Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ά μωρε γκαλατάκι έχεις κι εσύ τα ζόρια σου... ψου ψου παλιοκατάθλιψη! Δώσε ένα μεγάλο φιλί στο ρηνάκι κι από μένα!

Ερώτηση... ρε κοριτσια το θερμόμετρο το ηλεκτρονικό έδειχνε 37,6 και το υδραργύρου 38... τόση πολύ απόκλιση; είναι λογικό; Μήπως είναι εντελώς χάλια το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό;

Λεγκούλι μπα, οχι δεν εχω καταθλιψη απο τυψεις για τη σφαλιαρα εκλαιγα, κατευθειαν μετα την πραξη ακολουθησε δράμα... ελπιζω να μην ξαναγινει ποτε αισθανθηκα απαισια.

Οντως εχει αποκλιση το ηλεκτρονικο ρε γμτ... τελευταια ενα καλο που ειχα βρει τυχαια απο τα λιντλ και πολυ οικονομικο (11) που ειναι αυτιου-μετωπου ειανι πολυ ακριβες. ενα αλλο γερμανικο με 50 ευρω περικαλω μαπα βγηκε....

Ελενίτσα μου να χαίρεστε την τσουλουφιτσα!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!

ευχαριστώ τσουπρίτσες μου! Να είστε καλά!

Ελιζάκι Χρόνια Πολλά και σε σένα! Ό,τι επιθυμείς!

Εμείς είμαστε το σπίτι της μίξας... Το έφερε ο Χαβιέ, μας το κόλλησε και έφυγε...

Αλλά μόνο μίξα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Έγινε κιόλας η τσουλουφίτσα ενός? Να τα εκατοστήσει και να την καμαρώνετε πάντα με το χαμόγελο Ελενάκι!

Χρόνια πολλά και σε σένα Ελιζάκι γλυκό!

Λοιπόν χτες έκανα λίγο πιλάτες και σας σκέφητκα, πραγματικά με μία ώρα στο γυμναστήριο ηρεμείς, εκτονώνεσαι, γυρνάς με άλλο "κεφάλι"! Θα μου πείτε πώς να το καταφέρετε να μείνετε χωρίς παιδιά, ας μείνουν με τους μπαμπάδες με γιαγιά ακόμα και με μιά γυναίκα στην ανάγκη για μια ωρίτσα έτσι κι αλλιώς αν είσαι μαζί τους αλλά φορτωμένη ο χρόνος αυτός δεν είναι ποιοτικός! Εγώ προτιμώ να χάσω μία ώρα πολύτιμου ύπνου και να πάω ή να τρέχω γύρω το τετράγωνο για παράδειγμα! Και πάνω που σκεφτομουν αυτά σκάει μπροστά μου το Τζενάκι και κόντεψα να μη τη γνωρίσω σε τόσο άλλο κόσμο που ήμουνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγώ σας το είπα τη γυμναστική δεν την αλλάζω με τίποτα. Έχω 2 ώρες την εβδομάδα...

Βέβαια και εκεί άγχος και λίγες τύψεις ότι αφήνω τα παιδιά κτλ...

Τεσπα. Α αν έχετε όρεξη για συζήτηση να σας πω για τη συνάντηση που είχαμε χθες στο σχολείο του Αλέκου...

Εγώ σας το είπα τη γυμναστική δεν την αλλάζω με τίποτα. Έχω 2 ώρες την εβδομάδα...

Βέβαια και εκεί άγχος και λίγες τύψεις ότι αφήνω τα παιδιά κτλ...

Τεσπα. Α αν έχετε όρεξη για συζήτηση να σας πω για τη συνάντηση που είχαμε χθες στο σχολείο του Αλέκου...

Εγώ πότε θα ξεκινήσω τη γυμναστική μου μου λέτε? εεεεε?:(

Για λέγε για τη συνάντηση...

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα!

Ελιζα να τα εκατοστησεις !!

Χρονια πολλα τσουλουφιτσα Ιφιγενεια!!!πωπω και εγω αναρωτιεμαι ποτε εγινε κιολας ενος

χρονια πολλα στον Μικ για χθες ,Τατη να τον χαιροσαστε !

Ελενη το καροτσι δεν δυσκολευτηκαμε καθολου να το κοψουμε

Το χρησιμοποιουσα στην αρχη οταν δεν την επαιρνε ο υπνος με στηθος, απο ενα σημειο και μετα ηθελε να κοιμαται μονο με στηθος και στο καροτσι την εβαζε η γιαγια οταν εγω ελειπα ,το στηθος ηταν που δεν μπορουσα να κοψω

Να σας ρωτησω πιπιλα χρησιμοποιησατε?κοιμουνται με αυτη? Εγω εχω αρχισει να του την μαθαινω για να μην κοιμαται μονο με στηθος και μην παθω τα ιδια που επαθα με την στεφανια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασούλα εγώ πιπίλα δεν έδωσα τελικά γιατί δεν την πολυσυμπάθησα και είδα ότι και ο Αλέκος την έπαιρνε και την άφησα... Δεν είδα και μεγάλο ενδιαφέρον από την ιφι οπότε πήγε υπέρ πατρίδος...

Λοιπόν χθες ήταν η ψυχολόγος η οποία θα κάνει και τα σχολεία γονέων στα οποία δεν ξέρω αν θα προλάβω να πάω...

Είπε διάφορα πράγματα, με ποιο βασικά στοιχεία ότι τώρα θα πρέπει στο 3πτυχο σχέσης μαμά, μπαμπάς παιδί να μπει και το σχολείο. Και επίσης ότι κάτω από το λεκτικό των πραγμάτων που λέμε και που μας λένε τα παιδιά υπάρχει ένα άλλο επίπεδο το συναισθηματικό το οποίο είναι το πραγματικό.

