Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χμμμ αρχίζουν και μπαίνουν δυναμικά οι ιώσεις στο προσκήνιο... και τα δοντάκια!

Καλημέρα και περαστικά στις αρρωστούλες μαμάδες, στα κρυωμένα και πονοδοντιασμένα παιδάκια...

Εμας μας έχει πιάσει απελπισία με το νικόλα... απ'τις 9,30 μέχρι τις 11,30 είχε ξυπνήσει τέσσερις φορές και έτσι πήγε και όλο το υπόλοιπο βράδυ και έτσι πηγαίνει κάθε βράδυ εδώ και εννιά σχεδόν μήνες. Έχουμε παραδώσει απ'την αυπνία και την κούραση. Αν το σκεφτείς το ούτε κάθε μία ώρα ξύπνημα δεν είναι αυτό. Και πιο νωρίς και πιο αργά που έχουμε δοκιμάσει να κοιμηθεί το ίδιο γινόταν. Και στο κρεββάτι μαζί μας και ξεχωριστά πάλι το ίδιο.

Επίσης ο θοδωρής τραγουδάει (μαλλον απ'το σχολείο το τσίμπησε) χαμπιμπεθεϊ του τουουουουουουουου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τόση μίξα θα μπορούσα να κολλάω αφίσες στο δρόμο (μπρρρ)

Ευτυχώς δεν έβηξα χθες, ας ελπίσουμε ότι θα φύγει...

Άφρο είχαμε πάει Καρπενήσι στο Κρίκελλο! Πολύ ωραίο χωριό... Αλλά τσιμπητερό

Επίσης μου είπαν ότι και στη λιμνη των Κρεμαστών είναι πολύ ωραία και έχει ένα χωριό φιδάκια (???) που είναι ωραίο, όχι τουριστικ.

Δεν ψήνεστε για Πήλιο???

Ελένη υπομονή... Θα κοιμηθεί και αυτός πού θα πάει? Και ο Σοζω έτσι δεν ήταν? Και το άντεξες μια χαρά... Εγώ αυτό σκέφτομαι και παίρνω κουράγιο... Εμένα τώρα είναι στο κάθε ώρα... Και μπορώ να πω ότι κάτι γίνεται με το κρεβάτι μας... Είναι θέμα εκπαίδευσης... Και της αρέσει να κοιμάται με το μισό της σώμα πάνω στο δικό μου...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δεν ψήνεστε για Πήλιο???
Αν και μου αρεσει πολυ σαν προορισμος και εχω παει μονο καλοκαιρι, ελεγα να βρω ενα μερος κοντα στο Αγρινιο για να παω να δω και τους «εδικούς» λιγο. Όλα τσουχτερα μου φανηκαν οσα ειδα ρε γμτ ομως και δεν ειμαστε και για πολλα εξοδα.... Κριση σου λέει...

Λεγκω κουραγιο....

Καλά το φαντάστηκα ότι θα ήθελες να συνδυάσεις το Αγρίνιο...

Όντως οι χειμερινοί προορισμοί είναι καρατσουχτεροί....

Να μένετε Αγρίνιο και να πηγαίνετε εκδρομές? Δεν παίζει?

Διαφημίσεις

Έχω ένα μασουλάκι, ένα φορμάκι, μια σαλιάρα και ένα καπάκι από ταπεράκι???

Μασουλάκι δικό μας, φορμάκι αν γράφει επάνω ''eating day'' ή κάτι τέτοιο δικό μας...για τα άλλα δεν ευθύνομαι!

Μπονζούρ μικρές τυρόπιτες!

Άλλη μια άυπνη...έχω και εγώ δυο μυξιασμένα και βραχνιασμένα παιδάκια....No superman....

Αλλάαααααααα....always look at the bright side of life...Χθες γύρισε το Ληδάκι μου από τας εξοχάς και κάναμε τρελλά παιχνίδια!

Φιλάκια...

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Κρυωνω πολυ σημερα .....

28η ε ? δεν θα ηταν κ ασχημο να φευγαμε ενα 4ημερακι ..... Ψηνομαι για μια βολτιτσα Γιαννενα να δουμε κ παππουδες για να το θεσω στο οικογενειακο συμβουλιο ...

Και επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, έκλεισα εδώ...

http://pelion-hotelkentavros.clickhere.gr/hotel.htm

το άλλο το είχε 100 το 3κλινο (μίνι σουίτα) και σε αυτό 70 με πρωινό

Η σουίτα μας μάρανε...

Μα 100 γιούρια όλοι το θεωρούν στάνταρ....

Διαφημίσεις

καλημερα!

Τι εγινε στο καφε ολοι αρρωστησατε?Περαστικα σε ολους μικρους μεγαλους !

