Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

εμείς ΣΚ δεν περάσαμε και τέλεια... εγώ δούλευα το Σάββατο -καλά το τι πανικός επικρατεί στις αποθήκες του ομίλου Ζαρα, άλλο πράμα! έχω σιχαθεί να βλέπω ρούχα... άσε την κλειστοφοβία που σε πιάνει μες τα καταγώγεια... αφήστε κορίτσια! αφού περνάνε κάτι φοβερές σκέψεις από το μυαλό μου, πχ ένας σεισμός και πως θα καταφέρουμε να βγούμε από εκεί μέσα κτλ....

Μου αρέσουν πολύ οι εκδρομικές συζητήσεις... οι χειμερινές αποδράσεις είναι αναζωογονητικές. Πάλι καλά που έχουμε τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού και κάπου (ελπίζω) θα πάμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι έχω πολύ δουλειά αλλά βαριέμαι...

Λοιπόν έχω να πω ότι η Φίφη χθες, δάγκωσε 2 φορές τον Αλέκο και τον γρατζούνησε στο πρόσωπο... Είμαι ήσυχη ότι θα αμύνεται μια χαρά αλλά ο Αλέκος εκτός από σπρώξιμο δεν τη χτυπάει. Μπορεί απλά να της φωνάζει φύγε από κει και τέτοια αλλά δεν χτυπάει...

Εγώ αδιαφορώ (όσο μπορώ) και τη μαλώνω κιόλας και το δάκρυ κορόμηλο η κυρία...

Ααα επίσης ήρθε χθες η κοπέλα να μας κουρέψει και ο Αλέκος δεν ήθελε... έμεινε η μαλλούρα η οποία δεν πέφτει στα μάτια του... Μια χαρά είναι το μαλλί μου μου λέει!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Ντου, ο Λάδωνας είναι από τα πιο ήσυχα ποτάμια που έχουμε για ράφτινγκ και τέτοια κόλπα. Ξέρω ότι βάζουν μέσα μικρά παιδάκια, αν είναι ο καιρός ήρεμος, δεν έχει προηγηθεί βροχή κλπ. Τώρα από ποια ακριβώς ηλικία θα σε γελάσω, αλλά μπορείς να πάρεις τηλ. εκεί στη βάση και να ρωτήσεις. Δοκίμασε μέσω eco action, αυτοί έχουν εκεί εκπαιδευτές.

Πάλι γύρισα ξημερώματα απ'τη δουλειά, ξύπνησε κι η Σεμέλη και την έπιασε να μου πει τα πάντα και ξαγρύπνησε (το πρωί τρέλλανε στη γκρίνια τον πατέρα της βεβαίως γιατί νύσταζε). Τώρα ετοιμάζομαι να ξαναπάω... :-(

Φιλιά σε όλες και περαστικά στους συναχοαρρωστούληδες!

ΥΓ> Ο Τ. έκοψε λέει το τσιγάρο. Το σωστό είναι να τον ακολουθήσω, αλλά δεν ξέρω αν την παλεύω τώρα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ντανσεμάκι, θενκς..το χωριό είναι πολύ κοντά και αν έχει καλό καιρό θα πάμε εκδρομούλα στο Λάδωνα, έτσι κι αλλιώς (κι ας μην κάνουμε ράφτινγκ). Η περιοχή είναι πανέμορφη!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

μια που λέτε για μύξες, η Σοφία χτες δεν είχε ούτε μια μυξούλα για δείγμα όλη μέρα. Αποφάσισα λοιπόν το βράδυ να την κάνω μπανιο (το ΣΚ δεν την έκανα, γιατί έχω παρατηρήσει ότι χειροτερεύει έτσι). Αμέσως μετά το μπάνιο, τίγκα στη μύξα πάλι, και συνεχίζει. Γιατί ρε γμτ; Προσέχω να μην κρυώνει, την ντύνω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Και φοβάμαι ότι και το babyswimming χειροτερέυει την κατάσταση, αν και σήμερα δεν την πήγα.

Κατά τα άλλα αγόρασα τα 2 βιβλία του Παπαβέντση, με μια πρώτη ματιά μου φαίνονται πολύ καλά!

Παλλαντίνιο, μήπως απλά με το νερό καθαρίζει η μυτούλα και γι αυτό οι μίξες?