Και πάμε στην πράξη. όταν ρωτάμε το παιδί πώς πέρασε στο σχολείο εννοούμε διάφορα πράγματα και επίσης είναι μια ερώτηση που δεν αφορά τη μεταξύ μας σχέση αλλά τη δική του ζωή στο σχολείο και είναι σαν να κουτσομπολεύουμε...

Επίσης το έφαγες όλο το φαί σου υποκρύπτει ίσως, "αλοίμονο σου αν δεν το έφαγες", "σε πονάω που δεν είμαι εκεί να σε προσέξω".

Ήταν πολύ ΄λόγια των ψυχολόγων ίσως αλλά αυτό που ήταν σημαντικό είναι ότι στα συναισθήματά τους θα πρέπει να τους συμπαραστεκόμαστε... να του αγκαλιάζουμε, να τους πιάνουμε το χέρι κτλ... Να νιώθουν ότι δεν είναι μόνα... Επίσης μίλησε για δέσμευση, να νιώθει το παιδί ότι οι γονείς του είναι δεσμευμένοι για αυτό σε ότι ζητήσει, αισθανθεί κτλ να του συμεπριφερθούν ανάλογα.

Περιττό να σας πω ότι έφυγα με ανάμικτα συναισθήματα και κυρίως ότι ξέρουμε τόσα λίγα περί ψυχολογίας...

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρές μου τουλούμπες

Νυστάζω τραγικά έχω να πω...

Χρόνια πολλά και τσιριχτα στην νυφούλα μου την Ιφιγένεια!!! Να την χαίρεται ο γλυκατζής ο αδελφός σου, η δίμετρη μαμά της και ο υπερμάγειρας μπαμπας της!

Χρόνια πολλά στο υπέροχο, παντώς καιρού και αξιαγάπητο Ελιζάκι μας!!!

Ρε παιδιά τι γέλιο κάνω με τα παλιόπαιδα δεν λέγεται... με το νάνι του θοδωρή γίνεται το έλα να δεις γιατί παίζουν την αρπαγή του νάνι... πηγαίνει υποχθόνια και το αρπάζει το σκατό κακαρίζοντας και φεύγει σπινιάροντας και τον κυνηγάει επισής κακαρίζοντας ο θοδωρής κάνοντας κάτι αεροπλανικά. Πολύ τα χαίρομαι τα παλιοπαιδάκια μου παρεούλα :)

Εγώ με τη γυμναστική ποτε δεν την πάλεψα αλλά θέλω να ξαναρχίσω το θεατράκι μου και να ξεκινήσω και χορό σε μια φίλη... πρέπει να κάνουμε τις μόντες μας και να μπούμε σε πρόγραμμά, να ξεκινήσει και ο γιωργάκος τα αϊκίντα του και τα παιδιά κανα θεατρικό παιχνίδι και να είμαστε όλοι σούπερ και ζεννννννννννν

φιλώ σας γλυκούλες

Και να σας πω και ένα σημαδιακό???

3.35 γεννήθηκε η σουσουράδα και σήμερα 3.30 ξύπνησε!

τυχαίο? Δεν νομίζω...

Ήθελε να της πω χρόνια πολλά!

NOYMEΡO!!!!!!!!!!!!!!!! Μου φτιαχνεις το κεφι με τις δημοσιευσεις σου!!!

Χρονια πολλα στην κουκλαρα μας, να την χαιρομαστε να ειναι πανατα γελαστη και χαρωπη οπως τωρα!!!

Ελιζακι πολυχρονη και σε σενα κοπελα μου, ευχομαι περισσοτυερη οικογενειακη αλλα κ προσωπικη ευτυχια τον επομενο χρονο! Και περισσοτερες εξόδους!!!

Περαστικα στον Αντρικο! Μεχριποσα 24ωρα μετα μπορει να κανει πυρετο το πρεβεναρ δε σου ειπε; Μακαρι να ειναι απο αυτο κ μην ξανακανει!

Ουουουουου!!!

Χρόνια πολλά στην τσουλουφίτσα μας! Ελένη να τη χαίρεστε! Για άλλη μια φορά θα αναρωτηθώ, μα πως περνάει ο χρόνος, ήμουν νια και γέρασα, τι'ναι ο κόκκορας και τι είναι το ζουμί του, απ'την πίτα που δεν τρως άστηνα κι ας καίγεται και άλλα υπαρξιακά!

Κοριτσούδια, η υπόθεση του θεάτρου όντως είναι για μεγαλύτερη αλλά κάπου είδα φωτογραφίες και ήταν εντυπωσιακές, ξέρετε μωρέ πως είναι το μαυρο θέατρο, ωραία χρώματα, εφέ κλπ, κλπ...

Τι να σας πω, θα ρωτήσω τους μαθητές μου από πέρσι, κάποιοι συμμετέχουν...

Φιλάκια......

Α, γυμναστική...Πολύ σημαντικό πράγμα φίλες μου! Απελευθέρωση ενδορφίνης, τι να λέμε τώρα! Πρέπει να κάνουμε όλες με τρέλα!

Ξανά φιλάκια!

Ελίζα έχεις κι εσύ γεννέθλια;;;;Χρόνια πολλά να είναι μια πολύ απολαυστική χρονιά η φετινή που να τα χωρέσει όλα! Και οικογενειακές στιγμές και δημιουργικές και χαλαρωτικές! Μάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...