Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πολλα πολλά φιλάκια στη Φίφη!!!!!!! Χρόνια της πολλά και καλά!!! Λενίτο να τη χαίρεστε!!!!

Επίσης χρόνια πολλά στο Ελιζάκι που γίνεται σοφότερο!!! (είδες πως τα λέω ε? κέρασμα κέρασμα!!! :D:D:D )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά και πολύχρωμα και ευτυχισμένα στην Ιφιγένεια!!!! Νόμιζα ότι ήταν αυριο...α το χω κάψει κι εγώ! Λενίτο να την χαίρεσαι και εύχομαι αυτό να ήταν το τελευταίο νυχτερινό ξύπνημα!

Λέγκω αισιόδοξη σε βρίσκω! Βλεπω όπου σταθείς κι όπου βρεθείς το δηλώνεις το συμπεθεριό! Μμμμμμ... τεσπα ας το καταπιούμε κι αυτό και να σου πω ότι συμφωνώ ότι πρέπει να ξαναφτιάξουμε την ζωή μας, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατό όταν υπάρχει κάποιος 3ος που κοιτάει τα παιδιά μας... γιατί για την ώρα εγώ και ο Αντρεας είμαστε τρελά κολλητάρια.

Χτες η Άννα τάιζε τον Ανδρέα "Αντρέα κάνε ααα! Μπράβο Αντρέα μεγάλο στόμα!"

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και πολύχρωμα και ευτυχισμένα στην Ιφιγένεια!!!! Νόμιζα ότι ήταν αυριο...α το χω κάψει κι εγώ! Λενίτο να την χαίρεσαι και εύχομαι αυτό να ήταν το τελευταίο νυχτερινό ξύπνημα!

Λέγκω αισιόδοξη σε βρίσκω! Βλεπω όπου σταθείς κι όπου βρεθείς το δηλώνεις το συμπεθεριό! Μμμμμμ... τεσπα ας το καταπιούμε κι αυτό και να σου πω ότι συμφωνώ ότι πρέπει να ξαναφτιάξουμε την ζωή μας, αλλά νομίζω ότι είναι δυνατό όταν υπάρχει κάποιος 3ος που κοιτάει τα παιδιά μας... γιατί για την ώρα εγώ και ο Αντρεας είμαστε τρελά κολλητάρια.

Χτες η Άννα τάιζε τον Ανδρέα "Αντρέα κάνε ααα! Μπράβο Αντρέα μεγάλο στόμα!"

Καλε πιο αυτοκόλλητοι απ'οτι είμαι εγώ με νικόλα δεν είστε άρα δες τη θετική πλευρά. Αυτά που θα κάνουμε θα είναι βραδινά άρα οι σύντροφοί μας θα είναι σπίτι (καλά με τα ωράριο του γιωργάκη και μελισουργου δεν παίρνω όρκο αλλα είπαμε αισιοδοξια) Είμαι αποφασισμένη να κάνουμε πράγματα ακόμα κι αν χρειαστεί να έχω και τα μικρά μαζί... εδώ έχω κάνει κουρεμα με δυο παιδια και έχω παίξει παράσταση θηλάζοντας λίγο πριν βγω στη σκηνη... το παν είναι να μπούμε σε κίνηση και τα υπόλοιπα θα γίνουν.

Καλησπέρα κι από μένα! Κι επειδή "κάλλιο αργά παρά ποτέ": XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ!!!! Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε!

Χρόνια Πολλά και στην γλυκειά Ελιζούλα μας!

Περαστικά και στον Αντρίκο!

Για την κουβέντα που κάνατε το απόγευμα περί ψυχολογίας και πως αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις, όντως θα συμφωνήσω, δεν ξέρουμε τίποτα, ή καλύτερα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Έχω μαύρα μεσάνυχτα! Προσπαθώ να διαβάζω όμως, έχω ένα βιβλίο σε στυλ ημερολογιακό που αναπτύσσει καταστάσεις και οικογενειακές σχέσεις. Ωραίο είναι με αποσυμπιέζει λίγο και με βοηθάει να βλέπω και με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα...

Χρόνια πολλά στην Ιφιγένεια!