Είναι όπως όταν βάζεις ορό. Δεν νομίζω ότι κρυώνουν τόσο εύκολα...

Εγώ τους αφήνω πολύ ώρα στο μπάνιο, παίζουν, πλατσουρίζουν κτλ και κοιμούνται και με βρεμμένα μαλλιά... Θα μου πεις τα δικά μου όλο μίξες έχουν οπότε δεν έχω και πολύ ισχυρό επιχείρημα εεε?

Δίκιο έχεις... Απλά αρνούμαι ότι με το μπάνιο μπορούν να κρυώσουν...

Αλλά μακάρι να είναι μόνο μίξες...

Λελπιζω τουλαχιστον να ειναι σαν το Σοζωρη που εκει στο χρονο αρχισε κ κοιμοταν λιγο καλυτερα. Κ εμεις ειχαμε δοκιμασει τα παντα αλλα τπτ δεν μας εκατσε..

Μαλλον μπερδεύεις τον θοδωρίκο με άλλο παιδάκι γιατί λίγο πριν γεννηθεί ο νικόλας έστρωσε που σημαίνει δηλαδή ότι ξυπνάει από 3 έως 6 φορές. Απλά ο σόζω γενικά κοιμάται και ξυπνάει νωρίς, δεν ανήκει στην κατηγορία των ξενύχτηδων.

Να σε πω κάτι άσχετο ρε Τζενάκο τώρα που το θυμήθηκα... γιατί δεν κανονίζεται με την κοπέλα που κρατάει τον άγγελο να κρατάει κανα βράδυ τον Μητσάκο να βγαίνετε με τον τάσο;

Δανάη κράτα γερα, το τσιγάρο είναι ωραίο πράμα, βέβαια εγώ το χω κοψει αλλά συνεχίζω να το αγαπάω:tongue: Άσε που δεν πάει άλλο, όλο κόβουμε πράγματα... αντισταθείτε αδελφές μου στα κοψίματα!

Διαφημίσεις

Oioioio στον αστερισμό του πυρετου-μπουκωμα-οτρισαλιν-ντεπον και ο Αντρίκος!!!

Και πολύ καλησπέρα σας! Είμαι άυπνη απο την Παρασκευή αλλά δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλή!

Αφροδίτη τα μικρό - μεγάλο χωριό δεν είναι τραγικά τουριστίκ (όσο θυμαμαι το 2005) αλλά πολύ τσουχτερίξ! αλλά πολύ όμως!

Εμείς είχαμε μείνει σε ένα χωριό Στένεμα το λέγανε ή καπως έτσι ξεχασμένο από τον Θεό, κάποια χλμ από το Καρπενήσι. Ησυχίαααααααααααααα...... πάντως ωραία εκδρομή, αν και με την κουμπάρα μου που είχαμε πάει τότες... ως Θέλμα και Λουιζ είχαμε λιώσει....φαί, ύπνος και....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

πάντως ωραία εκδρομή, αν και με την κουμπάρα μου που είχαμε πάει τότες... ως Θέλμα και Λουιζ είχαμε λιώσει....φαί, ύπνος και....

... δεν λες που δεν αυτοκτονήσατε... εντάξει το παραδέχομαι ήταν κρύο αλλά έχω καιρό να πω κρυάδες... μας έχει εγκαταλήψει για τα μεγάλα της παιδιά και η σοφούκα...:mrgreen:

Μμμ εμείς σαν την Ελένηκατ, κάνουμε μπάνιο αγνοώντας θερμοκρασίες, κρύα κλπ.. Πιστεύω ότι λίγη μυξούλα είναι απαραίτητη σε όλα τα μωρά, αλλιώς τί μυξιάρικα θα ήταν;;; Παλλαντίνιο δεν θα την αποφύγετε ότι και να κάνεις ή δεν κάνεις, χαλάρωσε και απόλαυσε το...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

... δεν λες που δεν αυτοκτονήσατε... εντάξει το παραδέχομαι ήταν κρύο αλλά έχω καιρό να πω κρυάδες... μας έχει εγκαταλήψει για τα μεγάλα της παιδιά και η σοφούκα...

Tι εννοείς ότι η Σοφούκα λέει κρυάδες????

εεεε? Ή κάτι δεν καταλαβαίνω καλα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...