Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ααααχ κοριτσάκι βιάστηκα να χαρώ που περάσαμε καλά το πρωί! Μας βγήκε ξινό αφού ο Γώγος στην απογευματινή μας βόλτα φαινόταν χάλια και πρώτη φορά τον είδα να γυρίζουν κάπως τα ματάκια του στο αμάξι στο δρόμο της επιστροφής και έκανε εμετό. Τελικά έκανε 39,3 πυρετό τον έκανα μπάνιο, του δώσαμε και ντεπόν και τώρα κοιμάται! Πάλι πάνω στην εβδομάδα! Δεν το πιστεύω ότι δε μπορούμε να μείνουμε μία ολόκληρη εβδομάδα καλά! Αφήστε που μου μυρίζει ωτίττιδα (πώς γράφετε???) γιατί πιάνει συνεχώς τα αυτάκια του και δείχνει να πονάει. Είναι και Κυριακή αύριο πού θα βρω την παιδίατρο γιατί νοσοκομείο δε θέλω να πάμε με τίποτα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ,μορέ, Μαρινάκι! Εσείς ξεπεράσατε και εμάς!! Αν πονάει το αυτάκι του κάπου λέγανε για λαδάκι λίγο ζεστό στο αυτάκι... ελαιόλαδο. Ανακουφίζει λέει πολύ! Πάντως καλού κακού φρόντισε να τον δει γιατρός αν συνεχίσει να διαμαρτύρεται για τα αυτιά του και αύριο!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Δεν ξέρω να σε πω γιατι εμας είχε κυριως αιμα στα κακα.

Τα Ξινα να τα αποφυγεις γιατι είναι αρκετα υποπτα...

Ωραια εισαι εσυ κυρια μου!!

Πήρες μαρσιμο κ σε εμας καμμια βοήθεια..:(

απο οτι καταλαβα με τα λεγομενα σας (yioupi kai daf)εκανα βλακεια με το μανταρινι....:(:rolleyes:

σκεφτηκα πως κοντευουμε 10 μηνων και λεω ενταξει μην ειμαι υπερβολικη.....ας δοκιμασω και ενα εσπεριδοειδες, μαλλον λαθος μου ..παντως ολα οκ ευτυχως!!

για μαρσιππο...δεν ειμαι ειδικη τωρα μαθαινω, σε αλλες πιο εμπειρες απευθυνσου.....;)

το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως ενα μαρσιππο που ειχα παρει απο το prenatal με στηριγμα ειδικο για τη μεση τον χρισημοποιω απο οταν η μικρη σαραντισε και σε καθημερινη βαση σχεδον, δεν ειχα τρομερα παραπονα οκ ηταν, απλα επειδη εχει οριο στο βαρος η μικρη (ενω ειναι αρκετα μακρυα απο το οριο ακομα...) δυσανασχετει λιγο,την σφιγγει, ειδικα αν της βαλω και μπουφαν δυσκολευομαι να το κλεισω....

επισης απο οτι ειπε η eliza αισθανεσαι το βαρος πολυ καλυτερα με το sling ή το mei tai παρα με τους κοινους μαρσιππους(το ελπιζω)

και κατι ακομα τα sling kai ta mei tai εχουν μαλακα υφασματα και ειναι πιο ανετα μαλλον!

ντιες,η πιο απλη αλλεργια ειναι ερεθισμος γυρω απο το στομα ή κοκκινος πωπος, δεν ειναι μονα τους τα πρασινα κακα. περναει μετα το χρονο αυτο. αν δεν εχεις κανενα φρουτο μπορεις να δινεις λιγο κρεμουλα, καλυτερα απο το να δωσεις μανταρινι μαλλον.. επισης πριν τη δυσκοιλιοτητα, αν ειχα μονο μηλο το εβραζα ελαφρα και τρωγοταν ευχαριστα μονο του.

για αυριο δεν συνεννοηθηκαμε!!τι ωρα λετε; εμεις δεν εχουμε προβλημα, μιας κ ειναι πολυ κοντα μας.

καταλαβα...για την αλλεργια...thx

τι κρεμουλα????:rolleyes:

μανταρινι ΤΕΛΟΣ...;)

εμεις μαλλον κατα τη μια θα φτασουμε υπολογιζω....

που θα βρεθουμε ??

πως ειναι εκει????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

αυτα που φτιαχνεις καλε, τα υποτιθεται δημητριακα κεχρι και τετοια...

δεν εχω ιδεα πως κ τι ειναι εκει αλλα θα σας γνωρισουμε , δεν υπαρχει περιπτωση! κι εμεις κατα τη 1- 1 και θα φτασουμε τοτε!;)

χαλοοοοοοοοοοοοοο

εμεις κυκλοφορουμε με μασκες στο σπίτι για να μην κολλησουμε τη μικρή (καλα εγώ δεν έχω τιποτα ιδιαιτερο, μια ενοχληση είχα χτες στο λαιμο κ σημερα μαλλον καθολου αλλά ο μπαμαμ χάλια...γκρρρρρρρρρ) οπότε ούτε αυριο θα ερθουμε....κλαψ λύγμ!!!

Δεν με παρακολουθειτε δεν με παρακολουθειτε...(η ντφ εξαιρειται!μουτς)

Μαρσιπο έχω, ένα ρινγκ σλίνγκ κ με έχει καταβολεψει αλλά τωρα θέλω ένα για δώρο στον μπαμαμ αλλά μπερδευτηκα με τον μαρσιπο που προτεινε η Λέγκω... βασικα ήθελα να πάρω ή της Λεγκω ή μεϊ Τάι σε κάτι πιο αντρικο όπως πχ ντενιμ υφασμα....