Χρόνια πολλά στην Ελίζα!

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Εμένα χτες η πρώτη απόπειρα να πάω πιλάτες στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία αφού πήγα σε λάθος ώρα....να ναι καλά η Μαρίνα που μου το είπε πριν μπω στην επόμενη τάξη που δεν ήταν για τα κυβικά μου.

Μαρινάκι σήμερα δεν πήγα γιόγκα έτυχε κάτι έκτακτο στη δουλειά. Από βδομάδα τώρα!

Διαφημίσεις

Ελένη αυτό που λες περί ψυχολογίας το ένιωθα και εγώ αλλά διαβάζοντας 2-3 βιβλία που μου σύστησαν τα κορίτσια νιώθω πολύ πιο σίγουρη τώρα. Όλα αυτά που σας είπε η ψυχολόγος τα καλύπτουν αυτά τα 2 βιβλία περί συναισθηματικής νοημοσύνης που είναι το Α και το Ω.

Ααα κερασματα μυριστηκα και ηρθα !!!

Να ζησεις Ιφιγενεια και χρονια πολλα , μεγαλη να γινεις να τρελαινεις τα τεκνά !!! Πολυχρονη , πολυχρωμη και παντα χαμογελαστη να ειναι η μικρουλα σας Ελενακι μου !

Ελιζα χρονια σου πολλα να σαι παντα γερή και ευτυχισμενη με την οικογενεια σου !

Για τα υπολοιπα τι να πω παρα ...κουραγιο μανες !!!

Εγω παντως τη γυμναστικη μου την κανω ... 3 ωρες καθημερινα το πρωι στο πλεηγκρουπ με τη φακη και 2 φορες την εβδομαδα παμε γυμναστική . Εγω γυρναω σπιτι και λιποθυμαω απο την κουραση και τα βουητα , εκεινη παλι ειναι ακμαιοτατη γεματη ενεργεια!!!

Καλη , ηρεμη και ξεκουραστη νυχτα ευχομαι !!!

Να μαι κ γω ξανά...

Χρόνια πολλά στα μωράκια που γιορτάζουν...

Εμείς στις 23 του Σεπτέμβρη (δε θυμάμαι καν αν το έχω αναφέρει σε παλιότερο ποστ) σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι....και είμαστε πια στην κατηγορία παιδάκι και όχι βρέφος!!!! :rolleyes:

Κάπως έχει αρχίσει να στρώνει (ξανά) και ο βραδυνός μας ύπνος διότι μου είχε βγει εντελώς ξυνή η συναυλία των U2 (εξ ου κ το ταξίδι στην Αθήνα)...καθώς έκτοτε η τρισχαριτωμένη μου δεν είχε κοιμηθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ χωρίς να ξυπνάει κάθε μιαμιση με δυο ώρες...(ουτε νεογέννητο δεν κάναμε τέτοια ξενύχτια)...ΟΥΦ ΟΥΦ....Κάτι τα δόντια, κάτι η αλλαγή περιβάλλοντος....έγινε εντελώς @@λος το πρόγραμμμά μας....

Εσείς τι κάνετε; Πάλι έχω χάσει επεισόδια γμτ..:confused:

age.png

Καλησπέρα κι από μένα! Κι επειδή "κάλλιο αργά παρά ποτέ": XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ!!!! Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε!

Χρόνια Πολλά και στην γλυκειά Ελιζούλα μας!

Περαστικά και στον Αντρίκο!

Αντιγράφω!

Καλημέρα, έχω χάσει πολλά, πολύ τρέξιμο, λίγες ώρες στο σπίτι όπου πρέπει και να προετοιμαστώ για την επόμενη μέρα... αλλά μ' αρέσει!

Έπιασα ένα κλίμα απαισιοδοξίας τις προηγούμενες μέρες, αλλά βλέπω τώρα ανεβαίνετε σιγά σιγά!:D

Γυμναστήρια, βόλτες, όλα βοηθάνε, ότι μπορεί να κάνει κανείς! Και το νου σας! Έρχονται καλύτερες μέρες!

κατά τα άλλα και η Ευτυχία στο κλαμπ των άρρωστων, με εμετό και δέκατα.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...