Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Κι εμείς στο βασίλειο της μύξας:tongue:

Κάτσε βρε Λενιώ, ποιος ακριβώς ζήτησε τα 100?? Η γυναίκα που έχουν στο σπίτι οι άλλες κοπέλες? Εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω?:confused: Καλά τρελλαθήκανε? :shock:

Πάντως, με αυτά τα λεφτά την κάνω κι εγώ τη δουλειά ή στέλνω τον Ν. που είναι και άνεργος:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η ψυχολογος που κανει τα μαθηματα τα ζητησε! Ενταξει ωραιος θεσμος, αλλα πολυ τσιμπητος ρε παιδια!100 ευρω το μηνα για 4 συναντησεις που δεν σε αφορουν και προσωπικα και ειναι με αλλους 10 μαζι;;; Μα ειναι τρελλοι; Και οντως σχεδον ενα χιλιαρικάκι για την κυρια για 6 ωρες δουλεια;;;;

Α με πρόλαβε η Άφρο!

Ναι έτσι είναι... Κοίτα είναι καλό από τη μία που είναι ομάδα γιατί βλέπεις και τους άλλους. Αλλά εγώ το ξανασκέφτηκα... Αφού είμαστε εμείς εδώ και ψιλοκάνουμε την ψυχανάλυσή μας, μας λείπει ο ειδικός μόνο που θα βάλει τις βάσεις...

Και τέλος πάντων μου ήδη είχα θέμα που θα φεύγω ολόκληρο απόγευμα και δεν θα είμαι με τα παιδιά κτλ, να πληρώνω και 100 γιούρια???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Α με πρόλαβε η Άφρο!

Ναι έτσι είναι... Κοίτα είναι καλό από τη μία που είναι ομάδα γιατί βλέπεις και τους άλλους. Αλλά εγώ το ξανασκέφτηκα... Αφού είμαστε εμείς εδώ και ψιλοκάνουμε την ψυχανάλυσή μας, μας λείπει ο ειδικός μόνο που θα βάλει τις βάσεις...

Και τέλος πάντων μου ήδη είχα θέμα που θα φεύγω ολόκληρο απόγευμα και δεν θα είμαι με τα παιδιά κτλ, να πληρώνω και 100 γιούρια???

και με δεύτερη σκέψη το παίρνω πίσω αφού έχουμε τη Σοφούκα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Μέρα... απύρετη σήμερα και λίιιιγο καλύτερα κοιμηθήκαμε (ή πρέπει να πω δεν κοιμηθήκαμε)

Λενίτο, τί είναι αυτό πδ μου 100 γιούρια;;;; καλέ να οργανωθούμε! λοιπόν κόρες θα βγάλουμε ανακοίνωση ότι μία θα είναι ψυχολόγος και οι λοιπές θα το παίζουν μαμάδες ταχα μου ταχα μου και θα καλούμε άλλες μαμάδες, θα τους κάνουμε και την ψυχοθεραπεία τους και θα αντιμετωπίσουμε και την οικονομική κρίση... με 2 φορές την εβδομάδα από 2 γκρουπ κάθε φορά το λύσαμε το θέμα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

κουναβ-κουναβ λοιπον:mrgreen:! Μη μασας παλλαντινιο, οι μυξες μπορει να ειναι και απο δοντακια, μπορει και απο χαζοκρυωμα, αλλα ειναι αυτο που λεει η τατιανα, ειναι η ηλικια τους που ειναι μυξιαρικα.

λοιπόν σήμερα ξεμύτισε ο πρώτος κυνόδοντας! Αν και θεωρητικά δεν είναι η σειρά του. Το καημένο έχει και διάρροια με πόνο σήμερα εκτός απότις μύξες.

αν χρησιμοποιείτε πιπίλα chicco δείτε αυτό http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=12870 κάποιες ανακληθηκαν

εγω αυτη πηρα πριν 1 μηνα και εχω πεταξει το κουτι πως διαολο θα ξερω αν ειναι απο αυτη την παρτιδα??και συγνωμη οι ελεγχοι ποτε γινονται μετα την κυκλοφορια ?μα ειναι δυνατον ,μιλαμε για πολυ μλκ :evil:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Θέλετε τα φώτα μου για το Καρπενήσι???

Έχω εξοχικό στην Ευρυτανία και σε γενικές γραμμές τα έχω γυρίσει τα μέρη...

Άφρο μου, αν είσαι στο Αγρίνιο και κινηθείς προς Καρπενήσι

να επιλέξετε τη διαδρομή από Παραβόλα, Καλλιθέα, είναι σαφώς πιο σύντομη και πιο ευχάριστη!

Το να κάνετε τη διαδρομή από τα Κρεμαστά (εκτός από τη γέφυρα)

δεν έχει κάτι άλλο και είναι ιδιαίτερα κουραστική

Από Αγρίνιο θα φτάσετε στον Προυσσό εκεί μπορεί να βρείτε κάποια δωμάτια

και έχει σίγουρα και ξενώνα (τιμές δεν ξέρω)

Στο χωριό εκτός από την Μονή της Παναγίας

πρέπει να επισκεφτείτε το Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς!

