Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ντι Ες, δεν σε έχω ξεχάσει... Θα σου πω μόλις το στείλω...

μην ανησυχεις, οταν μπορεσεις :)

αλλα πως θα το στειλεις αφου δε σου εχω δωσει διευθυνση και εσυ δε μου εχεις δωσει λογαριασμο...:rolleyes: ουτε και εσυ felinidoc

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα. Που μετα το χτεσινο απογευμα μονο καλη δεν την νιωθω τη σημερινη μερα.... Απο τις χειροτερες μερες με τα παιδια, απιστευτη γκρινια και κλαμματα, αλλα τις χειροτερες υστεριες τις καναμε εμεις (εγω κ ο ερωτας δλδ) που δεν ειχαμε την παραμικρη υπομονη με συνεπεια να γινονται χειροτερα τα πραματα. Αποκορυφωμα το βραδυ που και τα δυο νυσταζαν και φυσικα το καθενα ηθελε αποκλειστικοτητα με την μαμα κ δεν αντεχε το ενα το αλλο, απο τα νευρα μου τα αφησα στο κρεβατι τους εδωσα κ απο ενα χαστουκι (ω, ναι πολιτισμενα πραματα!) και τους λεω «υπνο ΤΩΡΑ» με τον γνωστο γλυκο μου τροπο και φυσικα η συνεπεια ηταν να αρχισουν να ουρλιαζουν οσο μπορουν, να θελουν και τα δυο αγκαλια (προφανως δεν ηταν πολυ δυνατη η σφαλιαρα για να τα κανω νεα με μισησουν:oops:). Μετα αρχισα να τα χωνω στη Δαναη, οτι δεν ειναι δυνατον να κανουμε μια ωρα να την κοιμησω και να αφηνουμε τον αγγελο να κλαιει και να κοιμαται μονη της ως μεγαλο παιδι (κλεμμενο) μεχρι που μου λεει κλαμμενη «ναι, αλλα μην κανεις ετσι!». Ο Αγγελος που με ειδε να τα φωναζω στη Δαναη, σταματησε τα κλαματα κ ξεχαστηκε (ειναι κ@λοπαιδακι), οποτε κοιμηθηκε κ η Δαναη κ μετα απο λιγο τον θηλασα και κοιμηθηκε κ αυτος... Βεβαια μετα απο ολα αυτα η Δαναη το πηγε σερι ως τις 6.30 που την ξυπνησα με το ζορι και ο Αγγελος ξυπνησε μονο μια φορα κατα τις 4.30 οπου τον πηρα στο κρεβατι μεχρι που ξυπνησα κ τον ξαναεβαλα στην κουνια του.

Και φυσικα ειμαι σκατα, και αν νιωθει η Μυτρω απαισια μανα, εγω δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που ειμαι...:(

Υπέροχα, εχω και περιοδο και δεν μπορω να συρθω...

Χρονια πολλα στον Ιταλο μας, να τον χαιρεσαι Τατιανουλα και συμφωνω με το Λενιτο, να τον προσέχεις!

Καλημέρα μανες, μητέρες, μαμάδες... καλημέρα υπέροχες μανούλες...

Χμμμ κάποια γνωστή μου είχε πει για κάτι χαλαρωτικά τσαγάκια που είχε ανακαλύψει σε ομοιοπαθητικά ή βιολογικα δεν θυμούμαι... πρέπει να την πάρω να μας πει... εκτός αν μπορεί να μας δώσει τα φώτα της η Χλόη που τα γνωρίζει αυτά.

Εγώ χθες έπαιζα στην πίστα "ψήνομαι στον πυρετο, μόνη με δυο παιδια" για να παρηγορηθώ σκεφτόμουνα τον συνδυασμό αυτό με τρία ή με τέσσερα παιδια. Εντάξει θα μπορούσε να έχει πάει χειρότερα το όλο πράγμα... ευτυχως τώρα το πρωι έπεσε ο πυρετός. Εντομεταξύ το βράδυ ο θοδωρίκος ξύπνησε έξι φορές και ο νικόλας δεν ξέρω καν... είχα την αίσθηση ότι με το που τον άφηνα μετα από λίγο ξαναέκλαιγε... και νόμιζα ότι κρυώνουν επειδή εχώ έκαιγα και νόμιζα ότι ήταν παγωμένα.

