Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α, εχεις λαλησει τελειως εσυ....

ε, με το αγχος σου μην το παχυνεις το παιδι, ολο το νου της στο φαϊ το εχει :mrgreen:. Να σου πω, ενα μπεργκερακι.... μμμμμ

και να 'ξερε τι είναι το μπέργκερ.. :tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

όχι παιδικό, μόνο Νάκα και μπαλέτο.

Τη Κυριακή σε ένα πάρτυ μίξας που πήγαμε, πήραμε κι εμείς ένα σουβενίρ :tongue::tongue:

αα εμεις αυτη την Κυριακη εχουμε! δεν θα προλαβει να τελιωσει κ θα ξαναρχισει 2ο κυμα μυξας! Δεν βαριεσαι οπως λεει κ η Μυρτω πρεπει να το παρουμε αποφαση ολος ο χειμωνας ετσι θα ειναι!!!!

Γλυκο κ τρελο Λεγκωπουλο, χρονια πολλα να εισαι παντα καλα χαρουμενη κ ευχομαι απο εδω κ περα τα πραγματα να στρωσουν σε ολους τους τομεις να κανεις πραγματα που σου αρεσουν , να βρεις την δουλιτσα που θες κ να καταφερεις να κοιμηθεις λιγακι σαν ανθρωπος! Να σε χαιρεται ο Γιωργης σου κ τα παιδακια σου ! εισαι μια υπεροχη μανουλα κ πολυ καλος ανθρωπος κ ετσι να παραμεινεις!!! Φιλακια πολλα πολλα πολλα!

Αφροδιτη περαστικα μωρε οσο το δυνατον πιο γρηγορα!!

Ελενη σιγα τι ειναι οι Βρυξελες καλε ? να σου πω ετσι οπως πανε τα πραγματα εδω σιγια σιγα μας βλεπω να την κανουμε απο την χωρα. Περα απο την πλακα ο ξαδερφος μου ειναι εμπειρογνωμονας στο Υπουργειο εξωτερικων κ εχει παει για 3 χρονια Βιεννη αλλα τωρα λεει εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα. Τους εχουν κοψει τον μισθο που τους διναν σαν εξτρα οσο ηταν στο εξωτερικο περνει μονο τον κανονικο μισθο της Ελλαδας το ενοικιο που εχουν εκει ειναι 1500 ευρω, πολλες περικοπες στον εδω μισθο απο επιδοματα κλπ κ τα λεφτα που ειχαν μαζεψει οσο επερνε στην ουσια 2 μισθους τα εχουν σχεδον φαει για να μπορεσουν να βγαλουν τον μηνα τους εκει. Να φανταστεις ποσο ακριβα ειναι εκει για αντρικο κουρεμα λουσιμο θελει 45 ευρω. Πιο παλια συμφερε πηγαινες εξω επερνες διπλο μισθο κ γυρναγες κ ειχες ενα σεβαστο ποσο στην ακρη που μπορουσες να το δωσεις σαν προκαταβολη για ενα σπιτι κλπ τωρα αστα να πανε ! Κ αυτοι τωρα εχουν 3 χρονια τα παιδια σε γερμανικο σχολειο κ τωρα μεσα στην χρονια θα πρεπει να γυρισουν πισω αλλα σχολεια κ η μικρη ειναι μωλις 2α δημοτικου αρκετα ζορικα θα ελεγα. Αντε ψαξε για σπιτι αρων αρων σχολεια κλπ

Διαφημίσεις

Να τα εκατοστήσεις Λεγκούλα κι από μένα, πάντα χαμογελαστή!

Τη θεωρία σου Μυρτούλα την ενστερνίστηκα για τα καλά από πέρυσι, με μια μικρή διαφορά, για ποιό διάλλειμα τον Ιούνιο μιλάμε???

mGKop3.png60Jvp3.png

Χρόνια πολλά Λέγκωωωωωωωωωω! Να χαίρεσαι και να σε χαίρονται όλες σου οι αγάπες!!!

Ωραίο το Καρπενήσι, εμείς είχαμε κάνει τη διαδρομή που λέτε και είχαμε βγει από την άλλη μεριά μέχρι το Αγρίνιο, πολλή στροφή όμως βρε παιδάκι μου.. Είχαμε μείνει στις Κορυσχάδες, τότε είμασταν μόνοι και με λεφτά.

