Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλλον μπερδεύεις τον θοδωρίκο με άλλο παιδάκι γιατί λίγο πριν γεννηθεί ο νικόλας έστρωσε που σημαίνει δηλαδή ότι ξυπνάει από 3 έως 6 φορές. Απλά ο σόζω γενικά κοιμάται και ξυπνάει νωρίς, δεν ανήκει στην κατηγορία των ξενύχτηδων.

Να σε πω κάτι άσχετο ρε Τζενάκο τώρα που το θυμήθηκα... γιατί δεν κανονίζεται με την κοπέλα που κρατάει τον άγγελο να κρατάει κανα βράδυ τον Μητσάκο να βγαίνετε με τον τάσο;

Δανάη κράτα γερα, το τσιγάρο είναι ωραίο πράμα, βέβαια εγώ το χω κοψει αλλά συνεχίζω να το αγαπάω:tongue: Άσε που δεν πάει άλλο, όλο κόβουμε πράγματα... αντισταθείτε αδελφές μου στα κοψίματα!

Καλε αυτο εννοω κ εγω στρωσιμο οχι 12 ωρα σερι!!! κ που τουλαχιστον κοιμαται σχετικα νωρις!!!! Ειπαμε δνε ειναι τα δικα μας παιδια για νωρις κ ολη νυχτα υπνο προς θεου μην ειμαστε κ υπερβολικες!

Άσχετο ρε κορίτσια αλλά μιας και λέτε για τις συνήθειες του ύπνου των παιδιών, ο ομοιοπαθητικός χτες πολύ επέμενε στο τι ώρα κοιμάται, αν κοιμάται σερί, αν ξυπνάει ευδιάθετος, αν κοιμάται μεσημέρι κλπ. Εσάς που έχετε ένα πιο μεγάλο θέμα με τον ύπνο σας πρότεινε κάτι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμένα για την Ιφιγένεια μου είπε ότι είναι φυσιολογικό για τα παιδιά που θηλάζουν να ξυπνάνε και τα κλασικά ότι δεν είναι το φαί που θέλουνε...

Νομίζω ότι είναι στις ερωτήσεις που κάνουν για να πάρουν την ολοκληρωμένη εικόνα του παιδιού... Μακάρι να έδινε το μαγικό βοτάνι που θα τα κοίμιζε όλη νύχτα...

Δηλαδή η τοσοδούλα δεν ξυπνάει το βράδυ Μαρίνα???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό για το θέμα του ύπνου το λέω κυρίως για τα μεγαλύτερα παιδιά, όχι για τα μωρά που θηλάζουν ακόμα. Την τοσοδούλα την ταίζω στις 9.30 και κατά τις 12 ή ξυπνάει μόνη της από συνήθεια ή την ταίζω εγώ κοιμισμένη και μετά την ξαναταίζω μετά τις 7 ό,τι ώρα ξυπνήσει και μετά δεν ξανακοιμάται όμως (μη βαράτε κορίτσια, έγινε από μόνο του). Το βράδυ -αν δεν έχει κάτι βέβαια-μπορεί να ξυπνήσει 1-2 φορές αλλά της δίνω πιπίλα και κοιμάται αμέσως, ωχ ελπίζω να μην αλλάξει τώρα που το σχολιάζω! Ο ομοιοπαθητικός φαντάστηκα ότι έκανε αυτές τις ερωτήσεις γιατί ίσως θεωρούσε ότι αν δεν κοιμάται καλά το παιδί το ανοσοποιητικό του να ήταν πεσμένο και γι αυτό, γιατί φαντάζομαι ότι ένα παιδί που ξυπνάει πολλές φορές, δεν εξαντλεί μονο τους αποκαμωμένους γονείς του αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Φυσικά δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις, αλλά αναρωτιόμουνα αν είχε κάτι να προτείνει και γι αυτό η ομοιοπαθητική.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα !!! Τι κανετε ???

ΤρεΛεγκω μου σε νιωθω , δυσκολα τα πράγματα . Ο 8ος μηνας ειναι δυσκολος (ενω πριν ήταν ευκολα ολα ! χαχαααα) γιατι τα μωρακια βιωνουν το αγχος αποχωρισμου . Εμενα η Χριστιάννα ξυπναγε ,χωρις πλάκα , το πρωτο 3ωρο καθε 10-15 λεπτα και μετα καθε 1ωρα μαξιμουμ 2 ωρες . Φυσικά και κοιμομασταν μαζι αλλα δεν εκανε καμια διαφορά .

Ελενη λατρευω να σε διαβαζω μου φτιάχνεις τη μερα ! Πως παει το σπιτι της μυξας ?

Αφροδιτη τελικα ψαχνεις του κυνοδοντες του Αγγελου ? χαχα

Παλλαντιν εγω ειδικά οταν ειχε μυξες ή υπονοια μυξας η φακη , την εβαζα για μπανιο και της εριχνα πολυ νερο στο προσωπο να "ανοιξει" η μυτη και να φυγουν . Αν μπορουσα (το εκανε μονη της ενα διαστημα) την βουτουσα και στο μπανακι της . Το καλυτερο ειναι να φευγουν οι μυξες και οι βουτιες ειδικά στη θαλασσα ειναι το καλυτερο "φαρμακο" .

