Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κανένα 3φυλλο???

τι ειναι αυτο καλε; και γω, και γω!!!!

Ντανσεμ, η μαγιερ ειναι εξεταση των κοπρανων που δειχνει αν χανει αιματακι το παιδι με τα κακα του, κατα συνεπεια παθαινει αναιμια. Συνηθως συνδεεται με αλλεργιες (εγω απο αυτο ειχα καταλαβει την αλλεργια στα γαλακτοκομικα στα παιδια μου).

Μυρτουλι μου εισαι υπέροχη μανουλα και το ξερεις!

Λεγκουλινι, μια χαρα, η τυχη ειναι με το μερος σας! Θα παμε ενα σουπερ τετραημερακι εκει που πεφτει κ η 28η μεσα και θα γυρισετε ετοιμοι!!! Γρηγορα περαστικα σε ολους!

για κατσε γιατι τωρα το συνειδητοποιω, Παρασκευιατικα σας ειπε να μπειτε; Ποτε θα την κανει την επέμβαση;

Α, ρε Αννουλα εισαι θερμοαιμο παιδι και δε σε καταλαβαινουν!!!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο κοριτσακια μου! με κανατε και γελασα παλι λιγο.... εμενα ευτυχως ο στρατουλης ειναι πολυ βολικος στον υπνο αλλα με τις μικρες περναω δυσκολα...μακαρι να στρωσουν αργοτερα γιατι δεν την παλευω με τπτ...

φιλουρες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Κανένα 3φυλλο???
τι ειναι αυτο καλε; και γω, και γω!!!!

Χε χε χε, να τα μας... Μέχρι να μπούνε εφηβεία θ' αρχίσουμε και τα σκληρά μου φαίνεται... ;)

Ντανσεμ, η μαγιερ ειναι εξεταση των κοπρανων που δειχνει αν χανει αιματακι το παιδι με τα κακα του, κατα συνεπεια παθαινει αναιμια. Συνηθως συνδεεται με αλλεργιες (εγω απο αυτο ειχα καταλαβει την αλλεργια στα γαλακτοκομικα στα παιδια μου).

Μερσί, μάλλον δεν είναι άρα για την περίπτωσή μας...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

ναι αλλά αν κάνουμε ένα εμείς και ένα τα μωρά?

Πλάκα στην πλάκα, ξέρετε πόσες μαμάδες δίνουν σταθερά στα μωρά τους φενεργκάν και διάφορα άλλα φάρμακα που προκαλούν υπνηλία και μετά κυκλοφορούν αριστερά-δεξιά λέγοντας ότι τα δικά τους κοιμούνται σαν πουλάκια κλπ. κλπ.;;;

Για να μην σας πω ότι η γιαγιά μου έδενε σ' ένα πανάκι ζάχαρη, τη βούταγε σε βρασμένη παπαρούνα (?!!?!!!) και την έδινε στα παιδιά να πιπιλάνε πριν κοιμηθούν....

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλά κι εγώ δεν τα πίστευα αυτά μέχρι που στην Κρήτη το καλοκαίρι ήταν ένα ζευγάρι με 2 αγοράκια στις ίδιες περίπου ηλικίες με τα δικά μας από τη Θεσσαλονίκη παρακαλώ.

Και ρωτάει κάποια στιγμή ο Γιώργος (Λέγκους) πώς ήταν το ταξίδι σας?? Χαμός?

Και λέει ο περήφανος μπαμπάς. Μια χαρά, σερί το πήγαμε μέχρι Πειραιά και μπήκαμε στο πλοίο και μετά από Ηράκλειο άλλες 2 ώρες για Τσούτσούνι (πώς λεγόταν???) Από μια κουταλιά Αταρίξ και τα παιδιά κοιμόντουσαν όλη τη διαδρομή!!!!!!!!

Αλλά μήπως πρέπει να υιοθετήσουμε την παπαρούνα πλάκα πλάκα? Μου άρεσε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τι κανετε ταλαιπωρημενες μανες?

Λεγκω την καναμε με ελαφρα ε? Δεν πειραζει να προετοιμαστεις καλυτερα!!

Για το κλουβι με τις τρελες ειμαστε ολες. Παμε να κλεισουμε μαζι σουιτα στο Δαφνι. Εγω ειμαι με ενα μεγαλο παρασυμο στην γροθια μετα απο εποθεση στον τοιχο στης κουζινας σημερα το πρωι .... δεν παλευεται αλλο ο Μητσος ειμαι ενα βημα πριν την τρελα .... 2 ωρες το πρωι κ δεν ελεγε να σηκωθει ετοιμαστει κλπ .... δεν παλευεται κοριτσια δεν παλευεται με τιποτα .... ολο γκρινια κ υστερια κ το βραδυ πριν τις 12 δεν κοιμαται αρα λογικο ειναι το πρωι να νυσταζει ... δεν ξερω τι να κανω με την περιπτωση του του φταινε ολα γκρινιαζει/κλαει/οριεται για ΟΛΑ ....... ολη μερα ολη μερα αυτο το πραγμα.

Εχω ερθει στην δουλεια σημερα με 0 ωρες υπνου μιας κ συν των αλλων εχει κ μπουκωμα κ ειχαμε σεξυ βραδυ ... Κατα τα αλλα μια χαρα πηγε η παρουσιαση ....

Το απογευμα εχω γυναικολογο για τεστ παπ κ βαριεμαι απιστυευτα.

