Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βρε Αφροδιτάκι πώς έτσι με τις λαρυγγίτιδες?

Αμάν τα κακόμοιρα... Περαστικά στη Δαναίτσα!

Εμένα μπορείτε να μου πείτε πότε θα μου φύγουν οι μίξες? 1 βδομάδα τώρα!

Πήρα παναντόν κολντ εντ φλου! Για να δούμε...

Βγήκε μια προκήρυξη για εμπειρογνώμονες στην Κοινότητα... Είναι μπελάς λέτε να το σκέφτομαι εεΕ? Είναι σαν απόσπαση και μπορεί να διαρκέσει μέχρι 4 χρόνια... Θα με σκίσει ο Χαβιέ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι πολεμο στα μικροβια ε? Μωρε κ εγω ολο το πρωι εχω ανοιχτα κ μετα μια πορτα θα ειναι στανταρ ανοιχτη μεχρι να κοιμηθουμε αλλα δεν βλεπω φως! Να σου πω την Μαρίνα δεν την πας παιδικο ε?

όχι παιδικό, μόνο Νάκα και μπαλέτο.

Τη Κυριακή σε ένα πάρτυ μίξας που πήγαμε, πήραμε κι εμείς ένα σουβενίρ :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Βγήκε μια προκήρυξη για εμπειρογνώμονες στην Κοινότητα... Είναι μπελάς λέτε να το σκέφτομαι εεΕ? Είναι σαν απόσπαση και μπορεί να διαρκέσει μέχρι 4 χρόνια... Θα με σκίσει ο Χαβιέ...

δηλ. πού θα είσαι? θα ταξιδεύεις συχνά?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Α, ααα,ααααααααααα μα πως το ξέχασα;;;;

Χρονια πολλα κοριτσαρα μας, να παραμένεις παντα αισιοδοξη (η μαυριλα δε σου παει καθόλου) με την γνησια ατόφια αυθεντική σου μλκ και με τις υπέροχες κρυάδες σου να μας κανεις να γελαμε και να σε θαυμαζουμε ως αυθεντική καλλιτεχνη! Να σε χαιρομαστε για καμια κατοσταρια χρονια ακομα, και μεις και η ομορφη οικογενεια σου και να σου τραγουδαμε ολοι μαζι χαμπιμπεθεϊ του τουουουουουουουου.......

Σαγαπαμε ολες πολυ΄-πολυ (θα προσυπογραψουν και οι υπολοιπες σιγα σιγα)!

χρόνια πολλά Λέγκω???

ε? (δε βλέπω γιουτούμπι, αλλά αυτό με την ατόφια μλκ και τις υπέροχες κρυάδες - σιγά τις κρυάδες, εγώ δεν είδα καμιά - και το καλλιτεχνικό, προς Λέγκ μου κάνουν!)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Η Αμπλιανη λέει, να παω;

Η Άμπλιανη είναι παραθεριστικό χωριό.

Το πολύ πολύ να βρεις 10 ανθρώπους εκεί στις 28 στην καλύτερη περίπτωση.

Ανάλογα με τις αποστάσεις που μπορείτε να διανύσετε (πολλές στροφές)

η Δομνίστα είναι περίπου 50λεπτά απ΄το Καρπενήσι.

Η διαδρομή είναι όμορφη και από τη Δομνίστα σε καμιά ώρα μπορείς να φτάσεις εύκολα στην Αράχωβα (ορεινής Ναυπακτίας)

πάνω από την τεχνητή λίμνη του Εύηνου.

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=5013941&id=660194806

Από τη Δυτική πλευρά (προς Φραγκίστα)

στη γέφυρα του Ταυρωπού κάνουν rafting,

περνώντας από Φραγκίστα πηγαίνεις στο μοναστήρι της Τατάρνας

και στην αντίστοιχη γέφυρα.

Μόλις φτάσεις στην περιοχή πραγματικά νομίζεις ότι είσαι φιορδ!

Η διαδρομή είναι λίγο ξενέρωτη...

899667.png226174.png

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ!!!!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά πολυαγαπημένη μας!!!!!!!!!!!!!

Και το σκεφτόμουν είναι 6 μέρες μικρότερη από την τσουλουφίτσα, αλλά σιγά μη ντο θυμόμομουν όταν έπρεπε!!!!!!!

Χαμπιμπεθει τουυυυ τουυυυυ

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Όχι θα είμαι στις Βρυξέλλες ή στο Λοξεμβούργο...

Δεν είναι και πολύ μακριά εεε?

α, εχεις λαλησει τελειως εσυ....
Λεγκολίνο η Μαρίνα σου τραγουδά "χάπι μπεργκερ του γιουυυ χάπι μπέργκερ του γιουυυυυυυυυυυ"!!!

ε, με το αγχος σου μην το παχυνεις το παιδι, ολο το νου της στο φαϊ το εχει :mrgreen:. Να σου πω, ενα μπεργκερακι.... μμμμμ

Ευη, τελειες οι φωτος μεγαλωσαν πολυ τα ζουζουνακια σου και η ναταλιτσα ειναι μια γλυκια παιχνιδιαρικη φατσουλα!

Ευχασριστω πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες σου!

Πρώην συμπεθερούλα, νυν κουμπάρα!!!

Να σε χαιρόμαστε, είσαι υπέροχη, εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα!!! Εντάξει, μην το πάρεις πάνω σου, είσαι και λίγο στραβόξυλο, αλλά τι να κάνουμε, το αντέχουμε!!!!

Σου εύχομαι να κάνεις φέτος ωραία πράγματα για σένα. Χορό, θέατρο και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σου! Να βρεις και μια δουλειά που να σ'αρέσει για να μπορείς να τα πληρώνεις!!! Αν και με το σχέδιο της Τάτης θα χεστούμε όλες στο τάληρο! Μπράβο γιατρέσσα μου!

Και εμείς, για να μην νομίζετε ότι τη γλυτώσαμε, είχαμε συναυλία βήχα το βράδυ, πηγαινοερχόμουν από το ένα κρεββάτι στο άλλο μέχρι που έχασα το λογαρισμό. Λοιπόν, αν το σπίτι ήταν δικό μου θα έφτιαχνα το υπερκρεββατι, στα -40 εκατοστα από το έδαφος για να μην πέφτουν, 250Χ200!!!!

Μαααααακια!!!!

Επίσης έχω καταλήξει σε μια θεωρία. Για να μην αγχώνομαι με τις ιώσεις, αχ κόλλησε, αχ θα κολλήσει κι άλλη, πότε θα περάσει κλπ, θεωρώ ότι από τώρα μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε μια τεράστια ίωση με μικρά διαλείμματα, πάει και τελείωσε. Θα ηρεμήσουμε και θα κοιτάξουμε να ανακουφίσουμε τα συμπτώματα. Ετσι δεν αγχώνομαι και δεν έχω υπερβολικές προσδοκίες! Εντάξει απαισιόδοξο, αλλά είναι καιρός αυτός για αισιοδοξίες;;;;

καλημερα!

και μεις αρρωστοι οικογενειακως με πρωτοπορο την ευαισθητουλα ιωαννα μας που δεν λεει να γινει καλα με τπτ...

λεγκω! χρονια πολλα αγαπημενη! να τα εκατοστησεις... και οπως σου γραφω και στο φατσομπουκι με λιγοτερα ξενυχτια και καλυτερους υπνους....!

βλεπω ετοιμαζεστε για τριημερακια! τελεια!

φιλια σε ολες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...