Λεγκω κουραγιο !και ετσι εσυ να εισαι αισιοδοξη,κανει καλο !

αρχισαν οι χειμερινες εκδρομες βλεπω ,ελενη σουπερ αλλα τσουχτεροτατο ε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ελενη, ωραιοτατο φαινεται! Και πιο νορμαλ η τιμη! και γω για ευρυτανια δεν βλεπω πουθενα κατω απο κατοσταρα! Θα κοιταξω αναλυτικα το απογευμα απο το σπιτι και θα παρω και κανα τηλ. Αυτα τα μικρο-μεγαλο χωριο, τα ειχες δει καθολου; Δεν με πειραζει να ειναι και λιγο (λιγο ομως) τουριστικ, δεν θελω και απομόνωση!

Να μένετε Αγρίνιο και να πηγαίνετε εκδρομές? Δεν παίζει?

οχι μωρε, ταλαιπωρια ειναι ετσι! Και αντε να ετοιμαστεις να βγεις, παει μεσημεριασε. Ενω να ξυπνας το πρωι και να εισαι σε ενα γραφικο χωριουδακι, άλλη αισθηση!

Τζενακι χειμωνιασε! Εγω σημερα, φανελακι, μακρυμανικο και ζακετουλα περικαλω! Ειμαστε και πολικα εδω πάνω!

Καλημερούδια! Κι εγώ θέλω απίστευτα εκδρομή 28η! Σκέφτομαι και για Γιάννενα να μας βγει και λίγο οικονομικά για να είμαι ειλικρινής, να βολτάρουμε και με κανέναν γνωστό, αλλιώς και το Πήλιο παίζει έντοντα! Το 70αρι με πρωινό καλό μου φαίνεται Λενάκι!

Από μύξες έχουμε, έχουμε φυσικά αλλά τολμώ να πω ότι ο Σεπτέμβρης μας πήγε καλά! Πού να κρεμάσω την αρμαθιά με τα σκόρδα? Παρόλα αυτά χτες πήγαμε στον ομοιοπαθητικό που λέγαμε, καλός μου φάνηκε δεν ενθουσιάστηκα κιόλας, θα ξεκινήσω νομίζω την κάψουλα που μου σύστησε για ένα μήνα για ενίσχυση ανοσοποιητικού για το Γιώργο, αλλά για τη μικρή ψιλοπροβληματίζομαι!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα και στις άυπνες μανούλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ τι καλα που κανονιζετε εκδρομουλες!

Ελενη στο Πηλιο ειναι πολυ ωραια αλλα πολυ πιασοκολε ρε παιδι μου! Εμεις ειχαμε παει το καλοκαιρι κ οντως το 100ρικο τοι εχουνε για την ξεφτιλα . Κ το πιο τελευταιο δωματιο να δεις 100 θα σου πουνε. Κ στις ταβερνες επισης δεν θα ελεγα οτι ειναι κ οικονομικες. Δεν θα ξεχασω την χωριατικη 8.90 η οποια ηταν μιση ντοματα με κρεμμυδι κ 1 κριτσινι σπαστο κ επισης την ροκα παρμεζανα 12,50!!! Κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφα κ σχετικα κοντα!

Εμεις δεν εχω παραπονο δεν εχουμε αφησει ιωση που να μην την εχουμε κολλησει! Τωρα ποσες μερες παλι ηταν με τις γνωστες μυξες τωρα καπως συνηλθε μετα την γνωστη θεραπεια με σταγονες!

Λεγκω χαπο μπεντει του ντου λεει κ ο Μητσος συνεχεια! Επισης χτες μας ειπε τωρα ειναι Οκτωβιος φινοποο κ πεφτοθν φυλλα. Οσο για τον υπνο σε καταλαβαινω απολυτα. Τα ιδια περασα με Μητσο κ ο βραδινος υπνος δεν αναπληρωνεται με τιποτα. Δυστυχως εμας μας πηγε 2,5 για να αρχισει να κοιμαται πραγμα που δεν σου το ευχομαι με τιποτα , ελπιζω τουλαχιστον να ειναι σαν το Σοζωρη που εκει στο χρονο αρχισε κ κοιμοταν λιγο καλυτερα. Κ εμεις ειχαμε δοκιμασει τα παντα αλλα τπτ δεν μας εκατσε. Εδω κ 2 βδομαδες μετα την τελευταια ιωση γαστρεντεριτιδας ο Μητσος εχει μετακομισει σε εμας βεβαια αλλα ελπιζω σιγα σιγα να το ξεπερασεκ να παει στα δικα του λυμερια!

κατα τα αλλα σημερα δεν εχω παρα πολυ δουλεια κ να σας πω την αληθεια βαριεμαι κιολας.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...