(http://www.facebook.com/album.php?aid=99099&id=660194806#!/album.php?aid=32117&id=660194806)

Συνεχίζοντας στο δρόμο για το Καρπενήσι το Μικρό και το Μεγάλο χωριό

έχουν δωμάτια ξενώνες και είναι και πιο γραφικά

όπως και το Κλαύσιο

Πολύ γραφικά είναι επίσης στις Κορυσχάδες (είναι σίγουρα πανάκριβα για να μείνεις)

αλλά αξίζει να το δεις.

Στην περιοχή έχει επίσης άλογα όπου μπορούν να κάνουν τα παιδιά ιππασία κλπ

Και στο Κεφαλόβρυσο για φαγητό.

Είναι όμορφη η διαδρομή από το Καρπενήσι προς τον Άγ. Νικόλαο (επίσης μπορείς να βρείς δωμάτια)

από τον παλιό δρόμο όμως!

Αν φτάσεις στο Κρίκελλο (πολύ ωραία πλατεία) και έχει τέλεια γλυκά ταψιού

αξίζει να φτάσεις μέχρι τη Δομνίστα, την οποία έχουν φτιάξει επίσης πολύ όμορφα!!!

899667.png226174.png

Καλημερα!

Ευη, μπραβο το ειχα ξεχασει οτι εχεις σπιτι εκει! Η Αμπλιανη λέει, να παω; Ναι, απο Καλλιθεα, προυσο θα παμε γιατι θα ειμαστε στο χωριο. Την εχω ξανακανει τη διαδρομη και ειναι τρεκινγκ φαση! Εκτος αν ριχνει τιποτα τρελλες καρεκλες που δεν λεει γιατι εχει καθολισθησεις. Πιο πολυ σκεφτομαι σε ποια περιοχη να μεινουμε, τελικα λεω να μεινουμε κοντα στο καρπενησι για να μπορουμε να κανουμε γυρω γυρω εκδρομες. Υπαρχει ενα στα προαστια της πολης, σε πολυ ηρεμο σημειο με φαρμα και λεω να το κλεισω http://agrikia.olympicnet.gr/

Οσο για το μαναστηρι εχω παει και εχω μεινει και βραδυ εκει (εννοειται με τους εδικους), ειναι πανεμορφα !

Βασσουλα δεν την πετας καλυτερα την πιπιλα να παρεις μια αλλη να εισαι σιγουρη;

Τατη, μου αρεσε ο τροπος σκεψης σου!!!!

Εμεις πολυ σεξ τη νυχτα! Δαναη με κριση λαρυγγιτιδας στα ξαφνικο, εισεπνεε και η εκπνοη της ηταν αυτος ο υπεροχος βηχας σαν πνιγμενος σκυλος κξαι φυσικα με τη συνοδεια κλαμματος. Εννοειται οτι της εδωσα επιτοπου (και με το ζορι εννοειται ξανα) κορτιζονη και σε κανα δεκαλεπτο ηρεμησε και μετα απο κανα μσαωρο κοιμηθηκε! Αυτη, γιατι ο Αγγελος που ειχε ξυπνησει απο τον ολο πανικο, δεν ηθελε να ξανακοιμηθει με τιποτα, επαιζε με τα μανταλακια, χορευε , φωναζε για τη γιαγια του και οτιδηποτε αλλο που δηλωνε οτι δεν κοιμαται. Κοιμηθηκε 5 παρα κ στις εξι σηκωθηκαμε. Και η Δαναη μαζι παρολο που δεν θα παει σχολειο, αλλα η κορτιζονη την τσιτωσε μαλλον. Ριχνει και απο κανενα γαυγισμα μεσα μεσα, οποτε τις εκανα και εισπονες το πρωι. Με τις υγειες μας και καλο χειμωνα να εχουμε!

Καλό χειμώνα όντως!! όλοι σήμερα με αναμμένα φώτα πήγαιναν στη δουλειά ενώ είχε χαράξει ήδη στις 8 παρά!

η Μαρίνα με μύξες, αλλά έχω ανοίξει πόλεμο με τα μικρόβια! τους σηκώνω το τσεκούρι του πολέμου και θα έχω τα πορτοπαράθυρα μισάνοιχτα, να πεθάνουν τα μικρόβια από το κρύο!!! χεχεχε!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα καλημέρα!

Εμας ο Μητσος ειναι λιγο καλύτε απο μυξες αλλα χτες με το που τον πηρε ο υπνος για κανα 5 λεπτο εκανε σαν τρακτερ αλλα μετα ισιωσε. Ελπιζω σε λιγες μερες να απαλλαχτουμε απο την κυρια μυξα γιατι τους τελευταιους μηνες μας εχει γινει μονιμο αξεσουαρ. Μεχρι να ξαναεμφανιστει σε καμια βδομαδα βεβαια!

Μαρακι πολεμο στα μικροβια ε? Μωρε κ εγω ολο το πρωι εχω ανοιχτα κ μετα μια πορτα θα ειναι στανταρ ανοιχτη μεχρι να κοιμηθουμε αλλα δεν βλεπω φως! Να σου πω την Μαρίνα δεν την πας παιδικο ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...