Άφρο, για τις λαρυγγίτιδες επειδή η Σεμέλη έχει τραβήξει πολλά μ' αυτό το θέμα, έχει κάνει 2 μεγάλες εισαγωγές στο παίδων και πολλές-πολλές έχει γλυτώσει στο τσακ, το μόνο που μας έχει σώσει είναι να κοιμάται χειμώνα-καλοκαίρι με ανοιχτό παράθυρο. Μας το έλεγε ο γιατρός, αλλά όταν άρχιζαν τα κρύα τη λυπόμασταν και το κλείναμε και άρχιζαν οι χοροί. Από τότε που το πήραμε απόφαση και το έχουμε πάντα ανοιχτό, έχουν σταματήσει και οι κρίσεις. (κοντεύει να κλείσει χρόνο, φτου φτου μακριά από μας!!!) Επίσης, υπάρχει και ομοιοπαθητική εναλλακτική στην κορτιζόνη, από τα άπειρα πειράματα/συνδυασμούς έχω καταλήξει ότι κάνουν την ίδια δουλειά.

Κορίτσια δεν υπάρχω σήμερα, γύρισα από τη δουλειά στις 5.30, δεν είμαι πια συνηθισμένη σ' αυτά, νομίζω γέρασα για τέτοια... Άλλες 10 μέρες απ' αυτό το πρόγραμμα, δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα. Και φυσικά μόλις συναντηθούμε με τον Τάσο πλακωνόμαστε, λίγο η κούραση, λίγο που προσπαθεί να το κόψει, είμαστε ωρολογιακή βόμβα εδώ μέσα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Να τα εκατοστήσεις Λεγκούλα κι από μένα, πάντα χαμογελαστή!

Τη θεωρία σου Μυρτούλα την ενστερνίστηκα για τα καλά από πέρυσι, με μια μικρή διαφορά, για ποιό διάλλειμα τον Ιούνιο μιλάμε???

Κλε ναι ! Συμφωνω απολυτα! Εμας καταφερε κ κολλησε ιωση παρατεταμενη πυξα 3 βδομαδες που κατεληξε σε 10ημερη αντιβιωση γιατι πειραχτηκαν τα αυτια στην αδεια! Κ νομιζαμε οτι αφου σταματησε για καλοκαιρι απο παιδικο θα ησυχαζαμε. Κ ο αντρας μου μαλιστα επεμεν οτι δεν ηταν ιωση αλλα λογω μπανιων κ βουτιων! Καθε βδομαδα αγοραζουμε ορους απο το φαρμακειο αστα! Οχι τιποτα αλλο ειναι κ σε αλλειψη εδω κ 3-4 μηνες το γκαραματ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρα μου δωράκια...

Α, ααα,ααααααααααα μα πως το ξέχασα;;;;

Χρονια πολλα κοριτσαρα μας, να παραμένεις παντα αισιοδοξη (η μαυριλα δε σου παει καθόλου) με την γνησια ατόφια αυθεντική σου μλκ και με τις υπέροχες κρυάδες σου να μας κανεις να γελαμε και να σε θαυμαζουμε ως αυθεντική καλλιτεχνη! Να σε χαιρομαστε για καμια κατοσταρια χρονια ακομα, και μεις και η ομορφη οικογενεια σου και να σου τραγουδαμε ολοι μαζι χαμπιμπεθεϊ του τουουουουουουουου.......

Σαγαπαμε ολες πολυ΄-πολυ (θα προσυπογραψουν και οι υπολοιπες σιγα σιγα)!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ήταν πολύ πολύ συγκινητικές και τρυφερές... ευχαριστώ πααααρα πολύ... άστα διαλα συγκινήθηκα:)

τι φτιάνετε; Εμείς εδώ χαμός, έχω στο σπίτι και θοδωρίκο με γαστρεντερίτιδα, όχι βαρβάτη αλλά κάτι τουρτίτσες απ'τα πατώματα τις μάζεψα καθώς έτρεχε ο καψερός στην τουαλέτα και ουρλιαζε μου φευγουουουουουουν... και απο πίσω το άβαταρ να θέλει να τα πιάσει.

Εντομεταξύ το άβαταρ τουλάχιστον μια φορά την ημέρα γίνετε μπλε και συνέρχεται κάποιες φορές από μόνος του και άλλες γιατι λιποθυμάει:rolleyes: Ααα και όποτε τον βάζω στο γιογιο κατουράει χαχαχα ότι γλυτώσουμε από πάνες καλό είναι.

Λεγκολίνο η Μαρίνα σου τραγουδά "χάπι μπεργκερ του γιουυυ χάπι μπέργκερ του γιουυυυυυυυυυυ"!!! κι εγώ σου στέλνω πολλά φιλάκια!!!