Η φιλη μου ολα καλα εγιβε η επεμβαση κ τελικα παλο καλα ηταν λιπωμα ....

Σας υπενθιμιζω βεβαια οτι μετα απο αυτα που ζω θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να κανω 2ο...... ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι χειροτερο απο Μητσο οποτε δεν την παλευω..

Καλημέρα!

Περαστικά στη Λεγκω-οικογένεια! 4 στα 4 ε? Μια χαρά σας βρίσκω:tongue:

Δεν πειράζει για την αναβολή, πολύ πακέτο θα ήταν στην κατάστασή σας.

Κριστίνα, σίγουρα δεν φταίει ο μεσημεριανός ύπνος που έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά νωρίς. Δοκίμασε πάντως -πριν απελπιστείς τελείως- να ξεκινήσεις τη διαδικασία νωρίτερα. Υπολόγισε εκ των προτέρων ότι θα χρειαστείτε ~1ώρα για όλα (μπάνιο, διάβασμα, τραγούδια, θηλασμό ή ό,τι άλλο κάνετε). Οπότε αν ο στοχος είναι το 9.30-10.00 ξεκινάς 8.30. Σε εμάς αυτό έχει λειτουργήσει καλύτερα απο οτιδήποτε άλλο:wink: Επίσης εμένα με βοηθάει να βάζω κάποιο παραμύθι ή μουσική όταν σβήνω το φως. Κάνω πιο εύκολα υπομονή έτσι και τα παιδιά χαλαρώνουν πιο εύκολα. Η Σοφία προτιμά τη μουσική, ο Κωστής τα παραμύθια -ένα συγκεκριμένο για την ακρίβεια.

eliza θα δοκιμάσω γιατί έχω τό "αλλο μου μωρό" που πιέζει........αλλά αν δεν τα καταφέρω θα τα ακούσει το "αλλο μου μωρό" (που δεν έχει και τόσο άδικο.:rolleyes:)

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Μυρτώ σε καταλαβαίνω απολυτα, και χανω τη ψυχραιμια μου πολυ πιο ευκολα τώρα λόγω αυπνιας με μπεμπη...και τώρα ειναι που ΔΕΝ πρεπει να τη χανω...

τεσπα τουλαχιστον το βραδυ(αφου βγαζει ελαφρως το λαδι του μπαμπα της και κοιμαται αργα κατα τις 12) κομαται σερι και ξυπναει 9 το πρωι...

πλεον δνε ξυπναει τη νυχτα, πριν γεννηθειο ο μπεμπης ξυπνουσε συνηθως μια φορα...

Φελινι πολυ γελα με αυτο το " ολους του πιθανους συνδυασμους" κι εμεις αυτο... μια θα κοιμηθει στο δωματιο της μονη της, μια το διπλο με τον μπαμπα της , μια με μενα, μια στο γραφειο, μια στο σαλονι στον καναπε...τωρα βεβαια αυτα εγιναν, προ μπεμπη κοιμοταν στο δωματιο της....

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα!

Λεγκ ηθελα να σου πω οτι η Στεφανια που κοιμοταν μονο με στηθος οταν ελειπα την κοιμιζαν με το καροτσι, ισως να χρειαστει πολυ κουνημα αλλα θα ζαλιστει στο τελος και θα κοιμηθει

για αυριο παρε τηλ τον γιατρο γιατι σε απεργιες δεν απεργουν ολοι αναλογα με τις συμβασεις τους και τα σχετικα

Βασούλα και ήθελα να σε ρωτήσω... Θυμάμαι που η Στεφανία ειχε κολλήσει με το καρότσι για τον ύπνο.. Πώς το σταματήσατε? Ήταν δύσκολο?

Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ με την τσουλουφίτσα γιατί με βολεύει να κοιμάται στο σαλόνι μέχρι να πέσει ο Αλέκος και να μην την ξυπνάει... Επίσης και τις νύχτες μπορεί να το χρησιμοποιώ γιατί υπάρχουν φορές που δεν κοιμάται με το στήθος. Και όλοι οι ημερήσιοι ύπνοι γίνονται στο καρότσι....

Ντι Ες, δεν σε έχω ξεχάσει... Θα σου πω μόλις το στείλω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλησπέρα!

και εμείς πολύ καρότσι...

βασικά αναγκαστικά γτ το βράδυ τον ανδρέα τον κοιμίζει ο μικέλε, αφού τον θηλάσω, λίγο αγκαλιά και μετά καρότσι... την ημέρα εξαρτάται μισές κούνια και μισές καρότσι θα έλεγα... την νύχτα όμως δεν θα το άντεχα βέβαια ποτέ μην λες ποτέ...

να ανακοινώσω και μια λαική νίκη: 2ο βράδυ που η άννα κοιμαται μόνη της στο κρεβάτι της, εγώ στο διπλανό δωμάτιο και πήγαινα κάθε λίγο, της έδινα ένα φιλι... με διαμαρτυρίες βέβαια γτ ήθελε "χελακι", όχι κλαμα, αλλά στα 10 λεπτά είχε κοιμηθεί.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

((((τζενάκο)))))

μην μασάς, φάση είναι, θα έρθουν και καλύτερες μέρες...

επιβάλλεται όμως να φτιάξετε λίγο το ωράριο ύπνου γιατί όσο περνάει η ώρα το βράδυ τόσο η κατάσταση ξεφεύγει...

παω τώρα γιατί σήμερα είναι η γιορτή (καθολική) του γκρινιαρούλη μου και λέω να τον κανακέψω λίγο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...