Ποιος ειναι καλύτερος???????????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????

Ρενε πως καταφερες επαφη με συμβουλο αφου δεν μενεις στην αθηνα?

Ρωταω επειδη έχω μια φιλη στα μερη σας κ χρειαζεται βοήθεια..

Μουτς σλουρπ!!

Περαστικα σας ρε μαρινακιιιιιιιιιιιι............

Διαφημίσεις

αυτα που φτιαχνεις καλε, τα υποτιθεται δημητριακα κεχρι και τετοια...

δεν εχω ιδεα πως κ τι ειναι εκει αλλα θα σας γνωρισουμε , δεν υπαρχει περιπτωση! κι εμεις κατα τη 1- 1 και θα φτασουμε τοτε!;)

ΑΑΑ εχω πάρει κινοα με σκοπό να το βάλω στη σουπα της αρηβελ αλλά λεει πως ειναι πιθανο να περιεχει ιχνη από σουσάμι.....

Η μαρκα η δικη σας λεει κατι τετοιο γιατι αν λεει δεν μπορω να της το δωσω....κλαψ λύγμμμμμ

Κορίτσια σας ζηλεύω που έχετε το καφέ σας!!!! Είμαι η Αρχοντούλα , μητέρα 2 παιδιών , με αφορμή τη γρίπη , που όλες μας προβληματίζει , να σας πω πως ο 5χρονος γιός της νονάς του μικρού μου έχει τη νέα γρίπη εδώ και 4 μέρες και την περνάει πολύ ελαφριά με λίγο βήχα και πυρετό 38 . Αισιοδοξία και να μην μας πιάνει πανικός . Σας καληνυχτίζω και πολύ θα ήθελα να μπόρω να γράφω κι εγώ στο καφέ σας .

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Καλημέρα... οι άντρες μου κοιμούνται και όσο προλαβαίνω πρέπει να τελειώσω την @#$@αφίσσα που μου έχει τσακίσει τα νεύρα.... Χμμ αυτά τα είχα γράψει όταν ξεκίνησα το γράψιμο αλλά μεσολάβησε το επεισοδιακό ξύπνημα του μικρού, ξύπνησε με εμετό. Όπως καταλαβαίνετε εμείς το μεσημέρι θα το χάσουμε... μπουχουχου... παρασκευή εμετό, σάββατο διάροια και δέκατα (μέχρι 37,9), κυριακή εμετό και βλέπουμε... Φαντάζομαι ήπια μορφή γαστρεντερίτιδας;

Μαρινα μου περαστικά στον Γιωργάκο... έχει ρέψει το μαναράκι μου! Πως είναι σήμερα;

Ο Αγγελάκος συνήλθε;

Γιουπιγιάγια μου μέι τάι δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά όσες κοπέλες το έχουν είναι κατευχαριστημένες! O ergobaby carrier μαρσιπος κινείται στο ίδιο πνεύμα με τους υφασμάτινους μάρσιπους (σλινγκς) και το μόνο θετικό συγκριτικά είναι ότι βολεύει στο ότι δεν έχει δεσίματα αλλά κουμπώματα άρα μπαινοβγαίνει πάρα πολύ εύκολα. Απο κει και πέρα ο γιωργάκης δύσκολα θα φόραγε μέι τάι πρώτον γιατί θα μπουρδουκλωνόταν με τα δεσίματα και δεύτερον γιατί θα του φαινόντουσαν πολύ χαριτωμενιάρικα:rolleyes: (εμένα μου φαίνονται απλα υπέροχα!!!) Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα περισσότερο:cool:

Διαφημίσεις

χαλοοοοοοοοοοοοοο

εμεις κυκλοφορουμε με μασκες στο σπίτι για να μην κολλησουμε τη μικρή (καλα εγώ δεν έχω τιποτα ιδιαιτερο, μια ενοχληση είχα χτες στο λαιμο κ σημερα μαλλον καθολου αλλά ο μπαμαμ χάλια...γκρρρρρρρρρ) οπότε ούτε αυριο θα ερθουμε....κλαψ λύγμ!!!

Δεν με παρακολουθειτε δεν με παρακολουθειτε...(η ντφ εξαιρειται!μουτς)

Μαρσιπο έχω, ένα ρινγκ σλίνγκ κ με έχει καταβολεψει αλλά τωρα θέλω ένα για δώρο στον μπαμαμ αλλά μπερδευτηκα με τον μαρσιπο που προτεινε η Λέγκω... βασικα ήθελα να πάρω ή της Λεγκω ή μεϊ Τάι σε κάτι πιο αντρικο όπως πχ ντενιμ υφασμα....

Ποιος ειναι καλύτερος???????????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????

Ρενε πως καταφερες επαφη με συμβουλο αφου δεν μενεις στην αθηνα?

Ρωταω επειδη έχω μια φιλη στα μερη σας κ χρειαζεται βοήθεια..

Μουτς σλουρπ!!

Περαστικα σας ρε μαρινακιιιιιιιιιιιι............

Καλημέρααααα

Μην νομίζεις τηλεφωνικά γίνεται η επικοινωνία και βλέπουμε.... ;)

IxBZp3.png

καλημερα!!

ουτε λεγκω ουτε γιουπιγιαγια θα δουμε ?:-(κριμα περαστικα

εμεις θα ρθουμε εκει γυρω στις 2

καλυτερα να ανταλλαξυμε κανενα τηλ με daf και ds που δεν γνωριζομαστε

στελνω πμ το δικο μου στο παρεντς, εδω δεν ξερω αν μπορω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...