Αφροδιτάκο, άλλη μία μέρα και το σκ θα κάνουμε γκρουπθεραπι!!! Μπορούμε να πάμε για κανα πικνικ να ξεδώσουν τα πιτσιρίκια και να ξεδώσουμε κι εμείς και να πάρουμε πάλι τα πάνω μας...

Αααα ξέχασα να πω χρόνια πολλά στον Μικελάκο... να τον χαίρεστε Τατάκι μου και να σας χαίρεται, να του δώσεις πολλά φιλια!

((((τζενάκο)))))

μην μασάς, φάση είναι, θα έρθουν και καλύτερες μέρες...

Τι

Σας υπενθιμιζω βεβαια οτι μετα απο αυτα που ζω θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να κανω 2ο...... ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι χειροτερο απο Μητσο οποτε δεν την παλευω..

Τι να πω βρε Τζενουλα, να σου δωσω αδικο;;; Ειναι πολυ ζορικα τα πραματα, κ ως ‘‘πρωτοπόρος‘‘ (απο αποψη ηλικιας το λεω) τα πραματα ζοριζουν και ζοριζουν και ζοριζουν... και η υπομονη εξαντλειται.

Βεβαια η Τατιανα σου μιλαει για τις καλυτερες μερες τυ Μητσου, που οντως θα ερθουν ή τουλαχιστον θα μειωθουν κατα πολυ οι ‘δυσκολες‘ μερες. Ισως στις καλυτερες μερες του Δημητρη θα ηταν μια καλη εποχη για ενα δευτερο, εμας μας επεσαν κοντα κοντα...

Πως στο καλο τα μεγαλωναν παλια τα παιδια ρε γμτ;;;;

Λεγκουλινι, εκανες και πυρετο; Φαντασου να ησουνα και στο Ελενα...

Τι να μου κανει ενα πικνικ Λεγκακο μου; Θελω ή ταξιδι στο εξωτερικο ή ενα γερο μεθυσι ή εστω αποαυτο που λεγατε για τα τριανταφυλλα χτες... (γιατι τι να κλ@σει το τριφυλλο). Ασε που την κυριακη εχω βαφτιση πιο κατω απο την κορινθο.

Kαλημέρα!

Είμαι σίγουρη ότι Αφροδιτάκη είσαι λίγο υπερβολική στην περιγραφή σου αλλά μπορώ να φανταστώ την κατάσταση σαν να τη ζω εγώ!

Κουράγιο! Υπομονή και μήπως να πάρουμε κανένα rescue remedy????

Να ηρεμήσουμε λίγο>? Δεν ξέρω τί γίνεται με το θηλασμό.... Να μου πεις χειρότερο από τις ρακές αποκλείεται να είναι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω βρε Τζενουλα, να σου δωσω αδικο;;; Ειναι πολυ ζορικα τα πραματα, κ ως ‘‘πρωτοπόρος‘‘ (απο αποψη ηλικιας το λεω) τα πραματα ζοριζουν και ζοριζουν και ζοριζουν... και η υπομονη εξαντλειται.

Βεβαια η Τατιανα σου μιλαει για τις καλυτερες μερες τυ Μητσου, που οντως θα ερθουν ή τουλαχιστον θα μειωθουν κατα πολυ οι ‘δυσκολες‘ μερες. Ισως στις καλυτερες μερες του Δημητρη θα ηταν μια καλη εποχη για ενα δευτερο, εμας μας επεσαν κοντα κοντα...

Πως στο καλο τα μεγαλωναν παλια τα παιδια ρε γμτ;;;;

Λεγκουλινι, εκανες και πυρετο; Φαντασου να ησουνα και στο Ελενα...