... δεν λες που δεν αυτοκτονήσατε... εντάξει το παραδέχομαι ήταν κρύο αλλά έχω καιρό να πω κρυάδες... μας έχει εγκαταλήψει για τα μεγάλα της παιδιά και η σοφούκα...:mrgreen:

:tongue::tongue::tongue: Σε παρακολουθώ, σε παρακολουθώ, συνέχισε!:mrgreen::mrgreen:

Tι εννοείς ότι η Σοφούκα λέει κρυάδες????

εεεε? Ή κάτι δεν καταλαβαίνω καλα??

Ε, όχι δα να μιλάει έτσι για μένα η φίλη μου! Απλά λέει πως είμαι η μόνη ίσως που εκτιμώ βαθύτατα τις κρυάδες της!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπα όχι γιατί έτσι θα είχα δικαιολογία ενώ τώρα μιλάμε για γνήσια, ατόφια μλκ... :?

:tongue::tongue::tongue:Σ' το 'χω πει ότι σ' αγαπάω; ((((()))))

Μμμ εμείς σαν την Ελένηκατ, κάνουμε μπάνιο αγνοώντας θερμοκρασίες, κρύα κλπ.. Πιστεύω ότι λίγη μυξούλα είναι απαραίτητη σε όλα τα μωρά, αλλιώς τί μυξιάρικα θα ήταν;;; Παλλαντίνιο δεν θα την αποφύγετε ότι και να κάνεις ή δεν κάνεις, χαλάρωσε και απόλαυσε το...

Κι εσένα σ' αγαπάω, γιατί είσαι χύμα!(((()))))

Σας παρακολουθώ όσο μπορώ! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και φιλάκια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αφροδιτη τελικα ψαχνεις του κυνοδοντες του Αγγελου ? χαχα

:P:p:mrgreen: ναι ναι, τους εβλεπα φουσκωμενους και σε σκεφτομουν!

Πάντως τώρα το απόγευμα ήταν πάλι πολύ καλά, αλλά κώλωσα να την κάνω μπάνιο (κουνάβι :-P)

κουναβ-κουναβ λοιπον:mrgreen:! Μη μασας παλλαντινιο, οι μυξες μπορει να ειναι και απο δοντακια, μπορει και απο χαζοκρυωμα, αλλα ειναι αυτο που λεει η τατιανα, ειναι η ηλικια τους που ειναι μυξιαρικα.

Σας παρακολουθώ όσο μπορώ! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και φιλάκια!

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΟ ΦΟΥ ΚΑ- ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΟ ΦΟΥ ΚΑ!!!!!

Λεγκολιν, ατοφια μου και γω σ’αγαπάω!

Θα καταλάβατε οτι κοιμηθηκα καλυτερα χτες, ο μικρος ξυπνησε μονο 2 φορες και μια η Δαναη! Βεβαια ολη τη μερα δεν ειχε βαλει ουτε κωλο κατω ουτε κεφαλι στο μαξιλάρι, αλλα το βραδυ ηταν καλυτερο. Για να δουμε!

Α, ηρθε και η πεθερά μου χτες! Με τις υγειες μου! Μαλιστα εκανα και αποπειρα να την αφησω με τα παιδια (και ο σακης μαζι εννοειται) και να παω να κοιμηθω αλλα το σχεδιο πετυχε για 20 λεπτα μονο! Θα επιμεινω ομως!!!

Καλώς τα δέχτηκες Αφρουλίνιο!

Το βασίλειο της μίξας ζει και βασιλεύει!

Λοιπόν χθες πηγα στο 1ο μάθημα γονέων που διοργανώνουν στο σχολείο του Αλέκου... Κάναμε την ψυχοθεραπεία μας και τα είχα φτιάξει στο μυαλό μου ότι θα αφήνουμε τα παιδιά στη μαμά μυο και θα πηγαίνουμε με το Χαβιέ και θα κάνουμε κάτι και μαζί!

Και μάλιστα μερικές κοπέλες από το γκρούπ είπαν ότι θα μπορούσαν να φέρουν τη γυναίκα που έχουν στο σπίτι να κρατάει και τα δικά μας παιδιά! Και λέω ωραία θα φέρνω τον Αλέκο και θα αφήνω μόνο την Ιφιγενεια. Και μέσα σε όλα λέει η μία: Πότε θα σας πληρώσουμε? Και λέει αυτή στο τέλος του κάθε μήνα... Πόσα λέω εγώ ανίδεη, πιστεύοντας μάλιστα ότι θα είναι όσο θέλει η κάθε μία... 100 το μήνα μου λέει:shock::shock::shock:

Ταράν ταράν!!!!!!!

Καλά ο Χαβιέ ούτε που το συζήτησε... Και τώρα λέω αξίζει??? Μα 100 το μήνα? Δηλ ήμασταν 8 κοπέλες θα παίρνει 800 γιούρια για 1,5 ώρα τη βδομάδα! Πα μαλ εεε???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά όταν σας κάλεσαν να συμμετέχετε δεν σας ενημέρωσαν ότι δεν είναι δωρεάν!

Καλά πολύ απάτη μου φαίνεται! Με τα μισά λεφτά τη βδομάδα έχεις και τον δικό σου προσωπικό ψυχολόγο!!! Κλέψιμο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...