Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ντου έχεις δίκιο αλλά πιστεύω και σπίτι να μέναμε πάλι θα μας έπιαναν τα νεύρα μας...

Πάντως έχει να κάνει πολύ με τη δική μας διάθεση, ψυχοσύνθεση κτλ... Και πολλές φορές καταλαβαίνεις ότι ολισθαίνεις στα πατώματα και όσο το καταλαβαίνεις τόσο χειρότερα γίνεται...

Είναι κάτι σε φτύνει ο γκόμενος... Όσο σε φτύνει τόσο κολλάς...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον το θετικό είναι τα δυο πολύ πολύ όμορφα νέα που γράφτηκαν... ένα ότι η φίλη της Τζενούλας είναι μια χαρα και δύο ότι τα διδυμάκια είναι μια χαρά και τα δύο και ξεκινήσαν να πίνουν γαλατάκι της μανούλας!!! Πολύ χάρηκα και με τα δύο!!!

Τώρα για τη σχέση με τα πιτσιρικάκια μας και με τον εαυτό μας... κι εγώ ρε γμτ νομίζω ότι κυρίως με εμένα πρέπει να τα βρω για να μπορέσω να ανταπεξέλθω τις καταστάσεις. Κάποιες φορές λέω εντάξει καλά τα πάω αλλά συνήθως νοιώθω ότι είμαι τραγική και το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να αφήσω τα παιδιά να μεγαλώσουν ψυχικά υγιει με τον γιωργάκη και να πάρω τα βουνα. Ο αυτοτραυματισμος είναι ένα θεματάκι αλλά προτιμώ για την ώρα να ξεσπάω στον εαυτό μου αν είναι να γλυτώσουν από κατι επιπλέον τα παιδιά... για την ώρα πάντως έχω στην γκάμα μου ένα χαλασμένο ψυγείο, ένα χέρι στο νάρθηκα, μία γουβα στην πόρτα :tongue: Πίστευα ότι μόνο εγώ έκανα τέτοια καγκουριλίκια αλλά βλέπω ότι είμαστε πολλές :rolleyes:

Πωπω!!!!

Η Πανσέληνος πέρασε, οπότε σίγουρα είναι ανάδρομος ο Ερμής....

Βρε τι πάθατε όλες και τα βάζετε με τα ζουζούνια σας? Ή τα βγάζετε στον εαυτό σας?

Βαθιές ανάσες, λίγο rescue δεν κάνει κακό στα δύσκολα (αλήθεια βοηθάει στα ζόρια) και Μυρτώ μη γελάς καθόλου με τη μαμά σου. Η ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει και μεγάλους και παιδιά με τα ψυχολογικά τους. Έχω δει φίλο που από

"όλο νεύρα" έγινε "ζεν".

Και συμφωνώ με τη ντου, το δικό μας άγχος μας το επιστρέφουν τα παιδιά με τόκο και μάλιστα υψηλό...

DPYUp2.png EYukp3.png

Τα διδυμακια τινος ειναι βρτε παιδια? Κ τι εγινε ? εχω χασει επεισοδια νομιζω...

Φίλης της Τάτις που είχε μια πολύ πολύ κακή εγκυμοσύνη, τα μωράκια γεννηθήκαν προωράκια και το αγοράκια μια σταλίτσα αλλά όλα καλά πλέον!!!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

βλέπω το καφέ έχει γονατίσει...΄κουράγιο μάνες, κουράγιο!

Να πω ένα καλό νέο: τα διδυμάκια πάνε καλά! πίνουνε και τα 2 γαλατάκι της μανούλας!!!

((((αφροδίτη))))

((((λέγκω)))))

α, και πριν το ξεχάσω πάλι, γκαλατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυλι πως πας;;;

Καλημέρα! Κι εγω΄δυσκολο βραδυ νιωθω φοβερη αδυναμια σημερα...ευτυχως ο παππους ηρθε για βοηθεια, να την παει καμια βολτα...

Τατιανούλα καλυτερα παω, νομιζω σιγα σιγα συνερχομαι και το μουδιασμα νομιζω υποχωρεί.

Αφροδιτη....ντρεπομαι που το γραφω αλλα το εφαγε το χαστουκι της και η Ειρηνη ουρλιαζε μεσα στο αυτι μου επιτηδες και το χερι μου εφυγε αυτοματα...και οχι δεν ηταν απαλο μαλλον γιατι εμεινε εκπληκτη.

Περιττο να σας πω οτι μετα εριξα τρελο κλαμα εγω, και ερχοταν το κακομοιρο και ελεγε μανουλα μου μην κλαις. Το χειροτερο ητνα αυτο, που με ειδε να κλαιω της στοιχισε περισσοτερο...:(:(:(

Η ειρηνη παντως μας γραφει εντελως, οποτε δεν πιανει ουτε η αδιαφορια ουτε τιποτα. Το μονο που ακουμε ειναι οχι, και μας βγαζει το λαδι για να κανει το οτιδηποτε. Υπομονη !

Τεσπα αλλη μια χρυση σελιδα στο παρεντχουντ γραφτηκε και για μας, αντε και εις αλλα με υγεια!