:lol: ο θοδωρής όλο το πρωί τραγουδαει το τουτουουουουου

Πακέτο πρόγραμμα έχετε ρε Δανάη... βασικά δεν είναι η έρμη η ηλικία αλλά ότι άμα έχεις παιδί τι θα του πεις επειδή δουλευα το βράδυ πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι κουρασμένη, ή δεν μπορώ να παίξω τώρα γιατί το βράδυ δουλεύω; Για το τσιγάρο σου πα να μην το κόψετε αλλά εσύ τιιιιιιποτα ξερό κεφάλι:tongue:

Περαστικά στα μυξιάρικά μας και στο Δαναάκι με την παλιολαρυγγίτιδα!

πάω να εκμεταλλευτώ που κοιμηθήκανε επιτέλους... χμμμ τον ακουω να κοπανιέται πάλι ο σκατός φτουουουου

.

Άφρο, για τις λαρυγγίτιδες επειδή η Σεμέλη έχει τραβήξει πολλά μ' αυτό το θέμα, έχει κάνει 2 μεγάλες εισαγωγές στο παίδων και πολλές-πολλές έχει γλυτώσει στο τσακ, το μόνο που μας έχει σώσει είναι να κοιμάται χειμώνα-καλοκαίρι με ανοιχτό παράθυρο. Μας το έλεγε ο γιατρός, αλλά όταν άρχιζαν τα κρύα τη λυπόμασταν και το κλείναμε και άρχιζαν οι χοροί. Από τότε που το πήραμε απόφαση και το έχουμε πάντα ανοιχτό, έχουν σταματήσει και οι κρίσεις. (κοντεύει να κλείσει χρόνο, φτου φτου μακριά από μας!!!) Επίσης, υπάρχει και ομοιοπαθητική εναλλακτική στην κορτιζόνη, από τα άπειρα πειράματα/συνδυασμούς έχω καταλήξει ότι κάνουν την ίδια δουλειά.

Για πες, για πες.... εμενα μου ειπε να δωσω ακονιτουμ, τα πηρα και θα της δωσω το μεσημερι. Ο κλασσικος γιατρος μου ειπα να της δωσω και το βραδυ κορτιζονη, παρολο που ειναι καλυτερα, αλλα δεν θελω... Το παραθυρο παντα το αφηνω λιγο ανοιχτο (μου το ειχε πει η ομοιοπαθητικος) και χτες με την κριση την εβγαλα τελειως εξω, αλλα μονο που ξυπνησαμε ολη τη γειτονια... Ο βηχας δεν σταματαγε, και δεν ειχα και ακονιτουμ να της δωσω οποτε το λυπομουν το παιδι ηταν τρομοκρατημενο που δεν μπορουσε να αναπνευσει και της εδωσα την κορτιζονη, αλλα δε θελω να δινω καθε φορα που κανει λαρυγγιτιδα, και δυστυχως μου κανει συχνα ρε γμτ.

Εμένα μπορείτε να μου πείτε πότε θα μου φύγουν οι μίξες? 1 βδομάδα τώρα!

Εμείς πάντως τις μύξες τις έχουμε αξεσουάρ εδώ και ένα μήνα. Συνοδεύονται δε με έναν ωραιότατο βήχα... ευτυχώς τα τελευταία βράδια κοιμόμαστε χωρίς ξυπνήματα...

σήμερα που πήγα και τον πήρα από τον παιδικό έκλαιγε. Κάποιο παιδάκι τον χτύπησε με ένα αυτοκινητάκι στο αυτί και το ζουζούνι μου έκλαιγε μέχρι τώρα από τον πόνο... του έδωσα ντεπόν και του πέρασε, αλλά μιλάμε έχω να τον δω πολύ καιρό να κλαίει έτσι και τόση πολύ ώρα ....:( Εντωμεταξύ η δασκάλα μου είπε πως τον έπιασε το αυτί του πριν το φαγητό και νόμιζε πως είναι ωτίτιδα :?

Τεσπα αν συνεχιστεί ο πόνος θα πάμε το απόγευμα σε ωρυλά.

Αφροδίτη περαστικά στη Δανάη!

Λέγκω μας Χρόνια σου Πολλά μικρή τρουφίτσα! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να είσαι πάντα γελαστή! Γέλασα πολύ με το ...άβαταρ!:lol: Πολύ εξελιγμένο μοντέλο πάντως! Επίσης να σου πω -γιατί συνέχεια το ξεχνάω- πολύ τα χαίρομαι τα παιδάκια σου που παίζουν έτσι ωραία μαζί! Αφού σκέφτομαι τελικά πως ωραία θα ήταν αν έκανα και δεύτερο παιδί να ήταν αγόρι... άλλη σχέση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...