Τι να μου κανει ενα πικνικ Λεγκακο μου; Θελω ή ταξιδι στο εξωτερικο ή ενα γερο μεθυσι ή εστω αποαυτο που λεγατε για τα τριανταφυλλα χτες... (γιατι τι να κλ@σει το τριφυλλο). Ασε που την κυριακη εχω βαφτιση πιο κατω απο την κορινθο.

Ποια τριαντάφυλλα βρε τρελή?

Παπαρούνα είναι....

Καλημέρα...

βλέπω το καφέ έχει γονατίσει...΄κουράγιο μάνες, κουράγιο!

Να πω ένα καλό νέο: τα διδυμάκια πάνε καλά! πίνουνε και τα 2 γαλατάκι της μανούλας!!!

((((αφροδίτη))))

((((λέγκω)))))

α, και πριν το ξεχάσω πάλι, γκαλατούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυλι πως πας;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λέγκ δεν κατάλαβα εσύ έχεις μόνο πυρετό ή και τα παιδιά? Ελπίζω τουλάχιστον μόνο το 1ο!

Άντε ρε κορίτσια ανεβείτε, σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Τζενάκο μη σκιάζεσαι, όλες μας έχουμε αρκετή δύναμη για να ανταπεξέλθουμε σε όλα όσα μας συμβαίνουν απλά πέφτουμε μερικές φορές, ευτυχώς όμως τα παιδιάκια μας πρώτα και μετά κι εμείς είμαστε γεροί οπότε τα υπόλοιπα είναι όλα περαστικά!

Κάτι έχασα! Ποιά διδυμάκια καλέ πίνουν γάλα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλά πάμε, μπράβο μας....

Εγώ πάντως δέχομαι συμβουλές παντός τύπου...τρίφυλα, ανθοΐάματα, ροφήματα, γιόγκα, τάι τσι, ομοιοπαθητική (για να περάσει η ζήλεια της Λήδας, ω ναι, μου το πρότεινε η μαμά μου!), εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική (το καλύτερο μου : ύπνο, φαί και κανα σκράμπλ το απόγευμα με τα άλλα ψυχάκια, τι πιο κοντά στον παράδεισο;;;;)

Κουράγιο μας!

Τατιάνουλι, να σου δώσω πίσω τα ρουχαλάκια του Αντρίκου; Τώρα που θα πάρουν φόρα τα διδυμάκια θα τους χρειαστούν! Χάρηκα με τα νέα!

Πρώην συμπεθέρα-νυν κουμπάρα (ΠΘΝΚ) είσαι καλύτερα;;;;

Κάθε φορά που αποκαλείστε κουμπάρα, συμπεθέρα κτλ, κάθομαι λίγο να σκεφτώ ποιά εννοείτε....

Το χω κάψει!

Μυρτώ να σε φτιάξω λίγο? Χαβιέ μόλις προσγειώθηκε στη Μαδρίτη!

Καλημέρα βρε κοριτσάκια! Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στις ταλαιπωρημένες μανούλες του καφέ! Υπομονή κορίτσια, υπάρχουν και κακές μέρες (που συνήθως υπερτερούν η αλήθεια είναι) αλλά το θέμα είναι να τις αφήνουμε πίσω μας και να συνειδητοποιούμε που κάναμε λάθος...

κι εγώ μέσα για την αγωγή με τρίφυλλα...:rolleyes::lol::lol::lol:

Λέγκω πάλι καλά που δεν ήσουν στο Έλενα με πυρετό! κάθε εμπόδιο για καλό που λέμε...

Α! να μην ξεχάσω! Τατιάνα να χαίρεσαι τον Ιταλό σου!

Καλημερα ηρωιδες μανες τι κανετε?

Εμεις λιιιιιγο καλυτερα απο θεμα υστεριας σημερα το πρωι!!!

Ποσο υπομονη μπορει να κανει ενας ανθρωπος δεν ξερω......

