε 1,5 ώρα... Και δώστου βιβλίο στο βιβλίο...

Άμα θέλετε να σας διαβάσω το φιλί που το σκασε, το ξέρω απέξω...

Κι επίσης μπορώ να σας πω πώς ο άνθρωπος έφτιαξε τους πύραυλους! Εϊναι μια ιστορία που ξεκινά από την εποχή των δεινοσαύρων (κοπιράιτ δικό μου!)

Εγώ να σας πω τι είδα στον ύπνο μου; Ότι η Ελένη πήγε απόσπαση στο Άμστερνταμ και αποφασίσαμε με τη Μυρτώ να πάμε να τη δούμε αλλά επειδη δεν είχαμε λεφτά ξεκινήσαμε να πάμε με το τραμ... όπως καταλαβαίνετε δεν πρόλαβα να δω να φτάνουμε... με τραμ για μεταφορικο μεσο και με τα ξυπνηματα του νικολα ουτε μεχρι λαμια δεν φτασαμε!!!:D

Αααα και επισης ο θοδωρακης δεν ειχε ιωση γαστρεντεριτιδας αλλα μια μινι δηλητηριαση απ'τα γιουβερλακια που εκανα (να λειπουν τα σχολια περικαλω:tongue:)... συμπερασμα ποτε δεν ξαναβάζω καταψυξη κιμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...