Τατη να χαιρεσαι τον μικελε σου τις ευχες μας να του δωσεις!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ά μωρε γκαλατάκι έχεις κι εσύ τα ζόρια σου... ψου ψου παλιοκατάθλιψη! Δώσε ένα μεγάλο φιλί στο ρηνάκι κι από μένα!

Ερώτηση... ρε κοριτσια το θερμόμετρο το ηλεκτρονικό έδειχνε 37,6 και το υδραργύρου 38... τόση πολύ απόκλιση; είναι λογικό; Μήπως είναι εντελώς χάλια το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό;

Γεια σας και από τις κολυμβήτριες!

Λέγκω περαστικά!

Τατιάνα να χαίρεσαι την κολώνα του σπιτιού σου!

Και η ομοιοπαθητική και το rescue remedy με έχουν βοηθήσει πολύ σε καταστάσεις ζόρικες.

Dooo πόσο δίκιο έχεις! Μου έχει τύχει κι εμένα να είμαι εκνευρισμένη με τον άντρα μου και να ξεσπάσω στη Σοφία :(

εγώ πάντως αυτό το μάτι να γυαλίζει και να ψάχνω αφορμή να μαλώσω την Άννα μου έχει συμβει μερικές φορές και είναι άσχημο συναίσθημα ...

αυτό που με βοηθάει είναι να σκέφτομαι ότι είναι και αυτή ένα μωράκι, όσο και να μας φαίνονται μεγάλα, λόγω των επόμενων, και έχει τόσο ανάγκη από βοήθεια όσο και ο αντρίκος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Αχ περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα!!!

Καληνύχτα κοριτσάκια, μια αγκαλιά και ένα ζεστό φιλί στα όμορφα πλασματάκια μας και στις μουρίτσες σας και αύριο μας περιμένει μια σέξι μέρα

σμουουουουουτς

Καληνύχτα κι από μένα!

Κι επειδή ότι θυμάμαι χαίρομαι, τι θα λέγατε να πηγαίναμε τα πιτσιρίκια σε παράσταση μαύρου θεάτρου; http://www.texnientos.gr/content/aboutus/

Καλά, μην ξυπνάτε, μου απαντάτε και αύριο, θα περιμένω εναγωνίως!!!! :)

Μπονουί!

Καλημερα! Καλο μηνα, τουλαχιστον καλυτερο απο τον προηγουμεο καλες μου!

εγώ πάντως αυτό το μάτι να γυαλίζει και να ψάχνω αφορμή να μαλώσω την Άννα μου έχει συμβει μερικές φορές και είναι άσχημο συναίσθημα ...

αυτό που με βοηθάει είναι να σκέφτομαι ότι είναι και αυτή ένα μωράκι, όσο και να μας φαίνονται μεγάλα, λόγω των επόμενων, και έχει τόσο ανάγκη από βοήθεια όσο και ο αντρίκος...

Δικιο! Τι γινεται ομως ομως σε φτανει το μωρο-μωρο στα ορια σου; Ενταξει μη μου απαντησεις... ετσι για να γκρινιαξω ρωτησα...

Καληνύχτα κι από μένα!

Κι επειδή ότι θυμάμαι χαίρομαι, τι θα λέγατε να πηγαίναμε τα πιτσιρίκια σε παράσταση μαύρου θεάτρου; http://www.texnientos.gr/content/aboutus/

Καλά, μην ξυπνάτε, μου απαντάτε και αύριο, θα περιμένω εναγωνίως!!!! :)

Μπονουί!

Να σου πω, γιατι μου φαινεται οτι απευθυνεται σε πολυ μεγαλυτερα παιδακια;;; Καλα, μην ξυπνας απο τωρα για να μου απαντησεις:P, θα περιμενω εναγωνίως!

Για πειτε πληροφοριες για το rescue remedy, παρακαλώ!

Δυσκολη μερα, ευτυχως παρασκευη!

Μπονζουρ! Σέξι νύχτα είχαμε, ξαφνικά δίπλα μου ένιωσα μια θερμαστρούλα, 38,6 περικαλώ, ντεπόν, τώρα είναι απύρετος! Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάναμε το πρεβενάρ πριν 3 μέρες...

Η Άννα κοιμήθηκε από τις 5 το απόγευμα ως τις 5 το πρωί! πρέπει να τα έχει φτύσει με την δουλειά της οικοδομής...

Α όσον αφορά το μαύρο θέατρο μου αρέσει αλλά έχω την ίδια απορία με την φίλτατη αφροδίτη... μήπως είναι για μεγαλύτερα;;;

Χρόνια πολλά και στην Ελιζούλα μας από εδώ (το είδα στο φατσοβιβλίο...)!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Kαλημέρα!!!

Τάτι, ευχαριστώ!:D

Χρόνια πολλά στην Ιφιγένεια!!! Να είναι τυχερή, χαρουμενη και δημιουργική!!!!

Ελένη να την χαίρεστε την κουκλίτσα-τσουλουφίτσα-τσιριδίτσα σας!!:D:D

Το μαύρο θέατρο κι εμενα για μεγαλύτερα μου φαίνεται...

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...