Αφροδιτη εχω φτασει παρα πολλες φορες στο παρα 1 να κανω τα χτεσινα σου αλλα μεχρι στιγμης ξεσπαω στον τοιχο γι αυτο σε καταλαβαινω απολυτα πως αισθανεσαι κ σε ποσο δυσκολη θεση ερχεσαι πριν κ μετα. Ειμαστε εντελως μονοι μας κ δεν εχουμε ουτε 10 λεπτα την μερα να κατσουμε μονοι μας να ηρεμισουμε. Αυτο που λενε οτι μεγαλωνοντας θα στρωσει εγω παλι δεν το καταλαβαινω. Ποτε ενοουν οι ποιητες γιατι ο Μητσος οσο μεγαλωνει τοσο χειροτερευει .... οχι τπτ αλλο εχει αρχισει κ με ποναει η μεση μου απο το πολυ αγγαλια κουβαλημα βολτες στα χερια μες στο σπιτι. Αυτο θεωρητικα το κανεις στα μωρα οχι σε 2,5 χρονων παιδι ....

τατιανα να χαιρεσαι την κολωνα του σπιτιου σου ! Πολυχρονος να ειναι !!

Γαλατακι ζεεεεεεννν!!!

ελενη κ εγω το εχω φιλοσοφισει ενα βραδυ να βγω να πιω μεχρι αηδιας ειναι οτι πρεπει αυτη την περιοδο ειδικα !!!

Λεγκουλι πολυ δυσκολη πιστα με 2 θερμαστρουλες στην την κεντρικη στα κοκκινα ειναι δραμα! Ο Γιωργης ριζωσε στην δουλεια?

Κοριτσια γι ατο καροτσι εμενα τον κοιμιζε η μανα μου οταν ερχοταν κ τον προσεχε το μεσημερι . Εγω ποτε δεν τον κοιμησα ετσι αρα ποτε δεν μου το ζητησε. Τον παιρνουμε στο κρεββατι μας κοιμαται κ αν εν το μεταξυ δεν εχουμε κοιμηθει εμεις πρωτοι τον παμε στο δικο του αλλιως μενει εκει. Βεβαια υπαρχουν κ φορες που στην διαδρομη ξυπναει κ ξαναερχεται αλλα δεν βαριεσαι το θεμα ειναι να κοιμηθει ... μεσημερια πολλες φορες εχει τυχει κ κοιμαται μονος του στον καναπε το βραδυ δεν θελει να κοιμηθει με τπτ απο μωρο αυτο!!

Τζενάκι, το έχεις σκεφτεί ότι το άγχος/φορτίο/κούραση της δουλειάς το μεταφέρουμε στα παιδιά μας??? Μου έχει συμβεί και μένα και απόρησα με τον εαυτό μου που κοίταζα τη Μαρίνα με μισό μάτι... σαν να τρωγόμουν, να ήθελα να ξεσπάσω, περίμενα μια αφορμή.

Και αυτό είναι τρομακτικό, όπως επίσης τρομακτικό είναι να αυτοτραυματίζεσαι για να ξεδώσεις.

Από την άλλη είναι τόσο δύσκολο να κλείσεις τη πόρτα του γραφείου πίσω σου, ιδίως μετά από 9-10 ώρες συνεχόμενης εργασίας.

Λύση υπάρχει? ναι, αλλά εξαρτάται από τον ψυχισμό της καθεμιάς μας. Πρώτα θα βρούμε τη δικιά μας θεραπεία και μετά θα πιάσουμε τη σχέση με τα παιδιά.

Εγώ έχω σαν μέθοδο να επαναλαμβάνω μέσα μου μια άσχετη φράση, που μου φτιάχνει τη διάθεση. Την επαναλαμβάνω συνέχεια σαν ψυχάκιας που λέει και το μυρτούλι.

Ή κοιτάζω σαν χαζό τη Μαρίνα. Και με κοιτάζει κι αυτή. Αλληλοκοιταζόμαστε να δούμε ποια θα ανοιγοκλείσει πρώτα τα μάτια :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...